577
C S I
-
Norbi7 #297 Nekem ez a rész is nagyon tetszett! -
Dougie #296 hát ja, konkrétan az volt az egyik legjobb (dupla) rész -
#295 A Tarantino-s rész sem volt rossz :) -
Dougie #294 semmi különös, csak egy sorozatrendező
de a CSI-ban az epizódok nagy részét 3 különböző ember rendezte (Danny Cannon, Richard J. Lewis és Kenneth Fink) és nekem azok tetszettek igazán amit Fink rendezett, csak ennyi -
#293 Lehet, hogy tudatlan vagyok, de ő ki? -
Dougie #292 törölt hozzászólás -
Somik #291 A CSI: NY 2. évada szeptember 7-től a Viasat3 műsorán!
http://csi-fansite.uw.hu -
#290 öh nem tudom biztosra de asszem hogy a 6. évad még javában tartott kint mikor a magyarok már adták. Így valszeg a 7-essel is így lesz. -
bias #289 de ők gyártják, illetve gyártatják... a szinkronját.
amint lement kint, lehet itt is vetíteni, szóval valószínűleg jövő év elején.
b.
-
winnie #288 ezt hogy érted? a viasat leadta az összes csi-epizódot - és nem ők gyártják. majd, ha elkészülnek az amerikai részek, akkor idehaza megint lesznek.
amúgy meg szeptemberben indul odakint a sorozat 7. évada, semmi sem akadályoz meg benne, hogy letöltsd és nézd (akár magyar felirattal is) - hetente. -
Pemp #287 Most tök sokáig nem lesz CSI? Vmelyik fórumon azt olavstam,h nem lesz ez tök gáz nem bírom az iet. -
Norbi7 #286 23. rész -
#285 Bocsi az értetlenségért de ez hányas epizód volt? -
Garfield #284 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rohadtul nem. Még valamelyik korai évadban kavartak, akkor is inkább Sarah volt ráizgulva Grissomra, ami aztán szépen le is zárult.
A zárójelenetből viszont az derül ki, hogy most már Grissom is akarja ezt a kapcsolatot. -
bias #283 azt hittem, hogy spoilerek csak autókon vannak... :) -
#282 Hát ez aztán marha nagy spoiler volt....
sztem mindenki sejtette -
Garfield #281 SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg -
#280 Wááááááááááá :D Grissom és Sarah! :D
Tudtam hogy van valami....de hogy már ennyire? :D Marhára tudták titkolni :D -
#279 Valakinek meg van a 6x21-es rész a CSI-ból? Torrenten nem található csak a 20-as és a 22-es. -
Norbi7 #278 -
gnom #277 lesz meg egy resz. szeptembertol USAban a hetedik evad. nalunk valszeg megint csak jovo tavasszal... -
#276 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én pont csak a végét láttam annak a résznek, végig azt hittem hogy Brass csak felkel majd mivel golyóálló volt rajta, akkor lepődtem meg amikor a szájából már ömlött a vér és nem úgy nézett ki mint akit csak karcolás ért...Dúrva rész volt és Cathrine új szinkronja még mindig nem jön be... -
Norbi7 #275 Hú, a tegnapi rész durván ért véget! ugye ebben az évadban lesz még egy rész, mert az egyik oldalon azt olvastam? a hetedik évaddal vajon hogy állnak? -
#274 a mai részben a spyderfinder-ben kerestek.beírtam google-ba de nincs olyan oldal:( -
Norbi7 #273 Na ettől én is rosszul lettem! régen csináltak inkább ilyeneket, örültem is hogy mostanában van egy kis eszük és nem dumálnak bele, erre tessék! Nem tudja azért valaki, hogy mit is mondott mert egy hangot nem értettem belőle? -
bias #272 elvileg nem, gyakoraltilag megtesznek bármit, lásd a filmek végén a végefőcím "felpörgetése", levágása, beledumálás. osztom a véleményed. -
#271 Júj srácok, ez azért megint kritikán aluli volt a végén, hogy az utolsó mondtatot, mely feltenné a koronát a részre, a tanulságot, melyet Grisom mond(ott volna) ki lekeverték, és helyette az öreg a következőt mondta nem az eredeti szinkronhangján: "maradjanak velünk, a helyszínelés mindjárt folytatódik". Ilyenkor hol van a művészek jogainak védelmezője? Mert ez jócskán elvett az értékéből. Persze ha lebuktatnak pár gyereket akik a netről töltik le a filmet, rögtön bíróság, sátán, kiátkozás, pfjúj. Lehet, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, de attól, mert a viasat megvett egy sorozatot, szvsz még nem csinálhat vele azt amit akar. Vagy igen? -
Norbi7 #270 köszi mindenkinek! -
Garfield #269 Ok, nem olvastam. :) -
Garfield #268 Ha jól emlékszem, akkor 3x01-ben lövik le. -
bias #267 CSImajámi bakik:
http://www.moviemistakes.com/tv3595 -
bias #266 talál fel magad:
http://www.csifiles.com/episodes/miami/
a 301-esben lövik le és hal meg ("Lost Son"):
"His character was written out by request; Cochrane wished to pursue a film career, and was not happy with CSI: Miami's long shooting schedule."
(http://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_Miami)
:)
csak azért volt könnyű megtalálnom, mert azt az epizódot, amiben majdnem lelövik ugyanemiatt a malőr miatt (besül a fegyvere, mivel lusta tisztogatni), azt a részt én kevertem. :)
bias.
-
Norbi7 #265 egy kicsit leült a topic. egyébként még mindig várom a kérdésemre a választ! és kérdeznék mégvalamit: ugyancsak Speed-del kapcsolatban, melyik az a rész amikor lelövik? köszi előre is! -
Norbi7 #264 hello! megtudná nekem mondani valaki, hogy a Miami helyszinelőknek melyik az a része aminek a végén Speed felül egy sportmotorra, ezzel van vége. úgy emlékszem az jó rész volt. remélem valaki tudni fogja, a fanok biztos. köszi! -
Garfield #263 OFF:
A Stargate: SG-1 köszöni szépen jól van, és nyáron (? - vagy ősszel?) kezdi a 10. évadot. -
winnie #262 Ezt kétlem, az X-Akták is csak 9-ig bírta és az utolsó évad már elég gyengére sikerült mert kifújt a téma...
ööö, ez most, hogy jön ide?:) az x-akták sehol nincs nézettségben a CSI-hez képest. amíg a CSI folyamatosan a legnézettebb amerikai sorozat (immáron 4 éve) addig műsoron lesz. akárcsak a leágazások.
a law and order jövőre lép a 17. évébe - annak is van érdekesmódon 2 leágazása, melyek most lépnek 6. és 8. évükbe, szóval még ebben is hasonlít a CSI-re. -
Garfield #261 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmmmm, egész véletlenül nem Brazíliába repült Horatio bátyja? -
FLeK0 #260 Sokat, de ha osszeadod a 3 CSI sorozatot, akkor mar boven tul vannak a 9 even, es egy ideig meg biztos menni fognak. -
#259 Hány millió embert lehet még "megölni" a sorozatban vajon amíg nem lesz már unalmas? :) -
FLeK0 #258 ez más, itt mindig lehet új ügyeket hozni a sok valós eset alapján, ott kitalálni kellett mindent.