577
C S I
  • Fenrir
    Ezt kétlem, az X-Akták is csak 9-ig bírta és az utolsó évad már elég gyengére sikerült mert kifújt a téma...
  • mrzed001
    [Spoiler]
    Egy kicsit azért meglepő volt, de ideje. Úgy mellesleg Grissom-ot sem sűrűn lehetett laza ingben látni eddig :)
    Most akkor a csajszinak is meg kell halnia 10 részen belül?
  • Garfield
    CSI: Las Vegas 6x24

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vazze, hat évad kellett, hogy eljussanak idáig. ;-)
  • mrzed001
    [Spoiler]
    1) Hát, annál a pár résznél azért élhettek volna többet is együtt. Tipikus magyányos hős hülyeség, merthogy nincs ám minden nagy férfi mögött egy erős nő ... ááááá

2) Igen, de azért kellett volna előtte valami durva narkófogás, vagy hasonló, hogy tényleg ennyire célponttá válljanak a zsaruk
  • Garfield

1. Olyan 5-7 résszel ezelőtt kezdődött a kapcsolatuk, azután, hogy Delkot elkapták, mert füvet vásárolt a rákbeteg húgának. Szó nincs arról, amiket írtál. A CSI-ben pont az a jó, hogy ilyen módon, kvázi említés szintjén szól a szereplők magánéletéről, és nincs nagy nyáltenger. Hogy egy adott ügy ilyen hatással van a szereplők magánéletére, nagyon ritka a hármom CSI-sorozatban.

2. A mafia-szál meg teljesen rendben van, a Miami-ban pont az a jó, hogy gyakran visszautal korábbi epizódokban történt eseményekre. A Mala Noche-t kellően feldühítette Horatio az elmúlt évadokban, ami most csúcsosodott ki.
  • mrzed001
    [Spoiler]
    De miért nem élhetnek legalább 10-15 részen keresztül boldogan (esküvő után)? Egyszerűen nem értem ezt a Nyálliwood-ot. Miért jó az, hogy 600 részen keresztül kerülgeti egymást két szerencsétlen, amikor ez már a 10. rész után unalmas. Vagy éppen fűvel-fával ...
    Aztán meg csodálkoznak, hogy az emberek nem képesek normális párkapcsolatban élni, meg nagy a válások száma, meg hasonlók. Ez valahogy mindigfel tud dühíteni.

