577
C S I
  • amy76
    cyaztok! bocsy hogy még mindig én de nem tudja vki hogy a fekete fátyolos rész amikor 1 cajt megöltek és pár ember vámpírnak hitte magát az hányadik rész volt és mikor lesz annak az ismétlése? kösy ha vki tudja és el is mondja na pucca
  • Barpi
    Egyet értek veled!

Nekem azért tetszik jobban a sima CSI, mert ott Grissom mindenből kiveszi a részét. Ott van a helyszíneléseknél, boncolásoknál, a laborban, stb. Azonkívül ott vannak a rivalizálások is. Lásd a 77-ik részt.

Horátio a Miami-ból, csak úgy van. Igaz minden szál az ő kezében fut össze, és valóban szimpatikus igazságos ember, de mégsem él együtt a történettel annyira. Én mindig abban a divatos öltönyében látom, félrefordított fejjel.

Mack a CSI:NY sorozatból, meg nagyon nem jött be nekem. Talán mert előtte általában gonosz figurákat alakított? Ha ránézek mindig a Mel Gibson-os Váltságdíj, vagy a Hull a hó teli zsák jut az eszembe. Nekem nem hiteles ebben a sorozatban. Kb olyan, mint ha lenne CSI:Mexico, és abban Danny Trejo (ConAir – Johnny-23) lenne a főnök.

A CSI:LA-ban állítólag David Morse (Halálsoron, Szikla) alakítja majd az ottani csapat fejét. Az jó választás lesz szerintem.

Ezek persze csak az én személyes véleményeim a sorozatokról. Remélem nem bántottam meg senkit a kedvence miatt.
  • Barpi
    Gratutulálok = Gratulálok (sorry)
  • Barpi
    Én pl. láttam minden részt, de nekem sem tünt fel, hogy a fickó minkét sorozatban játszik. Gratutulálok a megfigyelésért. :) Csak nem a 15 hanem a 19 részben volt a Miamis. A 15-ös az a kígyós. Persze nincs jelentősége.

A zene engem is érdekelne!
  • IlluminatoR
    Senki semmit? :(
  • IlluminatoR
    De nekem elsősorban az a zene kellene amit énekel!
  • Garfield
    Látszik, nem láttál minden CSI-sorozatot.
    Az illető színész és látható még CSI: Miami 3. szezon 15. részében egy olyan mellékszereplőként, aki lelövi a yachtját lefoglalni készülő adónyomozót.
  • IlluminatoR
    Hi!

Látta vki a tegnapi ismétlést? (78.-ik rész)
    Nagyon érdekelne, hogy az a fekete énekes és zenéje valóban létezik -e.
  • Bucser
    Miamiben szebbek a képek jobb a végés viszont a LV-ben sokkal inkább a csapatmunkán van a hangsúly.. Miamiban kicsit zavar, hogy legtöbb esetben Horatio teszi össze a képet.. szerintem. LV véleményem szerint jobb összességében...
  • Somik
    CSI azaz Helyszínelő kedvlekők figyelem!:

FELHÍVÁS!
    Társszerkesztők jelentkezését várom, hogy elkészítsük Magyarország legnagyobb, legfrissebb, legjobb CSI oldalát.

Feltételek:
    - Internet hozzáférés
    - "Minimális" HTML nyelv ismerete (weblapszerkesztési tapasztalatok)

Előny:
    - Képszerkesztőkben (pl.: Photoshop) való jártasság.
    - Angoltudás, vagy más külföldi nyelv ismerete

Ha erőt érzel magadban akkor jelentkezz.
    Jelentkezni a [email protected] vagy a [email protected] e-mail címen lehet.

Az oldal címe: http://csi-fansite.atw.hu
  • gnom
    nem irnak sehol arrol hogy lenne CSI LA. szoval szerintem szimpla resz volt...
  • Garfield
    Kiváncsi vagyok, hogy a mai epizód ("Hollywood Brass") csak egy "szimpla" rész vagy egy új sorozat spinoffja. Bár igazából mindig az utolsó sorozatban van a következő spinoffja, szóval ez bármi lehet.
  • mrzed001
    1) Bizony, ezt a szinkront is piszkosul elb.szták. Nem értem, hogy lehet ekkorákat félrefordítani. Más filmekben is előfordult, hogy a szinkron pont az eredeti ellentétét állította pl becsempésztek egy nem-et. Szóval ezeknek szerintem még egy középfokújuk sincs (vagy disznójé vették)
    2) Hát igen, ez a szál már elég rég óta hűvösön van, volt előzőleg féltékenység, tapogatózás (de vagy 1-1,5 szezonnal ez előtt)
  • Garfield
    Húú, de csapnivalóan sz*r volt a szinkron.

Két megjegyzés:

!!!SPOILER!!!

