Homeworld Remastered
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
War. War never changes.
Viszont hamarosan jön a game emberek! Már kevesebb, mint egy hét!

Látatlanban arra tippelnék, hogy tuningolod a géped, és "élen táncolsz", elég egy kis instabilitás, és a program máris szabálytalan mûvelet okoz, amire az kilép az asztalra. Nekem is csinált ilyet, az UT2k3 és a Warcraft 3 teljesen simán futott, az Operation Flashpoint viszont kb. fél óra játék után kivágott az asztalra. Aztán adtam a procinak még egy kis feszültséget, és voilá, megoldóttak gondjaim 😊))
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
Ha Radeon-od van, akkor javaslom neked azt, hogy eltávolítod a drivert, a registry-t is kitakarítod, restart, majd utána fel a friss drivert. Hátha ez segít.
Egyébb kérdés az, hogy a játék melyik részén fagy meg? A menüben? A játék alatt véletlenszûren? Vagy bizonyos idõ elteltével?
Nálma is driver unistall kéne talán?War. War never changes.
War. War never changes.
Egyébként még a .CFG file-ban se láttam színmélységállítási lehetõséget...
2.: Nem is azzal van gondom, hogy az ûrhajókat tisztán ûrbéli, avagy légûrhajóknak álmodták meg, bár anno a HW1-ben még erre is voltak példák (pl. a .PDF-ben volt egy kép egy Kushan Fighter-rõl, amely légköri repülést végez), hanem hogy ránézve mennyire tûnik ûrhajónak az, mennyire célszerûen van kialakítva...
De nálad is úgy néz ki a gáma, mintha csak 16 bites lenne a képernyõ? Mert nálam olyan és sajna sehol nem láttam erre beállítási lehetõséget.
De bizti ki fogom próbálni 😊)
Amúgy egy Sapphire Radeon 9800Pro-m van, 6xAA és 16xAF mellet játszottam. Amit viszont nem látni, hogy olykor szabályosan lefelejti a textúrákat az objectekrõl, ezt említettem meg, mint grafikai anomáliát. Csak arra nem tudok rájönni, hogy a 3.7-es Cataclyst okozza-e, vagy valami apró beállítás...
2.a.: És az ilyen ûrhajó-desing-októl tudok röhögõgörcsõt kapni, mi ez a rondaság?!? Az IG3/GA és a HW2 ûrhajódesing-jai messze verik/verték volna a Haeg és a Solon stilusát (mondjuk ez személyes meglátás kérdése...).
Annak örülnék, ha 1x kijönne egy olyan játék, amelyben olyan desing-ok vannak, amelyek valóban mûködnének is - a való életben...
2.b.: Ilyen poligonszámú hajóból lesz 50db a képernyõn? Nem? Akkor meg miért hasonlítod a HW2-höz?! Szvsz nem közvetlen közelrõl kell überjól kinéznie, hanem olyan nézetben, amilyenben legtöbbszõr látod. A HW2 esetén ez szvsz tökéletes...
Amúgy ne mond, hogy ilyen közelrõl fogod nézni a hajókat játék közben...
Mondjuk kérdés, hogy a 16-i launch után hány hónappal szíveskednek behozni a magyar forgalmazók (lásd Unreal 2).
Egyébként milyen video karin toltad a demót?
War. War never changes.
csak egy kep osszehasonlitasnak (sztem vhogy igy kell kineznie egy szep urgamenak 2003-ban):
amugy imadom hw-t, nem arrol van szo, csak nagyon elavult a gfx. a regi engine kapott 1-2 uj effektet.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
De gyönyörû (sokkal szebb a hw1+catalystnél) plusz még az interfészen is javítottak (bár el nem tudtma képzelni, hogy még lehet!). Az igazz HW feeling is megvan!
Alig várom, hogy a kezeim között legyen a full verzió!
Csináltam pár képet is, hát dunno, de nekem ez a grafika jobban bejön, mint a Haegemonia-é, tehát szvsz szebb a HW2, mint a Haeg...
Egy györnyörûséges Carrier
Hát nem csodaszép az Anyahajónk?
Elkészült az elsõ Torpedó Fregattom
Itt pedig egy Flak Fregatt
Ezt csak úgy 😊
A Gunship közelrõl
Variációk egy témára: Srága/Fekete anyahajó
Itt az új kedvenc hajóm: a Torpedó Fregatt
Gyártottam ezt azt kutyafuttában, meg egy csapat interceptorral megtámadtam az ellent, de igéretes😊
Csak bele kell jönni...
Plusz még hozzátenném, hogy a Haeg ûrhajóitól a hányinger kerülgetett, a HW és a HW2 ûrhajó már sokkal "ûrhajóbb" kinézetûek.
Grafja annak szebb volt igen. Itt elsõsorban a hihetetlen hangulatra, történetvezetésre építenek.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
War. War never changes.
miben külömbözik ez a játék a haegemoniátol?
nekem a demo alapján ürstratégiának tünik ugyan ugy mint haeg., csak annak szebb a grafikája sztem.
Nekem úgy kezdte, hogy az "english" file-okat rossz helyen kereste, aztán folytatódott azzal, hogy olykor lefagy induláskor (a profile-ban valami zûr van a log szerint), és csúnya grafikai animáliák vannak 9800Pro-n...
War. War never changes.
Most felteszem, de ha gond lesz belõle szijjevágom az biztos...
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Sokkal több poligon, szebb textúrák, extra effektek, árnyékok. Nekem ez már kimeríti a szebb grafika fogalmát, de mondjuk egy ilyen játéknál a játék maga a lényeg és nem a grafika (bár nem mellékes szempont). :-)
"It's official! Homeworld 2 has gone gold and will ship to North American retailers September 16, 2003. "
Remélem akkor jövö hétig legkésõbb meglesz ez is 😄