A Helyszínelõk (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lizzy Sheffield :-)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
b.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most a tv-be hányadik évad megy és eddig hány évadot csináltak?
kössz
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
A halál csupán a kezdet...
a Hummer nevét is lefordították <#wilting>#wilting>
kb így szólt: egy ellopott kalapács ügyében nyomoznak... lol
Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A mostani részben az volt inkább a durva, hogy nem felindulásból, hanem szórakozásból/buliból tették
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Érdekes egyébként, ez a rész már majd scifi magasságokba emelte a CSI-t (jelentõs társadalom és jellemkritika)
Érdekes a "párhuzam" a Olaszliszkai esettel ....
érdekelne. divx?
b.