A Helyszínelõk (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah 2. rész is megvolt :D
hát mikor oldalról beleszálltak a kocsiba kicsit meglepõdtem...
plusz milyen lazán lepiffantották azt a Joe gyereket...
De a rocker gyilkosságot még mindig nem nagyon értem...a kiskölök volt? (nem a Sven)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Marki
Basszus <#wow2>

Nem vagyok ijedõs, se félõs típus; de a mostani rész eléggé megemelte a pulzusomat <#smile>

Ebben a sorozatban elõször fordult elõ.

KoЯn

Fenrir
Mind1, azok sem szinkronosak :)

A halál csupán a kezdet...

robotnyk
már a 2, és 3 is :)
Fenrir
Már kijött a Las Vegas-i CSI 7x01-e. Én azért megvárom a szinkronos verziót belöle :)

Marki
Na, a ma esti rész ismét bemutatta a deviáns életmódot <#wow3>

(help: akinek megvan a CSI Dark Motives, és a Miami; egy bizonyos blinkw32.dll-t kér. Letöltöttem, de mégsem indul a játék)

Rég jártam erre ahhoz képest, hogy én nyitottam <#smile>

KoЯn

Dying Soul
Azta :)

jep, EP 305-308, 313-320. még egy-két Miami-t is (amikor majdnen lelövik Speedet egy lövöldözés során + a Descent diszkó leégése is... az a bevezetõ 4 perc egy fél délutánomba került.. :) ) és egyetlen epizód X-Akták-at (EP 801 asszem).

ha lesz egy kis idõm, összeírok mindent a www.szinkronhangok.hu-nak további szíves adatbázistárolásul. :D

üdv,
bias.
Dying Soul
Keverted?

és Moser Karcsi volt a szinkihangja.
és hajnali 5-tõl 8-ig kevertem, így emléxem rá. :)
ja, SUBIDÚ!
:)
Lizzy Sheffield
valami kabarés manusról szólt!

Lizzy Sheffield :-)

az uccsó epizódom. :)))
(the last laugh, vagy mi a címe, EP 320)
Lizzy Sheffield
C.S.I. - 3(évad).20(rész)

"Gill: Látni akarom mit látott a halála elõtt!!
Chatrin: Mit látsz?
Gill: Semmit!
Chat: És mit keresel?
Gill: A POÉNT????
Brass: Subidúú!!"

Ez tök jól jött ki :D:D

Lizzy Sheffield
húúúú, az tök szupi :D:D

Fenrir
Amig meg nem unják.

Lizzy Sheffield
Hány évad van belõle??

jaja, mindig szeptember vegen kezdenek. ott csutortok ejszaka megy, pentek reggel mar izgulhatunk
nagyon jo volt a dupla szezonnyito!

Már USA-ban vetítik?

LasDen
van 701-hez felirat :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pontosabban nem az elõdje volt, hanem egy másik változata, bár volt, ami igen eltért az újabbtól, a címe sem az volt. Eccó mint száz: a könyv volt a best. De vissza a Helyszínelõkhöz: szeretem. :)
Na ez nem Helyszínelõk, de Grisom - láttam a Vörös Sárkány elõdjét vele a fõszerepben, elég érdekes volt. Ha már írtátok sorry de most nem vagyok képes mindent átnyálazni. Ez picit rímelt. :)
Fenrir
Tök hangulatos ez a klipp.

jah azt lehagytam,h arról nem tud vki,h nálunk mikor lesz???<#help>

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

ez tök jó,h mármint,h ien hamar - 20 nap múlva - megint lesz CSI Tiszta boldog vok <#taps><#smile><#awink><#vigyor2>
Szerintetek mi lesz a Grisom - Shara szállal?

Semmi különös.

CSI:LV, 7. évad: szept. 21.
CSI:Miami, 5. évad: szept. 18.
CSI:NY, 3. évad: szept. 20.

Természetesen az USÁ-ban.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Lasagne
kis függõk:P ajjj mi lesz velünk C.S.I nélkül??áááá remélem minnél hamarabb leadják majd nálunk..vagy minnél hamarabb fent lesz....>:)

Fenrir
Óbazz, a 24-es volt a hatodik évad utolsó része, namost ezzel is várhatok az új évadig mint a BSG-vel és a Lost-tal.

Fenrir
Az melyik rész volt? Én nem tévén szoktam nézni hanem letöltöm torrenttel.

N3TuddKi
múlthéten csütörtökön második résznek mi lett a vége?

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Nekem ez a rész is nagyon tetszett!

hát ja, konkrétan az volt az egyik legjobb (dupla) rész

Fenrir
A Tarantino-s rész sem volt rossz :)

semmi különös, csak egy sorozatrendezõ
de a CSI-ban az epizódok nagy részét 3 különbözõ ember rendezte (Danny Cannon, Richard J. Lewis és Kenneth Fink) és nekem azok tetszettek igazán amit Fink rendezett, csak ennyi

Fenrir
Lehet, hogy tudatlan vagyok, de õ ki? <#nemtudom>

törölt hozzászólás

A CSI: NY 2. évada szeptember 7-tõl a Viasat3 mûsorán!
http://csi-fansite.uw.hu

Magoo
öh nem tudom biztosra de asszem hogy a 6. évad még javában tartott kint mikor a magyarok már adták. Így valszeg a 7-essel is így lesz.

de õk gyártják, illetve gyártatják... a szinkronját.
amint lement kint, lehet itt is vetíteni, szóval valószínûleg jövõ év elején.

b.
ezt hogy érted? a viasat leadta az összes csi-epizódot - és nem õk gyártják. majd, ha elkészülnek az amerikai részek, akkor idehaza megint lesznek.

amúgy meg szeptemberben indul odakint a sorozat 7. évada, semmi sem akadályoz meg benne, hogy letöltsd és nézd (akár magyar felirattal is) - hetente.
Most tök sokáig nem lesz CSI?<#rinya> Vmelyik fórumon azt olavstam,h nem lesz ez tök gáz nem bírom az iet.

23. rész

drobee
Bocsi az értetlenségért de ez hányas epizód volt?

Rohadtul nem. Még valamelyik korai évadban kavartak, akkor is inkább Sarah volt ráizgulva Grissomra, ami aztán szépen le is zárult.
A zárójelenetbõl viszont az derül ki, hogy most már Grissom is akarja ezt a kapcsolatot.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

azt hittem, hogy spoilerek csak autókon vannak... :)
Magoo
Hát ez aztán marha nagy spoiler volt....
sztem mindenki sejtette

SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler szöveg

Magoo
Wááááááááááá :D Grissom és Sarah! :D
Tudtam hogy van valami....de hogy már ennyire? :D Marhára tudták titkolni :D

Fenrir
Valakinek meg van a 6x21-es rész a CSI-ból? Torrenten nem található csak a 20-as és a 22-es.

<#guluszem1><#rinya>