34737
  • FZoleee
    Én Australia-t szoktam:D
  • kifli
    Hogy honnan szedd le, ahhoz néha EZ tud segítséget nyújtani :)

Én iceland & greenland-ot állítottam be, onnan általában minden letvan gyorsan. Viszont az nincs mindenkinek, mert filtered...
  • Optimus Prime
    Sale-nél ne is várj mást. nálam a France- Paris szerver jött be, de néha a magyar is tud gyors lenni.
    De általános törvény, hogy anagyon várto dolog cammog, de olyan mint az AVA majd max sebességgel jön.
  • Prince23
    Gazdag régiótválassz, mint pl svédország, norvégia, svájc
  • Fpocok
    Ne várj... próbálj másik országot.
  • Indigo
    Eddig nekem sem volt vele problémám, de ma nagyon lassú. Mindegy, várok vele, hátha rendbe jön!
  • Fpocok
    Próbálkozni kell. Nekem jött már magyarról is nagyon jól.
  • Indigo
    Ajánljatok már valami szervert, ahonnan normális sebességgel tudnék tölteni! Magyarról 35 kB/s-al csorognak a bitek... :( Próbáltam Ausztriát, Csehországot, de azok is tetű lassúak.
  • Prince23
    LOller Ma délelőtt raktam be wishlistbe a Dungeon Defenderst :D

Holnap Renegade OPs lesz figyuzatok oda :)
  • Daell Drow
    Pedif de. Haveromnak telefonaltak mindenfele elojel nelkul hogy huzas nemetbe mert holnaputan melo. Es kap o is 120 eurot kb egy napra, aztan csak egy mezon kell pakolgatni a napelem vazat.
  • ollie
    Nem keres egy betanított munkás 130 eurót egy nap.
  • gosumofo
    Nem átbaszás, de ha csak a nyilvános giftekre jelentkezel akkor 1:2000 esélyed van általában.
  • RYO21
    Érdemes ezzel a steamgiftsel szórakozni, vagy ez egy átbaszás?
  • gosumofo
    Erre nem kell külsős oldalt használni, friends listában jobbklikk és invite to trade.
  • gosumofo
    Ülj fel egy buszra, szállj ne németországban az első építkezésnél, hordj homokzsákot egy napig, és jöhetsz haza elkölteni a 130 euródat (minimálbér) :) és ennél jobb helyek is vannak pl svédország.
  • RoboKutya78
    Például vannak szerencsétlen flótások akik nem tudnak vagy nem akarnak neten vásárolni és megéri az ismerősét hogy vegyen neki ezt azt. Erre nem gondoltok? :)
  • Solt
    Ó igen... a kerítés meg kolbászból van...
  • Optimus Prime
    Én inkább Amerikát mondanék, az talán hihetőbb. Bár nem tudom mindenki a friends listemen, aki a múltkor Deux Ex-et játszott - 4 is! - egyidőben amcsi-e.
  • bertino
    fail.
  • byzhouse
    Ebbe ne menjünk bele,de egy "alap munkás" nem keress 1millió ft-hoz közeli összeget Nyugat-Európában.
  • FZoleee
    megkapja a giveawayre jelentkezett emberek után az összes pontot, elvileg :)
  • gosumofo
    Van aki megteheti, nyugat eu-ban egy alap munkás is 1 millió Ft-hoz közeli összeget keres egy hónap alatt.
  • KondorKhan
    Azt amúgy nem tudja valaki, hogy mi haszna van annak, aki steamgiften elajándékoz egy játékot? Csak kíváncsi vagyok, hogy mi motiválja az embereket.....:D
  • gosumofo
    Helyesen bank és számlacsomag függő. OTP-nél is van ingyenes, csak annak nem 300ft a havi díja :)
  • gosumofo
    Bankfüggő. OTP-nél pl. 0,1%-ot vesznek le, de minimum 122Ft-ot egy utalásnál ha a másik is OTPs, hanem akkor 204Ft.