1. Nem atombombát, akartak robbantani, hanem piszkos bombát. (Gy.k.: nem nukleáris láncreakciót akartak beindítani, hanem a sugárzó anyagot próbálták felrobbantani, amely eloszlik a levegőben és súlyosan sugárszennyezetté tette volna a várost)
    2. Ami rohadtul nem jött át a szinkronon, hogy a végén Yelina azt hitte, azt remélte, hogy Horatioval utazik el. Ami kissé furcsa volt, mert szerintem semmi sem indokolta, hogy esetleg pont most jöjjenek össze.

• Garfield
    És a CSI: Miamiból itt az utolsó rész...
  • mrzed001
    A New York az jó, valahogy sötétebb mint a többi (talán a helyszín teszi)
    Gary Sinise egyébként jól adja önmagát
  • sylas
    szeptembertől 15-től elkezdik adni a New Yorki-akat,bár AXN-en néha láttam, már régóta megy és most már be is fejezik az első évadot
    Én várom a Las Vegasi 5évad utsó két részét mivel 2órás-ak lesznek kb
    http://www.tv.com/csi/grave-danger-1/episode/412259/summary.html
    http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20050525tarantino.html
    http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20050808ahelyszineloknek.html
  • amy76
    nem cak a Miami volt zseniális hanem a sima csi is sztem jól meg csinálták :)
  • Garfield
    Bele-belenéztem a CSI: Miami ismétlésébe, és ez az utolsó előtti rész is igen előkelő helyen szerepel azon a listán, amelyen a három CSI-sorozat legjobb epizódjai szerepelnek.
    Eric Roberts nagyon jól játszott, de talán a legjobb ötlet az volt, amikor újra meg újra az asztalost mutatják, különböző munkafázisokban; a legvégén felmerül az emberben, hogy talán köze is lehet a gyilkosságokhoz, aztán a legutolsó pillanatban kiderül, mit is csinált valójában. Zseniális.
  • Garfield
    Szerintem semmi különös nincs abban a részben márcsak azért is, mert az illetőt már megtámadták egy korábbi részben.
  • mrzed001
    Szerintem a dupla jobb lesz, amiben elrabolják az egyik ... :))
  • cyrus #156
    jaja, elég jó volt, bár meg kell néznem éjjel az ismétlést is, mert volt pár pillanat ahol nem figyeltem és igy egy kicsit zavaros :D
  • Garfield
    A las vegas-os szerintem az egyik legjobb CSI-epizód.
  • cyrus #154
    hu ez a mai kicsit rendhagyó rész volt, nézte valaki ?
  • Garfield
    Mivel Amerikában is csak szeptember 19-én jön a 4. szezon, így a magyar bemutató még jóval odébb lesz.
  • mrzed001
    jaja, az utolsó jövőhét csütörtökön lesz
    Remélem folytatják a sorozatot
  • Garfield
    Jah nem, ez az utolsó előtti rész.
  • mrzed001
    Amiben a tesója is van?
    Az jó :)
  • Garfield
    Ha jól sejtem, ma este jön a CSI Miami utolsó része.
  • cyrus #148
    takaroggy :@
  • Random work
  • Garfield
    atyaúristen...
  • amy76
    Valami Neked!! Egy lány megkérdezte a pasiját hogy csinos -e? A fiú azt mondta nem. A lány megkérdezte tőle, szeretne -e vele lenni örökké? A fiú válasza nem. Megkérdezte hogyha ő elmenne, akkor sírna? A fiú, azt válaszolta, hogy nem. Eleget hallott, ezért elment, könnyek csorogtak le az arcán, de hírtelen a fiú elkapta a lányt és azt mondta : "Te nem vagy csinos, te gyönyörű vagy! Nem szeretnék
    veled lenni örökké, veled AKAROK lenni örökké! És ha elmennél akkor nem sírnék, hanem... meghalnék...!" Küldd el ezt a levelet mindenkinek a listádon.....háát nem édes???? Ma este éjfélig az igazi szeretet valóra válik, azaz hogy szeretnek... Valami jó fog veled történni 13 és 16 óra között holnap, ami Akárhol lehet.
    Akár a neten, akár a suliban, az utcán, bárhol. Készülj fel a legnagyobb sokkra az életedben. Ha kitörlöd ezt a levelet szerencsétlenség lesz urrá rajtad 10 párkapcsolatban 10 éven át..De ha elküldöd 15 embernek máris biztonságban leszel 15 percen belül... (gondold meg!) "A jó barát garantálja, hogy kihoz a börtönből, de az igazi barát ott fog ülni melleted,amig ki nem szabaduls
  • amy76
    miamiba?
  • Garfield
    Két rész múlva meglátod a Viasaton.
  • amy76
    mér? mi lesz mesélj pls!
  • Garfield
    Ha már Valerán is kiakadsz, fogsz te még párnába zokogni a harmadik szezon végén.
  • Random_
    Boldog szülinapot!
  • amy76
    na ez szép Valera is elment a Miamiból
    baszki ez nem lehet igaz ne má!!!!!!!!
  • amy76
    olcsó ujjlenyomat:
    krétapor+ecset+celux
    és kész is