A Helyszínelõk (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem azért tetszik jobban a sima CSI, mert ott Grissom mindenbõl kiveszi a részét. Ott van a helyszíneléseknél, boncolásoknál, a laborban, stb. Azonkívül ott vannak a rivalizálások is. Lásd a 77-ik részt.
Horátio a Miami-ból, csak úgy van. Igaz minden szál az õ kezében fut össze, és valóban szimpatikus igazságos ember, de mégsem él együtt a történettel annyira. Én mindig abban a divatos öltönyében látom, félrefordított fejjel.
Mack a CSI:NY sorozatból, meg nagyon nem jött be nekem. Talán mert elõtte általában gonosz figurákat alakított? Ha ránézek mindig a Mel Gibson-os Váltságdíj, vagy a Hull a hó teli zsák jut az eszembe. Nekem nem hiteles ebben a sorozatban. Kb olyan, mint ha lenne CSI:Mexico, és abban Danny Trejo (ConAir – Johnny-23) lenne a fõnök.
A CSI:LA-ban állítólag David Morse (Halálsoron, Szikla) alakítja majd az ottani csapat fejét. Az jó választás lesz szerintem.
Ezek persze csak az én személyes véleményeim a sorozatokról. Remélem nem bántottam meg senkit a kedvence miatt.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
A zene engem is érdekelne!
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Az illetõ színész és látható még CSI: Miami 3. szezon 15. részében egy olyan mellékszereplõként, aki lelövi a yachtját lefoglalni készülõ adónyomozót.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Látta vki a tegnapi ismétlést? (78.-ik rész)
Nagyon érdekelne, hogy az a fekete énekes és zenéje valóban létezik -e.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
FELHÍVÁS!
Társszerkesztõk jelentkezését várom, hogy elkészítsük Magyarország legnagyobb, legfrissebb, legjobb CSI oldalát.
Feltételek:
- Internet hozzáférés
- "Minimális" HTML nyelv ismerete (weblapszerkesztési tapasztalatok)
Elõny:
- Képszerkesztõkben (pl.: Photoshop) való jártasság.
- Angoltudás, vagy más külföldi nyelv ismerete
Ha erõt érzel magadban akkor jelentkezz.
Jelentkezni a [email protected] vagy a [email protected] e-mail címen lehet.
Az oldal címe: http://csi-fansite.atw.hu
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
2) Hát igen, ez a szál már elég rég óta hûvösön van, volt elõzõleg féltékenység, tapogatózás (de vagy 1-1,5 szezonnal ez elõtt)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Két megjegyzés:
1. Nem atombombát, akartak robbantani, hanem piszkos bombát. (Gy.k.: nem nukleáris láncreakciót akartak beindítani, hanem a sugárzó anyagot próbálták felrobbantani, amely eloszlik a levegõben és súlyosan sugárszennyezetté tette volna a várost)
2. Ami rohadtul nem jött át a szinkronon, hogy a végén Yelina azt hitte, azt remélte, hogy Horatioval utazik el. Ami kissé furcsa volt, mert szerintem semmi sem indokolta, hogy esetleg pont most jöjjenek össze.
Gary Sinise egyébként jól adja önmagát
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én várom a Las Vegasi 5évad utsó két részét mivel 2órás-ak lesznek kb
http://www.tv.com/csi/grave-danger-1/episode/412259/summary.html
http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20050525tarantino.html
http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20050808ahelyszineloknek.html
\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Eric Roberts nagyon jól játszott, de talán a legjobb ötlet az volt, amikor újra meg újra az asztalost mutatják, különbözõ munkafázisokban; a legvégén felmerül az emberben, hogy talán köze is lehet a gyilkosságokhoz, aztán a legutolsó pillanatban kiderül, mit is csinált valójában. Zseniális.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Remélem folytatják a sorozatot
Az jó :)
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
veled lenni örökké, veled AKAROK lenni örökké! És ha elmennél akkor nem sírnék, hanem... meghalnék...!" Küldd el ezt a levelet mindenkinek a listádon.....háát nem édes???? Ma este éjfélig az igazi szeretet valóra válik, azaz hogy szeretnek... Valami jó fog veled történni 13 és 16 óra között holnap, ami Akárhol lehet.
Akár a neten, akár a suliban, az utcán, bárhol. Készülj fel a legnagyobb sokkra az életedben. Ha kitörlöd ezt a levelet szerencsétlenség lesz urrá rajtad 10 párkapcsolatban 10 éven át..De ha elküldöd 15 embernek máris biztonságban leszel 15 percen belül... (gondold meg!) "A jó barát garantálja, hogy kihoz a börtönbõl, de az igazi barát ott fog ülni melleted,amig ki nem szabaduls
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
baszki ez nem lehet igaz ne má!!!!!!!!
krétapor+ecset+celux
és kész is
De mivel Matild? Nincs keret az újenyomatpúderre!
Na mind1 akkor Karesz volt a gyilkos!
Éva nyanya vajon hogy esett ki az ablakon?mi lehetett az inditék, talán az hogy minig leskelõdött?!?
A Béke-parkba találtak 1 holtestett, akirõl kiderült hogy plázapicsa volt, vajon ki a tettes? Talán Amy?
Ági nénit holtan találták a tanáriba!mi lehetett az indíték?talán az oszt.fönöki......
M. Dorinát holtan találták az utca sarkon!mit csinálhatott ott este? talán kurvult....
na mind1
jók a híreid Prof.!!!
THIS SUMMER!
CSI: Kiskunröcsöge
Terinénit leütötte Jaúzsi bá, mer nem akarta megeteni a tyúkot.
Gömöc bá belefuladt a cefrébe. Baleset vagy gyilkosság?
Dzsínót a falu kissebségijét baltával a hátába találták a kacsaúsztatóban. Szimpla gyillkosság, vagy faji bûntény?
Coming SOON!
aha helyszínelõ akarock lenni
amúgy ez nekem is megfordult a fejembe..a sorozat kapcsán, jó lenne, de nem Magyarországon!
lehet hogy hülyén hangzik de én késõbb ezel akarock foglalkozni na mind1
pá
Hááát, nekem kimaradt egy csomó anno(bevallom hogy kb. fél éve lettem fan), szal nekem van mit pótolnom :D
emléxel a részekre?