34737
Csatlakozz az SG Steam közösséghez!
(Steam profilod linkjét írd meg privátban a házigazdának)
SG.hu Discord
Steamgifts topik
Trading Cards FAQ
Family Sharing FAQ
In-Home Streaming FAQ
Is There Any Deal? | SteamDB Sales | Steam Trades | Steamgifts | Steamprices | Steam Unpowered | CDkey áruházak
-
#3526 távsegitségben keresztul vki msn-en emgtudja csinálni? megköszönném... -
#3525 A freemail alapból sz*r, nincs meglepő, minden ismerösöm elpártolt már a freemail-től. -
#3524 freemail 30-40 perc is lehet amíg megérkezik, nem tudom miért utálják egymás ennyire steam-el :D
Viszont sorban mindegyik meg fog jönni, ha már a harmadik kódot kéred, akkor csak a harmadikat fogja elfogadni. Addig pedig ne zárd be a beírós ablakot.
Majd válts gmail-re pl. -
#3523 Itt nem tudom mit:(
Itt elakadtam:( -
#3522 Értem!
Letoroltem a Steam-et mivel masik meghajtora akartam telepiteni.beirtam a felhasznalo nevemet,de semmi.jelszora irja hogy nem jo...Nyomkodtam, h kérek ujjat,nem emlexem rá angol ugye nekem,s várok várok....Vicc, h ien szar a freemail...:( -
PunkZoli #3521 várj egy keveset, mert a kevésbé erős szolgáltatóknál lassabban érkezik meg pl freemail
ami gyors: hotmail , gmail -
#3520 4 jegyu kodot kér de nem tudom miaz mert emailra nem kaptam meg.mit csinaljak? -
PunkZoli #3519 -
#3518 Nem, hanem a feltöltött giftek értékének 5%-át. Vagyis akkor lesz 1 pont, ha a feltett játék 20 pontot (20 USD) ér. -
csoli31 #3517 Én is szívesen fogadnék meghívó kódot a steamgift-re. ;)
Előre is köszönöm! -
#3516 Ment pü. -
#3515 Minden feltöltött gift után kapsz egy pontot -
#3514 steamgiften mitol fugg hogy mennyi pontot kapok mert van amikor egymas utan jon sok pont de van amikor 1 pont is nehezen jon ? -
#3513 előre is köszi! -
#3512 Nezegettem steamgiften hogy kik mit nyertek, es volt aki regisztacio utan. Egy ora mulva az elso lottozasaval, nyert egy Mediaval 2-t pl. LOL -
#3511 Jaa, ez nem volt egyértelmű. Úgy értettem, hogy a játék mappáját mozgassa el. -
#3510 De az egész steam mappát move-old, ne csak a steamappsot :D Onnan fogja tudni, hogy a steam.exe hez képest ugyan ott lesz minden :D -
#3509 nem offtopicba, hanem bármelyikbe próbálok nem enged, pl tf2 trade topicok, vagy Red Orchestra 2 itt egyik témához sem tudok hozzászólni :( -
#3508 Hát ha vársz pár órát, akkor lehet akad. -
#3507 steamgifts invite már nincs akkor senkinek? :( vagy hogyan működik ez? -
#3506 Nagyok az elvárásaid:) De mégis honnan fogja tudni a Steam hova töltse a frissítéseket, ha elviszed a helyéről? Illetve ha Steamből akarod indítani a játékot, honnan fogja tudni, hol van? Mert én kipróbáltam most és hibaüzenetet dobott, miszerint a játék nem elérhető. Miért is lenne, hiszen minden info (blob, regstry) a steamapps-ra mutat. -
#3505 Tőled többet vártam :P
Minden jól fog menni. -
#3504 Konkrétan hova akrsz írni? Mert off topikba már csak akkor tudsz, ha előtte elérted a 10-es hsz számot. -
#3503 Teljesen jól fog működni minden, az updatek és DLC-k letöltése is. -
#3502 na újra itt vagyok, valaki megmondaná hogy kell regelni steam forumra
mert beregeltem aktiváltam a mailben kapott linken, ennek már 4 napja legalább és még mindig ezt írja ki akármelyik topicba szeretnék hozzászólni?
mit kell még csinálnom, lekell s.opni egy admint hogy végre aktiválva legyek? :D
1. Your account may not be activated. Please check that you have verified your email address.
2. Are you posting in Off Topic? You must have 10 or most posts to participate in Off Topic.
3. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
4. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
-
#3501 Jah, aztán viszlát update, viszlát dlc:) -
#3500 Kilép a steamből, F6 a könyvtárra, és onnan indít ahonnan tetszik. -
#3499 Csak tököléssel, pl az appdata könyvtár symlinkelésével, de a legegyszerűbb, ha a D-re telepíted a Steam-et. -
#3498 Hi!
HA a steamet a C meghajtóra telepítettem, be lehet állítani vhol, hogy a játékokat ne a C-re , hanem a D-re telepítse? -
#3497 Nem. Amit megvettél attól nem szabadulhatsz többé:) -
#3496 olyat nem lehet feltenni amit mar en megvettem es oda adni azt? volt a portal pl. amit vegigvittem es ha lehet oda adnam -
#3495 Nekem $1923.15 USD, nyertél:) -
Szabi1991 #3494 $79.96 USD :D -
#3493 Olyan emberek csinálják a sorsolásokat, mint te vagy én. Te is feltehetsz valamit kisorsolni másoknak. -
#3492 -
#3491 az lenne jo ha el is lehetne adni a jatekokat a steam accountrol:)) -
#3490 Nekem csak 610.56 USD (: menyi sört is vehettem volna belőle :DDD
(692) :D -
#3489 Baa, ennyiért már valami értelmeset is vehettem volna :D
$2748.92 USD
Hála égnek csak a töredékét fizettem ki :D -
hegege #3488 Btw a steam calculator azt irja nincs ilyen nick név.. A hétvégén vásároltam meg a Company of heroest is szal biztos, hogy müködik..:) -
hegege #3487 A levelezési címem hol lehet beállítani ha megváltozott?