A Helyszínelők (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ezt jól meg aszontam na mind1
úgy értem az új részt hogy mindennap olyan részt látsz amit még nem láttál
én a csi filmre leszek kíváncsi
na pá
nekem nincsne bajom az ismétlésekkel..mert anno sok rész kimaradt nekem! Meg amit pl.láttam nem baj ha újra megnézem..nosztalgiázás 😄
magyar tévén csütrötökön mindig új részek vannak a legújabb évadokból
???de csak csütörtökön van új rész!!!!
??? ezt nem értem. a csi: new york nem a csi helyett van, hanem mellette. melyik a jobb? ha egy évben 72 csi-rész van (24 las vegas, 24 miami, 24 new york) vagy ha 48 (24 miami és 24 las vegas)?
mert már unalmas hogy minden részt legalább 5ször láttam na mind1
magyar tévén csütrötökön mindig új részek vannak a legújabb évadokból
mert már unalmas hogy minden részt legalább 5ször láttam na mind1 akkor se tudom megunni!vki emléxik a fekete fátyolos részre? na az volt a legjobb
amy
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Kinek van meg a Grave Danger?? Nem tudná valahova felrakni nekem(webre) hogy gyorsan leszedhessem...
A CSI:NY nem tudok nyilatkozni.
Greg-utánzat a CSI:NY-ban van.
Pedig szerintem már kezd felnõni a CSI:LV-hoz.
Egyébként pont a harmadik sorozat közepétõl kezdve pörögnek fel az események, mikor
felbukkan Horatio bátyja.
most keltem fel, np 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Ma lesz 5.-dik évados új rész!
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
elég sötét sori.
A tegnapi törpés rész is jó volt 😛 Nick lepicizte õket 😛P
Kilehet találni hogy melyik helyszínelõ a kedvencem 😄
Olvastam mi lesz vele az 5.-dik évad végi duplarészben, nem semmi 😛
Amúgy te szereted a CSI-t?
A csi:miami sem rossz..de Speedle kinyírása után ellaposodott, van hogy nem is nézem meg.
Vazze, amikor az "áldozat" a végén önmaga halálát látja, az naggggyon beteg. <#hehe>#hehe>
U.i.: Senkinek sem kell felháborodni, a fenti mondatban semmi olyan sincs, ami a rész élvézeti értékét rontaná.
quentin tarantino rendezte, tehát garantáltak a beteg gondolatok..és tele van velük a film...
kb 90perces 😊