Homeworld Remastered
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
) szal sokszor nem idul el sehogy hanem kibasz windowsba még a menü se jön be. próbáltam a biztonsági inditást 800*600ba de baszik rá. Szal fogalmam sincs mit csináljak. Ujra raktam és ugyanaz a gond. Még nézelõdök hivatalos forumon de sehol nem találok hasonlo gondot (biztos vmi szar van a vassal, de hogy mi ?.. ). szal ha vkinek van 5lete az ablakon valo kidbáson ( a gépet ofcos
) kivül akkor help pls
). a kettes csapatomba volt 15-20 ion fregatt meg bomberek de azok gagyik esetleg pulsar gunship lehet még de az is gagyi. Szal ez a 22 grp a javito körül volt odavittem még a 3 carriert és azok azonnal lökték az utánpotlást ha vmi megholt. de elõtte leraktam vagy 20 ion és gun platformot. iszonyat hasznosak. pláne az ion platformok, ezeket minden pályán érdemes használni 5-6 ion cucc szétszed egy nagyopbb hajot is pillanatok alatt. aztán volt még 5 destroyerem ofcos meg vagy 10 begyûjtõ robot amikkel mindig javitottam amit épp lõttek. na szal ezzel a felállással elég könnyen tul lehet élni, az ion fregattok és platformok mindig egy célpontot lõjenek és akkro nagyon gyorsan amortizálodnak azok a szmötyik.SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
text editorral nyisd meg a a mentéseknél a persist(pályaszám).lua file-t az alján ott van a pályakezdéskor indulo credited ( RUs=xxxxx) és ird át mennyi pénnzel szeretnéd kezdeni az adott pályát.. 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Bár az is igaz, hogy eddig mellõztem a Flak Frigatokat, mivel vadászok/bomberek nem voltak, gondoltam úgy se veszemsok hasznát 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
Az egyik haverom is éppen azt mondja, hogy a Flak Fregatt mindenképpen kell...
A Flak fregatt minek? Lelövi a rakétákat tán? Mert én a Torpedós Fregattokra esküdtem eddig, látván, hogy azok a leghatékonyabbak a Heavy Missile Fregattok ellen. De most ment el aztán a kedvem, de nagyon - ahogy látom miután szétlõttük a 4. pályán a Bázisukat, ott csoroszkál egy Shipyard, amit nem lehet elfoglani (elõszõr ezt próbáltam, de sehogy sem sikerült). Ha még ezt ki is lõjjük valahogy (figyelembe véve, hogy kb. félpercenként hegeszt magának egy Heavy Missile Fregattot), akkor van még legalább 3db Carrier (én legalábbis eddig ennyit láttam).
Mikor nagy nehezen végre kilõttem a Shipyard-ot, szabályosan újongani kezdtem, egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy az egyik irányból egy Carrier folyamatosan Heavy Missile Fregattokat, míg a másik irányból egy másik Carrier pedig Missile és Laser Corvette-ket küldözget.
Kész. Itt besokaltam. Pénz nuku, van pár Torpedós Fregattom meg egy marék Pulsar Korvettem és saccperkábé ennyi.
War. War never changes.

ja és milyen gép ellen mentetek?
War. War never changes.
Nos 1 gépnek 2x akkora flottája volt mint nekünk összesen😊 (cooperativba mentünk 2 ai ellen)
Leginkább semmire sem mentünk.
Amikor meg támadni kezdtünk volna, akkor out of sync és kilépett a menübe...
War. War never changes.
Szerintem nem sokan fogják végigjátszani, akinek sikerül elõre is gratula.

War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
A bázishoz 8x Torpedo Frigate, 2x Flak Frigate és 2x Marine Frigate, max. Gunship & Pulsar Gunship, max. Interceptor & Bomber felállással ugrottam (több nem is igen lehetne, mivel egyszerûen nincs már resources az indulóhely környékén). Szembe találom magam kb. 12 Heavy Missile & Assault Frigate-al, akik úgy legyûrik a teljes flottámat (inculded the Mothership), hogy az döbbenetes. Arról már nem is beszélek, hogy milyen kedves volt, amikor a végé a hátbatámadott egy csapat missile corvette...
Próbáltam a Marine Frigate-okkal szórakozni, de az sem jött be.
War. War never changes.
War. War never changes.
Rendesen kiborultam mikor is nagy nehezen átverekedem magam a 3. küldetésen, a végén alig van pénzem, és hajóm se sok. A pályán lenne még némi Resources, de közli, hogy MISSION ACCOMPLISED, és már ugrunk is el. Azért a HW1-ben sokkal jobb volt a Hyperscape-gomb...
irc #homeworld2.hu ?
majd multizunk vmikor?
War. War never changes.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
War. War never changes.

Ja meg mazoista is.