34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3927 gmail szevasz! -
#3926 Napokba telhet. -
Twinee #3925 Szolgáltato által kapott email cimemre voltam regisztrálva és rég voltam belépve steamre közbe váltottunk szolgáltatot és a régi már nem él. Igy lett ez a kavar -
Twinee #3924 Köszi a helpet. IRtam már steam supportra de még kaptam választ ilyen sokára válaszolnak ? -
#3923 amúgy meg regisztráld újra azt az email címet, és legközelebb ne legyél ennyire *** -
#3922 ezen csak röhögni lehet, már bocs -
#3921 1. Regisztrálsz a steam support oldalra
2. Írsz egy ticket-et minden adatoddal (account, jelszó, bankkártyaszám, stb) és mellékelsz egy dobozos játék CD-kulcsáról készített fotót. Illetve természetesen megkéred őket, hogy változtassák meg az email címedet. -
#3920 Erre oda kelllett volna figyelni, hogy érvényes email cimed legyen beállítva.. -
Twinee #3919 Sziasztok. Olyan problémám van hogy lett új számitógépem és nem tudok belépni a steamre a steam guard miatt. A steam guard elküldi a jelszót csak az a problémám hogy amire volt regisztrálva steamem abba az email fiokba nem tudok belépni, mert törölték. Esetleg tud valaki ez ügyben segiteni vagy valakinek volt már hasonló? -
#3918 A GMG legalább hivatalos viszonteladó, vagyis 100% biztonságos. -
#3917 Én a GMG-t ajánlom. Vettem onnan és olcsó is. Azt hiszem ott a legolcsóbb a Rage és asszem a CE-t adják alapból. -
#3916 Én intkeys-en szoktam vásárolni. 6 játékot vettem eddig ott, nem volt gond soha. Ráadásul ebből 3 VPN aktiválós volt. -
#3915 Köszi. Akkor melyik a legmegbízhatóbb cdkey-es oldal? Én csak ettől a VPN-es aktiválástól félek, de itt azt nem írják. -
#3914 Miért?
Amúgy ha olyan, mint a Skyrim, akkor probléma nélkül lehet regelni STEAMen, csak venni nem lehet ott. -
#3913 Be lehet regelni, de én tuti nem kockáztatnék g2play-es kulccsal. -
gosumofo #3912 A kiadója döntése, más játékaikat sem árulják pl skyrim.
Nem lesz gond, a boltban vett játék kulcsát is ugyanúgy kell regisztrálni. -
#3911 Hello! Nálunk miért nem kapható a Rage Steamen?
Ha veszek g2playen egy kulcsot és beregelem itthoni IP címemről, abból lehet para? -
#3910 Oh.
Sejtettem, hogy valami csacskaság van itt. -
#3909 Mert mar nem kell meghivo az oldalhoz valo csatlakozashoz, cserebe 50 doolcsi helyett asszem 300 dollar ertekunek kell lennie az accountnak. -
#3908 Sry, hogy felhozom, tudom nem szereted meriln, de steamgiftsen már nem lehet meghívót küldeni? Van egy rakás pontom, küldeni akartam másik accountomnak, de sehol nem találom az oldalon. -
#3907 Lehetne már egyszer egy sale, ami hó elején van. -
eNeRGy #3906 19-én fog kezdődni elméletileg, egy Staff tag megírta Steam fórumokon. Addig tart a jelenlegi Whistlist akció. -
#3905 Van az 2 het is. -
#3904 24. után szokott indulni és általában 1 hétig tart. -
gosumofo #3903 Az a szokás, hogy a készlet nagy része le van árazva 25-33-50%-al, és minden nap van pár kiemelt 50-75-90%-os akció. Hogy mikor indul azt csak a Valve tudja. -
Anonymusxxx #3902 Nem tudjátok hogy a steamnél a karácsonyi akció mikortól kezdődik és meddig fog tartani?
És hogy naponta változik az akció, vagy ugyan az lesz ez alatt a pár nap alatt? -
gosumofo #3901 120-as upc, de eddig a Steam mióta emlékszem 5MB/s fölé nem nagyon ment, leginkább 1-2 között vánszorgott, akármilyen régiót választottam. -
#3900 Kérdés az hogy mekkora neted van?
Nekem 15 megás ami 1.7MB/s azt vitte mindig maxon. :) -
#3899 Nekem 2,4-2,6 MB/s-nél többet nem sikerült kicsikarnom, talán egyszer volt 3,1 MB/s. Ellenben az Origin 3,8-4 MB/s-et ad mindig. -
gosumofo #3898 10.5MB/s-el jön az új free2play Everquest 2 game (hungary van kiválasztva), rég láttam ilyen sebességet a Steamen :) -
#3897 Banner-ben Steamgifts topik link, mostantól kéretik mindent oda, ami gift téma. Köszönöm. -
#3896 nincs is ilyen csoport megnéztem a keresőben......:S -
eNeRGy #3895 Halihó, nem tudom, hogy ki mennyire ismeri a SteamGifts nevű oldalt, ha nem akkor röviden annyiról van szó, hogy a steam felhasználók játékokat sorsolnak ki és minden tag részt tud venni aki tagja az oldalnak.
A napokban pedig létrehoztunk a Steam-en egy csoportot, ami a magyar közösségre helyezi a hangsúlyt, amolyan szűrőként. További infóért (akit érdekel) látogasson el a csoport oldalára!
Link: http://steamcommunity.com/groups/sgifts-hun
Invitálás nyitva, szabadon lehet csatlakozni! Minden kedves Steam felhasználót szívesen várunk!
Sok sikert minden résztvevőnek! :D -
#3894 "Mit lehet nyerni? Az első 10 játékot a Steam kívánságlistádról.
Hány ember nyer? Naponta 10 ember.
Hogy tudok nevezni?
Jelentkezz be a Steambe (a Steam klienssel vagy a weboldalon).
Gondoskodj róla, hogy legyen legalább 10 játék a Steam kívánságlistádon.
Nézd meg a kiemelt napi ajánlat oldalát.
Nézz vissza minden nap, hogy több esélyed legyen a nyerésre." -
#3893 Jah ! -
#3892 akkor csak annyit kell tenni hogy bejelentkezett állapotban meglesem a kiemelt elemeket az oldalon?
-
poloo #3891 így igaz!!!
-
#3890 srácok mi ez a 10 people win 10 games each day buli a steamen?
Jól olvastam hogy a kívánság kosarat kisorsolhatják vagy mi?
-
#3889 Mert Nagy Testvér árgus szemekkel figyel minden letöltött bitet, ami mellesleg korlátozva is van. Van egy Új-Zélandi barátom, szörnyű mik vannak ott. :S -
#3888 Akarod írni, Ausztráliát:) Egyébként ha már Ausztrália, akkor Új-Zélandnak 2x annyi szervere van és fele annyira sem használják őket.