A Helyszínelõk (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cyaztok! bocsy hogy még mindig én de nem tudja vki hogy a fekete fátyolos rész amikor 1 cajt megöltek és pár ember vámpírnak hitte magát az hányadik rész volt és mikor lesz annak az ismétlése? kösy ha vki tudja és el is mondja na pucca
Barpi
Egyet értek veled!

Nekem azért tetszik jobban a sima CSI, mert ott Grissom mindenbõl kiveszi a részét. Ott van a helyszíneléseknél, boncolásoknál, a laborban, stb. Azonkívül ott vannak a rivalizálások is. Lásd a 77-ik részt.

Horátio a Miami-ból, csak úgy van. Igaz minden szál az õ kezében fut össze, és valóban szimpatikus igazságos ember, de mégsem él együtt a történettel annyira. Én mindig abban a divatos öltönyében látom, félrefordított fejjel.

Mack a CSI:NY sorozatból, meg nagyon nem jött be nekem. Talán mert elõtte általában gonosz figurákat alakított? Ha ránézek mindig a Mel Gibson-os Váltságdíj, vagy a Hull a hó teli zsák jut az eszembe. Nekem nem hiteles ebben a sorozatban. Kb olyan, mint ha lenne CSI:Mexico, és abban Danny Trejo (ConAir – Johnny-23) lenne a fõnök.

A CSI:LA-ban állítólag David Morse (Halálsoron, Szikla) alakítja majd az ottani csapat fejét. Az jó választás lesz szerintem.

Ezek persze csak az én személyes véleményeim a sorozatokról. Remélem nem bántottam meg senkit a kedvence miatt.

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Barpi
Gratutulálok = Gratulálok (sorry)

Barpi
Én pl. láttam minden részt, de nekem sem tünt fel, hogy a fickó minkét sorozatban játszik. Gratutulálok a megfigyelésért. :) Csak nem a 15 hanem a 19 részben volt a Miamis. A 15-ös az a kígyós. Persze nincs jelentõsége.

A zene engem is érdekelne!

IlluminatoR
Senki semmit? :(

IlluminatoR
De nekem elsõsorban az a zene kellene amit énekel! <#vigyor>

Látszik, nem láttál minden CSI-sorozatot. <#ravasz1><#idiota>
Az illetõ színész és látható még CSI: Miami 3. szezon 15. részében egy olyan mellékszereplõként, aki lelövi a yachtját lefoglalni készülõ adónyomozót.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

IlluminatoR
Hi!

Látta vki a tegnapi ismétlést? (78.-ik rész)
Nagyon érdekelne, hogy az a fekete énekes és zenéje valóban létezik -e.

Bucser
Miamiben szebbek a képek jobb a végés viszont a LV-ben sokkal inkább a csapatmunkán van a hangsúly.. Miamiban kicsit zavar, hogy legtöbb esetben Horatio teszi össze a képet.. szerintem. LV véleményem szerint jobb összességében...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSI azaz Helyszínelõ kedvlekõk figyelem!:

FELHÍVÁS!
Társszerkesztõk jelentkezését várom, hogy elkészítsük Magyarország legnagyobb, legfrissebb, legjobb CSI oldalát.

Feltételek:
- Internet hozzáférés
- "Minimális" HTML nyelv ismerete (weblapszerkesztési tapasztalatok)

Elõny:
- Képszerkesztõkben (pl.: Photoshop) való jártasság.
- Angoltudás, vagy más külföldi nyelv ismerete

Ha erõt érzel magadban akkor jelentkezz.
Jelentkezni a [email protected] vagy a [email protected] e-mail címen lehet.

Az oldal címe: http://csi-fansite.atw.hu

nem irnak sehol arrol hogy lenne CSI LA. szoval szerintem szimpla resz volt...

