Homeworld Remastered

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon tetszik a game! Csak néha kifagy, mint a demo, a drivereket most rakom újra. A battlecruiser meg krv@ nagy!!! 😊

War. War never changes.

hú megint ez a felejthetetlen érzés 😊) mint amikor az 1-et raktam fel 😊 délután multi? este tanulok

War. War never changes.

ja látom a #96-ban van egy.

War. War never changes.

Tudna vki cd-keyt adni? Már installálnám, csak nem találo ksehol se.

War. War never changes.

Hmuda
Mennék ha nem lenne jövõhéten osztályozóvizsgám. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Stotoo
Inkabb gyertek multizni

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Hmuda
Az okés de mutass nekem egy embert aki a Kharrakról vagy Higaráról származik. 😄DD

Márcsak abbol indultam ki, hogy a manualban tök jól le van írva a társadalmuk felépítése, történelmük, meg minden. Meg a régi filmeken (az elsõ rész átvezetõiben) ha jól emlékszem, mintha vékony huzalok álltak volna ki a fejükbõl (nem haj és még csak nem is Sjet nénire gondolok). Szóval ebböl következtettem, hogy nem emberek. Még Sjetnél elnézem az emberi fejet de az írásjeleket már nehezebben.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Titan
...hát õszintén megmondom, hogy annyi új game jött ki most hírtelen(C&C ZeroHours, Crome, Lionheart), hogy kapkodok eggyik kátékról a másikra így elég lassan haladok....😊))
Sajna észrevettem, hogy lassan kevés a 24 óra....😞

nem tunt fel hogy angolul beszelnek? 😊)
en azt hiszem ausztralok.
ollie
Biztos import áru.

Hmuda
Eddig nyilván mindenki úgy tudta, hogy nem emberek a fõfaj (Higaraiak) és erre most az elsõ pályán a resource konténereken emberi írásjelejek voltak.

Hmuda
Egyetlen problémáma gémel, hogy most hirtelen feltüntek az emberi írásjelek, pedig eddig a Higaraiaknak közük nem volt az emberekhez.

Stotoo
eh

*wc-rõl szedem

War. War never changes.

ec-rõl szede, 5 mp-ig tölti rendesen utána 15 mp-re megáll... asszem csak holnap lesz meg, de akkor meg tanulnom kell

War. War never changes.

Stotoo
Szerintem lehet, szokasos opciok: lan tcp/ip, gamespy. Gamyspy ertelemszeruen vizsgalja a kulcsot tcp/ipbe lehet sztem,

majd ha lejön, megyek. Amúgy lehet multizni a crackessel?

War. War never changes.

Stotoo
nem akar senki se multizni? Gyüljünk már össze valahol pl #homeworld2 ircneten ?😊

Stotoo
Ne szidjatok mar annyit en 2 napja nyúzom full grafikan (xp 1800+, radeon 8500le) és még 1x se akadt meg. Grafikaja gyönyörû gépet egy kis taktikazassal siman le lehet nyomni nekem nagyonbejön. Akar vki multizni ?😊

Van egy olyan érzésem, hogy a pályák mennyiségét, a játék nehézségével ellensúlyozták.
nana ne hamarkodd el, lehet ebbõl még bármi... estére nekem is +lesz, kíváncsi vagyok, hogy tényleg ilyen nehéz-e (én meg a haverom már 2 éve nyomjuk az 1-et, rengeteget multiztunk...)

War. War never changes.

Kicsit túlzásba vitték a fiúk. Egy kis sikerélményt is kéne nyújtania a játéknak, nem csak szopatást. Persze ha végül legyüröd a gépet akkor nagyon örülsz. Nem lesz az év stratégiája, pedig a grafikája nagyon szép.
És a multival mi van? Egyáltalán nem mûködik? Mert ha már megy összejöhetnénk

War. War never changes.

Hmuda
np

áhá én még a régi címet ismertem csak... köszi

War. War never changes.

