577
C S I
  • Norbi7
    Nekem ez a rész is nagyon tetszett!
  • Dougie
    hát ja, konkrétan az volt az egyik legjobb (dupla) rész
  • Fenrir
    A Tarantino-s rész sem volt rossz :)
  • Dougie
    semmi különös, csak egy sorozatrendező
    de a CSI-ban az epizódok nagy részét 3 különböző ember rendezte (Danny Cannon, Richard J. Lewis és Kenneth Fink) és nekem azok tetszettek igazán amit Fink rendezett, csak ennyi
  • Fenrir
    Lehet, hogy tudatlan vagyok, de ő ki?
  • Dougie
    törölt hozzászólás
  • Somik
    A CSI: NY 2. évada szeptember 7-től a Viasat3 műsorán!
    http://csi-fansite.uw.hu
  • Magoo
    öh nem tudom biztosra de asszem hogy a 6. évad még javában tartott kint mikor a magyarok már adták. Így valszeg a 7-essel is így lesz.
  • bias
    de ők gyártják, illetve gyártatják... a szinkronját.
    amint lement kint, lehet itt is vetíteni, szóval valószínűleg jövő év elején.

b.
  • winnie
    ezt hogy érted? a viasat leadta az összes csi-epizódot - és nem ők gyártják. majd, ha elkészülnek az amerikai részek, akkor idehaza megint lesznek.

amúgy meg szeptemberben indul odakint a sorozat 7. évada, semmi sem akadályoz meg benne, hogy letöltsd és nézd (akár magyar felirattal is) - hetente.
  • Pemp
    Most tök sokáig nem lesz CSI? Vmelyik fórumon azt olavstam,h nem lesz ez tök gáz nem bírom az iet.
  • Norbi7
    23. rész
  • drobee
    Bocsi az értetlenségért de ez hányas epizód volt?
  • Garfield
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rohadtul nem. Még valamelyik korai évadban kavartak, akkor is inkább Sarah volt ráizgulva Grissomra, ami aztán szépen le is zárult.
    A zárójelenetből viszont az derül ki, hogy most már Grissom is akarja ezt a kapcsolatot.
  • bias
    azt hittem, hogy spoilerek csak autókon vannak... :)
  • Magoo
    Hát ez aztán marha nagy spoiler volt....
    sztem mindenki sejtette
  • Garfield
    SPOILER
    Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
    Spoiler szöveg
  • Magoo
    Wááááááááááá :D Grissom és Sarah! :D
    Tudtam hogy van valami....de hogy már ennyire? :D Marhára tudták titkolni :D
  • Fenrir
    Valakinek meg van a 6x21-es rész a CSI-ból? Torrenten nem található csak a 20-as és a 22-es.
  • Norbi7
  • gnom
    lesz meg egy resz. szeptembertol USAban a hetedik evad. nalunk valszeg megint csak jovo tavasszal...
  • Fenrir
    Én pont csak a végét láttam annak a résznek, végig azt hittem hogy Brass csak felkel majd mivel golyóálló volt rajta, akkor lepődtem meg amikor a szájából már ömlött a vér és nem úgy nézett ki mint akit csak karcolás ért...Dúrva rész volt és Cathrine új szinkronja még mindig nem jön be...
  • Norbi7
    Hú, a tegnapi rész durván ért véget! ugye ebben az évadban lesz még egy rész, mert az egyik oldalon azt olvastam? a hetedik évaddal vajon hogy állnak?
  • passatgt
    a mai részben a spyderfinder-ben kerestek.beírtam google-ba de nincs olyan oldal:(
  • Norbi7
    Na ettől én is rosszul lettem! régen csináltak inkább ilyeneket, örültem is hogy mostanában van egy kis eszük és nem dumálnak bele, erre tessék! Nem tudja azért valaki, hogy mit is mondott mert egy hangot nem értettem belőle?
  • bias
    elvileg nem, gyakoraltilag megtesznek bármit, lásd a filmek végén a végefőcím "felpörgetése", levágása, beledumálás. osztom a véleményed.
  • Narancs
    Júj srácok, ez azért megint kritikán aluli volt a végén, hogy az utolsó mondtatot, mely feltenné a koronát a részre, a tanulságot, melyet Grisom mond(ott volna) ki lekeverték, és helyette az öreg a következőt mondta nem az eredeti szinkronhangján: "maradjanak velünk, a helyszínelés mindjárt folytatódik". Ilyenkor hol van a művészek jogainak védelmezője? Mert ez jócskán elvett az értékéből. Persze ha lebuktatnak pár gyereket akik a netről töltik le a filmet, rögtön bíróság, sátán, kiátkozás, pfjúj. Lehet, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, de attól, mert a viasat megvett egy sorozatot, szvsz még nem csinálhat vele azt amit akar. Vagy igen?
  • Norbi7
    köszi mindenkinek!
  • Garfield
    Ok, nem olvastam. :)
  • Garfield
    Ha jól emlékszem, akkor 3x01-ben lövik le.
  • bias
    CSImajámi bakik:

http://www.moviemistakes.com/tv3595
  • bias
    talál fel magad:
    http://www.csifiles.com/episodes/miami/

a 301-esben lövik le és hal meg ("Lost Son"):
    "His character was written out by request; Cochrane wished to pursue a film career, and was not happy with CSI: Miami's long shooting schedule."

(http://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_Miami)

:)

csak azért volt könnyű megtalálnom, mert azt az epizódot, amiben majdnem lelövik ugyanemiatt a malőr miatt (besül a fegyvere, mivel lusta tisztogatni), azt a részt én kevertem. :)

bias.
  • Norbi7
    egy kicsit leült a topic. egyébként még mindig várom a kérdésemre a választ! és kérdeznék mégvalamit: ugyancsak Speed-del kapcsolatban, melyik az a rész amikor lelövik? köszi előre is!
  • Norbi7
    hello! megtudná nekem mondani valaki, hogy a Miami helyszinelőknek melyik az a része aminek a végén Speed felül egy sportmotorra, ezzel van vége. úgy emlékszem az jó rész volt. remélem valaki tudni fogja, a fanok biztos. köszi!
  • Garfield
    OFF:

A Stargate: SG-1 köszöni szépen jól van, és nyáron (? - vagy ősszel?) kezdi a 10. évadot.
  • winnie
    Ezt kétlem, az X-Akták is csak 9-ig bírta és az utolsó évad már elég gyengére sikerült mert kifújt a téma...

ööö, ez most, hogy jön ide?:) az x-akták sehol nincs nézettségben a CSI-hez képest. amíg a CSI folyamatosan a legnézettebb amerikai sorozat (immáron 4 éve) addig műsoron lesz. akárcsak a leágazások.

a law and order jövőre lép a 17. évébe - annak is van érdekesmódon 2 leágazása, melyek most lépnek 6. és 8. évükbe, szóval még ebben is hasonlít a CSI-re.
  • Garfield
    Hmmmm, egész véletlenül nem Brazíliába repült Horatio bátyja?
  • FLeK0
    Sokat, de ha osszeadod a 3 CSI sorozatot, akkor mar boven tul vannak a 9 even, es egy ideig meg biztos menni fognak.
  • Fenrir
    Hány millió embert lehet még "megölni" a sorozatban vajon amíg nem lesz már unalmas? :)
  • FLeK0
    ez más, itt mindig lehet új ügyeket hozni a sok valós eset alapján, ott kitalálni kellett mindent.