Kiváncsi vagyok, hogy a mai epizód ("Hollywood Brass") csak egy "szimpla" rész vagy egy új sorozat spinoffja. Bár igazából mindig az utolsó sorozatban van a következõ spinoffja, szóval ez bármi lehet.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mrzed001
1) Bizony, ezt a szinkront is piszkosul elb.szták. Nem értem, hogy lehet ekkorákat félrefordítani. Más filmekben is elõfordult, hogy a szinkron pont az eredeti ellentétét állította pl becsempésztek egy nem-et. Szóval ezeknek szerintem még egy középfokújuk sincs (vagy disznójé vették)
2) Hát igen, ez a szál már elég rég óta hûvösön van, volt elõzõleg féltékenység, tapogatózás (de vagy 1-1,5 szezonnal ez elõtt)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Húú, de csapnivalóan sz*r volt a szinkron.

Két megjegyzés:

!!!SPOILER!!!

1. Nem atombombát, akartak robbantani, hanem piszkos bombát. (Gy.k.: nem nukleáris láncreakciót akartak beindítani, hanem a sugárzó anyagot próbálták felrobbantani, amely eloszlik a levegõben és súlyosan sugárszennyezetté tette volna a várost)
2. Ami rohadtul nem jött át a szinkronon, hogy a végén Yelina azt hitte, azt remélte, hogy Horatioval utazik el. Ami kissé furcsa volt, mert szerintem semmi sem indokolta, hogy esetleg pont most jöjjenek össze.

És a CSI: Miamiból itt az utolsó rész...

mrzed001
A New York az jó, valahogy sötétebb mint a többi (talán a helyszín teszi)
Gary Sinise egyébként jól adja önmagát

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

szeptembertõl 15-tõl elkezdik adni a New Yorki-akat,bár AXN-en néha láttam, már régóta megy és most már be is fejezik az elsõ évadot
Én várom a Las Vegasi 5évad utsó két részét mivel 2órás-ak lesznek kb
http://www.tv.com/csi/grave-danger-1/episode/412259/summary.html
http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20050525tarantino.html
http://www.origo.hu/szorakozas/teve/20050808ahelyszineloknek.html

\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

nem cak a Miami volt zseniális hanem a sima csi is sztem jól meg csinálták :)
Bele-belenéztem a CSI: Miami ismétlésébe, és ez az utolsó elõtti rész is igen elõkelõ helyen szerepel azon a listán, amelyen a három CSI-sorozat legjobb epizódjai szerepelnek.
Eric Roberts nagyon jól játszott, de talán a legjobb ötlet az volt, amikor újra meg újra az asztalost mutatják, különbözõ munkafázisokban; a legvégén felmerül az emberben, hogy talán köze is lehet a gyilkosságokhoz, aztán a legutolsó pillanatban kiderül, mit is csinált valójában. Zseniális.

Szerintem semmi különös nincs abban a részben márcsak azért is, mert az illetõt már megtámadták egy korábbi részben.

mrzed001
Szerintem a dupla jobb lesz, amiben elrabolják az egyik ... :))

jaja, elég jó volt, bár meg kell néznem éjjel az ismétlést is, mert volt pár pillanat ahol nem figyeltem és igy egy kicsit zavaros :D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

A las vegas-os szerintem az egyik legjobb CSI-epizód.

hu ez a mai kicsit rendhagyó rész volt, nézte valaki ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mivel Amerikában is csak szeptember 19-én jön a 4. szezon, így a magyar bemutató még jóval odébb lesz.

mrzed001
jaja, az utolsó jövõhét csütörtökön lesz
Remélem folytatják a sorozatot

Jah nem, ez az utolsó elõtti rész.

mrzed001
Amiben a tesója is van?
Az jó :)

Ha jól sejtem, ma este jön a CSI Miami utolsó része.

