Homeworld Remastered
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bízok benne, hogy a magyarítás túléli a mûveletet.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Azt, hogy a magyarítással csinál-e valamit nem tudom. Sose használok magyarításokat...
Ezt kérdésnek szántam:
Crack-elt és magyarított (magyarítást úgy töltöttem le) gammára is bátran fel lehet pakolni a patch-t?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
.
Inkább folytassunk eszmecserét.
Crack-elt és magyarított (magyarítást úgy töltöttem le) gammára is bátran fel lehet pakolni a patch-t.
Köszi a link-et közben már letöltöttem.
Ebbõl az következik, hogy több mint víszûnû fel is fogom tenni, de azé jó lenne tudni, hogy utána korrekt marad-e a gamma.
Mindenképpen rakd fel, sokat javít a játékegyensúlyon:
HW2 1.1 patch @ Download.com
De mit hagyjak hátra ami védi a kikötõt?
Az Interceptorokat és az odavitt Hiigari büszkesége hadihajót oszt gyársam amit lehet közben?
Érdemes feltenni? Nem is tudtam, hogy van hozzá.
Az anyahajót még nem prószáltam mozgatni.
Adjam ki neki, hogy védje a kikötõt, vagy csak vigyem oda?
Köszi a tippeket.
Bele sem tok képzelni mik lesznek a 10 pálya múla 😊
De látom ezzel a gammával nem 2 hétig fogok játszani 😄
Ami persze jó!

A kapott "hadihajó" egy carrier, ami mindent tud csak harcolni nem.
Én rögtön már az elején megtámadta ma bomberekkel az ellenséges carriereket.
Gondolj bele, hogy a 10 pálya múlva mik lesznek 😊
War. War never changes.
Azt hogyan tudom mozdítani?
(me nem tudtam, hogy azt lehet mozdítani is)
Vagy a kapott hadihajónak mondjam, hogy védje a kikötõt?
Ész nélkül nem tudom gyártani, csak akkor amikor már elkezdték likvidálni a flottám 😊
Ebben nem lehet v.hogy megcsinálni azt ami volt a HG-ben, hogy gyártás átirányítása egy adott pontra.
Szal ha gyártom az újabb bombázókat, akkor azok gyártás utá rögtön dzsaljanak védeni a kikötõt vagy éppen támadni az egyik csatahajót?
Ez a bombázókkal való gyártó egység szétlövés viszont jó 5letnek tûnik.
Azé azt nem értem, hogy miért ticcsen könnyû, nehéz fokozat a gammában.
Ha nem játszottam volna elõtte IG2-vel és HG-val, plussz nem lenne hozzá magyarítás asszem már rég töröltem volna.
Me azé a játék fejlesztõk gondolhattak volna az újszülöttekre is

De ne félj késöbb lesz még rosszabb is...

