998
  • Toroco
    két cirkáló, 5 romboló meg a dradnauht volt. anyahajó, 1 hadihajó, kikötő
  • Toroco
    oké megpróbálom
  • ollie
    Ott gyártsd a fightereket ezerrel, és rögtön támadj velük.
  • ollie
    Az előző pályát úgy fejezted be, hogy minden hajódat visszavontad? Ha nem, akkor tedd azt. Ha igen, akkor kezdj el 1000-el hajókat gyártani, és mindennel lassan haladj előre (még az anyahajóval és shipyard-al is). És folyamatosan írtsd a bányászhajóit.
  • ollie
    frissíts drivereket és tedd fel a legújabb patch-t
  • Spyderke
    Sziasztok! Egy olyan problémám lenne a Hmeworld2-vel hogy játék közben idönként(hol gyakran hol ritkán)a kép fekete lesz! DEe közben megy a játék mert a hang nem megy el mert hallom hogy éppen befejeződött 1 fejlesztés vagy éppen csata van és csak ugy tudom ezt orvosolni hogy alt+tabbal ki a windowsba utána vissza a gamebe! És amikor vissza megyek ujra jó! De mire egy pályát végig viszek kb 50 szer lépek ki-be a játékba és ez elég idegesítő! :( kérlek küldjetek erre valami megoldást! Elöre is köszönöm!!
  • Esrohnoil
    Nekem az első részben nem jön össze már a 2. küldetés a legelején. :D
    Nem bírom megvédeni a tartályokat...
  • Toroco
    segíts nekem a 12. pályánál. amikor makaan is megjelenik. egyszerüen nem tudom megtámadni őket, mert folyamatosan jönnek. amint elindulnék elöttem terem egy csatacirkáló, meg 2-3 rombolójuk egy halom kis hajóval. megölöm őket, de elöre menni nem tudok. 100000 nyersanyaggal kezdek a pályán
  • ollie
    Nah, megint végigtoltam. A végére több mint 300.000 nyersanyagom maradt, pedg az uccsó pályákon nem is nagyon bányásztam. De nagyon sirály ez a játék! Most kedvet kapam az előző részekhez, azokat fogom nyomni. :)))
  • Toroco
    ya nagy számban az ion fregattok felérnek a rombolókkal, jól irtják a nagy hajókat
  • ollie
    Jók a fregattok, főleg nagy számban, de számíts rá, hogy azok fognak a leghamarabb elfogyni. Viszont ha sok nyersanyagod van (80.000 már elég sok), akkor ágyútölteléknek megteszi, amíg a nagyfiúk elvégzik a munkát.
  • Toroco
    én most kezdem a 10. pályát asszem. amikor a bentus már felrobbant. van 5 rombolóm, most kezdek építeni csatahajókat. én eddig mindig gyártottam ion fregattokat 10 kb meg néhány torpedós, meg 4 légvédelmit. ezek jól birtál amig nem találkoztam az örzőkkel. na azok irtották őket de jók voltak az örzők ellen. persze mire a dradnaught meg lett javitva elfogytak, de inkább ezek mint a rombolók. most van kb 80000 nyersanyagom. de most kipróbálom a javaslatodat.
  • ollie
    Dehogynem. Ha az elejéről így játszol, mindig hihetetlen túlerőben leszel. A lényeg, hogy legelőszőr gyorsan fedezd fel az egész térképet, majd mivel így hátrányb kerülsz, kezd újra az egész pályát. Gyorsan gyártsd le az egységeid (Az első néhány pályán kívűl ne gyártsd fregattokat (ahogy tudsz rombolókat gyártani, felejtsd el őket). A fregattok viszonylag drágák, nem lehet őkte dokkolni javítás céljából, csak a harvesterek javíthatják és lassan, valamint az első folga az ellenfélnek, hogy ezeket támadja. Tehát A jó taktika, hogy sok korvettet gyárts (sima gunship), ezek darabokra szedik a támadó kis gépeket), és amíg nincs rombolód, addig sok sima kis bombert (ezek pillanatok alatt szétszedik a nagy hajókat). Ha szükség van néhány gyors vadészra, akkor azt is legyárthatsz. Ha már tudsz rombolókat és hordozókat gyártani, akkor mindig legyn belőle max létszám, és ne semmisítsd meg őket a pályaák végén, mert ezeket nagyon sok idő legyártani.
    Szóval, ha már nyerésre álsz, mindig vonasd vissza az összes kis hajódat, csak a nagayok maradjanak. Az sme baj, ha teljesen visszavonulsz, ha már alig van ellenség, és minden nyersanyagot betakarítasz, mielőtt lenyomod a surmákokat. Ja és az legyen az első, hogy elvágod a nyersanyag utánpótlását a baromarcúnak (ezt könnyen kilesheted az első felderítés alkalmával).
    És persze az egyik leglényegesebb dolog, hogy egyszerre mindig egy hajót támadj, hacsak nem sok kicsivel jön (akkor csoportonként), mert így egyesével villámgyorsan leszeded őket. És mindig teddd csoportokba fajtánként a hajóidat, és harc közben figyeld őket. Ha valamelyiknek fogyóban van az élete, akkor dokkoltasd, hogy megint maxra nőjjön (D betű). Persze az egészhez meg kell tanulni egy kis mikromenedzsmentet, de hamar bele lehet jönni.
    Ha végképp rossrza fordulnak a dolgok (értem ez alatt azt is, hogy úgy végzel a páylán, hogy alig maradt hajód és nyersanyagod), akkor inkább kezd újra a pályát.
    Én tegnap újra kezdtem a játékot (már sokadszorra), és most kb a 10 pályán vagyok, ahol már 120-130 ezer nyersanygom van, melyeket a fenti taktikával gyűjtöttem.
  • Toroco
    is mertem ezeket a trükköket. csak sajna néha nincs idó az egységek leszerelésére.
  • ollie
    Az egyik trükk: ne tedd azt, amit a feladatok mondanak. Előszőr annyi nyersanyagot kell begyűjteni, amennyit csak lehetséges.
    Másik trükk: a gyorsan legyártható hajókat vissza kell vonatni (retire) mielőtt befejezitek a küldiket, mert a köv. pályán attól függ, hogy mennyi és milyen ellen lesz, hogy te mennyi és milyen hajóval kezdesz. Ha minden hajódat megsemmisíted, akkor szinte nem lesz ellen. Persze a pályák elején kell ezerrel gyártani.
  • Toroco
    most hogy igy felélénkült a topic kedvemtámadt hozzá és ujra elkezdtem. most a 4. küldinél vagyok aminél a vayger állomást kell szétlőni. csak sajna elfogyott az összes nyers anyag és elfogytak a hajóim is. most kezdhetem elöröl. majd kevesebb kutatást végzek.
  • finaltrekker
    Én a single playert se az 1-be se a 2-be nem tudtam meg csinálni. Multiba küldtem ai ellen. A 2-vel meg lehetetlen bármit is kezdeni a neten, így a polcon porosodik.
  • dinomano
    aham...de az 1ben is volt 1 -2 ördögien nehez mission, gondolom 2ben is lesz...majd kiproba, ha atjön a homeworld feeling, az istenkiralysag, imadtam...akciogamer vagyok, egyetlen 1 strat. volt, amit nyomtam, az a homeworld...ez elarul vmit a gémröl... :-D
  • bgabor
    Tényleg nagyon jó. Még csak a harmadik (negyedik? nem is számolom) küldinél vagyok, de tisztára átjön a Homeworld feeling. Eddig ugyanolyan színvonalas, mint az első volt.
  • Ryleh
    amit találtam még:magyar oldal
    mod mégtöbb
    itt meg editorok(reg kell)
    hirtelen ennyi....mindenkinek jo 7végét,és játékot:))))

