Homeworld Remastered

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Köszi, már töltöttem is le egy 1.1-es crack-et.
Bízok benne, hogy a magyarítás túléli a mûveletet.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

[NST]Cifu
Amúgy a cracket mindig úgy rakd fel, hogy elõször az eredeti EXE-t átnevezed valamivé (pl. "HW2.exe.old"), hogy az ilyen patchelések alkalmával meglegyen, mivel a legtöbb patch ugye az eredeti EXE-t keresi...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Crack az 1.1-hez

Azt, hogy a magyarítással csinál-e valamit nem tudom. Sose használok magyarításokat...

KranaZoli
Hoppá!

Ezt kérdésnek szántam:

Crack-elt és magyarított (magyarítást úgy töltöttem le) gammára is bátran fel lehet pakolni a patch-t?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
Nem akarok veled sem vitába, sem vitatkozásba kezdeni, ahogy olvasom az aláírásod .

Inkább folytassunk eszmecserét.

Crack-elt és magyarított (magyarítást úgy töltöttem le) gammára is bátran fel lehet pakolni a patch-t.

Köszi a link-et közben már letöltöttem.

Ebbõl az következik, hogy több mint víszûnû fel is fogom tenni, de azé jó lenne tudni, hogy utána korrekt marad-e a gamma.

[NST]Cifu
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasnod a fórumban...

Mindenképpen rakd fel, sokat javít a játékegyensúlyon:
HW2 1.1 patch @ Download.com

KranaZoli
Okáy! Ezt értem.

De mit hagyjak hátra ami védi a kikötõt?

Az Interceptorokat és az odavitt Hiigari büszkesége hadihajót oszt gyársam amit lehet közben?

KranaZoli
Nem raktam fel patch-t.

Érdemes feltenni? Nem is tudtam, hogy van hozzá.

Duzsuki
Az a lényeg, hogy amikor megjelennek az ellenséges csatahajók a bomberekkel azonnal támadd meg õket.

[NST]Cifu
Felraktad az 1.1-es patchet?

KranaZoli
No, ez új infó.
Az anyahajót még nem prószáltam mozgatni.

Adjam ki neki, hogy védje a kikötõt, vagy csak vigyem oda?

Köszi a tippeket.

Bele sem tok képzelni mik lesznek a 10 pálya múla 😊

De látom ezzel a gammával nem 2 hétig fogok játszani 😄

Ami persze jó!

Igen ,az anyahajtó ugyanúgy lehet mozgatni, mint a többi hajót...
A kapott "hadihajó" egy carrier, ami mindent tud csak harcolni nem.
Én rögtön már az elején megtámadta ma bomberekkel az ellenséges carriereket.
Gondolj bele, hogy a 10 pálya múlva mik lesznek 😊

War. War never changes.

KranaZoli
Mármint a Hiigari büszkesége hadihajót?

Azt hogyan tudom mozdítani?

(me nem tudtam, hogy azt lehet mozdítani is)

Vagy a kapott hadihajónak mondjam, hogy védje a kikötõt?

Ész nélkül nem tudom gyártani, csak akkor amikor már elkezdték likvidálni a flottám 😊

Ebben nem lehet v.hogy megcsinálni azt ami volt a HG-ben, hogy gyártás átirányítása egy adott pontra.

Szal ha gyártom az újabb bombázókat, akkor azok gyártás utá rögtön dzsaljanak védeni a kikötõt vagy éppen támadni az egyik csatahajót?

Ez a bombázókkal való gyártó egység szétlövés viszont jó 5letnek tûnik.

Azé azt nem értem, hogy miért ticcsen könnyû, nehéz fokozat a gammában.

Ha nem játszottam volna elõtte IG2-vel és HG-val, plussz nem lenne hozzá magyarítás asszem már rég töröltem volna.

Me azé a játék fejlesztõk gondolhattak volna az újszülöttekre is

Glpetyus
Pedig SOHA nem csalok,de ez...pfff...😞

Glpetyus
Hát bevallom a 3. küldit csak csalással tudtam megcsinálni😞(
De ne félj késöbb lesz még rosszabb is...
És igen:qrva nehéz😛

Én úgy csinálta, hogy ész nélkül gyártottam az összes hajókkal az egységeket, majd szép sorjában kilõttem az ellenséges carriereket. Elõször pl. bomberekkel szétlövöm a gyártóegységeiket, onnantól gyerekjáték. Ja és vidd a csatahajót rögtön a pálya elején a shipyardhoz, mert a kisebb vadászokat õ is leszedni.

