Homeworld Remastered

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv vki tud segíteni, hogy van egyik pályán ki kell szabadítani soban kapitányt az ûrállomásról odamegyek tengerészgyalogos fregattokkal átveszem az irányítást de a kapitányt nem hozzák el mért?😞
Jaja! Van magyar is. Elõször az angolra találtam rá, utána pedig a magyarra. És azzal kezdtem el nyomulni. Elég korrekt, de sajna arra a pach nem akar felmenni, és hát ugye a neten sem lehet, hozzá cracket találni. :o(

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Wanax
angol. miért van magyar is? 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

te melyikkel játszottál? az angol vagy a magyar verzióval?

Wanax
jó, csak tölts le hozzá crackot is.

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Ja és ez jó kobór verz.hoz is?

Én a 4.nél akadtam el, mikor a hiperûr gátlókat kellene levadászni az aszteroidáról. 3. pályát én is kb a 20.ra tudtam megcsinálni csak. De akkor már be vontam az anyahajót is a lövöldözésbe. De a4. pálya az már felidegelt teljesen. Akár hogy próbálkozom vele egyre több jön. No megnézem ezt a pach-et. Kösz

Wanax
beletelt pár napba, pontosan nem tudom... szeggy le hozzá paccsot, mer abban már van egy kis könnyítés, mert helyenként túl nehézre sikeredett... bevallom, eccer nekemis csítelnem kellett, asszem a 3. pályánál, eccerûen 20x próbálkozásra se tuttam annyi hajót csinálni, hogy visszaverjem õket... (amikor én csináltam ezt a pályát akkor még nem volt patch)

Csak azért mert úgy kellett ez a topicot elõásnom valahonnan.
Én most kezdtem el vele nyomulni, de folyamatosan beletörik a bicskám. Eddig nem nagyon fogtak ki az ilyesmi stratégiai játékok rajtam, de ezzel eléggé meg szoktam szenvedni. :o(
Te mennyi idõ alatt nyomtad le?

Wanax
Nem hiszem hogy olyan régi lenne hogy ne jáccana már vele senki... különben mondjuk énis csak addig nyomtam amig nem jáccottam végig...

Játszik még ezzel valaki?

MX Maximus
Tomsolo? Foglalkozól logó készítéssel?

Egyébként nagyon tetszik a gém! NO cakk. No fagyás.
A konfigom: AMD Thorougbred 2.200, RADEON 9200 128mb, 512mb RAM
Csak nehéz. Lassan haladok. Most tartok az 6 misönnél.

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Instict
kiadták magyarul?

Na végre kijött egy patch, az 1.01 - majdnem 30 mb-s !!!

War. War never changes.

tomsolo
"legyaktam 3nap alatt csaknem fog ki rajtam ezis"

majd rájössz... 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Hát bassza meg énmeg lekaptam ezt a razoros vackot erre.......telepíten és az englisSpech.bignél vagy minél I/O hiba miatt nemtudja olvasni :-((((
Namost lekapom megint hátha megsérült a töltés de csessze meg :-((
Remélem a gáma jó lessz bár azt írjátok nehéz de a HW1-et is legyaktam 3nap alatt csaknem fog ki rajtam ezis 😊û
Amúgy a HW1 szerintem üt mindent a red alertes vackokkal együtt mindent mert azok xarok és elcsépeltek 😊

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Passz... nem tudom... sztem ha IP alapján netes gamét indítasz, nem pedig gamepsyosat, mennie kell...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

hopp, a topic a 100. helyen van, ez nem szeressük...
lehet vhogy ultizni? nekem mindig a cd-keyt kéri

War. War never changes.

Az tény hogy a játék single pléayer része el lett b@szv@...
ráadásul nálam 10percenként kifagy 😞
de amúgy jó game, jöhetne már egy 100 mb-s patch (critica lrebuild 😊 )

War. War never changes.

Izé... multigame? láttam korábban ment... van vmi gyülekezõ hely?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

4. mûsün... sikítófrász kerülget...

Ok, megvédem a bányákat. Ok, szétkapok 2 carriert a kísérettel.
Majd fetûnik két sereg mikor már 10 perce lövöm a szélsõbbik aszteroidát...
Egyik hiperszpéjsz gatét befoglalom, de semmi bonusz, védhetem azt is...

Ha nem baszogatom a kavicsokat, békénhagy?

A resource collektorok tudnak javítani, ha kifejleszted... nektek nem szokott soha lefagyni?

War. War never changes.

Újraraktam a kodekeket, a drivereket mega directx-et, de ugyanúgy lefagy 5percenként 😞 ...

War. War never changes.

Vagy a játékot...

War. War never changes.

Teperinke
Szerintem telepítsd újra a winXPt, sp1et, minden hibajavítást, dx9et, videokártyadrivert, stb... ha utána is fagy, cseréld ki a géped

Detonator, a legújabb

War. War never changes.

ollie
Catalyst 3.7 van fennt?

Nekem rohadt sokszor kifagy a gaeûme, és már nagyon idegesít, mert 5 percenként kell menteni... 5let?

War. War never changes.

ollie
Home World 2 experiences poor performance and possible system hangs with CATALYST 3.7. This issue will be resolved in an upcoming CATALSYT™ release.

Ezt az új 3.8-as catalyst readme-jébõl másoltam. Tehát ha valakinek sok problémája van a a HW2-vel, az a driver miatt van és majd ki lesz javítva.

ollie
Hiigarian

Amúgy rohadt jó ez a gáma!!! 😊

Nektek melyik faj tetszik jobban? Ja és sikerült már vkinek multizni a crackes verzióval?

War. War never changes.

a fõlapon cikk, miután már töröltem... 😊

ollie
asszem most is annyi

sima homeworld letoltheto valahonnan nem tudjatok?
ollie
biztos beragadt a capslock

nagybetus "véleményt" el se olvasok...

ha már ott problémád van, hagyd abba MOST

a forumot csak most olvastam végig - megnyugtat a tudat, hogy mindenki szop vele
cheattal nem fogok játszani, akkor már hülyeség az egész
inkább megvárom etherlords 2t, és DEL :p

amúgy tetszik a game

War. War never changes.

ollie
csak csalás nélkül érdemes....

A single sztem is túl nehéz, patch várható...
én mennék multizni, csak mindig kifagy ez a fos

War. War never changes.

sikeresen felbasztam az agyam a játékon
ISZONYATOSAN NEHÉZ

Lacc
Na gyertek, multiba jó kis game ez! Singleben én már a 2. missionnél abbahagytam 😄D
geenq
hehe! mondtam én, hogy csalás nélkül nem érdemes játszani...
nézz el ide:http://www.actiontrip.com/cheats/homeworld2

Mu*][*h4pHu|{4
Ilyen 1 szar köcsög katasztrófa játékot!!Grrrr!Élvezetes lenen meg minden de ez a játék menet!Pfff faszom ki van ha fél percig tökölök már bukom a missiont!Kicsit erõss!CSalódtam benne ,azt hittem jót fogok játszani de így max multiban singli-t elefelejtem level 4nél.

De most komolyan mi lehet a baja?

War. War never changes.

ollie
Biztos azé me lassú az ADSL

Amd Athlon XP 2000+
512 mb 400mhz sdram
Gef3Ti 128 mb
ADSL 512 MB/sec
Win XP
legújabb driverek
és fagy

War. War never changes.