34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3647 a Steamgiftes oldalon honnan lehet tudni hogy ki nyerte a jatekot? Mostanaba minden nyertest Anonymusnak ir, honnan tudom hogy nem-e en nyertem epp pont meg?:D -
#3646 másfél hónapja jelent meg a játék -
#3645 Majd karácsonyra -
#3644 azért a deus ex 3-nál már adhattak volna egy 50%-ot na akkor még várok vele... -
#3643 A sima bolti verzió, amik csak Steammel mennek. Pár példa a mostani felhozatalból: Aliens vs Predator, Kane & Lynch 2, Supre Commander 2, Deus Ex: HR, Left4Dead, stb. -
#3642 Preload = előtöltés. Mikor nem jelent még meg a játék, de előre letöltheted a 99%-át.
Célja, hogy ne terheld a szervert a megjelenés pillanatában, illetve hogy megjelenéskor csak az indítófájlt kelljen letöltened és játszhass azonnal. -
Trubi15 #3641 Az milyen az a preload? :D -
#3640 Csak ha megjelenik. Illetve, ha a játék nagy (5GB+) akkor van preload, de játszani értelemszerűen csak megjelenés után fogsz tudni. -
Trubi15 #3639 Egyébként hogyha megrendelem (megveszem) a játékot rögtön letölthetővé fog válni? -
Trubi15 #3638 Az fogalmam sincs mi akar lenni :DD -
#3637 A lényeg, hogy ne felejtsd el a fiókod adataid, mint azt szokták páran és többre szórják a játékait. :)
Egyébként a dobozos SteamWorks címet veszel az is aktiválható lesz. -
Trubi15 #3636 És hogyha előre megveszem azon a napon amint kijön rögtön letölthetővé válik számomra 19.-én amikor kijön a játék? -
Trubi15 #3635 ooooh hát ez kurva jó köszönöm :DDD Rögtön meg is fogom venni!! -
PunkZoli #3634 úgy működik, hogy van egy accountod, egy fiókod, amit soha nem felejtesz majd el és arra veszed a játékokat bankkártyával vagy paypallal. Ez a pénz fent van a kártyán forintban, azt váltja át az aktuális forint árfolyamon.
A játék örökké ott lesz az accounton, bármikor leszedhető. -
Trubi15 #3633 Ja és még hogy ha megrendelem akkor a steam-en megjelenik és letudom onnan szedni? És gondolom ha leszedem rá az örökké megmarad a felhasználón. Igaz? -
Trubi15 #3632 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy szeretnék steamen 1 játékot rendelni ami 19.-én jön ki a Dungeon Defenders. Szóval ahoz télleg kell 10 euro vagy pedig ha én megrendelem FT-ba átváltja valahogy euroba vagy hogy van ez? -
#3631 esetleg próbálj meg egy integritás ellenőrzést, hátha. -
#3630 warhammer free ezen a hétvégén, azért van ott a listádban. -
#3629 sziasztok
újraraktam a gépemet hardware csere miatt. Egy külön partíción volt eddig a steam. Miután felraktam az egészet, töröltem a client registryt, elvileg frissült a steam és a következő a bajom: 2 játék van most aktívan: deus ex 3 és dead island. Az előző fut, a másik pedig ezt produkálja: "Ez a játék jelenleg nem érhető el."
1-2 tippet már kipróbáltam, amit neten találtam de semmi ötlet... Bár a save-t könnyen ki tudom szedni, de istenért nincs kedvem újrarakni a játékot. Valahogy meg lehet ezt csinálni, vagy újra kéne a játékot installálni? -
#3628 Jobb felül a nevedre kattintasz. -
#3627 Jobb alul megnyitod a STEAM ablakot, és felül rámész a pénz összegre. Balra a XY accountsra. És ott van, mik vannak meg, milyen tranzakció stb stb. -
#3626 Skacok a steamen olyan dolgot keresek a megvásárolt játékaim között hogy megvétel ideje vagy valami ami a vásárlási időt tartalmazza a könyvtár részben, de semmi, utolsó játék idő az van. Hol tudom meglesni, hogy melyik játékot mikor adtam hozzá a fiókomhoz? Mert most ez a warhammer 40.000 kicsit bezavart. Nem emlékeztem rá hogy megvettem volna, csak most láttam, hogy tisztelet példány illetve 23 óra van hátra.
-
#3625 No, most érezhetőek igazán a Steam hátrányai :D -
#3624 Szerintem ez! -
#3623 Offline a profilom, de azért tudok telepíteni, tölteni:D most éppen az Assassins Creedet telepítem, töltöm :S
ez most mi? :D -
PunkZoli #3622 http://store.steampowered.com/stats/
:DDDDDDDD -
#3621 Globális a bibi. Olvassátok a fórumokat, legalább jókat nevettek míg vissza jön. -
#3620 nem akar elindulni a HF :S -
#3619 Azt hittem csak nálam van gond, mert szokott. Néha pár percre szétkapcsol a friends és community részleg. De most már...
Hiába, az 50% Homefront akcióval még a Steam szerverei se bírnak. :P -
#3618 Friends rész beszart. -
#3617 THQ akció, nem bír vele a valve :D -
#3616 Az engem is érdekelne. -
#3615 Mi a f*sz van a STEAMMEL?!!!!!!!!!!! -
sosi81 #3614 Bakker! Mindenre gondoltam csak erre nem!
Köszi!
-
#3613 a steam valószínűleg ékezetes betűt tartalmazó mappában van (pl. játékok) -
sosi81 #3612 Hali!
Az mitől lehet, hogy miután feltettem a d-re a steamem, nem tudok játék feltelepíteni, mert azt írja ki hogy nincs szabad helyem? -
PunkZoli #3611 ja, viszont az updatek befagytak...
várj egy kicsit -
#3610 Ti betudtok lépni a steam fiókotokba? :S -
#3609 :P -
#3608 Cipőhöz a ruhát? :D