A Helyszínelők (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.tv.com erre tök véletlenül tévedtem de jól sült el😄D
És nem tennéd közzé az oldalnak a címét? szeritnem sok embert érdekelne 😄

hát igen bepótolhatod!találtam 1 oldalt ahol 1 részletet bemutatnak egy-egy részbõl
na ezt jól meg aszontam na mind1
úgy értem az új részt hogy mindennap olyan részt látsz amit még nem láttál
én a csi filmre leszek kíváncsi
na pá
Hátjah..vagy ha nem láttad akkor most bepótolhatod!

hogy érted, hogy mindig új rész? a CSI-bõl egy évben 24 részt gyártanak. egy évben 365 nap van, 52 hét. erre az idõre teszik be heti bontásban az évi 24 részt.
az is igaz!na mind1!de az ismétlésbe az a jó hogy eszedbe jut hogy mi is volt az ügy stb.
Nem! mert akkor hamar lemenne egy évad..és várhatnánk sokat a többire..

nekem nincsne bajom az ismétlésekkel..mert anno sok rész kimaradt nekem! Meg amit pl.láttam nem baj ha újra megnézem..nosztalgiázás 😄

De a sima CSI-t is folytatják! A Viasaton csütörtökönként 5.-dik évados új részek vannak! És lesz hatodik évad is!

nem veled van bajom hanem a tv-vel!sokkal jobb lenne ha mindig új rész lenne nem????
én is azt írtam, hogy "magyar tévén csütrötökön mindig új részek vannak a legújabb évadokból", szóval nem tudommi a probléma.
Ha nem vetted volna észre hétfõtõl csütörtökig van és csak csütörtökön van új rész+ az egyik német adón is miami csi
magyar tévén csütrötökön mindig új részek vannak a legújabb évadokból

???de csak csütörtökön van új rész!!!!
Syaztok!sztem nagyon jó a sorozat és a Csi:Ny fölösleges volt megcsinálni inkább folytaták volna tovább plussz részekkel a Csit sokkal jobb lenne!

??? ezt nem értem. a csi: new york nem a csi helyett van, hanem mellette. melyik a jobb? ha egy évben 72 csi-rész van (24 las vegas, 24 miami, 24 new york) vagy ha 48 (24 miami és 24 las vegas)?

mert már unalmas hogy minden részt legalább 5ször láttam na mind1

magyar tévén csütrötökön mindig új részek vannak a legújabb évadokból
Syaztok!sztem nagyon jó a sorozat és a Csi:Ny fölösleges volt megcsinálni inkább folytaták volna tovább plussz részekkel a Csit sokkal jobb lenne!
mert már unalmas hogy minden részt legalább 5ször láttam na mind1 akkor se tudom megunni!vki emléxik a fekete fátyolos részre? na az volt a legjobb
amy
Nekem mondod...a kedvenc karakterem volt Tim Speedle...nagyon gáz volt hogy kinyírták..utána lapos lett a sorozat...behozták ezt a Greg utánzatot...nem is nézem...melyiknek fognak pisztolyt tartani a fejéhez? 😄

Egy másik CSI-sorozatban meg lelõtték az egyik helszínelõt, a másiknak meg fegyvert fogtak a fejéhez. Elõbbit már tudod, utóbbit majd meglátod. <#ravasz1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hát nem tudom 😛 azért nem sok részben temnetik el élve az egyik helysíznelõt..meg azért durva volt a hanygás akció 😛 Meg úgy az egész...és szerencsére a kedvenc karakteremmel történt(kilehetett találni melyik a kedvencem :p)...és jó volt ahogy mélg jobban megismerhettük Nick karakterét...áá..nekem nagyon bejött az egész!

Abban mondjuk van valami, hogy amilyen nagy hírverést kapott, hogy Quentin Tarantino rendezi, egy kis idõvonal-összekuszáláson, meg Nick "boncolásán" kívül nem nagyon ütött el a "mezei" részektõl.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nah, láttam végre a Grave Dangert! nagyon jó a rész! A kedvencem lett!

OKés, köszi a linket!

Majd augusztusban meglátod a Viasaton. <#idiota>

Itt eolvashatod.

Nem mesélnéd el?

Most láttam a CSI: Miami 3. sorozatának befejezõ részét. Annyira jó nem volt, de valaki nagyon radikálisan meg akarja változtatni a szereplõgárdát, én úgy érzem. Kíváncsi leszek a 4x01-re, már ha egyáltalán lesz.

Jó volt a tegnapi rész is!

Kinek van meg a Grave Danger?? Nem tudná valahova felrakni nekem(webre) hogy gyorsan leszedhessem...

