34737
  • berczely
    gmail szevasz!
  • ollie
    Napokba telhet.
  • Twinee
    Szolgáltato által kapott email cimemre voltam regisztrálva és rég voltam belépve steamre közbe váltottunk szolgáltatot és a régi már nem él. Igy lett ez a kavar
  • Twinee
    Köszi a helpet. IRtam már steam supportra de még kaptam választ ilyen sokára válaszolnak ?
  • ollie
    amúgy meg regisztráld újra azt az email címet, és legközelebb ne legyél ennyire ***
  • ollie
    ezen csak röhögni lehet, már bocs
  • MerlinW
    1. Regisztrálsz a steam support oldalra
    2. Írsz egy ticket-et minden adatoddal (account, jelszó, bankkártyaszám, stb) és mellékelsz egy dobozos játék CD-kulcsáról készített fotót. Illetve természetesen megkéred őket, hogy változtassák meg az email címedet.
  • bakvarnyu
    Erre oda kelllett volna figyelni, hogy érvényes email cimed legyen beállítva..
  • Twinee
    Sziasztok. Olyan problémám van hogy lett új számitógépem és nem tudok belépni a steamre a steam guard miatt. A steam guard elküldi a jelszót csak az a problémám hogy amire volt regisztrálva steamem abba az email fiokba nem tudok belépni, mert törölték. Esetleg tud valaki ez ügyben segiteni vagy valakinek volt már hasonló?
  • ollie
    A GMG legalább hivatalos viszonteladó, vagyis 100% biztonságos.
  • Optimus Prime
    Én a GMG-t ajánlom. Vettem onnan és olcsó is. Azt hiszem ott a legolcsóbb a Rage és asszem a CE-t adják alapból.
  • MerlinW
    Én intkeys-en szoktam vásárolni. 6 játékot vettem eddig ott, nem volt gond soha. Ráadásul ebből 3 VPN aktiválós volt.
  • DarkJedi
    Köszi. Akkor melyik a legmegbízhatóbb cdkey-es oldal? Én csak ettől a VPN-es aktiválástól félek, de itt azt nem írják.
  • Fpocok
    Miért?
    Amúgy ha olyan, mint a Skyrim, akkor probléma nélkül lehet regelni STEAMen, csak venni nem lehet ott.
  • ollie
    Be lehet regelni, de én tuti nem kockáztatnék g2play-es kulccsal.
  • gosumofo
    A kiadója döntése, más játékaikat sem árulják pl skyrim.
    Nem lesz gond, a boltban vett játék kulcsát is ugyanúgy kell regisztrálni.
  • DarkJedi
    Hello! Nálunk miért nem kapható a Rage Steamen?
    Ha veszek g2playen egy kulcsot és beregelem itthoni IP címemről, abból lehet para?
  • Fpocok
    Oh.
    Sejtettem, hogy valami csacskaság van itt.
  • Daell Drow
    Mert mar nem kell meghivo az oldalhoz valo csatlakozashoz, cserebe 50 doolcsi helyett asszem 300 dollar ertekunek kell lennie az accountnak.
  • Fpocok
    Sry, hogy felhozom, tudom nem szereted meriln, de steamgiftsen már nem lehet meghívót küldeni? Van egy rakás pontom, küldeni akartam másik accountomnak, de sehol nem találom az oldalon.
  • Optimus Prime
    Lehetne már egyszer egy sale, ami hó elején van.
  • eNeRGy
    19-én fog kezdődni elméletileg, egy Staff tag megírta Steam fórumokon. Addig tart a jelenlegi Whistlist akció.
  • Daell Drow
    Van az 2 het is.
  • MerlinW
    24. után szokott indulni és általában 1 hétig tart.
  • gosumofo
    Az a szokás, hogy a készlet nagy része le van árazva 25-33-50%-al, és minden nap van pár kiemelt 50-75-90%-os akció. Hogy mikor indul azt csak a Valve tudja.
  • Anonymusxxx
    Nem tudjátok hogy a steamnél a karácsonyi akció mikortól kezdődik és meddig fog tartani?
    És hogy naponta változik az akció, vagy ugyan az lesz ez alatt a pár nap alatt?
  • gosumofo
    120-as upc, de eddig a Steam mióta emlékszem 5MB/s fölé nem nagyon ment, leginkább 1-2 között vánszorgott, akármilyen régiót választottam.
  • DarkSector
    Kérdés az hogy mekkora neted van?

Nekem 15 megás ami 1.7MB/s azt vitte mindig maxon. :)
  • Optimus Prime
    Nekem 2,4-2,6 MB/s-nél többet nem sikerült kicsikarnom, talán egyszer volt 3,1 MB/s. Ellenben az Origin 3,8-4 MB/s-et ad mindig.
  • gosumofo
    10.5MB/s-el jön az új free2play Everquest 2 game (hungary van kiválasztva), rég láttam ilyen sebességet a Steamen :)
  • MerlinW
    Banner-ben Steamgifts topik link, mostantól kéretik mindent oda, ami gift téma. Köszönöm.
  • DarkSector
    nincs is ilyen csoport megnéztem a keresőben......:S
  • eNeRGy
    Halihó, nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a SteamGifts nevű oldalt, ha nem akkor röviden annyiról van szó, hogy a steam felhasználók játékokat sorsolnak ki és minden tag részt tud venni aki tagja az oldalnak.
    A napokban pedig létrehoztunk a Steam-en egy csoportot, ami a magyar közösségre helyezi a hangsúlyt, amolyan szűrőként. További infóért (akit érdekel) látogasson el a csoport oldalára!

Link: http://steamcommunity.com/groups/sgifts-hun

Invitálás nyitva, szabadon lehet csatlakozni! Minden kedves Steam felhasználót szívesen várunk!

Sok sikert minden résztvevőnek! :D
  • MerlinW
    "Mit lehet nyerni? Az első 10 játékot a Steam kívánságlistádról.
    Hány ember nyer? Naponta 10 ember.
    Hogy tudok nevezni?
    Jelentkezz be a Steambe (a Steam klienssel vagy a weboldalon).
    Gondoskodj róla, hogy legyen legalább 10 játék a Steam kívánságlistádon.
    Nézd meg a kiemelt napi ajánlat oldalát.
    Nézz vissza minden nap, hogy több esélyed legyen a nyerésre."
  • wesker24
    Jah !
  • RoboKutya78
    akkor csak annyit kell tenni hogy bejelentkezett állapotban meglesem a kiemelt elemeket az oldalon?
  • poloo
    így igaz!!!
  • RoboKutya78
    srácok mi ez a 10 people win 10 games each day buli a steamen?
    Jól olvastam hogy a kívánság kosarat kisorsolhatják vagy mi?
  • Optimus Prime
    Mert Nagy Testvér árgus szemekkel figyel minden letöltött bitet, ami mellesleg korlátozva is van. Van egy Új-Zélandi barátom, szörnyű mik vannak ott. :S
  • MerlinW
    Akarod írni, Ausztráliát:) Egyébként ha már Ausztrália, akkor Új-Zélandnak 2x annyi szervere van és fele annyira sem használják őket.