34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3767 Milyen feltores miatt? -
PunkZoli #3766 igazán adhatnának egy ingyen gamét a feltörés miatt :D így a portal2 kizárt -
#3765 ME2 DDE MEGVÉVE! :D -
#3764 inkább megvárom a holiday-t, akkor sokkal több 75%-os akció lesz :D -
#3763 na, őszi kiárusítás van a Steam-en!! -
#3762 nem -
#3761 Hi , és ha megvan a 100 dollár értékű cucc akkor azzal kezd valamit vagy most mi? :D nem halottam még róla és hogy lehet regisztrálni? :D -
#3760 Már rég nincs invite, szabad regisztráció van, a feltétel hogy legalább 100 dollár értékű cucc legyen az accounton amivel beregelsz. -
PunkZoli #3759 osztán minek? nekem írjon privátot akinek kell, felgyülemlett pár pont
csak azt írjátok meg többiek merre van az invite nem láttam így elsőre -
#3758 Meghívóval, de írtam, hogy ne ebben a topikban tárgyaljunk steamgift-ről. Nyissatok neki sajátot. -
KondorKhan #3757 és hogy kell regisztrálni erre a steamgiftre? komolyan mondom, hogy fogalmam sincs..... -
#3756 nyertem egy magicka-t a steamgifts-en keresztül, megérte már regisztrálni :D -
#3755 A Steam Voice chat játéktól teljesen független. Akkor is működik, ha nincs játék elindítva. Minden hangerő maxon van :( -
#3754 Steam/Valve játékon belül is lehet a mikrofont/fejhallgató dolgot állítani. Esetleg ott nincs levéve a hangerő vagy némítva? -
#3753 Hát az a gondom, hogy nem használok fejhallgatót - minden hang a hangszórókból jön, de ha beszél a játékostársam a hang-indikátor jelzi a beszédet de nem hallatszik. Csak ha bedugok egy fülest a fejhallgató-portba (amit nem akarok). Épp ez a gondom, hogy mi miért válassza szét a hangot. A Steam hangbeállításai eléggé spártaiak, szinte semmit sem lehet manuálisan beállítani csak a mikrofont tudom kiválasztani, a hangszórókat nem. Csak a Steam csinálja ezt. -
#3752 Bár sose használtam fejhallgató-mikrofont - valahogy hülyén érzem magam, ha egymagam itt ülök és kiabálok hogy "left flank, left flank!" - de elvileg, ha a fejhallgatót és annak mikrofonos részét csatlakoztatod minden hangnak a fejhallgatóból kell jönnie. -
#3751 Hali.
Új vagyok a Steam-hsználók között, és van egy apró prolémám ami frusztrál:
A Hanggal van gondom, a számítógépem rá van kötve egy erősítőre, minden hang a hangszórókból szól beleértve a Steam rendszerhangjait is. Ha viszont voice-chatet indítok, a játékostársam hangja kizárólag a PC fejhallgató-portján jön át, és semmiképpen nem tudtam átállítani. A Játékhangok és a Steam rendszerhangjai a hangszórókból jönnek, ha bedugom a fülest csak a beszédhang jön át onnan. Ez baromira idegesít, mert most raktam újra a gépemet és a probléma ugyanúgy fennáll - nem emiatt raktam újra, de most tiszta lappal is ezt csinálja úgyhogy valami default dolog lehet. Érdekelne, hogyan tudnék bővebben belemászni a Steam hangjaiba. -
#3750 Ha egyszer azonosítja a gépet, felhasználót, webhelyet onnantól nem kér újra. -
#3749 Szerintem ne. :) -
#3748 Jó, akkor azért nem hazárdírozok vele :D -
#3747 Nem kellene megpróbálni, mert én 1-2x most átléptem másik gépre és nem mindig kért azonosítást a steam guard...:S -
#3746 És ha kiadom a jelszavam neki, akkor is hogy tudná ellopni az accomat? :D
SteamGuard powa :D -
#3745 másik helyre is leirtam a véleményemet de kitudja mire képesek...
"Ez a barátfelvétel tudtommal akkor veszélyes ha kiadsz adatokat, de mivel ott van hogy NE ADD MEG SENKINEK A STEAM JELSZAVAD.
Ezért aki ennek ellenére megadja azt nem is tudom sajnálni. mivel a steam-nek soha nem kell a jelszavad mert ővék a rendszer nekik van hozzáférésük.
Szóval mikor a support jelszavat kér valakitől az csakis kamu lehet...
ÉS EZ NEM CSAK A STEAM-RE IGAZ!" -
Anonymusx #3744 És ha bejelölném hogy tudná ellopni az accountomat? -
Puhos #3743 Sziasztok!
Egy "ügyfélszolgálat" nevű magyar ha bejelöl ne jelöld vissza lopja az accountokat!!! Steam a bannerja!!! -
#3742 There is no unbreakable code. -
Herkulles #3741 Ilyen nincs már a steamet is. :( -
#3740 azt a kódot elküldte arra az emailcímre, ami a steam accounthoz tartozik (lehet hogy a spam-ek közé rakja, szóval ha nem találod, nézz szét ott is) -
uscGhost #3739 Olyankor mi van ha nekem belép a steamba itt nálam, de tesóm gépén valami speciális kódot vagy mit kér?? Valaki segítsen már pls -
#3738 Steam forums is back online! -
#3737 Más is látja a hírek között 75% sale-re Daily Deal 11.-ére az Alien Breed trilógiát?
Egy újabb bug... -
kandzsal #3736 köszönöm a segítségeteket megoldódott a problémám nem is tudom hogy nem jutott eszembe egy ilyen egyszerű dolog mint az újraindítás:D
köszi -
#3735 próbáld meg csökkentett módban indítani a windows-t és úgy update-elni. mintha azt olvastam volna valahol, hogy úgy sikerül. -
kandzsal #3734 mw3 -
#3733 Töröld a steam-et, majd újraindítás után telepítsd felújra. -
#3732 Mi az? MW3 vagy Skyrim? -
kandzsal #3731 hali lenne egy problémám már rengeteg helyen kerestem megoldást a steam 27%-nál tovább nem frissül és ezt írja ki:
steam.exe main exception error deleted steam.exe but the file is still there
Letiltottam a nod 32-őt, a sima win tűzfalat de nem sikerül
ha valaki tud kérem segtsen -
#3730 Ezt jó lenne tudni. A válasz egyébként 20x~330 Ft, sajnos nagyon felment az euró és már ára is. :S -
Laci82 #3729 De ki lehet törölni biztosan. -
#3728 steamen be lehet loni elmentse-e vagy sem, meggondoltabbak nem mentetik el.