Jó, mondjuk az tény, hogy nekem Speedle volt a kedvencem, szal a léc magasan van! nekem akkor is Greg utánzatnak tünt 😛

A CSI:NY nem tudok nyilatkozni.

Szerintem egyáltalán nem Greg-utánzat, egyszerûen csak új szereplõ Speedle után.

Greg-utánzat a CSI:NY-ban van.

Arra kiváncsi leszek, hogy a hollywoodos résznek lesz-e "folytatása" vagyis csak egy szimpla rész volt vagy egy újabb spinoff? Bár az tény, hogy a CSI-sorozatokban az újabb részek spinoffja mindig a legfrissebb sorozatban megy le, szóval a CSI:NY-ban kéne lennie.

Én az utolsó rész kivételével már láttam azt is (az utolsó rész angol feliratára várok). A szereplõk nem rosszak, bár Danny figurája néha tenyérbemászóan idegesítõ tud lenni; a kedvencem a doki. A sztorik viszont mintha nem lennének annyira ötletesek, mint a másik két sorozatban.

Én bevallom amióta van ez az új gyerek, Ryan Wolfe nem nagyon nézem..teljesen Greg utánzatnak tûnik! Komolyan, kiszoktam hagyni és csak a sima CSI-kor kapcoslok a Viasatra!

A csi:miami sem rossz..de Speedle kinyírása után ellaposodott, van hogy nem is nézem meg.

Pedig szerintem már kezd felnõni a CSI:LV-hoz.
Egyébként pont a harmadik sorozat közepétõl kezdve pörögnek fel az események, mikor

!!!SPOILER!!!

felbukkan Horatio bátyja.

Jaja, nekem is volt hogy hívtak tellón és mire végeztem és folytattam volna már azt se tudtam mi az ábra 😄

én csak nagyon hébe-hóba nézegetem, mert általában nem gyakran ülök le tvzni, de ennél meg le kell mert különben nem értem 😞 😄

most keltem fel, np 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Én meg azért, mert nekem anno kimaradt sok rész( sõt, az egész elsõ szezon..azt még mindig nem láttam), mert csak közben kaptam rá a sorira😄

Ma lesz 5.-dik évados új rész!

még az ismétlést is megnéztem mert nem tudtam aludni 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nézd, felsõfokú angolom van...kint is életm és én sok sorit eredetiben nézek, nem ez az akadály😛 Hanem nem nagyon töltögetek 😄

csak letöltõsbe nézem, axn-em nekem sincs. érdemes egy résznek esélyt adni. van magyar felirat is.

elég sötét sori.
Nem! Nincsen AXN-em..szívás, pedig nézném 😊 te szoktad? Milyen?

A tegnapi törpés rész is jó volt 😛 Nick lepicizte õket 😛P

csi: new york? senki?
^^

láttad? Gondolom letöltötted..a fene%! Én várhatok a Viasatra 😛

Jaja, LasVegasi a lehjjobb, ez egyértelmû! Ott az egész csapat szeritnem nagyon jó, meg a történetek is!

én csak LV-t nézem alapból....

Legjobb sorozat, jah én is láttam azt a részt, legjobb..😊

Ide illik 😛

Kilehet találni hogy melyik helyszínelõ a kedvencem 😄
Olvastam mi lesz vele az 5.-dik évad végi duplarészben, nem semmi 😛

Amúgy te szereted a CSI-t?

A csi:miami sem rossz..de Speedle kinyírása után ellaposodott, van hogy nem is nézem meg.

Jó a neved ^^

Az egyik legjobb sorozat!

Meg a country zene az elején..tipikus tarantino 😉

quentin tarantino rendezte, tehát garantáltak a beteg gondolatok..és tele van velük a film...

Vazze, amikor az "áldozat" a végén önmaga halálát látja, az naggggyon beteg. <#hehe>

U.i.: Senkinek sem kell felháborodni, a fenti mondatban semmi olyan sincs, ami a rész élvézeti értékét rontaná.

De régi topik ez, nemrég láttam az LV utolsó részét amit, ha jól tudom augusztusban adnak majd magyarországon..
quentin tarantino rendezte, tehát garantáltak a beteg gondolatok..és tele van velük a film...
kb 90perces 😊

perzse, hiszen olyannal senki sem foglalkozik, ami már volt és van a tévében szinkronosan. azt te is meg tudod csinálni. a helyszínelõkbõl olyan részek vannak lefordítva, amik még nem voltak itthon
scrati
csak kevés van lefordítva
de ha valaki rámcáfol akkor legyen szíves