A Helyszínelõk (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó!

Lizzy Sheffield
2007 Márciusától adják a hetedik évadot itthon

Lizzy Sheffield :-)

Lizzy Sheffield
arra legalább fél évet várhatsz de lehet h többet is! Hisz csak most indult el amerikában a 7. évad!

LasDen
arra várhatsz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fenrir
Akkor szóljál ha a hetedik megy szinkronosan.

A halál csupán a kezdet...

Lizzy Sheffield
de már a 6. évad megy

Lizzy Sheffield
5. évad megy most

ment mail priviben.

b.

bauer15

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

LasDen
NY-iak után.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogy a Miami helyszinelõket mikor nyomják tovább?

bauer15
helo
most a tv-be hányadik évad megy és eddig hány évadot csináltak?
kössz

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Lizzy Sheffield
:D <#vigyor2><#vigyor2>

Fenrir
Amúgy a kalapács angolul Hammer és nem Hummer, szal viasat duplán lol :)

N3TuddKi
tegnap elolvastam a viasat txt-jén a helyszínelõk tartalmát.
a Hummer nevét is lefordították <#wilting>
kb így szólt: egy ellopott kalapács ügyében nyomoznak... lol

Némelyek szerint szörnyûséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befõttesüvegben az íróasztalomon.

Lizzy Sheffield
húúúú,de levagyok maradva

mrzed001
7x04 Fannysmackin'

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lizzy Sheffield
ez melyik rész volt?

mrzed001
Jaja, és igaz, kb pont ez ismétlõdött itt most meg.

A mostani részben az volt inkább a durva, hogy nem felindulásból, hanem szórakozásból/buliból tették

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lizzy Sheffield
húú, erre a részre emlékszem. Tök jó volt

Le vagy maradva.

Már több évaddal korábban volt egy olyan rész, hogy egy taxis áthajtott egy testen, majd amikor az indiai származású sofõr segítséget akart hívni, a kedves fehér csõcselék agyonverte. Persze a végére kiderült, hogy holttesten hajtott át a sofõr...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mrzed001
Hát igen, hol minek nevezik helyileg ...
Érdekes egyébként, ez a rész már majd scifi magasságokba emelte a CSI-t (jelentõs társadalom és jellemkritika)

robotnyk
mármint Fannysmackin'? némi párhuzam van, valóban
mrzed001
Alap CSI legutolsó (amcsi) részét ki látta (Happy Slappinges)?
Érdekes a "párhuzam" a Olaszliszkai esettel ....

Lizzy Sheffield
Sztem direkt elrontotta a dolgot,mert a vége felé valami ilyesmi félét lehetett kivenni!

igen, jó úgy is.
Jó rész volt, csak az nem derült ki, hogy ennyir b*lf*sz volt a "doki" vagy tényleg direkt szúrta el a mûtéteket ... ? És akkor azt miért?

Lizzy Sheffield
sztem a viasatra gondol :D:D

Fenrir
Megmondjam õszintén: nem emlékszem rá. Ha a viasat3-ra gondolsz akkor azt kell hogy mondjam, hogy szvsz az.

Lizzy Sheffield
oké, nem kérdeztem semmit. :d Megnéztem gyorsan, erre a részre emlékszem!!! Tök jó. A csaj aki elvileg férfi és esküvõje lesz,de a võlegénye nem tud róla h elvileg férfi! Érdekes film rész volt! Mennyit szenvednek,h végre 'normálisak' legyenek!!!

Lizzy Sheffield
Melyik rész lesz ma??????? Kár h nem látom!!!

Lizzy Sheffield
ez mi?

Lizzy Sheffield
most ez mi??

Fenrir: és DVD-rip-es képre van vágvajaza madzsar szinki vagy karikás3-asos? :)))
LasDen
A hónap utolsó napján pedig megérkezik sokak elsõ számú nyomozós kedvence (az enyém nem), aki ha besétál egy helyszínre, rögtön tudja, mit ebédelt az áldozat három évvel korábban (jaj, ez nagyon gyenge felvezetés volt, tudom). Nem, nem Columbóról van szó, Grissom és csapata, vagyis a Helyszínelõk (C.S.I.) érkeznek, egyelõre három lemezen, 12 résszel.

Lizzy Sheffield
szerintem magyarországon még nem jelent meg dvd-n,de remélem h rosszul tudom

de nékem szinkronosan kellene(még az hogy a videotékákban ki lehet venni helyszínelõk év adokat?mert akkor le másolnám)
Fenrir
Nekem ezeken az adathordozókon megvan a CSI 6 évadja szinkronosan, köszönöm a kérdést :)

vinyó, DVD-R, DVD-RW?
Fenrir
Még mindig torrent...Esetleg dc :)

do-lá-ré-E-lá-dó? :))))

érdekelne. divx?

b.
HONNAN AHHH LÉCCI MONDDD MKEG NAGYON KÉNE!!!!!!!4444
Lizzy Sheffield
Nekekm megvan 1.-5. évad!! Tökjó, szinkronos!

LasDen
akko torrent...

az internet röl és mindegy melyik és milyen rész csak helyszinelök legyen
az internetrol...

LasDen
ezt a kérdést nem egészen értem...milyen részeket akarsz???

honnan lehet letölteni helyszínelõs részeket?