34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3807 Minek a külön acc? beavatnál? :D -
#3806 Erről jót még soha nem olvastam csak azt hogy 1 hét után az ott vásárolt cd key már nem használható szóval felejtős! -
#3805 Egy francokat a legrosszabb soha többet az ilyen oldalakból ! -
KondorKhan #3804 @grabber: ez is jó oldal:
https://www.g2play.net/store/home.php -
#3803 Komolyan kellett volna csinálnom 250 accountot? :DD Basszus, de buta vagyok:) -
#3802 Nekem jó így kemény 2 hely van hava beírtam adatokat Steam és D2D ott vásárlok digitálisan.
-
gosumofo #3801 Sose tudhatod, hogy hova törnek be hackerek (lásd Sony vagy Steam idén). A paypal semmibe se kerül, és egy plusz biztonsági szintet garantál a neten, és nem mellesleg kényelmesebb is egy emailcím megadásával vásárolni, mint mindenféle adatokat pötyögni. -
#3800 Nem kell nekem paypal! Csak ismert és megbízható helyekről vásárolok kártyával. -
#3799 Ha már van bankkártya ajánlott PayPal-t használni.
Better safe than sorry. -
#3798 Nem mellesleg attól nem kell fosni hogy ellopják az accountod akik komolyan tolják a hackerkedést nem a szarod játékaink kellenek neki hanem a bankkártyánk adatai.
Amivel ha akarnak valamit kezdeni kéne nekik a telefonszámom stb. Szóval nem kell parázni védve van ez eléggé! -
PunkZoli #3797 ja, csak a butus újvagyok a steamen gyerekek teszik külön accra a dolgokat:) -
#3796 Sanctum is akciós! -
#3795 Hétén tegnap számoltam, hogy ha mindent megveszek amit akarok akkor az 80-100 €, szóval inkább uralkodtam magamon, aztán várom a karácsonyt. :) Addig is van még 20-30 játék korábbi akciókból amikkel a played time 1-10 perc között ingázik, azokat tolom. :)
Külön accot én sem értem amúgy. -
#3794 Miért kéne külön accra? -
#3793 De ne felejdétek el. Minden játékot külön accra
Aztán ennek mi értelme? -
#3792 Rohadt STEAM ackiók! Teljesen legatyásítanak.
De ne felejdétek el. Minden játékot külön accra
-
#3791 7euró AZ ÖSSZES GTA RÉSZ! -
#3790 Ja amugy igy kedvezményesen most 10 euróba kerül. -
#3789 Most 50%-ra van leértékelve de én meg várom a 75%-kot! Ha nem lesz 27-ig 75%-os akkor majd a karácsonyi leárazásban veszem meg. -
Shad01 #3788 Csatlakozok hozzád, multiban nekem is jobban bejön a brink mint a TF2. Ha tényleg 5 eruró, megveszem amint hazaértem. -
KondorKhan #3787 szerintem meg hatalmasan jó, multiban nálam veri a team fortress 2-t... -
#3786 A Brink ótvar rossz játék, 5 eurót sem ér. -
#3785 kösz a tanácsot -
#3784 27-ig lesznek még napi akciók, szerintem lesz brink is valamelyikben, de ha nem és megszeretnéd venni uccsó napon is megveheted a mostani áron, tehát én még várnék a helyedben -
#3783 Szerintetek a Brink lesz olcsóbb még az idén vagy vegyem meg most? -
#3782 Na, a mai akcióból is kéne vagy három játék... :( -
#3781 Az hogy nerked nem adjak ingyen a g4-t attol meg nem szar az akcio.
Sot eleg jo nyitas volt, en be is vasaroltam par dolgot. Es kivancsi vagoyk mi lesz fel ora mulva. -
#3780 De az is igaz a napi akciók lévén, hogyha a kívánt játék akciós, de nem egészen a kívánt áron kapható: várjunk. Hisz lehet napi akcióban jobb áron, ha mégse utolsó nap is megvehetjük. Ha van miből, de akkor tuti nincs elsőn se. :) -
#3779 Most pontosan 260 játék van leárazva legalább 75%-al, további 175 legalább 60% és 74% között. -
#3778 és azt se, hogy 75% alatt nem érdemes venni játékot (kivéve az újakat, mert azokta ekkora kedvezmény biztos nem lesz idén :D), mert úgyis jobban le fogják árazni, ha most nem is, karácsonykor valószínűleg -
#3777 Mert 1500-at megér ilyen egyszerű. -
PunkZoli #3776 viszont azt ne felejtsétek el, hogy ez több napos lesz, simán lehet más játék később jobban leárazva -
KondorKhan #3775 most vettem:
Anomaly: Warzone Earth
Mass Effect
Mass Effect 2
Orcs Must Die! + DLC-k
Dawn of War 2 - Tau Commnader DLC
és levan tudtva az év, sőt szerintem elleszek akár márciusig is új játék nélkül, de kitudja :D -
#3774 Tud tudom semmi közöm hozzá, de miért vársz annyira egy játékot ami nem ér meg neked 3000 Ft-ot?:) -
KondorKhan #3773 a gothic 4 az 10EU akciósan, szóval szerintem max karácsonyra lesz 5 alatt... -
#3772 Szar ez az akció sehol nincs 5 euros gothic 4 még :(
Remélem karira beraknak valami normális játékokat is! -
#3771 A fórumot, de azon keresztül elérték a többi adatbázist is. -
KondorKhan #3770 nem a stemet, hanem csak a steam fórumot, nem? -
#3769 Steamet feltörték... egy hete, két hete... Valahogy így. Adatokat szedtek le, ki tudja miket. -
KondorKhan #3768 hát a steam fórumra való betörés. Minden steam felhasználó kapott Gabe Newell-től egy értesítő levelet.