A Helyszínelõk (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát mikor oldalról beleszálltak a kocsiba kicsit meglepõdtem...
plusz milyen lazán lepiffantották azt a Joe gyereket...
De a rocker gyilkosságot még mindig nem nagyon értem...a kiskölök volt? (nem a Sven)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem vagyok ijedõs, se félõs típus; de a mostani rész eléggé megemelte a pulzusomat <#smile>#smile>
Ebben a sorozatban elõször fordult elõ.
KoЯn
A halál csupán a kezdet...
(help: akinek megvan a CSI Dark Motives, és a Miami; egy bizonyos blinkw32.dll-t kér. Letöltöttem, de mégsem indul a játék)
Rég jártam erre ahhoz képest, hogy én nyitottam <#smile>#smile>
KoЯn
ha lesz egy kis idõm, összeírok mindent a www.szinkronhangok.hu-nak további szíves adatbázistárolásul. :D
üdv,
bias.
és hajnali 5-tõl 8-ig kevertem, így emléxem rá. :)
:)
(the last laugh, vagy mi a címe, EP 320)
"Gill: Látni akarom mit látott a halála elõtt!!
Chatrin: Mit látsz?
Gill: Semmit!
Chat: És mit keresel?
Gill: A POÉNT????
Brass: Subidúú!!"
Ez tök jól jött ki :D:D
Lizzy Sheffield :-)
nagyon jo volt a dupla szezonnyito!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
Szerintetek mi lesz a Grisom - Shara szállal?
CSI:LV, 7. évad: szept. 21.
CSI:Miami, 5. évad: szept. 18.
CSI:NY, 3. évad: szept. 20.
Természetesen az USÁ-ban.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
de a CSI-ban az epizódok nagy részét 3 különbözõ ember rendezte (Danny Cannon, Richard J. Lewis és Kenneth Fink) és nekem azok tetszettek igazán amit Fink rendezett, csak ennyi
http://csi-fansite.uw.hu
amint lement kint, lehet itt is vetíteni, szóval valószínûleg jövõ év elején.
b.
amúgy meg szeptemberben indul odakint a sorozat 7. évada, semmi sem akadályoz meg benne, hogy letöltsd és nézd (akár magyar felirattal is) - hetente.
A zárójelenetbõl viszont az derül ki, hogy most már Grissom is akarja ezt a kapcsolatot.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Tudtam hogy van valami....de hogy már ennyire? :D Marhára tudták titkolni :D