577
C S I
-
winnie #217 mér miért szüneteltetnék? -
#216 Sőt, a CSI NY is már a 2x04-nél tart :) -
moralosan #215 UP szerintem, okosan ügyesen rákerestem, hogy van-e már ilyen topic, és lám! :)
Talán a világ egyik legszínvonalasabb krimisorozata. Sajnálom, hogy most szüneteltetik a Las Vegas-i szériát :). -
Garfield #214 Azt ugye tetszettek realizálni, hogy lement a CSI 6x01 és a CSI Miami 4x01? (Kevésbé hülyén: megvoltak a szezonnyitó epizódok.) -
#213 Mi az a zolden vilagito lampa, amivel minden sz*rt latnak?
-
#212 axn-es [egyébként nagyon jó!] szinkronhanggal -
#211 Ha valaki elfelejtette volna, Viasat3-on mindjárt (21:00) kezdődik a CSI New York első része -
#210 Sziasztok! A CSI: Miami első évadjához mikorra várhatóak a feliratok? -
#209 Hát igen, másodjára nézve is jó volt, nem az az egyszer nézhető fajta :)
-
#208 Méltó a befejezés. -
#207 van^^ -
#206 már unom mert mindíg azt kellene nézni mert szüleim rákattantak :D -
#205 Vér, belek, DNS
Élve eltemetett rendőr, leszbikus szexrabszolga és egy dal Las Vegasról. A magyar bemutató előtt megnéztük a Helyszínelők évadzáró részét, amit Quentin Tarantino rendezett. -
amy76 #204 van vkinek Csi könyve?
adee -
#203 azaz! -
gnom #202 csutortokon az otodik evad utolso elotti resze lesz! jovo heten, 8.an lesz a tarantinos resz! -
#201 csi:lv itt a vége nem? az utolsó rész, tarantino mestertől? vagy ez csak amolyan bonus rész? -
#200 mért nem volt ma Helyszínelők? -
winnie #199 minek nincs vége? -
#198 nincs még vége ugye?
most jön az utolsó -
#197 Végre, hamarosan viasaton New York Helyszínelők -
#196 CSI For ever!!! -
winnie #195 dc? hol van az már:) torrenttel sokkal gyorsabb. -
#194 gnom: LV, bocs, azt akartam írni:)
any76: Használj többszálú klienst :) -
amy76 #193 hát igen a dc++ világa:D cak jönne is legyorsabban..... -
winnie #192 van. letölti a netről és megnézi magyar felirattal. -
#191 Minden helyszínelőket nézünk/láttunk :) -
gnom #190 LA helyszinelok nincs, csak LV helyszinelok... -
#189 Sziasztok!
Beleolvastam ergy kicsit a topicba, és hát csak LA Helyszínelőket látok, van olyan, aki nézi a New York-i helyszínelőket? -
cyrus #188 váhh, kurvajó volt a mai rész :D -
amy76 #187 cyóka! :) tegnap volt a kedvenc récem:) -
amy76 #186 kösy:) -
#185 Még 3 rész.. -
#184 bakker te már az őrületbe kergetsz, miért kell minden egyes helyszínelők fórumon ezt hírdetned? nincs jobb dolgod? úgyse tudjátok megcsinálni a legnagyobb, legjobb legfrissebbet.. arra ott van a crime-scene.uw.hu
A tegnapi rész hatalmas volt... A Committed az egyik legjobb rész
A következő heti szerintem kicsit lagymatag, de aztán az Iced és a GD nagyon ott lesz, már várom.. -
#183 Ebböl a jelentből lehet tudni, hogy vége a filmnek. Valahogy nem tudják máshogy befejezni. :) -
#182 Szeptember 15-től nyomják majd a Viasat3-on. Érdemes lesz megnézned. -
#181 Senki nem tudja mi az a zene? -
#180 NY csak egy részt láttam mert csak nővéremnél van AXN így nem jutok hozzá túl gyakra:) -
#179 és ahogy Horatio leveszi a szemüveget a vörös haját meg fújja a szél és félrenéz:D majd minden 2. részben eljátszák:D -
#178 Ha jól emlékszem akkor a 82 rész (s4e14) volt az. A címe: Suckers. Ha minden igaz, akkor jövőhéten szerdán este ismétlik meg.