577
C S I
-
Garfield #17 Én azért megvárnám azt.
Régebben ment valamelyik kereskedelmin (TV2?, RTL Klub?) éjfél körül "Michael Hayes" címmel egy sorozat, amelynek az a David Caruso volt a főszereplője (egy csendes, de profi államügyészt játszott), aki a Miami Helyszínelőkben is főszereplő lesz.
U.i.: Ki emlékszik a Helyszínelők azon részére, amelyben felbukkant Horatio Caine, a Miami helyszínelőkben is szereplő hadnagy? -
#16 Asszem, jövőhét szombattól. Biztos nem jobb, mint a normál Helyszínelők, mert azt csak esetleg a Columbo üti. Más nem veheti fel vele a versenyt. Krimi 4 ever! -
#15 Kedvenc sorozatom. Majd lesz valami Miami helyszínelők is. -
#14 SZerencse, hogy folyamatosan adják az új részeket is. Habár mivel az egyik ,ha nem a legnépszerűbb sorozat a V3-on. -
#13 Mivel nincs májk, a Helyszínelők meg eleve a kedvencem, maradok ennél elsőrendben:_)
A hülyék tegnep 0 óra után adták 18+-al, ami csütörtökön 16+-al ment 21 órától... Ez van. -
#12 Ha megvan a Tetthely, akkor jönnek a Helyszínelők. -
#11 Ez a Tetthely folytatása?
TÁTORT! -
#10 Előbb MájkHemö, mosmeg Helyszínelőkz? -
#9 Most ismétlés megy, vagy új részek?? -
#8 A zindekszen találtam. -
#7 Igen, most ismételgetni fognak. 21 országban játszák a sorozatot. A Viasat tényleg jó. Szerintem f+ is ilyen jellegű: Nincs híradó, nincs politika, gusztustalan talkshow-k (kivéve a Jerry Springer, és a Dr. Phil, bár utóbbi szerintem jó), legalábbis nem saját gyártásúak. Az viszont zavar, hogy ennyi HBO-s sorozatot adnak, a jó műsorok mg csak 21 óra után mehetnek. -
TheZsenyka #6 Szerintem Ő csinálta... -
#5 Jaja, jó kis csatorna. -
#4 LOL Szalacsi :DDDD -
Garfield #3 Jókor. Csütörtökön zárult a szezon.
U.i.: Nemcsak ezt a sorozatot, hanem az egész Viasat3-at érdemes nézni, szerintem messze veri a kereskedelmi csatornákat - ide nem értve a Hobótévét. -
#2 Direkt Szalacsis képet tettél be? :))) -
#1 Szevasztok! Szoktátok nézni a Viasat3-on a Helyszínelőket?
Mi a véleményetek?
Szerintem a legjobb modern krimi.