577
C S I
-
Norbi7 #377 Nagyon jó! -
2007 Márciusától adják a hetedik évadot itthon -
arra legalább fél évet várhatsz de lehet h többet is! Hisz csak most indult el amerikában a 7. évad! -
arra várhatsz.... -
Akkor szóljál ha a hetedik megy szinkronosan. -
de már a 6. évad megy -
5. évad megy most -
bias #370 ment mail priviben.
b. -
gnom #369 #301 -
| #365 -
NY-iak után..... -
Norbi7 #366 Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy a Miami helyszinelőket mikor nyomják tovább? -
helo
most a tv-be hányadik évad megy és eddig hány évadot csináltak?
kössz -
:D 
-
Amúgy a kalapács angolul Hammer és nem Hummer, szal viasat duplán lol :) -
tegnap elolvastam a viasat txt-jén a helyszínelők tartalmát.
a Hummer nevét is lefordították
kb így szólt: egy ellopott kalapács ügyében nyomoznak... lol -
húúúú,de levagyok maradva -
7x04 Fannysmackin' -
ez melyik rész volt? -
Jaja, és igaz, kb pont ez ismétlődött itt most meg.
[spoiler]
A mostani részben az volt inkább a durva, hogy nem felindulásból, hanem szórakozásból/buliból tették -
húú, erre a részre emlékszem. Tök jó volt -
Garfield #356 Le vagy maradva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már több évaddal korábban volt egy olyan rész, hogy egy taxis áthajtott egy testen, majd amikor az indiai származású sofőr segítséget akart hívni, a kedves fehér csőcselék agyonverte. Persze a végére kiderült, hogy holttesten hajtott át a sofőr... -
Hát igen, hol minek nevezik helyileg ...
Érdekes egyébként, ez a rész már majd scifi magasságokba emelte a CSI-t (jelentős társadalom és jellemkritika) -
mármint Fannysmackin'? némi párhuzam van, valóban -
Alap CSI legutolsó (amcsi) részét ki látta (Happy Slappinges)?
Érdekes a "párhuzam" a Olaszliszkai esettel .... -
Sztem direkt elrontotta a dolgot,mert a vége felé valami ilyesmi félét lehetett kivenni! -
bias #351 igen, jó úgy is. -
Inquisitor #350 Jó rész volt, csak az nem derült ki, hogy ennyir b*lf*sz volt a "doki" vagy tényleg direkt szúrta el a műtéteket ... ? És akkor azt miért? -
sztem a viasatra gondol :D:D -
Megmondjam őszintén: nem emlékszem rá. Ha a viasat3-ra gondolsz akkor azt kell hogy mondjam, hogy szvsz az. -
oké, nem kérdeztem semmit. :d Megnéztem gyorsan, erre a részre emlékszem!!! Tök jó. A csaj aki elvileg férfi és esküvője lesz,de a vőlegénye nem tud róla h elvileg férfi! Érdekes film rész volt! Mennyit szenvednek,h végre 'normálisak' legyenek!!! -
Melyik rész lesz ma??????? Kár h nem látom!!! -
ez mi? -
gnom #344 google baze... -
most ez mi?? -
bias #342 Fenrir: és DVD-rip-es képre van vágvajaza madzsar szinki vagy karikás3-asos? :))) -
A hónap utolsó napján pedig megérkezik sokak első számú nyomozós kedvence (az enyém nem), aki ha besétál egy helyszínre, rögtön tudja, mit ebédelt az áldozat három évvel korábban (jaj, ez nagyon gyenge felvezetés volt, tudom). Nem, nem Columbóról van szó, Grissom és csapata, vagyis a Helyszínelők (C.S.I.) érkeznek, egyelőre három lemezen, 12 résszel. -
szerintem magyarországon még nem jelent meg dvd-n,de remélem h rosszul tudom -
pirosBoci #339 de nékem szinkronosan kellene(még az hogy a videotékákban ki lehet venni helyszínelők év adokat?mert akkor le másolnám) -
Nekem ezeken az adathordozókon megvan a CSI 6 évadja szinkronosan, köszönöm a kérdést :)