A Helyszínelõk (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lesz meg egy resz. szeptembertol USAban a hetedik evad. nalunk valszeg megint csak jovo tavasszal...

Fenrir
Én pont csak a végét láttam annak a résznek, végig azt hittem hogy Brass csak felkel majd mivel golyóálló volt rajta, akkor lepõdtem meg amikor a szájából már ömlött a vér és nem úgy nézett ki mint akit csak karcolás ért...Dúrva rész volt és Cathrine új szinkronja még mindig nem jön be...

A halál csupán a kezdet...

Hú, a tegnapi rész durván ért véget! ugye ebben az évadban lesz még egy rész, mert az egyik oldalon azt olvastam? a hetedik évaddal vajon hogy állnak?

passatgt
a mai részben a spyderfinder-ben kerestek.beírtam google-ba de nincs olyan oldal:(

Na ettõl én is rosszul lettem! régen csináltak inkább ilyeneket, örültem is hogy mostanában van egy kis eszük és nem dumálnak bele, erre tessék! Nem tudja azért valaki, hogy mit is mondott mert egy hangot nem értettem belõle?

elvileg nem, gyakoraltilag megtesznek bármit, lásd a filmek végén a végefõcím "felpörgetése", levágása, beledumálás. osztom a véleményed.
Narancs
Júj srácok, ez azért megint kritikán aluli volt a végén, hogy az utolsó mondtatot, mely feltenné a koronát a részre, a tanulságot, melyet Grisom mond(ott volna) ki lekeverték, és helyette az öreg a következõt mondta nem az eredeti szinkronhangján: "maradjanak velünk, a helyszínelés mindjárt folytatódik". Ilyenkor hol van a mûvészek jogainak védelmezõje? Mert ez jócskán elvett az értékébõl. Persze ha lebuktatnak pár gyereket akik a netrõl töltik le a filmet, rögtön bíróság, sátán, kiátkozás, pfjúj. Lehet, hogy a kettõnek semmi köze egymáshoz, de attól, mert a viasat megvett egy sorozatot, szvsz még nem csinálhat vele azt amit akar. Vagy igen?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

köszi mindenkinek!

Ok, nem olvastam. :)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ha jól emlékszem, akkor 3x01-ben lövik le.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

CSImajámi bakik:

http://www.moviemistakes.com/tv3595
talál fel magad:
http://www.csifiles.com/episodes/miami/

a 301-esben lövik le és hal meg ("Lost Son"):
"His character was written out by request; Cochrane wished to pursue a film career, and was not happy with CSI: Miami's long shooting schedule."

(http://en.wikipedia.org/wiki/CSI:_Miami)

:)

csak azért volt könnyû megtalálnom, mert azt az epizódot, amiben majdnem lelövik ugyanemiatt a malõr miatt (besül a fegyvere, mivel lusta tisztogatni), azt a részt én kevertem. :)

bias.
<#buck>egy kicsit leült a topic. egyébként még mindig várom a kérdésemre a választ! és kérdeznék mégvalamit: ugyancsak Speed-del kapcsolatban, melyik az a rész amikor lelövik? köszi elõre is!

hello! megtudná nekem mondani valaki, hogy a Miami helyszinelõknek melyik az a része aminek a végén Speed felül egy sportmotorra, ezzel van vége. úgy emlékszem az jó rész volt. remélem valaki tudni fogja, a fanok biztos. köszi!

OFF:

A Stargate: SG-1 köszöni szépen jól van, és nyáron (? - vagy õsszel?) kezdi a 10. évadot.

Ezt kétlem, az X-Akták is csak 9-ig bírta és az utolsó évad már elég gyengére sikerült mert kifújt a téma...

ööö, ez most, hogy jön ide?:) az x-akták sehol nincs nézettségben a CSI-hez képest. amíg a CSI folyamatosan a legnézettebb amerikai sorozat (immáron 4 éve) addig mûsoron lesz. akárcsak a leágazások.

a law and order jövõre lép a 17. évébe - annak is van érdekesmódon 2 leágazása, melyek most lépnek 6. és 8. évükbe, szóval még ebben is hasonlít a CSI-re.
Hmmmm, egész véletlenül nem Brazíliába repült Horatio bátyja?

Sokat, de ha osszeadod a 3 CSI sorozatot, akkor mar boven tul vannak a 9 even, es egy ideig meg biztos menni fognak.

Fenrir
Hány millió embert lehet még "megölni" a sorozatban vajon amíg nem lesz már unalmas? :)

ez más, itt mindig lehet új ügyeket hozni a sok valós eset alapján, ott kitalálni kellett mindent.

Fenrir
Ezt kétlem, az X-Akták is csak 9-ig bírta és az utolsó évad már elég gyengére sikerült mert kifújt a téma...

mrzed001

Egy kicsit azért meglepõ volt, de ideje. Úgy mellesleg Grissom-ot sem sûrûn lehetett laza ingben látni eddig :)
Most akkor a csajszinak is meg kell halnia 10 részen belül? <#idiota>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

CSI: Las Vegas 6x24

Vazze, hat évad kellett, hogy eljussanak idáig. ;-)

mrzed001

1) Hát, annál a pár résznél azért élhettek volna többet is együtt. Tipikus magyányos hõs hülyeség, merthogy nincs ám minden nagy férfi mögött egy erõs nõ ... ááááá

2) Igen, de azért kellett volna elõtte valami durva narkófogás, vagy hasonló, hogy tényleg ennyire célponttá válljanak a zsaruk

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

<#kerdes>

1. Olyan 5-7 résszel ezelõtt kezdõdött a kapcsolatuk, azután, hogy Delkot elkapták, mert füvet vásárolt a rákbeteg húgának. Szó nincs arról, amiket írtál. A CSI-ben pont az a jó, hogy ilyen módon, kvázi említés szintjén szól a szereplõk magánéletérõl, és nincs nagy nyáltenger. Hogy egy adott ügy ilyen hatással van a szereplõk magánéletére, nagyon ritka a hármom CSI-sorozatban.