Most gondolom kellett, hogy Horatio megfelelően bedühödjön, de valahogy az egész maffia szál nem volt rendesen felvezetve. Sztem legalább 1 rész kellett volna elé, ami felvezeti, hogy milyen kemény csávók ellen is harcol éppen, elkap 1-2 vezért és ekkor robban ki a háború (szóval lehetett volna ezt azért jobban is, bár így is kimagaslóan jó rész lett)
  • Garfield
    Amióta kiderült, hogy Horatio összejön Delko húgával, azóta vártam ezt a fordulatot. Sejthető volt, hogy ilyen arányú változás nem megengedhető a fő-fő szereplő magánéletében.
    Persze szabályt erősítő kivétel Warrick a CSI-LV-ból, aki ugye a szezon elején rajtaütésszerűen megházasodott, amitől aztán Catherine jól elkámpicsorodott. :)
  • mrzed001
    CSI Miami 4x24
    [Spoiler]
    Brutális egy rész volt, az tuti. Horatio Caine és Eric Delko bekeményít.
    Jövőhéten adják a szezon utolsó két részét egybe, hát, már most tűkön ülök
  • FLeK0
    mert ezen a heten van a 6. vege, a tobbi kesobb lesz.
  • Fenrir
    Érdekes mert néztem neten a hivatalos honlapjukon, de ott sem írnak 6-nál többet...
  • winnie
    dehogy. lesz még jó pár évad. szerintem a 13-15 sem elképzelhetetlen.
  • Fenrir
    A Las Vegas-i helyszínelőkből a hatodik az utolsó évad?
  • Jhon Balu
    imádom ezt a sorozatot..
  • Garfield
    Huhh, most jutottam el a 4. évad közepéig a CSI:Miami-ban, és visszatekintve a 3.-4. évad kimagaslóan jó. Nem az a szokásos "minden részben megoldunk egy ügyet", hanem az ügyön túl a szereplőkről is sok egyéb infót megtudhatunk.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy az ellenérzések ellenére ugorjon neki, mert a 3., és különösen a negyedik évad nagyon jó.
  • Renegade
    sziasztok.
    megvan valakinek az 1.-2. évad magyar feliratai? sajnos csak pár résznek találtam meg. tudna valaki segíteni?
  • Dying Soul
    Jah igen, és bekerült az újságba :D
  • Adam II
    Kössz
  • N3TuddKi
    ráadásul egy zabálóversenyen harmadik helyezett lett. :)
  • Dying Soul
    Őőőő..ugye kutya harapta meg az asszonyt aki meghalt, a férj meg szerette a kutyájukat, de ő is meghalt..a lényeg hogy férj betört a házba, hozott egy ugyanolyan kutyát, de a riasztó megszólalt, az asszony és a férj egymádnak estek, a nő lelőtte, de erre a férj által hozott kutya bedurvult és megölte az asszonyt. Az alap kutya pedig mindeközben elbújt.
    A kajálós: a csávó húga kórházban volt, ezért a barátjára bízta a bátyját, az pedig nem figyelt rá, ezért tudott elszökni. Azt hiszem, csak annyi volt, hogy halálra zabálta magát, de ugye a húg barátját vitték be a rendőrségre.
  • Adam II
    Nem tudná valaki megmondani mi lett a csütörtöki rész vége áramszünet miatt nem tudtam végignézni:(((
  • FLeK0
    A visasaton egyelore igen, jovo heten az 1. evadtol adjak megint.
  • Narancs
    A miaminek ez volt az utolsó része?
  • Norbi7
    Úgy látom jó lesz a 6. évad is. A mai rész is nagyon tetszett. Valaki megtudná mondani mi annak a számnak a címe és előadója ami a mai részben volt. az elején és a végén ment. nagyon kéne. köszi
  • Dying Soul
    Nem is volt rossz :)
  • Marki
    Már naon vártam :)
  • Dying Soul
    Ma
  • FLeK0
    januar 5-en
  • Pemp
    Ki tud valamit arról mikor lesz folytatása?
  • Mojlepque
    Anyámnak mondtam, hogy könyven majd ezt is kérem karácsonyra. Egyszerűen megőrülök érte.
    Főleg azért a részért amit tarantino-val csináltak, amit úgy be-havaztak
    Sziasztok!
    Engem is nagyon érdekelne CSI-hez szinkron. Ha valaki tudna segíteni abban, hogy honnan tudnék CSI - Helszínelők szinkronokat letölteni, nagyon örülnék neki.
  • mrzed001
    Nemtom, valahogy nekem a Miami jön be a legkevésbé a CSI-ok közül (bár minden sorozat "csak" ilyen minőségű lenne :))))
    Legjobb talán az alap Las Vegas. Most néztem meg a 6x01-08-ig, és nagyon hangulatos (7-8 együtt, mert dupla rész :)))
    Mindenesetre felkeltetted az érdeklődésem, most a Miami 4x01-től következik :))
  • Garfield
    Nna, az olyan ötletekért imádom a Helyszínelőket, mint ami a Miami 4x07-ben is volt.
  • bias
    bitmetv okes.
    koszi.

udv,
    bias.
    PS: irj priviben biasKUKACundergroundPONThu
  • gnom
    nalam dc kiesik, ftp, torrent johet :) torrenten nem tudod megosztani csak a szinrkonokat?
    kuldjek meghivot bitmetvre?
  • bias
    gnom: csak ez a 12 darab van meg.
    egyébként dc++-on fenn vannak a tv-ből felvett epizódok, sőt teljes évadok.

kosz a linket, de csak invite only. :(
    hogy lehet ide bejutni?

bias.
  • gnom
    a hangot nem tudnad kozkinccse tenni? sokan orulnenek neki...
    a harmadik evad innen toltheto:
    http://bitmetv.org/details.php?id=8803
  • Garfield
    CSI 6x02-t nyomatékosan ajánlom mindenkinek, nagyon állatra sikerült.
  • bias
    megvan valakinek a 3. évad angolnyelvű DVD-je, vagy DVD ripes divx formátumban?
    igazából csak néhány epizód kellene: 305-308 és 313-320-ig.

magyar hang megvan, csak fasza minőségű kép kellene.

bias.
  • winnie
    ja, hogy itthon?:)

de kint megy.

(a szüneteltetés úgy hangzott, mintha valami taktika lenne, holott egyszerűen elfogytak a részek:)
  • gnom
    winnie, ne kukacoskodj! :)
    most nem jatszak, csak a masik kettot. ergo szuneteltetik...