Hmuda
URL-t nem tudok adni, mert SMS webbel töltök. Mellesleg megváltozott a cimük warezcenter.cjb.hu -ra. Nemtom, hogy rip fent van-e, de az iso-t az smsweb részröl lekaphatod.

Titan, te hol tartasz? A 4 kiüldetés elején vagyok, és kb 3-4 szeres a túlerõ, hogy lehet itt egy lépést is elõrenyomulni?
nekem az vmiért nem jön be, egy másik lapra irányít a linkje...
url-t nem adnál esetleg, hátha úgy mûködik...

War. War never changes.

Hmuda
WC

baz nagyon lassan jön a dc-rõl, nincs vknek linkje?

War. War never changes.

Titan
ÁÁÁÁ! Ne itélj elsõre! Engem már annál a küldinél lenyomtak, amikor a shipjardot kellett volna megvédeni! De nem baj, mert a csaták látványa mindenért kárpótól!😊)

BBA 8500-on tökéletesen megy 1024ben minden max effekten.
A shadow is tényleg jól néz ki.

Valahol itt kezd kijönni, hogy 2x gyorsabb a 8500 1.4-es PixelShadere mint a geforce4-eké...
Hát... Nekem kicsit kaotikus. Folyamatosan a taktikai térképen voltam, jöttek a támadások, tologottam ide-oda az egységeket azt ennyi. Aztán jött három ellenséges carrier és vége lett a játéknak Nem lesz a kedvencem
Titan
Az igazság az, hogy nálam minden a maxra van húzva(1024x768), minden effect be van kapcsolva és teljesen normálisan fut! Szal nem értem....
Abit alapon P4 2GHz, 256/266 DDR, ABIT TI4200 128MB

Én felraktam azt a kódekket is, amit felkinált a játék...

Iskolai jelenet ma/tegnap

-Miért kisfiam mi akarsz lenni ha felnõsz??
-...TANK!!!

Megtörtént, unokaöcsémmel 😄D

hmm most éna vagyok ratyi vagy tényéeg ilyen nehéz? (de jó!)

[NST]Cifu
A Shadow opció Pixel Shader-t használ emlékeim szerint, emiatt lassul be keményen, mivel a videókártyád ezt már nem bírja valószinüleg elég sebességel leképezni.

Amúgy az árnyékolás lényege az, hogy az objectek saját magukat is árnyékolják! Kib@szott szép az tény, de még Radeon 9800Pro-n (Catacylst 3.7-el) is olykor kissé bugos ("recésen" képezi le az árnyékokat). Szóval ha kikapcsolod a Shadow opciót, akkor az önárnyékolást kapcsolja ki...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Idézet a readme-bõl:

...32 MB OpenGL supported hardware, GeForce or better (with Transform and Lighting), ATI Radeon 7500 or better (with Transform and Lighting)....

Szóval ne csodálkozz, hogy nem megy, mivel T&L videókártya kell hozzá, és gondolom, hogy a laptopodon ilyesmi nem figyel be...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

rám céloztál?
amúgy meg már kb 3 órája töltöm máshonnan...

War. War never changes.

Hát ez szívás... rossza crack? Szívesen multiznék vele, ha már megvan.

War. War never changes.

miért, nem lehet vele multizni?

War. War never changes.

-nem tudja valaki, hogy a multi részhez lesz e normális törés?

passz

DC++-on FENTVAN!!!!

War. War never changes.

Igen 1911

Vérmókus Razor1911 törésed van?
Honnét szedtétek le??? Ennyire top secret vagy mi?

War. War never changes.

nekem meg most megy ...pfff tuti most kiabáltam el 😊

Kandurex
nekem se megy...még ha 1szer elindulna..de nem...
Faxom se érti...de még csak nem LOGolja a problémát...buzi játék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ahogy unaköcsém mondaná: " Jól megb@szott minket az isten a számítógéppel"

a francba, pedig tetszik a gém...ha épp fut...