War. War never changes.

KranaZoli
Ebben a gammában nem lehet nehézségi szintet állítani?

3. küldiben vagyok.
-------------------

Kitelepítem a mobil finomítot, megvédem, legyõzöm a Vayg'r csatahajót.

Megjavítom a kikötõt, és elpusztítom a szondákat.

Utána kis nyugi következik, majd újabb támadások.

Megtámadják a kikötõt, ami átad nekem egy újabb csatahajót, ami képes fregattokat gyártani.

Elõször csak légvédelmi fregattokat, majd késõbb tengerész fregattokat is.

Na innentõl mindig elvérzek a küldiben.

Elfoglalják a kikötõt és megsemmisítik az átadott csatahajót is.

Az új csatahajóval jó ha 2 db légvédelmi fregattott tok felhúzni, Hiigari büszkeségemmel meg újabb bombázókat má nem tok gyártani me full-on vagyok.

Szal csak pulzár ágyúnaszádokat tudok, abból kb. 4-et mire elérkezik a következõ ellenséges csapat, amik csak jönnek mint gomba.

Aszongyák semmisítsem meg a csatahajókat.

Elméletileg a tengerész gyalogos fregattok jók csatahajók ellen, meg a pulzár ágyúnaszádok is.

1et sikerült kifüstölnöm, de sorra elbukok 😞

Közben már a küldetés elején gyártottam nyersanyag begyûjtõket is, hogy legyen lé.

Milyen taktikát kellene választani, milyen hajókat gyártani, stb.

IG2-t, HG-t végignyomtam (igaz könnyû fokozatban), de nekem ez a gamma egy pöttyet nehéznek tûnik.

Én vagyok nagyon balfasz, vagy ez tényleg egy keményebb gamma?!

Várom a 5leteket, javaslatokat, hogy hogyan is tudnám sikerre vinni a küldit!!!

Köszi: KranaZoli!

KranaZoli
Nekem engine.dll crack-es + serial-os változatom van.
A magyarosítások portálról töltöttem le a magyarítást és tökkéletesen magyar lett minden felirat.

Glpetyus
Mármint gyárilag magyar...

Glpetyus
Hmmm...
Nekem egy P4 2.4,1 giga ram,9600,stb mellett maxon "sirályul" futott...
Egészen kb. a 8. pályáig amikor(vmi.bug miatt gondolom)kb 5 mp-ként ugrott 1-et a kép...lol

Szenvedtem még egy darabig,de aztán letöröltem a faszba pedig nagyon jó a gém...😞

Ja nekem magyar szinkronos verzió van...

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
help! 😞

Kandurex
Hmm,....lehúztam a játékot, de rögtön adódott némi probléma. Egy: A játék (2500barton 9600PRO) szaggatt 1024...hát annyira azért nem überszép (tutorial kezdõ küldetés). Másik: Lehúztam a magyarítást, de nem magyarítódott 😊. Annyit tettem, hogy felraktam elõtte az 1.1 patchot.

Kandurex
jobb félni, mint...

látom Te is félsz az email keresõ botoktól...

War. War never changes.

Kandurex
Nekem is elküldenéd?

A címem: kandurex95 kukac freemail pont hu

KranaZoli
Még csak most kezdtem el játszani a gammával.

Aminek örülök, hogy a letölthetõ magyarítás tökkéletesen és 100%-os!!!

1.) Ebben a játékban nem lehet v.hogy megállítani az idõt?
(pl. kutatás alatt, vagy ha csak 1xerûen el szeretném olvasni az infókat - építés, kutatás, elõzmények, ... -

2.) Ill. nincsenek olyan kamera nézetek mint a HG-ban, hogy belsõ, demó, oldalazó, stb ...

Ivan Pjodr
Akkor viszont lehet beszállnék hozzátok egyszer-kétszer, de inkább gépek ellen, mert más játékos ellen nem játszottam még, és niztos lenyomnátok 😊

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

KranaZoli
Mondjuk a IG-k és a Haegemonia is tök király lett volna néma változatban, csakhogy reális legyen 😉

KranaZoli
Ill. gondolom hang is van az ûrben, amit nem írtál.
Mápedig azse nem lehetne 😊

MX Maximus
Nekem tettszett a történet meg minden.

