34737
  • Prince23
    Minek a külön acc? beavatnál? :D
  • grebber
    Erről jót még soha nem olvastam csak azt hogy 1 hét után az ott vásárolt cd key már nem használható szóval felejtős!
  • wesker24
    Egy francokat a legrosszabb soha többet az ilyen oldalakból !
  • KondorKhan
    @grabber: ez is jó oldal:

https://www.g2play.net/store/home.php
  • MerlinW
    Komolyan kellett volna csinálnom 250 accountot? :DD Basszus, de buta vagyok:)
  • grebber
    Nekem jó így kemény 2 hely van hava beírtam adatokat Steam és D2D ott vásárlok digitálisan.
  • gosumofo
    Sose tudhatod, hogy hova törnek be hackerek (lásd Sony vagy Steam idén). A paypal semmibe se kerül, és egy plusz biztonsági szintet garantál a neten, és nem mellesleg kényelmesebb is egy emailcím megadásával vásárolni, mint mindenféle adatokat pötyögni.
  • grebber
    Nem kell nekem paypal! Csak ismert és megbízható helyekről vásárolok kártyával.
  • Optimus Prime
    Ha már van bankkártya ajánlott PayPal-t használni.
    Better safe than sorry.
  • grebber
    Nem mellesleg attól nem kell fosni hogy ellopják az accountod akik komolyan tolják a hackerkedést nem a szarod játékaink kellenek neki hanem a bankkártyánk adatai.
    Amivel ha akarnak valamit kezdeni kéne nekik a telefonszámom stb. Szóval nem kell parázni védve van ez eléggé!
  • PunkZoli
    ja, csak a butus újvagyok a steamen gyerekek teszik külön accra a dolgokat:)
  • Optimus Prime
    Sanctum is akciós!
  • Botond #3795
    Hétén tegnap számoltam, hogy ha mindent megveszek amit akarok akkor az 80-100 €, szóval inkább uralkodtam magamon, aztán várom a karácsonyt. :) Addig is van még 20-30 játék korábbi akciókból amikkel a played time 1-10 perc között ingázik, azokat tolom. :)

Külön accot én sem értem amúgy.
  • szucsy89
    Miért kéne külön accra?
  • grebber
    De ne felejdétek el. Minden játékot külön accra

Aztán ennek mi értelme?
  • Fpocok
    Rohadt STEAM ackiók! Teljesen legatyásítanak.
    De ne felejdétek el. Minden játékot külön accra
  • Fpocok
    7euró AZ ÖSSZES GTA RÉSZ!
  • Felgolos
    Ja amugy igy kedvezményesen most 10 euróba kerül.
  • Felgolos
    Most 50%-ra van leértékelve de én meg várom a 75%-kot! Ha nem lesz 27-ig 75%-os akkor majd a karácsonyi leárazásban veszem meg.
  • Shad01
    Csatlakozok hozzád, multiban nekem is jobban bejön a brink mint a TF2. Ha tényleg 5 eruró, megveszem amint hazaértem.
  • KondorKhan
    szerintem meg hatalmasan jó, multiban nálam veri a team fortress 2-t...
  • ollie
    A Brink ótvar rossz játék, 5 eurót sem ér.
  • Felgolos
    kösz a tanácsot
  • tototto
    27-ig lesznek még napi akciók, szerintem lesz brink is valamelyikben, de ha nem és megszeretnéd venni uccsó napon is megveheted a mostani áron, tehát én még várnék a helyedben
  • Felgolos
    Szerintetek a Brink lesz olcsóbb még az idén vagy vegyem meg most?
  • Fabio Capello
    Na, a mai akcióból is kéne vagy három játék... :(
  • Daell Drow
    Az hogy nerked nem adjak ingyen a g4-t attol meg nem szar az akcio.
    Sot eleg jo nyitas volt, en be is vasaroltam par dolgot. Es kivancsi vagoyk mi lesz fel ora mulva.
  • Optimus Prime
    De az is igaz a napi akciók lévén, hogyha a kívánt játék akciós, de nem egészen a kívánt áron kapható: várjunk. Hisz lehet napi akcióban jobb áron, ha mégse utolsó nap is megvehetjük. Ha van miből, de akkor tuti nincs elsőn se. :)
  • ollie
    Most pontosan 260 játék van leárazva legalább 75%-al, további 175 legalább 60% és 74% között.
  • FZoleee
    és azt se, hogy 75% alatt nem érdemes venni játékot (kivéve az újakat, mert azokta ekkora kedvezmény biztos nem lesz idén :D), mert úgyis jobban le fogják árazni, ha most nem is, karácsonykor valószínűleg
  • grebber
    Mert 1500-at megér ilyen egyszerű.
  • PunkZoli
    viszont azt ne felejtsétek el, hogy ez több napos lesz, simán lehet más játék később jobban leárazva
  • KondorKhan
    most vettem:

Anomaly: Warzone Earth
    Mass Effect
    Mass Effect 2
    Orcs Must Die! + DLC-k
    Dawn of War 2 - Tau Commnader DLC

és levan tudtva az év, sőt szerintem elleszek akár márciusig is új játék nélkül, de kitudja :D
  • MerlinW
    Tud tudom semmi közöm hozzá, de miért vársz annyira egy játékot ami nem ér meg neked 3000 Ft-ot?:)
  • KondorKhan
    a gothic 4 az 10EU akciósan, szóval szerintem max karácsonyra lesz 5 alatt...
  • grebber
    Szar ez az akció sehol nincs 5 euros gothic 4 még :(
    Remélem karira beraknak valami normális játékokat is!
  • MerlinW
    A fórumot, de azon keresztül elérték a többi adatbázist is.
  • KondorKhan
    nem a stemet, hanem csak a steam fórumot, nem?
  • Fpocok
    Steamet feltörték... egy hete, két hete... Valahogy így. Adatokat szedtek le, ki tudja miket.
  • KondorKhan
    hát a steam fórumra való betörés. Minden steam felhasználó kapott Gabe Newell-től egy értesítő levelet.