takaroggy :@

Random work
<#banplz>

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

atyaúristen... <#wilting>

Valami Neked!! Egy lány megkérdezte a pasiját hogy csinos -e? A fiú azt mondta nem. A lány megkérdezte tõle, szeretne -e vele lenni örökké? A fiú válasza nem. Megkérdezte hogyha õ elmenne, akkor sírna? A fiú, azt válaszolta, hogy nem. Eleget hallott, ezért elment, könnyek csorogtak le az arcán, de hírtelen a fiú elkapta a lányt és azt mondta : "Te nem vagy csinos, te gyönyörû vagy! Nem szeretnék
veled lenni örökké, veled AKAROK lenni örökké! És ha elmennél akkor nem sírnék, hanem... meghalnék...!" Küldd el ezt a levelet mindenkinek a listádon.....háát nem édes???? Ma este éjfélig az igazi szeretet valóra válik, azaz hogy szeretnek... Valami jó fog veled történni 13 és 16 óra között holnap, ami Akárhol lehet.
Akár a neten, akár a suliban, az utcán, bárhol. Készülj fel a legnagyobb sokkra az életedben. Ha kitörlöd ezt a levelet szerencsétlenség lesz urrá rajtad 10 párkapcsolatban 10 éven át..De ha elküldöd 15 embernek máris biztonságban leszel 15 percen belül... (gondold meg!) "A jó barát garantálja, hogy kihoz a börtönbõl, de az igazi barát ott fog ülni melleted,amig ki nem szabaduls
miamiba?
Két rész múlva meglátod a Viasaton. <#ravasz1>

mér? mi lesz mesélj pls!
Ha már Valerán is kiakadsz, fogsz te még párnába zokogni a harmadik szezon végén. <#ravasz1><#eplus2><#idiota>

Random_
Boldog szülinapot!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

na ez szép Valera is elment a Miamiból
baszki ez nem lehet igaz ne má!!!!!!!!
olcsó ujjlenyomat:
krétapor+ecset+celux
és kész is
Hé Lajos vegyél mán újlenyomatot a baltáról.
De mivel Matild? Nincs keret az újenyomatpúderre!
Na mind1 akkor Karesz volt a gyilkos!
CsI:Dombóvár

Éva nyanya vajon hogy esett ki az ablakon?mi lehetett az inditék, talán az hogy minig leskelõdött?!?

A Béke-parkba találtak 1 holtestett, akirõl kiderült hogy plázapicsa volt, vajon ki a tettes? Talán Amy?

Ági nénit holtan találták a tanáriba!mi lehetett az indíték?talán az oszt.fönöki......

M. Dorinát holtan találták az utca sarkon!mit csinálhatott ott este? talán kurvult....

na mind1
jók a híreid Prof.!!!
Valszeg MO-n nem lennének ilyen érdekes ügyek...

THIS SUMMER!

CSI: Kiskunröcsöge

Terinénit leütötte Jaúzsi bá, mer nem akarta megeteni a tyúkot.

Gömöc bá belefuladt a cefrébe. Baleset vagy gyilkosság?

Dzsínót a falu kissebségijét baltával a hátába találták a kacsaúsztatóban. Szimpla gyillkosság, vagy faji bûntény?

Coming SOON!
áá magyarországon nem is lehet mert nincs olyan jó felszerelés
aha helyszínelõ akarock lenni
Miért hangzana hülyén? Helyszínelõ akarsz lennI?
amúgy ez nekem is megfordult a fejembe..a sorozat kapcsán, jó lenne, de nem Magyarországon!

oh értelek nem baj csak pótold!!!
lehet hogy hülyén hangzik de én késõbb ezel akarock foglalkozni na mind1
már belenéztem, jó az odlal..meg a poénos párbeszédek is :D
Hááát, nekem kimaradt egy csomó anno(bevallom hogy kb. fél éve lettem fan), szal nekem van mit pótolnom :D

nincs mit
emléxel a részekre?
szegény tvtome.com utóoldala, hihetetlenmódon elcseszték, sajnos:(
köszi. megnézem én is.