Paypalnál is vonnak le %-ot, de eldöntheted hogy az utalt összegen felül, vagy abból vonják le.
  • Optimus Prime
    Az online utalás 10 Ft, legalábbis a K&H-nál.
  • MerlinW
    Az online és banki utalás ingyen van, csak a postai utalás kerül pénzbe.
  • Optimus Prime
    PayPalnál van egy minimális "fee", amit rászámol ha utalsz. Nem tudom országon belül is van-e. De én már voltam így és még úgyis olcsóbb. Nem sokkal, de olcsóbb.
  • KondorKhan
    ja, igaz, sorry félre értelmeztem, ebből a szempontból tényleg jobb ha külön veszik meg....
  • ollie
    Én arról beszélek, hogy a másik háromnak át kell utalnia a lóvét annak, aki megvette.
  • KondorKhan
    ha PayPal-ról fizeted akkor azt hiszem semmit sem számol fel...
  • ollie
    Nem biztos, hogy annyira megéri, ha az utalásnál is felszámol a bank valamennyit.
  • ollie
    Igen, freemail esetén normális.

Most őszintén csodálkozom, hogy még bűárki is használja azt a szart.
  • D4v3
    Az normális, hogy tegnapi reinstall után a Steam küldött egy kódot a freemailemre és 8 órája várok, de nem jött meg??? Első dolgom az lesz, hogy átírom végre egy másik email-re.. (aminek aktiváláshához gondolom megint várhatok akkor fél napot..).
  • Tinman #3853
    Terraria 4-es pack-hoz keresünk Indigo-val még 2 embert.

Ha egyedül veszed: 2.5 Euro (kb. 760 Ft )

Ha 4-en vesszük fejenként: 1.875 Euro (kb. 570 Ft)

Miért ne spóroljunk, ha lehet? :-)

A játék szinten mindenhol 8/10 feletti értékeléseket kapott!!!
  • Fpocok
    The Daily Wishlist Giveaway begins today on Steam. Each day 10 people will win the top 10 games on their wishlist. The Giveaway begins December 1st and will continue into the holiday season.

To enter, you must have a Steam account and a Wishlist with at least 10 games. Each day you will need to visit the gamepage of the featured daily deal, starting with Terraria at 75% off.

Good luck!

Igen! Sok sikert mindenkinek!
  • MerlinW
    Töltsd le ezt, telepítsd, másold be az eredeti duke3d.grp-t, eduke.exe indít és játszhatsz nyugodtan, akár HD-ben, akár oldschool grafikai beállításokon.

Duke3D HRP oldal
  • Optimus Prime
    Nálam simán megy, HD packkal vagy anélkül. Ellenben a játék annyira szar, hogy kb. a tengeralattjárós részig bírtam. Aztán feladtam, mert se sztori, se értelme nem volt.
  • Bence94
    nem biztos, hogy rossz DE sok idő után aztán eldöntöttem, hogy veszek játékot és gondoltam duke 3d-t lecsapom mer olcsó meg új vindózón is megy erre meg kapok egy dosboxos valami szart ami még ki is fagy. Azt hittem rendesen "átkódolták", hogy frankón menjen új rendszereken is. Ha ezt tudom akkor nekem jó lett volna ha letöltöm ,áshonan ingyen ha ilyen megoldás kell... Kíváncsi vagyok akkor az újabb pl. Messiah hogy van megoldva.
  • Optimus Prime
    Kimaradt a szórásból a GOG, aki ugyanazon az áron árul mindent világszerte 5.99 és 9.99 dollárért. Plusz a játék ugye DRM és egyéb kliens mentes, valamint plusz dolgokat, mint háttérkép, zene, csengőhang, avatar, képregény, stb. is jár hozzájuk. Én, ha lehet akkor ott veszem meg az adott játékot. Egyébként ők is tervezik, hogy más újabb játékot is fognak árulni.
    Igaz, a Witcher 2-t drágábban és euróért adják, de a többletért te választhatsz játékot a katalógusokból. Illyes formán nem fizetsz rá hiába.