És igen:qrva nehéz😛
War. War never changes.
3. küldiben vagyok.
-------------------
Kitelepítem a mobil finomítot, megvédem, legyõzöm a Vayg'r csatahajót.
Megjavítom a kikötõt, és elpusztítom a szondákat.
Utána kis nyugi következik, majd újabb támadások.
Megtámadják a kikötõt, ami átad nekem egy újabb csatahajót, ami képes fregattokat gyártani.
Elõször csak légvédelmi fregattokat, majd késõbb tengerész fregattokat is.
Na innentõl mindig elvérzek a küldiben.
Elfoglalják a kikötõt és megsemmisítik az átadott csatahajót is.
Az új csatahajóval jó ha 2 db légvédelmi fregattott tok felhúzni, Hiigari büszkeségemmel meg újabb bombázókat má nem tok gyártani me full-on vagyok.
Szal csak pulzár ágyúnaszádokat tudok, abból kb. 4-et mire elérkezik a következõ ellenséges csapat, amik csak jönnek mint gomba.
Aszongyák semmisítsem meg a csatahajókat.
Elméletileg a tengerész gyalogos fregattok jók csatahajók ellen, meg a pulzár ágyúnaszádok is.
1et sikerült kifüstölnöm, de sorra elbukok 😞
Közben már a küldetés elején gyártottam nyersanyag begyûjtõket is, hogy legyen lé.
Milyen taktikát kellene választani, milyen hajókat gyártani, stb.
IG2-t, HG-t végignyomtam (igaz könnyû fokozatban), de nekem ez a gamma egy pöttyet nehéznek tûnik.
Én vagyok nagyon balfasz, vagy ez tényleg egy keményebb gamma?!
Várom a 5leteket, javaslatokat, hogy hogyan is tudnám sikerre vinni a küldit!!!
Köszi: KranaZoli!
A magyarosítások portálról töltöttem le a magyarítást és tökkéletesen magyar lett minden felirat.
Nekem egy P4 2.4,1 giga ram,9600,stb mellett maxon "sirályul" futott...
Egészen kb. a 8. pályáig amikor(vmi.bug miatt gondolom)kb 5 mp-ként ugrott 1-et a kép...lol
Szenvedtem még egy darabig,de aztán letöröltem a faszba pedig nagyon jó a gém...😞
Ja nekem magyar szinkronos verzió van...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
War. War never changes.
A címem: kandurex95 kukac freemail pont hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aminek örülök, hogy a letölthetõ magyarítás tökkéletesen és 100%-os!!!
1.) Ebben a játékban nem lehet v.hogy megállítani az idõt?
(pl. kutatás alatt, vagy ha csak 1xerûen el szeretném olvasni az infókat - építés, kutatás, elõzmények, ... -
2.) Ill. nincsenek olyan kamera nézetek mint a HG-ban, hogy belsõ, demó, oldalazó, stb ...
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Mápedig azse nem lehetne 😊
Igaz, eléggé nehéz volt. Sokszor anyáztam. De a végén már örültem annak hogy olyan nehéz volt. Több ideig tartott a gamez kampánya.
Az tény, hogy az ûrcsaták azok kurva profik. De azt furcsállom, hogy a szikrára hat valamilyen gravitáció
, és a füst pedig fölfelé száll az ûrben.
De ezek eltörpülnek a gigantikus ûrharcok közepette.
ISTENKIRÁLY JÁTÉK!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Igaz csak tcp/ip-n.
War. War never changes.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Ti az angol, vagy a magyar nyelvû HomeWorld2-vel játszatok. Én pár nap múlva fogok hozzájutni az angol verzióhoz, de a magyarosítások portál-on találtam hozzá magyarítást.
Ti használjátok ezt a magyarítást? (ha igen: milyen?)
Ha v.ki a magyar nyelvû verzióval játszik és megvan neki és le tudja másolni amit el tudna postázni pénzért az légyszi írjon egy mail-t: [email protected] , vagy írjon egy privát üzit!
Köszi: KranaZoli!
War. War never changes.
Mikor kel fel a nap, meg sorra csapódnak be a rakéták (ha nem figyelsz) majdnem elérzékenyültem 😊
War. War never changes.
Ez a kedvenc képem 😊 A Sajuuk látható eajta akció közben, a háttérben pedig épp becsapódik egy planetkiller rakéta. (hagytam hogy becsapódjon, mert amúgy elég könnyû kilõni õket)
War. War never changes.
Sajna nekem is az volt a gondom vele. Megpróbálok még azért valamit trükközni vele ma.

Nyugalom a hosszú élet ritka!
Köszi a próbálkozást, nekem 1.0-verzió van meg, ez a Solon kiszabadítás kikészít, hiába kezdtem, újra semmi se javult, nem akar kijönni az ûrállomásról, jól érzi ott magát😊
Megnéztem enyém is 1.0-ás😞(
Ha valaki megmondaná,hogy hol találom a peccset+a krekket hozzá,az nagyon jó lenne...
THX!!
reálissá tette az erõviszonyokat. Az után is volt egy pár húzós küldetés, volt, hogy egynémelyiket újra kellett kezdeni.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
War. War never changes.
A 3. küldi amúgy még semmi, jönnek még olyan pályák, hogy csak ihaj! 😊