U.I.:azééé láccik egy gamén ha jo...tessék,itt éled a topic,pedig nem mai csirke ez a game...de joooo:)))
  • Ryleh
    én a héten szedtem le torrentröl,DE VIGYÁZZ!!!!!!!....kering oan vezio is ami csak a letöltés után böki ki hogy mac verzio.....azaz figyelj oda melliket szeded...szoval inkább az "iso" -t töltsd,mert az "dmg"kiterjesztésüaz machintos alá van....amit szedtem simán pathcelhetö,semmi gáz nincs vele.emellett a warlords melett van más SW mod hozzá
  • ollie
    Hogy, hogy mit? Azt írtam, hogy magyar nyelvű játékra nem megy fel angol patch. Ennyi. Én megvettem eredeti angolban a játékot és azzal játszok.
  • bgabor
    Kösz, kipróbálom!
    Valójában nemcsak a single miatt kéne (bár az első résznek nagy rajongója voltam), hanem létezik egy Warlords nevű Star Wars mod a homeworld2 höz, és az kéri a readme-ben, hogy tegyem fel a patchet. Én meg felhajtom ezt a progit a világ végéről is, mert ez a warlords mod lazán üti az Empire At Wart.
  • kHares
    Javaslom keress rá valami torrentkeresővel, pl. isohunt-on, torrentspy-on biztos megtalálod.
    Amúgy meg nem játszhatatlanul nehéz patch nélkül, én is végignyomtam amint kijött a game és még sokan mások. Legalább nem olyan lemonádé mint a mostani tendencia (lásd StarWars EAW stb.) A patch ezen hogy javít? Kevesebb egysége lesz a gépnek? Egész kedvet kaptam, mindjárt elő is kerítem.
  • bgabor
    Kipróbáltam, nem megy fel az angol patch a magyar változatra. Hibaüzenetet ír.
    Erre mit mondasz?
  • bgabor
    Konkrétan erre fel lehet?
    Abból gondoltam, az 1.1 es patchnek van külön angol, francia, spanyol stb változata. Magyar nincs. 1.1-es magyar cracket sem láttam hozzá. Ezért volt a kérdés.
  • ollie
    Már miért lehetne feltenni egy angol patchet egy magyar nyelvű játékra?
  • bgabor
    Jól értem, hogy a patchet sem lehet felrakni a magyar változatra???

