34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
FLeK0 #40 ha mostanaban fizettel akkor nezd meg a bankodban, hogy tenyleg levontak-e a penzt, ha igen akkor irj a steam supportnak. -
#39 nekem tetszik az új steam eddig... -
#38 sztok én neten kifizettem a külbözetet ment is a DoD rendesen de most hogy frissitették a steam-et a dod-om 1xerüen eltünt :( -
FLeK0 #37 A new Steam client has been released, updating the integrated Steam store and the Games list. The update will be applied automatically when your Steam client is restarted.
These changes are part of a larger set of features (collectively known as Steam 3) which will be introduced over the course of the coming months. Today's release allows Steam to offer a larger and more varied collection of games to our customers, and introduces a-la-carte purchases.
We hope everyone enjoys the changes. -
FLeK0 #36 semmilyen bolti hl2 melle nem jar dodsource. -
h3lls #35 Hi!
Fleko főleg tőled kérdezem, te tuti tod :) Szal bolti kollektorz (hiperdoboz s-es póló :D) edisönöm van és nem tom leszedni steamen a DoD:S -ot. Hiba, vagy tényleg nem jár hozzá? De qrva idegesítő... ha nem akkor marad a tört ;o((( -
Tigerson #34 Hello!
Mikor szeretnék bejelentkezni a Steam accountommal, ezt írja ki:
Your account has disabled. -
#33 Nekem egy kis gondom lenne a Steam-el.
a ezt írja ki amikor inditanám. -
FLeK0 #32 Frissítették 1.0bre a DoDot a Steamen + újabb verzió is bennevan a két új 1.1es pályából. -
#31 néztem én is de sok a túl béna. Ha valaki leszedi pl. a lenti Zemanovát, akkor a logo. png helyére akármit bemásolhat abban a méretben -
FLeK0 #30 SteamSkinners, cscentral, Steam skins,pimped skins
ezeken van 1 csomó Steam skin -
#29 Mivel páran megdobtatok maillel ezért feldobtam inkább egy szerverre, hogy ne a maileket terhelljük...
http://www.freeweb.hu/terminathor/zemanova.zip 277Kb -
#28 így már sokkal többször indítom el a Steamet. ;) Miért is?...
He kell fel tudom dobni a Zemanova-t. Mivel már át van méretezve a Steam. Így a Zemanova helyére akármelyik másik képet is be lehet nyomni. Az jó alapnak... -
#27 a cfg-t meg egyéb bénaságot. sztem tisztább ha letörlöd és úgy fel a Steam install és beállítgatsz midnent. -
#26 keeeeeeellllll:))) -
#25 Volt eredetileg HL installom, feltettem a Steam-et, mindent atpakolaszgatott "maga ala", a Steam konyvtarba.
Kerdesem: a megmaradt Half-Life konyvtar nem file-lal, torolheto nyugodt szivvel, vagy hagyjam ugy, mert esetleg hasznal belole valamit??? -
#24 Na egy kicsit feldobtam a ronda Steam-et ;)
Így mindjárt jobban indul a móka. ;)
-
#22 végre.. -
#21 No, en leszedtem kettot, a CS-t es az OF-et, Steam installal. Ha en azt feldobom, jo lesz, vagy peccseljem, vagy az nem eleg "uj" verzio? -
#20 ja, a frissített Steam ami teganp jött ki már hipp-hopp betöltődik meg minden... -
#19 MInden OK. -
harczos #18 letöltöttem a félmegás steamet, de nem tud csatlakozni. jó még egyáltalán ez a verzió, vagy már a nagyobbakat kell leszedni? -
#17 Hogy all most ez a Steam-dolog? Erdemes mar hasznalni? -
#15 Hát a jó kurva életbe legyen leterhelve a rendszer...büdös faxt nem tudnak annyi szervert beállítani ami elbírja a BEJELENTKEZÉST!!?? (nem letöltést), szal azt akarom mondani, hogy megint nem jó!!!!
bazd meg Valve a szervereket! De még a kis köcsögöknek nem is saját szerverei vannak hadrendben, hanem mások által felajánlott szir-szar szutyok szerverek :((...ki**szott valve, hogy ennyire NEM törődnek a problémával...(és akkor még ne is beszéljünk a BUGos CS1.6 -ról, vagy a STEAM nem ONLINE problémájiról..) -
#12 Akkor itt anyázzuk, a CS topicban meg magasztaljuk a stemet :P -
Cat #11 a sierra letöltéseket biztosito moduljáról van szó; ha feltelepíted a klienst, letöltheted a játékaik teljes verzióját -
#10 Ez ilyen Counter-Strike-os dolog.Ne foglalkozz vele ne értheted -
#9 Szidni a Steamet pl, ugy tunik.
-
#7 Duna tv-n nézem közben robbanaküe vagy sem :) -
#6 whaoo, ezt a szöveget 30 percig gépelted? ;) -
#5 javascript:put('gun')Ja, Fu$k steam power -
#4 Elöször is Lifeforce utólagos engedelmével: http://hungs.hu/downloads/SteamFull.exe, ha letöltötted, kitömörítetted és megcsináltad az installban leírtakat (ebben benne van csé, dod,), akkor nem hátrány ha letörlöd
a "clientregistry.blob" file-t majd létre hozza újra a Te adataiddal. Ha nem a c particióra akarod tenni akkor nincs más dolgod mint az elérési utat megeditálni a következő file-okban: steam.reg, install log. A steam reg-et ezután add hozzá az adatbázishoz. Ha véletlen rosszul olvasta ki a cd kulcsodat, akkor töröld ki a registryből (Hkey_current user//software//Valve//settings, itt a jobb panelen jobb klikk a key-re és del) A csé menni fog elsőre rendesen, de a dod szeret kicsit szunnyogni 2-3 csatlakozási próbalkozás után viszont ment az is. (mind az egész 3 europai szerverre :))Ne feljtsd el átmásolni a configodat a steam\steamapps\e-mailcimed\játékneve alkönyvtárba userconfig.cfg néven. -
#3 akkor ezt úgy látom lehet zárni a topicot. ;)
Mondjuk azt lehetne, hogy ebbe a topicba jönnének az anyázások, és hogy szar a Steam, a CS topicba meg az értelmes dolgok. Sokkal átláthatóbb lenne ;) -
radical #2 Én már láttam gőzmozdonyt. -
#1 ja