2. A mafia-szál meg teljesen rendben van, a Miami-ban pont az a jó, hogy gyakran visszautal korábbi epizódokban történt eseményekre. A Mala Noche-t kellõen feldühítette Horatio az elmúlt évadokban, ami most csúcsosodott ki.

mrzed001

De miért nem élhetnek legalább 10-15 részen keresztül boldogan (esküvõ után)? Egyszerûen nem értem ezt a Nyálliwood-ot. Miért jó az, hogy 600 részen keresztül kerülgeti egymást két szerencsétlen, amikor ez már a 10. rész után unalmas. Vagy éppen fûvel-fával ...
Aztán meg csodálkoznak, hogy az emberek nem képesek normális párkapcsolatban élni, meg nagy a válások száma, meg hasonlók. Ez valahogy mindigfel tud dühíteni.

Most gondolom kellett, hogy Horatio megfelelõen bedühödjön, de valahogy az egész maffia szál nem volt rendesen felvezetve. Sztem legalább 1 rész kellett volna elé, ami felvezeti, hogy milyen kemény csávók ellen is harcol éppen, elkap 1-2 vezért és ekkor robban ki a háború (szóval lehetett volna ezt azért jobban is, bár így is kimagaslóan jó rész lett)

Amióta kiderült, hogy Horatio összejön Delko húgával, azóta vártam ezt a fordulatot. Sejthetõ volt, hogy ilyen arányú változás nem megengedhetõ a fõ-fõ szereplõ magánéletében.
Persze szabályt erõsítõ kivétel Warrick a CSI-LV-ból, aki ugye a szezon elején rajtaütésszerûen megházasodott, amitõl aztán Catherine jól elkámpicsorodott. :)

mrzed001
CSI Miami 4x24

Brutális egy rész volt, az tuti. Horatio Caine és Eric Delko bekeményít.
Jövõhéten adják a szezon utolsó két részét egybe, hát, már most tûkön ülök

mert ezen a heten van a 6. vege, a tobbi kesobb lesz.

Fenrir
Érdekes mert néztem neten a hivatalos honlapjukon, de ott sem írnak 6-nál többet...

dehogy. lesz még jó pár évad. szerintem a 13-15 sem elképzelhetetlen.
Fenrir
A Las Vegas-i helyszínelõkbõl a hatodik az utolsó évad?

imádom ezt a sorozatot..

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Huhh, most jutottam el a 4. évad közepéig a CSI:Miami-ban, és visszatekintve a 3.-4. évad kimagaslóan jó. Nem az a szokásos "minden részben megoldunk egy ügyet", hanem az ügyön túl a szereplõkrõl is sok egyéb infót megtudhatunk.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy az ellenérzések ellenére ugorjon neki, mert a 3., és különösen a negyedik évad nagyon jó.

sziasztok.
megvan valakinek az 1.-2. évad magyar feliratai? sajnos csak pár résznek találtam meg. tudna valaki segíteni?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Dying Soul
Jah igen, és bekerült az újságba :D

Adam II
Kössz

N3TuddKi
ráadásul egy zabálóversenyen harmadik helyezett lett. :)

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Dying Soul
Õõõõ..ugye kutya harapta meg az asszonyt aki meghalt, a férj meg szerette a kutyájukat, de õ is meghalt..a lényeg hogy férj betört a házba, hozott egy ugyanolyan kutyát, de a riasztó megszólalt, az asszony és a férj egymádnak estek, a nõ lelõtte, de erre a férj által hozott kutya bedurvult és megölte az asszonyt. Az alap kutya pedig mindeközben elbújt.
A kajálós: a csávó húga kórházban volt, ezért a barátjára bízta a bátyját, az pedig nem figyelt rá, ezért tudott elszökni. Azt hiszem, csak annyi volt, hogy halálra zabálta magát, de ugye a húg barátját vitték be a rendõrségre.

Adam II
Nem tudná valaki megmondani mi lett a csütörtöki rész vége áramszünet miatt nem tudtam végignézni:(((

A visasaton egyelore igen, jovo heten az 1. evadtol adjak megint.

Narancs
A miaminek ez volt az utolsó része?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Úgy látom jó lesz a 6. évad is. A mai rész is nagyon tetszett. Valaki megtudná mondani mi annak a számnak a címe és elõadója ami a mai részben volt. az elején és a végén ment. nagyon kéne. köszi

Dying Soul
Nem is volt rossz :)

Marki
Már naon vártam :)

KoЯn

Dying Soul
januar 5-en

Ki tud valamit arról mikor lesz folytatása?

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Anyámnak mondtam, hogy könyven majd ezt is kérem karácsonyra. Egyszerûen megõrülök érte.
Fõleg azért a részért amit tarantino-val csináltak, amit úgy be-havaztak

Törölt felhasználó
Sziasztok!
Engem is nagyon érdekelne CSI-hez szinkron. Ha valaki tudna segíteni abban, hogy honnan tudnék CSI - Helszínelõk szinkronokat letölteni, nagyon örülnék neki.