Az király, mert a Homeworld 2 arról volt híres megjelenésekor, hogy játszhatatlanul nehéz patch nélkül?

Az angol verziót nem lehet letölteni valahonnan?
    Wanadoon csak a gagyi magyar verzió van.

• ollie
    Ki mondta, hogy nekem magyar verzió van? Direkt kintről rendeltem a játékot, mert rühellem a magyar verziókat...
  • Ryleh
    Nekem is megvan angol ill magyar verzio..de itt egy alternativa...igy a beszéd marad,de egyebek magyarul vannak:
    link

pl a haegemoiában is a szánalmas magyar szinkron idegesitett...föleg az a hang,amiben eröltetett orosz akcentust nyomattak..
  • finaltrekker
    A Homeworld2-höz semmilyen kiegészítőt vagy frissítést nem éredemes letölteni, mert nem működnek a magyar verzióval. Ezért nem lehet vele neten játszani.
  • kHares
    Igen, én játszottam vele de mivel másra nem gondolhatott ezért mondtam.

Modokat régebben összegyüjtöttem párat azóta sincs rá időm. A star wars igéretes, talán pár hét és kijön a 0.5 változat, a gyerek sajnos az Empire at war-hoz moddolgat. Esetleg a classic rebalance-be nézek majd bele ill. a Point Defense System nevű néz ki jópofának.
  • LegionarR
    Ez az! Pörögjön csak fel a fórum!
  • ollie
    Az az első rész után jött. Van olyan jó, mint az első rész, sőt a gamrankings-on megelőzi az alapjátékot, bár igaz csak 1 tized százalékkal.
    Az is kihagyhatatlan.
  • kHares
    És amiben jött a Beast? Talán Cataclysm néven futott, igaz standalone de szerintem arra gondolt
  • Ryleh
    modok
  • Ryleh
    hi....viszont modok vannak ,és ha valaki tolja ezeket akkor léccike irjon értékelést is...thx:)))
  • ollie
    Nem olyan jó mint az egy, de ezt sem lehet kihagyni.
    Kiegészítőlemez? Lemaradtam valamiről?

Közben direkt rákerestem, nincs semmilyen kiegészítő lemez.
  • dinomano
    nekem is megvan, még nem toltam, de majd megsasolom...van oylan jo mint az 1; vagy jobb? a kiegeszitölemez milyen? :-O
    D.
  • finaltrekker
    Azt hittem csak angol verzióval lehet neten játszani.
    ???