Homeworld Remastered
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálatok is?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
köszi
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A régiben kb. csak a legnagyobb hajókat nem lehetett összegyűjteni, meg hát bugos is volt kicsit a hajólopás. Az egyik küldetésen az első változatban, konkrétan az ellenséges flotta 90+%-át elloptam 😄 Így lett vagy 40+ ion fregattom. Ami szembe jött és lőtávba ért, az elporladt azonnal...
A remasteredben nem tudom. Nem volt időm vele játszani :/
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.10.26. 19:09:05
Next PC upgrade: 2022
Az a problémám, hogy szeretném moddolni a játékot, de nem tudom Decryptelni a .BIG fájlokat. Ez azért baj, mert így nem ismeri fel őket a játék, ha beleszerkesztek.
Próbálnám használni a BigDecrypter modot, aminek elvileg működnie kéne, de úgy látja a Big fájlokat, mintha nem volnának encryptelve, ezért nem csinál velük semmit.
Itt egy kép, hogy mit ír ki:
Valami ötlet?
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.23. 12:50:55
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Jó játék, de az ilyenek miatt azért a hibátlantól igen-igen messze van...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Mindezekkel együtt a játék zseniális.
"nagyon vártam már ezt a játékot, igazi üde színfoltnak ígérkezett a mai szürke, dögunalmas és érdektelen játékok erdejében."
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Én egyébként kifizettem a 10e Ft-t a játékért, nem azért, mert Rockefeller vagyok, vagy mert szeretem a Gear-t, hanem azért, mert talán így megbízzák a BlackBird Interactive-ot, hogy csinálja meg a HW3-at. A BBI főleg ex-Relic-esekből áll, és ők csinálták a HW:R-t is egyébként (hiába van Gearbox Software developernek megnevezve, a munka oroszlánrészét a BBI végezte).
Utoljára szerkesztette:
Virágbolti verzióm van (nemtudom ki fizet steamon tízezer forintot egy felújított régi játékért), lehet hogy valami elbaszott másolásvédelmi rendszer. Kár érte, nagyon vártam már ezt a játékot, igazi üde színfoltnak ígérkezett a mai szürke, dögunalmas és érdektelen játékok erdejében.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni az újakat,de igyekszem bepótolni.
A hangok káprázatosak, olyan szinten bejön ez a HW1/HW2 és BSG zene hogy hihetetlen. EPIC minden perce, most is alig várom hogy melóbol hazaérve ismét nekiessek 😊
Aki tehetei ne sajnálja rá a pénzt, egy igazi gyöngyszem a mai játékok között meg különösen igaz.
persze aki eddig nem ismerte a játékot annak jó lesz az is.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
- A Homeworld 1-nél az egyjátékos kampányban már nem lehet a Taiidanokat választani (ezt nagyon nem kellett volna... - legalább a színválasztás lehetősége megmaradt, a 2-ben továbbra is maradnak a gyári színek a kampányban)
- A vadászoknak már nincs már üzemanyaguk (multiban még érthető a balansz miatt, hiszen mindkét rész fajaival lehet majd játszani, eléggé felborította volna a játékmechanikát, de azért kár)
- A Homeworld 1 esetén a küldetés végén nem ugrik automatikusan a következő pályára, maradhatsz maradhatsz a pályán ameddig csak akarsz, mint az eredetiben. A második részben megmaradt az automatikus ugrás.
- A Homeworld 1-ben a fejlesztések már pénzbe kerülnek és csak 1 db kutatóhajód lehet.
- Lesz majd modolási lehetőség, de nem egyből a megjelenés után.
- A Homeworld 2-ben is lesznek formációk.
- A HUD mérete változtatható, van nagyon kicsi, túl nagy, fél képernyőt kitakaróan nagy, és az egész képernyőt kitakaró nagy (wtf... lehet hogy a felbontás miatt?)
- A Homeworld 1-ben is lesznek a hajóknak támadható alrendszerei.
Utoljára szerkesztette: Cef, 2015.02.14. 08:19:29
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Homeworld 2 második küldetés Original és Remastered, az utóbbi kb a 19. perctől kezdődik.
Utoljára szerkesztette: Cef, 2015.02.12. 22:05:51
Itt már azért nincsnenek annyira látványos különbségek mint az első résznél, de azért ez is rendesen ott van.
Utoljára szerkesztette: Cef, 2015.02.11. 20:20:22
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3