34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
Trubi15 #3687 Már meg van hogy mit kér kaptam az email címemre 1 kódot amit be kell írni de azt irja hogy már régi a kód... És hogy változtassam meg a jelszavamat vagy micsoda.. Na ilyenkor mivan? Belépni nem tudok a felhasználómba tehát így meg se tudom változtatni a jelszavamat.. -
Trubi15 #3686 Sziasztok segítség kéne mert nem rég lett újra rakva a gépem és felraktam a steam-et és amikor beakarok jelentkezni a felhasználónevembe akkor ilyen steam guard jön be és valami kodot kér hogy meg kell adnom és az fogalmam sincs hogy micsoda. Valaki tudja? -
#3685 Pár hónapja néztem, akkor még nem. De szinte el is fogyott már az összes jó cucc, ami érdekelt volna. :( -
#3684 Magyarországra szálllít már a valvestore? -
#3683 Sziasztok, segítséget szeretnék kérni!
nem frissíti a steam-et. hanem erre hivatkozik: Steam.exe (main exception): deleted Steam.exe but the file is still there. segítséget előre is köszönöm!
-
#3682 Lemezről telepítesz vagy letöltesz? Nekem ilyen bajom sose volt. -
#3681 WTF maraton van. Egy csomó olcsó STEAMes játékkal, akit érdekel... -
iOlcsy #3680 Hali. Újratelepítettem a steamemet és most ha próbálok elindítani egy játékot steamen, azt írja, hogy fel kell előbb telepítenem, pedig fent van a gépen. Ilyenkor mi a megoldás? -
#3679 Nem arról van szó hogy sajnálom-e, csak pénzkidobás :D -
#3678 Nehogy mar sajnald azt a 750 forintot, ami jotekonysagra megy.
En is nemreg vettem meg egy kicsivel tobbert. -
#3677 Ez egyre drágább :( -
#3676 Sad, but true... -
Gabor113 #3675 Aki eddig nem tudott volna róla:
Indie Royale - The Launch Bundle
-
#3674 -
#3673 Mert a Bethesda Kelet-Európában csak dobozosan árulja ezeket. -
#3672 Azért a biztonság kedvéért csinálok másik fiókot is, kösz -
#3671 Akkor nem gond egy szál se !
Ha regelsz egy másik kamu accot akkor nyugodtan használhatod a smart steamet !
Az eredeti accodat az nem érinti ! -
#3670 És ha csinálok egy másik felhasználói fiókot és oda is felteszem a steam, álreggel lépek be akkor itt be fog kavarni a smart steam? Mármint a rendes fiókomban a rendes accaountnál? -
KondorKhan #3669 Csak kíváncsiságból kérdem nem pedig vásárlási szándékból, de miért nincs fent a Steamen a Rage, illetve miért nem lehet előrendelni a Skyrimet.....? -
#3668 Én ezért nem használok. Inkább várok.... -
#3667 Gondoltam :S
Azért kösz -
#3666 Hát ha van eredeti accod akkor ne nagyon használd melette a smart steamet ! -
#3665 Hello!
A smartsteam nagyon bekavarhat a steamnek? Inkább ne csináljam? -
#3664 Összes GTA 7,49 eurért az év vétele volt asszem. :) Görgetős lett a library menüm lista módban. :) -
#3663 nagyszerű, amúgy csak annyi volt a félelmem, hogy szar lesz a fő sztorivonal a rengeteg archenemy miatt. ha nem hát nem, ennyi gond legyen :) -
#3662 Jó lesz a Batman. Viszont nem fogom megvenni(ahogy terveztem), mivel szarnak a PCre, akkor én is.
Amúgy ha van lego batman vagy batman:aa az accodon, akkor -20% steamen. -
#3661 eddig nem úgy néz ki, hogy szar lenne -
#3660 szerintem amúgy sem kell sietni holmi előrendelésekkel, könnyen meglehet hogy sokkal szarabb lesz mint az asylum -
ShaiHulud #3659 de az asylum igen. eleg az egyik birtokosonak lenni es maris el a 20% kedvezmeny, de meg igy is dragabb mint itthon a dobozos lesz :( -
#3658 gondolom azért, mert nálunk nem kapható a lego batman -
ShaiHulud #3657 bongeszobol nem megy innen se. steambol nem tudom kiprobalni most. -
ShaiHulud #3656 tegnap ratudtam, most nem tudom kiprobalni. nektek megvan az elso batman vagy a legos? mert csak azoknak van a kedvezmeny. -
#3655 Nálam is ilyen -
#3654 Ti rá tudtok kattintani a Batman-es logora Midweek Madnessmél?
Engem állandóan visszadob főoldalra...
Most nálam van a baj,vagy ez is ilyen régió függő?(Mondjuk akkor nem értem miért mutatja...) -
#3653 Meghivo kodot kell igenyelni valakitol aki mar steamgiftes. -
Trubi15 #3652 Igen az már rájöttem néztem a steam honlapját :D -
#3651 Lakcím? -
Trubi15 #3650 Sziasztok mit jelent a steam-en amikor mastercardal akarok fizetni hogy számlázási cím? -
KondorKhan #3649 hülye kérdés, de hogyan kell bejutni a Steamgiftbe....illetve hol lehet erről olvasni valamit a hivatalos oldalon? -
#3648 értesítést kapsz róla ha te nyersz.