577
C S I
-
amy76 #177 cyaztok! bocsy hogy még mindig én de nem tudja vki hogy a fekete fátyolos rész amikor 1 cajt megöltek és pár ember vámpírnak hitte magát az hányadik rész volt és mikor lesz annak az ismétlése? kösy ha vki tudja és el is mondja na pucca -
#176 Egyet értek veled!
Nekem azért tetszik jobban a sima CSI, mert ott Grissom mindenből kiveszi a részét. Ott van a helyszíneléseknél, boncolásoknál, a laborban, stb. Azonkívül ott vannak a rivalizálások is. Lásd a 77-ik részt.
Horátio a Miami-ból, csak úgy van. Igaz minden szál az ő kezében fut össze, és valóban szimpatikus igazságos ember, de mégsem él együtt a történettel annyira. Én mindig abban a divatos öltönyében látom, félrefordított fejjel.
Mack a CSI:NY sorozatból, meg nagyon nem jött be nekem. Talán mert előtte általában gonosz figurákat alakított? Ha ránézek mindig a Mel Gibson-os Váltságdíj, vagy a Hull a hó teli zsák jut az eszembe. Nekem nem hiteles ebben a sorozatban. Kb olyan, mint ha lenne CSI:Mexico, és abban Danny Trejo (ConAir – Johnny-23) lenne a főnök.
A CSI:LA-ban állítólag David Morse (Halálsoron, Szikla) alakítja majd az ottani csapat fejét. Az jó választás lesz szerintem.
Ezek persze csak az én személyes véleményeim a sorozatokról. Remélem nem bántottam meg senkit a kedvence miatt.
-
#175 Gratutulálok = Gratulálok (sorry) -
#174 Én pl. láttam minden részt, de nekem sem tünt fel, hogy a fickó minkét sorozatban játszik. Gratutulálok a megfigyelésért. :) Csak nem a 15 hanem a 19 részben volt a Miamis. A 15-ös az a kígyós. Persze nincs jelentősége.
A zene engem is érdekelne! -
#173 Senki semmit? :( -
#172 De nekem elsősorban az a zene kellene amit énekel! -
Garfield #171 Látszik, nem láttál minden CSI-sorozatot.
Az illető színész és látható még CSI: Miami 3. szezon 15. részében egy olyan mellékszereplőként, aki lelövi a yachtját lefoglalni készülő adónyomozót. -
#170 Hi!
Látta vki a tegnapi ismétlést? (78.-ik rész)
Nagyon érdekelne, hogy az a fekete énekes és zenéje valóban létezik -e. -
#169 Miamiben szebbek a képek jobb a végés viszont a LV-ben sokkal inkább a csapatmunkán van a hangsúly.. Miamiban kicsit zavar, hogy legtöbb esetben Horatio teszi össze a képet.. szerintem. LV véleményem szerint jobb összességében... -
Somik #168 CSI azaz Helyszínelő kedvlekők figyelem!:
FELHÍVÁS!
Társszerkesztők jelentkezését várom, hogy elkészítsük Magyarország legnagyobb, legfrissebb, legjobb CSI oldalát.
Feltételek:
- Internet hozzáférés
- "Minimális" HTML nyelv ismerete (weblapszerkesztési tapasztalatok)
Előny:
- Képszerkesztőkben (pl.: Photoshop) való jártasság.
- Angoltudás, vagy más külföldi nyelv ismerete
Ha erőt érzel magadban akkor jelentkezz.
Jelentkezni a [email protected] vagy a [email protected] e-mail címen lehet.
Az oldal címe: http://csi-fansite.atw.hu -
gnom #167 nem irnak sehol arrol hogy lenne CSI LA. szoval szerintem szimpla resz volt... -
Garfield #166 Kiváncsi vagyok, hogy a mai epizód ("Hollywood Brass") csak egy "szimpla" rész vagy egy új sorozat spinoffja. Bár igazából mindig az utolsó sorozatban van a következő spinoffja, szóval ez bármi lehet. -
#165 1) Bizony, ezt a szinkront is piszkosul elb.szták. Nem értem, hogy lehet ekkorákat félrefordítani. Más filmekben is előfordult, hogy a szinkron pont az eredeti ellentétét állította pl becsempésztek egy nem-et. Szóval ezeknek szerintem még egy középfokújuk sincs (vagy disznójé vették)
2) Hát igen, ez a szál már elég rég óta hűvösön van, volt előzőleg féltékenység, tapogatózás (de vagy 1-1,5 szezonnal ez előtt) -
Garfield #164 Húú, de csapnivalóan sz*r volt a szinkron.
Két megjegyzés:
!!!SPOILER!!!
