A Helyszínelõk (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://www.moviemistakes.com/tv3595
http://www.csifiles.com/episodes/miami/
a 301-esben lövik le és hal meg ("Lost Son"):
"His character was written out by request; Cochrane wished to pursue a film career, and was not happy with CSI: Miami's long shooting schedule."
(http://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_Miami)
:)
csak azért volt könnyû megtalálnom, mert azt az epizódot, amiben majdnem lelövik ugyanemiatt a malõr miatt (besül a fegyvere, mivel lusta tisztogatni), azt a részt én kevertem. :)
bias.
A Stargate: SG-1 köszöni szépen jól van, és nyáron (? - vagy õsszel?) kezdi a 10. évadot.
ööö, ez most, hogy jön ide?:) az x-akták sehol nincs nézettségben a CSI-hez képest. amíg a CSI folyamatosan a legnézettebb amerikai sorozat (immáron 4 éve) addig mûsoron lesz. akárcsak a leágazások.
a law and order jövõre lép a 17. évébe - annak is van érdekesmódon 2 leágazása, melyek most lépnek 6. és 8. évükbe, szóval még ebben is hasonlít a CSI-re.
Egy kicsit azért meglepõ volt, de ideje. Úgy mellesleg Grissom-ot sem sûrûn lehetett laza ingben látni eddig :)
Most akkor a csajszinak is meg kell halnia 10 részen belül? <#idiota>#idiota>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
1) Hát, annál a pár résznél azért élhettek volna többet is együtt. Tipikus magyányos hõs hülyeség, merthogy nincs ám minden nagy férfi mögött egy erõs nõ ... ááááá
2) Igen, de azért kellett volna elõtte valami durva narkófogás, vagy hasonló, hogy tényleg ennyire célponttá válljanak a zsaruk
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
1. Olyan 5-7 résszel ezelõtt kezdõdött a kapcsolatuk, azután, hogy Delkot elkapták, mert füvet vásárolt a rákbeteg húgának. Szó nincs arról, amiket írtál. A CSI-ben pont az a jó, hogy ilyen módon, kvázi említés szintjén szól a szereplõk magánéletérõl, és nincs nagy nyáltenger. Hogy egy adott ügy ilyen hatással van a szereplõk magánéletére, nagyon ritka a hármom CSI-sorozatban.
2. A mafia-szál meg teljesen rendben van, a Miami-ban pont az a jó, hogy gyakran visszautal korábbi epizódokban történt eseményekre. A Mala Noche-t kellõen feldühítette Horatio az elmúlt évadokban, ami most csúcsosodott ki.
De miért nem élhetnek legalább 10-15 részen keresztül boldogan (esküvõ után)? Egyszerûen nem értem ezt a Nyálliwood-ot. Miért jó az, hogy 600 részen keresztül kerülgeti egymást két szerencsétlen, amikor ez már a 10. rész után unalmas. Vagy éppen fûvel-fával ...
Aztán meg csodálkoznak, hogy az emberek nem képesek normális párkapcsolatban élni, meg nagy a válások száma, meg hasonlók. Ez valahogy mindigfel tud dühíteni.
Most gondolom kellett, hogy Horatio megfelelõen bedühödjön, de valahogy az egész maffia szál nem volt rendesen felvezetve. Sztem legalább 1 rész kellett volna elé, ami felvezeti, hogy milyen kemény csávók ellen is harcol éppen, elkap 1-2 vezért és ekkor robban ki a háború (szóval lehetett volna ezt azért jobban is, bár így is kimagaslóan jó rész lett)
Persze szabályt erõsítõ kivétel Warrick a CSI-LV-ból, aki ugye a szezon elején rajtaütésszerûen megházasodott, amitõl aztán Catherine jól elkámpicsorodott. :)
Brutális egy rész volt, az tuti. Horatio Caine és Eric Delko bekeményít.
Jövõhéten adják a szezon utolsó két részét egybe, hát, már most tûkön ülök
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy az ellenérzések ellenére ugorjon neki, mert a 3., és különösen a negyedik évad nagyon jó.
megvan valakinek az 1.-2. évad magyar feliratai? sajnos csak pár résznek találtam meg. tudna valaki segíteni?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
A kajálós: a csávó húga kórházban volt, ezért a barátjára bízta a bátyját, az pedig nem figyelt rá, ezért tudott elszökni. Azt hiszem, csak annyi volt, hogy halálra zabálta magát, de ugye a húg barátját vitték be a rendõrségre.
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Fõleg azért a részért amit tarantino-val csináltak, amit úgy be-havaztak
Engem is nagyon érdekelne CSI-hez szinkron. Ha valaki tudna segíteni abban, hogy honnan tudnék CSI - Helszínelõk szinkronokat letölteni, nagyon örülnék neki.