34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Laci82 #3727 Sziasztok.
Mennyibe kerül a forintban átszámítva az f1 2011 most?
19,99 EUR=
A vásárlásról meg annyit,hogy egy böngésző semmit ne mentsen el és ezzel egyidejűleg persze a steam sem. -
Solt #3726 Én vásároltam nem is egyszer kártyával a steamről, és természetesen meg is jegyeztettem vele az adatokat. Valami hiteles, megbízható emberke legyen kedves tájékoztasson arról, hogy kell-e tennem valami óvintézkedést... -
#3725 Tök jók ezek a pletykák. -
#3724 A Portal 2 jöhet. Ja, egy Steames barátom írta, hogy ő nem tud kártyával vásárolni. Az accountjával nincs gond, jelszót is cserélt - így én is meg secret question. -
#3723 Na jó, nem.
Kapjunk... bár engem egyik sem érdekel. -
#3722 Akkor kiderül én valaha vettem-e kártyával valamit. Már tényleg nem emlékszem, mert PayPalom régebb óta van, mint amióta Steamen vásárolgatok. -
#3721 Remélem nem.
Most akarom eladni az accomat, amin vettem valamit :DDDDD -
#3720 mhmhm állítólag kompenzációként aki valaha vásárolt kártyával steamen, ingyen Portal 2-t és DOTA 2-t kap. -
#3719 Ja magammiatt annyira nem is parázok mert a bankkártya adatok megjegyzésénél egy jó ideje kiszedem mindig a pipát...:D
Csak más lehet néha elfelejtette. -
#3718 Titkosítva voltak a bankkártya adatok (AES256), azt meg nem fejtik meg soha. -
#3717 Hát ez kurvajó...
Szegény ember mit figyeljen a bankkártyán? mikor a steam megjegyzi az adatait, és legközelebb az accal belépve semmi azonositás nem kell?
Meg milyen jelszót változtassak meg? a bankkártyámhoz nincs is jelszó... -
#3716 Ne indexen olvass informatikai híreket, mert időnként nagy baromságokat írnak. Ez meg pont tele van féligazságokkal. -
Ironman2 #3715 Feltörték a Steamet -
#3714 Még nem tudni. Ha nem egyezik a steam, steam forum, paypal jelszavad, akkor nincs félnivalód.
Ha kártyával fizettél és kiderül, hogy feltörték a titkosítást, akkor érdemes beugrani a bankba kártyacserére (CVC miatt). Sajna előfordul az ilyen, nemrég a PSN volt az áldozat, most a Steam. Reméljük a legjobbakat. -
#3713 Én évek óta PayPallal fizettek. Akkor is van félni valóm? Nem mintha lenne pénz a számlámon. -
#3712 Fasza. -
PunkZoli #3711 -
#3710 Feltörték a fórumot. -
#3709 Másnak is maintence-re hivatkozva nem jön be a Steam fórum? -
#3708 Nagyon köszönöm a segítségedet, nem tudom mi történt, de most sikerült. -
#3707 Végigolvastam, nem írásvédett a Steam.exe; próbáltam új Rendszergazda fiókot létrehozni és ott indítani. A vírusírtóm XP-n nem zavarta, most igen? Próbáltam kilőni, de nem lehet. -
#3706 A linket amit korábban írtam nézted, különösen e fájl attributumok részt? -
#3705 Sajnos nincs változás. -
#3704 Jobb gomb a mappán tulajdonságok, biztonság fül majd a felhasználódnak teljes hozzáférést állítasz e. -
#3703 "Állítsd be a könyvtár jogosultásgot a felhasználódhoz és jó lesz" Ezt hogyan kell?
A futtatás Rendszergazdaként, ezt próbáltam, ez nem segített. -
#3702 msi kiterjesztésű fájlnál nincs mód rá. Állítsd be a könyvtár jogosultásgot a felhasználódhoz és jó lesz. Amúgy a programokat futattni is lehet Rendszergadaként. Jobbgomb a feltelepített program exe-jén és futtatás Rendszergazdaként. -
#3701 Köszi.
"jobb gomb futtatás Rendszergazdaként" Nekem csak sima Telepítés van. -
#3700 Windows 7-es oprendszeren nem vagy alapból teljes jogú Rendszergazda (és ez így is jó) , Ezért célszerű jobb gomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval telepítnei a programokat, amúgy a hibádra a jogosultásg ellenőrzéseés állítsa a megoldás a steam foruma szerint. https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5322-QYZB-5344 -
#3699 A törlésen az uninstalt érted? Rendszergazdaként vagyok belépve. -
#3698 És azt mondják a Win7 rulz.
Próbáld törölni, rendszergazdaként rendesen belépve újra telepíteni. -
#3697 A hiba: delete of Steam.exe failed, Win32 ERROR 5 -
#3696 Feltettem a Win 7 64-et, de nem indul el, hiába indítom rendszergazdaként, az updatenél hibát ír. -
#3695 Túl nagy kockázat és ha sok játékod van már, nem éri meg. Várj 75% sale-re. -
#3694 humorosból:
-
#3693 Egyrészt nagyon kicsi a valószínűsége, hogy fogsz tudni így vásárolni, ugyanis magyar bankkártyával csak magyar ip-ről fog engedni vásárolni, másrészt ha mégis sikerülne valahogy, bannolnak, amint kiderül. -
#3692 Mint a pinty, amint észreveszik. -
#3691 Hát nem minden játék olcsóbb, de van egy pár ez tény. Az új CoJ amicsban 50 dollár, nálunk 30 euró. Ez kb. fair. Keres pár külföldi ismerőst és gifteltes velük. :) Ha van PayPalod nem lehet gond. -
#3690 ha proxy-zol, biztos :) -
#3689 Segítsetek, valamit nem értek! :)
Ha, egy egyszerű, más országból származó IP címmel belépek a Steam-be (vannak erre programok), akkor a játékok ára nagyságrendekkel lecsökken. Pl 50euro helyett 30dollár! Ha, így veszek bannolnak? Vagy érdekel ez valakit? -
Trubi15 #3688 Már sikerült! :D