998
-
Braveheart #356 Na kicsit feldobom a topicot :)
Asszem érhető mi van a képen. Egyszerűen gyönyörűek a heavy cruiserek :)
-
sazsmadar #355 Akkor küld el [email protected] ha nem boldogulsz vele! -
ulrik #354 384k -
sazsmadar #353 Hali!
Én úgy emléxem rá, hogy én addig lőttem a bázis amíg piros nem lett, és utána kijött belőle Soban. Nézd már meg mekkora a mentett állásodnak a mérete, és ha nem oly nagy akkor elküdöd, és megnézem mi a helyzet. -
ulrik #352 Hello!
Szóval először amikor már mindenki kihalt a környéken küldtem tengerészgyalogos fregattot az állomásra, azok bemennek majd jelentik az állomás harcképtelen, de semmi nem történik, aztán elkezdtem lőni, majd azt mondja míg soban a fedélzeten van nem pusztíthatom el az állomást jó leállok a lövéssel, megint küldök fregattot, de semmi nem történik, ha szétlövöm az állomást akkor meg mission failed:( -
sazsmadar #351 Ja most látom. :o) Ha jól emléxem rá akkor el kell kezdeni aprítani az állomást, és egy idő után ki menekül belőle az arc. Mintha én így oldottam volna meg. -
sazsmadar #350 Hali! Én már 1x végig nyomtam a játékot. Mi is ez a küldetés pontosan? Mit nem tudsz megoldani? -
ulrik #349 12-es pálya help vki soban mentése -
ulrik #348 csak annyit írnak, hogy támadjam meg az űrállomást majd mentsem ki soban kapitányt tengerészgyalogos fregatokkal, de max 1 fregattot enged, hogy landoljon, de az se csinál semmit jobban mondva nem hozza ki a kapitányt, mindenkit kinyírtam azt ezzel szívok -
Braveheart #347 Nemtom melyik pálya az de nézd meg az objectives-t, hogy nem írják-e le ott. -
ulrik #346 üdv vki tud segíteni, hogy van egyik pályán ki kell szabadítani soban kapitányt az űrállomásról odamegyek tengerészgyalogos fregattokkal átveszem az irányítást de a kapitányt nem hozzák el mért?:( -
sazsmadar #345 Jaja! Van magyar is. Először az angolra találtam rá, utána pedig a magyarra. És azzal kezdtem el nyomulni. Elég korrekt, de sajna arra a pach nem akar felmenni, és hát ugye a neten sem lehet, hozzá cracket találni. :o( -
#344 angol. miért van magyar is? :) -
sazsmadar #343 te melyikkel játszottál? az angol vagy a magyar verzióval? -
#342 jó, csak tölts le hozzá crackot is. -
sazsmadar #341 Ja és ez jó kobór verz.hoz is? -
sazsmadar #340 Én a 4.nél akadtam el, mikor a hiperűr gátlókat kellene levadászni az aszteroidáról. 3. pályát én is kb a 20.ra tudtam megcsinálni csak. De akkor már be vontam az anyahajót is a lövöldözésbe. De a4. pálya az már felidegelt teljesen. Akár hogy próbálkozom vele egyre több jön. No megnézem ezt a pach-et. Kösz -
#339 beletelt pár napba, pontosan nem tudom... szeggy le hozzá paccsot, mer abban már van egy kis könnyítés, mert helyenként túl nehézre sikeredett... bevallom, eccer nekemis csítelnem kellett, asszem a 3. pályánál, eccerűen 20x próbálkozásra se tuttam annyi hajót csinálni, hogy visszaverjem őket... (amikor én csináltam ezt a pályát akkor még nem volt patch) -
sazsmadar #338 Csak azért mert úgy kellett ez a topicot előásnom valahonnan.
Én most kezdtem el vele nyomulni, de folyamatosan beletörik a bicskám. Eddig nem nagyon fogtak ki az ilyesmi stratégiai játékok rajtam, de ezzel eléggé meg szoktam szenvedni. :o(
Te mennyi idő alatt nyomtad le? -
#337 Nem hiszem hogy olyan régi lenne hogy ne jáccana már vele senki... különben mondjuk énis csak addig nyomtam amig nem jáccottam végig... -
sazsmadar #336 Játszik még ezzel valaki? -
#335 Tomsolo? Foglalkozól logó készítéssel?
Egyébként nagyon tetszik a gém! NO cakk. No fagyás.
A konfigom:
Csak nehéz. Lassan haladok. Most tartok az 6 misönnél. -
#334 kiadták magyarul? -
Braveheart #333 Na végre kijött egy patch, az 1.01 - majdnem 30 mb-s !!! -
#332 "legyaktam 3nap alatt csaknem fog ki rajtam ezis"
majd rájössz... :D -
TommyGun #331 Hát bassza meg énmeg lekaptam ezt a razoros vackot erre.......telepíten és az englisSpech.bignél vagy minél I/O hiba miatt nemtudja olvasni :-((((
Namost lekapom megint hátha megsérült a töltés de csessze meg :-((
Remélem a gáma jó lessz bár azt írjátok nehéz de a HW1-et is legyaktam 3nap alatt csaknem fog ki rajtam ezis :)ű
Amúgy a HW1 szerintem üt mindent a red alertes vackokkal együtt mindent mert azok xarok és elcsépeltek :) -
Lemming #330 Passz... nem tudom... sztem ha IP alapján netes gamét indítasz, nem pedig gamepsyosat, mennie kell... -
Braveheart #329 hopp, a topic a 100. helyen van, ez nem szeressük...
lehet vhogy ultizni? nekem mindig a cd-keyt kéri -
Braveheart #328 Az tény hogy a játék single pléayer része el lett b@szv@...
ráadásul nálam 10percenként kifagy :(
de amúgy jó game, jöhetne már egy 100 mb-s patch (critica lrebuild :) ) -
Lemming #327 Izé... multigame? láttam korábban ment... van vmi gyülekező hely? -
Lemming #326 4. műsün... sikítófrász kerülget...
Ok, megvédem a bányákat. Ok, szétkapok 2 carriert a kísérettel.
Majd fetűnik két sereg mikor már 10 perce lövöm a szélsőbbik aszteroidát...
Egyik hiperszpéjsz gatét befoglalom, de semmi bonusz, védhetem azt is...
Ha nem baszogatom a kavicsokat, békénhagy? -
Braveheart #322 A resource collektorok tudnak javítani, ha kifejleszted... nektek nem szokott soha lefagyni? -
Braveheart #320 Újraraktam a kodekeket, a drivereket mega directx-et, de ugyanúgy lefagy 5percenként :( ... -
Braveheart #319 Vagy a játékot... -
#318 Szerintem telepítsd újra a winXPt, sp1et, minden hibajavítást, dx9et, videokártyadrivert, stb... ha utána is fagy, cseréld ki a géped -
Braveheart #317 Detonator, a legújabb -
#316 Catalyst 3.7 van fennt? -
Braveheart #315 Nekem rohadt sokszor kifagy a gaeűme, és már nagyon idegesít, mert 5 percenként kell menteni... 5let? -
#314 Home World 2 experiences poor performance and possible system hangs with CATALYST 3.7. This issue will be resolved in an upcoming CATALSYT™ release.
Ezt az új 3.8-as catalyst readme-jéből másoltam. Tehát ha valakinek sok problémája van a a HW2-vel, az a driver miatt van és majd ki lesz javítva. -
#313 Hiigarian
Amúgy rohadt jó ez a gáma!!! :)