1. Nem atombombát, akartak robbantani, hanem piszkos bombát. (Gy.k.: nem nukleáris láncreakciót akartak beindítani, hanem a sugárzó anyagot próbálták felrobbantani, amely eloszlik a levegőben és súlyosan sugárszennyezetté tette volna a várost)
2. Ami rohadtul nem jött át a szinkronon, hogy a végén Yelina azt hitte, azt remélte, hogy Horatioval utazik el. Ami kissé furcsa volt, mert szerintem semmi sem indokolta, hogy esetleg pont most jöjjenek össze.
-
Garfield #163 És a CSI: Miamiból itt az utolsó rész... -
#162 A New York az jó, valahogy sötétebb mint a többi (talán a helyszín teszi)
Gary Sinise egyébként jól adja önmagát -
sylas #161 szeptembertől 15-től elkezdik adni a New Yorki-akat,bár AXN-en néha láttam, már régóta megy és most már be is fejezik az első évadot
Én várom a Las Vegasi 5évad utsó két részét mivel 2órás-ak lesznek kb
http://www.tv.com/csi/grave-danger-1/episode/412259/summary.html
http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20050525tarantino.html
http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20050808ahelyszineloknek.html -
amy76 #160 nem cak a Miami volt zseniális hanem a sima csi is sztem jól meg csinálták :) -
Garfield #159 Bele-belenéztem a CSI: Miami ismétlésébe, és ez az utolsó előtti rész is igen előkelő helyen szerepel azon a listán, amelyen a három CSI-sorozat legjobb epizódjai szerepelnek.
Eric Roberts nagyon jól játszott, de talán a legjobb ötlet az volt, amikor újra meg újra az asztalost mutatják, különböző munkafázisokban; a legvégén felmerül az emberben, hogy talán köze is lehet a gyilkosságokhoz, aztán a legutolsó pillanatban kiderül, mit is csinált valójában. Zseniális. -
Garfield #158 Szerintem semmi különös nincs abban a részben márcsak azért is, mert az illetőt már megtámadták egy korábbi részben. -
#157 Szerintem a dupla jobb lesz, amiben elrabolják az egyik ... :)) -
cyrus #156 jaja, elég jó volt, bár meg kell néznem éjjel az ismétlést is, mert volt pár pillanat ahol nem figyeltem és igy egy kicsit zavaros :D -
Garfield #155 A las vegas-os szerintem az egyik legjobb CSI-epizód. -
cyrus #154 hu ez a mai kicsit rendhagyó rész volt, nézte valaki ? -
Garfield #153 Mivel Amerikában is csak szeptember 19-én jön a 4. szezon, így a magyar bemutató még jóval odébb lesz. -
#152 jaja, az utolsó jövőhét csütörtökön lesz
Remélem folytatják a sorozatot -
Garfield #151 Jah nem, ez az utolsó előtti rész. -
#150 Amiben a tesója is van?
Az jó :) -
Garfield #149 Ha jól sejtem, ma este jön a CSI Miami utolsó része. -
cyrus #148 takaroggy :@ -
#147 -
Garfield #146 atyaúristen... -
amy76 #145 Valami Neked!! Egy lány megkérdezte a pasiját hogy csinos -e? A fiú azt mondta nem. A lány megkérdezte tőle, szeretne -e vele lenni örökké? A fiú válasza nem. Megkérdezte hogyha ő elmenne, akkor sírna? A fiú, azt válaszolta, hogy nem. Eleget hallott, ezért elment, könnyek csorogtak le az arcán, de hírtelen a fiú elkapta a lányt és azt mondta : "Te nem vagy csinos, te gyönyörű vagy! Nem szeretnék
veled lenni örökké, veled AKAROK lenni örökké! És ha elmennél akkor nem sírnék, hanem... meghalnék...!" Küldd el ezt a levelet mindenkinek a listádon.....háát nem édes???? Ma este éjfélig az igazi szeretet valóra válik, azaz hogy szeretnek... Valami jó fog veled történni 13 és 16 óra között holnap, ami Akárhol lehet.
Akár a neten, akár a suliban, az utcán, bárhol. Készülj fel a legnagyobb sokkra az életedben. Ha kitörlöd ezt a levelet szerencsétlenség lesz urrá rajtad 10 párkapcsolatban 10 éven át..De ha elküldöd 15 embernek máris biztonságban leszel 15 percen belül... (gondold meg!) "A jó barát garantálja, hogy kihoz a börtönből, de az igazi barát ott fog ülni melleted,amig ki nem szabaduls
-
amy76 #144 miamiba?
-
Garfield #143 Két rész múlva meglátod a Viasaton. -
amy76 #142 mér? mi lesz mesélj pls! -
Garfield #141 Ha már Valerán is kiakadsz, fogsz te még párnába zokogni a harmadik szezon végén. -
#140 Boldog szülinapot! -
amy76 #139 na ez szép Valera is elment a Miamiból
baszki ez nem lehet igaz ne má!!!!!!!!
-
amy76 #138 olcsó ujjlenyomat:
krétapor+ecset+celux
és kész is