577
C S I
-
Norbi7 #377 Nagyon jó! -
#376 2007 Márciusától adják a hetedik évadot itthon -
#375 arra legalább fél évet várhatsz de lehet h többet is! Hisz csak most indult el amerikában a 7. évad! -
#374 arra várhatsz.... -
#373 Akkor szóljál ha a hetedik megy szinkronosan. -
#372 de már a 6. évad megy -
#371 5. évad megy most -
bias #370 ment mail priviben.
b. -
gnom #369 #301 -
#368 | #365 -
#367 NY-iak után..... -
Norbi7 #366 Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy a Miami helyszinelőket mikor nyomják tovább? -
#365 helo
most a tv-be hányadik évad megy és eddig hány évadot csináltak?
kössz -
#364 :D -
#363 Amúgy a kalapács angolul Hammer és nem Hummer, szal viasat duplán lol :) -
#362 tegnap elolvastam a viasat txt-jén a helyszínelők tartalmát.
a Hummer nevét is lefordították
kb így szólt: egy ellopott kalapács ügyében nyomoznak... lol -
#361 húúúú,de levagyok maradva -
#360 7x04 Fannysmackin' -
#359 ez melyik rész volt? -
#358 Jaja, és igaz, kb pont ez ismétlődött itt most meg.
[spoiler]
A mostani részben az volt inkább a durva, hogy nem felindulásból, hanem szórakozásból/buliból tették -
#357 húú, erre a részre emlékszem. Tök jó volt -
Garfield #356 Le vagy maradva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már több évaddal korábban volt egy olyan rész, hogy egy taxis áthajtott egy testen, majd amikor az indiai származású sofőr segítséget akart hívni, a kedves fehér csőcselék agyonverte. Persze a végére kiderült, hogy holttesten hajtott át a sofőr... -
#355 Hát igen, hol minek nevezik helyileg ...
Érdekes egyébként, ez a rész már majd scifi magasságokba emelte a CSI-t (jelentős társadalom és jellemkritika) -
#354 mármint Fannysmackin'? némi párhuzam van, valóban -
#353 Alap CSI legutolsó (amcsi) részét ki látta (Happy Slappinges)?
Érdekes a "párhuzam" a Olaszliszkai esettel .... -
#352 Sztem direkt elrontotta a dolgot,mert a vége felé valami ilyesmi félét lehetett kivenni! -
bias #351 igen, jó úgy is. -
Inquisitor #350 Jó rész volt, csak az nem derült ki, hogy ennyir b*lf*sz volt a "doki" vagy tényleg direkt szúrta el a műtéteket ... ? És akkor azt miért? -
#349 sztem a viasatra gondol :D:D -
#348 Megmondjam őszintén: nem emlékszem rá. Ha a viasat3-ra gondolsz akkor azt kell hogy mondjam, hogy szvsz az. -
#347 oké, nem kérdeztem semmit. :d Megnéztem gyorsan, erre a részre emlékszem!!! Tök jó. A csaj aki elvileg férfi és esküvője lesz,de a vőlegénye nem tud róla h elvileg férfi! Érdekes film rész volt! Mennyit szenvednek,h végre 'normálisak' legyenek!!! -
#346 Melyik rész lesz ma??????? Kár h nem látom!!! -
#345 ez mi? -
gnom #344 google baze... -
#343 most ez mi?? -
bias #342 Fenrir: és DVD-rip-es képre van vágvajaza madzsar szinki vagy karikás3-asos? :))) -
#341 A hónap utolsó napján pedig megérkezik sokak első számú nyomozós kedvence (az enyém nem), aki ha besétál egy helyszínre, rögtön tudja, mit ebédelt az áldozat három évvel korábban (jaj, ez nagyon gyenge felvezetés volt, tudom). Nem, nem Columbóról van szó, Grissom és csapata, vagyis a Helyszínelők (C.S.I.) érkeznek, egyelőre három lemezen, 12 résszel. -
#340 szerintem magyarországon még nem jelent meg dvd-n,de remélem h rosszul tudom -
pirosBoci #339 de nékem szinkronosan kellene(még az hogy a videotékákban ki lehet venni helyszínelők év adokat?mert akkor le másolnám) -
#338 Nekem ezeken az adathordozókon megvan a CSI 6 évadja szinkronosan, köszönöm a kérdést :)