Igaz, eléggé nehéz volt. Sokszor anyáztam. De a végén már örültem annak hogy olyan nehéz volt. Több ideig tartott a gamez kampánya.

Az tény, hogy az ûrcsaták azok kurva profik. De azt furcsállom, hogy a szikrára hat valamilyen gravitáció , és a füst pedig fölfelé száll az ûrben.

De ezek eltörpülnek a gigantikus ûrharcok közepette.

ISTENKIRÁLY JÁTÉK!

Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)

Tapasztalatból mondom, hogy mûködik 😉
Igaz csak tcp/ip-n.

War. War never changes.

Ivan Pjodr
Én mennék, de nagyon profi nem vagyok, és sajna kalózban van csak meg, aztán ki tudja mûködik-e...

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

KranaZoli
Hi!

Ti az angol, vagy a magyar nyelvû HomeWorld2-vel játszatok. Én pár nap múlva fogok hozzájutni az angol verzióhoz, de a magyarosítások portál-on találtam hozzá magyarítást.

Ti használjátok ezt a magyarítást? (ha igen: milyen?)

Ha v.ki a magyar nyelvû verzióval játszik és megvan neki és le tudja másolni amit el tudna postázni pénzért az légyszi írjon egy mail-t: [email protected] , vagy írjon egy privát üzit!

Köszi: KranaZoli!

Szoktatok multizni a játékkal? Én néha nyomom haverral, igen jól szórakozunk! 😊 (fõleg ha mi kettev vagyunk 2 hard gép vagy 3 standard ellen)

War. War never changes.

Ivan Pjodr
Jaja, aztán meg a hadvezér nagy elérzékenyülése miatt pusztul ki a bolygó 😊

Komolyan mondom, ez a leggyönyörûbb pálya 😊
Mikor kel fel a nap, meg sorra csapódnak be a rakéták (ha nem figyelsz) majdnem elérzékenyültem 😊

War. War never changes.

Ivan Pjodr
Ez tényleg nagyon jó kép, nem is tudtam hogy a rakétabecsapódás is látszik 😊

SPOILER

Ez a kedvenc képem 😊 A Sajuuk látható eajta akció közben, a háttérben pedig épp becsapódik egy planetkiller rakéta. (hagytam hogy becsapódjon, mert amúgy elég könnyû kilõni õket)

War. War never changes.

Hali!
Sajna nekem is az volt a gondom vele. Megpróbálok még azért valamit trükközni vele ma.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Üdv!

Köszi a próbálkozást, nekem 1.0-verzió van meg, ez a Solon kiszabadítás kikészít, hiába kezdtem, újra semmi se javult, nem akar kijönni az ûrállomásról, jól érzi ott magát😊
Glpetyus

Pachet szerintem itt az sg is találsz. Crackért pedig dobj egy mélt! [email protected]

Glpetyus

Megnéztem enyém is 1.0-ás😞(

Ha valaki megmondaná,hogy hol találom a peccset+a krekket hozzá,az nagyon jó lenne...

THX!!

Én a 3. nál tettem fel és utána már játszható volt. :o)
reálissá tette az erõviszonyokat. Az után is volt egy pár húzós küldetés, volt, hogy egynémelyiket újra kellett kezdeni.

Wanax
hmm, hát nemtom, én annál a 3. küldinél voltam ugy hogy abbahagyom de aztán, megcsináltam és utána már nem bajlódtam egy küldivel se, minden ment rendesen... lehet az besegített, hogy valahol felraktam a paccsot, csak aztnem melyik küldinél 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

Nekem pl. az utolsó elõtti volt az egyik legnehezebb, meg amikor támadják a hyperspace gatet...

War. War never changes.

[NST]Cifu
Szvsz ebben a tekintetben sokkal jobb volt a HW1, kevésbé kellett "rusherkedni", itt ha nem vagy elég gyors, akkor kínszenvedés lesz a jussod. 😊

A 3. küldi amúgy még semmi, jönnek még olyan pályák, hogy csak ihaj! 😊

Glpetyus

Glpetyus
😄D