998
-
Hali!
Aki szeretne multizni az keressen meg MSN-en!!!
Minél többen lennénk az lenne a legjobb! :))
Köszi,
Bye
u.i: Ja igen az MNS címem: [email protected] -
mi megy a plázában? -
sirály! ;) -
? -
De, a plázában megy 10.-étől. :D -
De, lehet, hogy én is megint előveszem, a kedvenc játékom. -
h1-et már sehol sem játsszák?
-
ViRoN #590 Most már működik. Le kellett töltenem a legújabb videóvezérlőt a karimhoz. Mostmár minden rendben. Egyébként ha tudtok Homeworld 2-es szervercímet azt szívesen fogadom a [email protected] e-mail címre.
Thx. -
Vid karid, konfigod? -
Toroco #588 akkor sajna nem tudom mi lehet. -
ViRoN #587 Feltettem a patchet és úgyis hülyéskedik. :( -
Toroco #586 Nekem nem volt olyan. Keress hozzá egy patchet. mást 5letem nincs -
ViRoN #585 Üdv! Van egy problémám a játékkal. Nemtom hogy bug e vagy sem. az a lényeg hogy amikor elindítok egy küldetést vagy bármit a hajókat, űrbázisokat fehérnek, és törtnek látom. Nem tudom hogy miért. Segítsetek légyszi!! -
elküldtem -
Tök mindegy, az a lényeg hogy nem megy, át tudnád nekem küldeni [email protected] -ra plz? -
173 byte -
Felül írom az eredeti region.lua-t úgyértem. Egyébként nálam cak 1kb nem 174. -
Nem emgy szó szerint bemásolom a region.lua-ba de mégse megy, lehet hogy vmit hülyén csinálok de nem értem. -
#561 -
Hi al! Hol találhatok egy English region.lua file-t? Mert nem tudom így peccselni. -
Beírod a keresőbe hogy ares vagy hogy emule, és letöltöd -
a hw1 biztos megy. ésjobb is mint a 2 szerintem -
Szerintem fog attól még működni. -
nagylzs #574 A fenébe! Most látom, hogy az én gépemben Interl 82845G vezérlő van. Igaz hogy 3D, meg hogy 64MB-os, de a HW2 ezt nem támogatja. AGP port nincs. Van valami esélyem? :-( Legalább a HW1-et tudom futtatni, vagy felejtsem el? -
nagylzs #573 MediaMarkt? Az nekem itten nem van. :-(
Innen 70km a legközelebbi MediaMarkt. :-(
Hol van az Ares? -
990 Ft a MediaMarktban, vedd meg! -
mármint az egész játékot -
Aresről vagy E-muleről ha letöltöd biztos menni fog -
nagylzs #569 Most próbálok HW2-őt telepíteni. Sehogy nem megy. CCD képfile-ben van. Mount-oltam CloneCD-vel, Alcohol-lal meg Daemon Tools-al is, de az installáló mindig azt írja ki hogy "I/O error" meg "Install file corrupt". Mit tegyek? Help, please!!! -
én 1 éve vettem ezerér, asszem a médiamart-turkálóban -
Homeworld első részét láttam Intersparban 999 Ft-ért. -
a homeworld freeciv? egyébként(ha jól emlékszem 50x50pixeles méretben) aki akarja megrajzolhatja az egységeket, csak egy fajta grafika lesz úgyhogy nem mind a két faj minden egységét kell lerajzolni, szóval interceptorból nem kétfélét, csak az egyik fajét -
Na, király! -
gondolom ez sem érdekel senkit... -
Készül a freeciv homeworldös változata, homeworldös grafika erőviszonyok, 2 faj, talán gravwellgenerator is lesz, cloakedfighter meg biztos. -
A honlap senkit nem érdekel? Végülis mindegy, ha csak én tudnék a homeworldről magamnak is elkészítenémm:) -
region.lua
-- format:
-- distributionID = nnn
-- where nnn is the distribution ID for a region of Homeworld2 as given by GameSpy
-- US distribution id is 842
distributionID = 842
locale = "english" -
De nekem csak egy 173 Byte-os file kell belőle. :D -
az emule nevű progiról le lehet tölteni a hw2-t, ahogy minden mást is(450millió fájl van rajta), vagyis asszem, mer van 10 fajta hw2, abból biztos angol az egyik:) -
Fogalmam sincs...
Szóval megvan vkinek az eredeti angol verziójú region.lua file ami 173 Byte-os?