34737
  • Daell Drow
    Milyen feltores miatt?
  • PunkZoli
    igazán adhatnának egy ingyen gamét a feltörés miatt :D így a portal2 kizárt
  • Fpocok
    ME2 DDE MEGVÉVE! :D
  • FZoleee
    inkább megvárom a holiday-t, akkor sokkal több 75%-os akció lesz :D
  • artschi
    na, őszi kiárusítás van a Steam-en!!
  • lolSL
    nem
  • Renjike
    Hi , és ha megvan a 100 dollár értékű cucc akkor azzal kezd valamit vagy most mi? :D nem halottam még róla és hogy lehet regisztrálni? :D
  • Fabio Capello
    Már rég nincs invite, szabad regisztráció van, a feltétel hogy legalább 100 dollár értékű cucc legyen az accounton amivel beregelsz.
  • PunkZoli
    osztán minek? nekem írjon privátot akinek kell, felgyülemlett pár pont

csak azt írjátok meg többiek merre van az invite nem láttam így elsőre
  • MerlinW
    Meghívóval, de írtam, hogy ne ebben a topikban tárgyaljunk steamgift-ről. Nyissatok neki sajátot.
  • KondorKhan
    és hogy kell regisztrálni erre a steamgiftre? komolyan mondom, hogy fogalmam sincs.....
  • FZoleee
    nyertem egy magicka-t a steamgifts-en keresztül, megérte már regisztrálni :D
  • NONPLUSZULTRA
    A Steam Voice chat játéktól teljesen független. Akkor is működik, ha nincs játék elindítva. Minden hangerő maxon van :(
  • Optimus Prime
    Steam/Valve játékon belül is lehet a mikrofont/fejhallgató dolgot állítani. Esetleg ott nincs levéve a hangerő vagy némítva?
  • NONPLUSZULTRA
    Hát az a gondom, hogy nem használok fejhallgatót - minden hang a hangszórókból jön, de ha beszél a játékostársam a hang-indikátor jelzi a beszédet de nem hallatszik. Csak ha bedugok egy fülest a fejhallgató-portba (amit nem akarok). Épp ez a gondom, hogy mi miért válassza szét a hangot. A Steam hangbeállításai eléggé spártaiak, szinte semmit sem lehet manuálisan beállítani csak a mikrofont tudom kiválasztani, a hangszórókat nem. Csak a Steam csinálja ezt.
  • Optimus Prime
    Bár sose használtam fejhallgató-mikrofont - valahogy hülyén érzem magam, ha egymagam itt ülök és kiabálok hogy "left flank, left flank!" - de elvileg, ha a fejhallgatót és annak mikrofonos részét csatlakoztatod minden hangnak a fejhallgatóból kell jönnie.
  • NONPLUSZULTRA
    Hali.
    Új vagyok a Steam-hsználók között, és van egy apró prolémám ami frusztrál:
    A Hanggal van gondom, a számítógépem rá van kötve egy erősítőre, minden hang a hangszórókból szól beleértve a Steam rendszerhangjait is. Ha viszont voice-chatet indítok, a játékostársam hangja kizárólag a PC fejhallgató-portján jön át, és semmiképpen nem tudtam átállítani. A Játékhangok és a Steam rendszerhangjai a hangszórókból jönnek, ha bedugom a fülest csak a beszédhang jön át onnan. Ez baromira idegesít, mert most raktam újra a gépemet és a probléma ugyanúgy fennáll - nem emiatt raktam újra, de most tiszta lappal is ezt csinálja úgyhogy valami default dolog lehet. Érdekelne, hogyan tudnék bővebben belemászni a Steam hangjaiba.
  • Optimus Prime
    Ha egyszer azonosítja a gépet, felhasználót, webhelyet onnantól nem kér újra.
  • DarkSector
    Szerintem ne. :)
  • pointer4
    Jó, akkor azért nem hazárdírozok vele :D
  • DarkSector
    Nem kellene megpróbálni, mert én 1-2x most átléptem másik gépre és nem mindig kért azonosítást a steam guard...:S
  • pointer4
    És ha kiadom a jelszavam neki, akkor is hogy tudná ellopni az accomat? :D
    SteamGuard powa :D
  • DarkSector
    másik helyre is leirtam a véleményemet de kitudja mire képesek...

"Ez a barátfelvétel tudtommal akkor veszélyes ha kiadsz adatokat, de mivel ott van hogy NE ADD MEG SENKINEK A STEAM JELSZAVAD.

Ezért aki ennek ellenére megadja azt nem is tudom sajnálni. mivel a steam-nek soha nem kell a jelszavad mert ővék a rendszer nekik van hozzáférésük.
    Szóval mikor a support jelszavat kér valakitől az csakis kamu lehet...

ÉS EZ NEM CSAK A STEAM-RE IGAZ!"
  • Anonymusx
    És ha bejelölném hogy tudná ellopni az accountomat?
  • Puhos
    Sziasztok!

Egy "ügyfélszolgálat" nevű magyar ha bejelöl ne jelöld vissza lopja az accountokat!!! Steam a bannerja!!!
  • Optimus Prime
    There is no unbreakable code.
  • Herkulles
    Ilyen nincs már a steamet is. :(
  • NEOreg3
    azt a kódot elküldte arra az emailcímre, ami a steam accounthoz tartozik (lehet hogy a spam-ek közé rakja, szóval ha nem találod, nézz szét ott is)
  • uscGhost
    Olyankor mi van ha nekem belép a steamba itt nálam, de tesóm gépén valami speciális kódot vagy mit kér?? Valaki segítsen már pls
  • Optimus Prime
    Steam forums is back online!
  • Optimus Prime
    Más is látja a hírek között 75% sale-re Daily Deal 11.-ére az Alien Breed trilógiát?
    Egy újabb bug...
  • kandzsal
    köszönöm a segítségeteket megoldódott a problémám nem is tudom hogy nem jutott eszembe egy ilyen egyszerű dolog mint az újraindítás:D
    köszi
  • Guren
    próbáld meg csökkentett módban indítani a windows-t és úgy update-elni. mintha azt olvastam volna valahol, hogy úgy sikerül.
  • kandzsal
    mw3
  • bon
    Töröld a steam-et, majd újraindítás után telepítsd felújra.
  • Fpocok
    Mi az? MW3 vagy Skyrim?
  • kandzsal
    hali lenne egy problémám már rengeteg helyen kerestem megoldást a steam 27%-nál tovább nem frissül és ezt írja ki:

steam.exe main exception error deleted steam.exe but the file is still there

Letiltottam a nod 32-őt, a sima win tűzfalat de nem sikerül
    ha valaki tud kérem segtsen
  • Optimus Prime
    Ezt jó lenne tudni. A válasz egyébként 20x~330 Ft, sajnos nagyon felment az euró és már ára is. :S
  • Laci82
    De ki lehet törölni biztosan.
  • bertino
    steamen be lehet loni elmentse-e vagy sem, meggondoltabbak nem mentetik el.