998
-
Braveheart #312 Nektek melyik faj tetszik jobban? Ja és sikerült már vkinek multizni a crackes verzióval? -
Cat #311 a főlapon cikk, miután már töröltem... :) -
#310 asszem most is annyi -
gonosz #308 sima homeworld letoltheto valahonnan nem tudjatok? -
#306 biztos beragadt a capslock -
Cat #304 nagybetus "véleményt" el se olvasok... -
Cat #302 ha már ott problémád van, hagyd abba MOST
a forumot csak most olvastam végig - megnyugtat a tudat, hogy mindenki szop vele
cheattal nem fogok játszani, akkor már hülyeség az egész
inkább megvárom etherlords 2t, és DEL :p -
Braveheart #301 amúgy tetszik a game -
#300 csak csalás nélkül érdemes.... -
Braveheart #299 A single sztem is túl nehéz, patch várható...
én mennék multizni, csak mindig kifagy ez a fos -
Cat #298 sikeresen felbasztam az agyam a játékon
ISZONYATOSAN NEHÉZ -
#297 Na gyertek, multiba jó kis game ez! Singleben én már a 2. missionnél abbahagytam :DD -
#296 hehe! mondtam én, hogy csalás nélkül nem érdemes játszani...
nézz el ide:http://www.actiontrip.com/cheats/homeworld2 -
#295 Ilyen 1 szar köcsög katasztrófa játékot!!Grrrr!Élvezetes lenen meg minden de ez a játék menet!Pfff faszom ki van ha fél percig tökölök már bukom a missiont!Kicsit erőss!CSalódtam benne ,azt hittem jót fogok játszani de így max multiban singli-t elefelejtem level 4nél. -
Braveheart #294 De most komolyan mi lehet a baja? -
#293 Biztos azé me lassú az ADSL -
Braveheart #292 Amd Athlon XP 2000+
512 mb 400mhz sdram
Gef3Ti 128 mb
ADSL 512 MB/sec
Win XP
legújabb driverek
és fagy -
#291 ésneked? -
#290 milyen konfig? -
Braveheart #289 csak éppen a 2 nem akar menni :))
állandóan lefagy -
#288 Nekem is ment mind a C, mind a H1 winxp-n hardweres modban. -
Braveheart #287 nekem ment a h:c winxp-n -
#286 Hát bárki bármit is mond, de a gáma sokkal szebb lett az elsőhöz képest. Tegnap felinstalláltam az egyet egy kis nostztalgia gyanánt, és össze nem lehet hasonlítani a grafixot a kettőével. Maj hozok shotokat is összehasonlításképpen.
Ja, valakinek sikerült elindítania a Catalysmot XP alatt nem csak szoftveres módban? -
#285 Abban a misszióban ahol a vaygr-ok kontroll bázisát kell elpuszítani hogyan érdemes nyomni? Ha leállok azoknál az aszteroidáknál elfenekel a gép. -
#284 jah, a 4. pálya engem is szivatott nem keveset!
azóta átírtam a *.lua file-ban az RU-k értékét 1600000-re, és tököljön a halál a sok béna resource collectorral!!!
szvsz is elb@szták 1 kicsit az elsőhöz képest, de így már élvezhetőbb, a vérnyomásom is alacsonyabb, mióta csalok -
#283 Próbáltam a minelaying corvette-t, de nekem nem jön be. Túl sokat kell pepecselni vele, és ebben a jtáékban sajnos idő, az nincs... -
Zombye #282 Még valami!
Rendszeresen csinál nekem olyat a gém, hogy elindítás után fekete képernyő, homokóra középen oszt kísz. Se té se tova.
Van amikor háromszor is újra kell indítani a masinát, hogy végre elinduljon, de ha egyszer is kilépek vissza már nem tudok lépni, ismét marad a restart.
A játék közben nem fagy, és nem is szaggat (1800+XP,512MB RAM RADEON 9000 PRO 64MB) -
Zombye #281 Hali mindenkinek!
Én most a 4. pályán szívok, vagy ötödszörre kezdek neki.
Most fogom kipróbálni a Marine Fregattokat, hátha el lehet fogni pár HeavyMissle Fregattot, vagy egyéb nagy hajót, mert nagyon jönnek a mocskok.
A Pulsar Gun Corvett-ek nagyon jók a vadászok ellen, a rakétás fregattokra már kevésbé. De eleinte úgy is vadászok jönnek, arra még jók.
Apropó! Aknarakó korvettet próbált már valaki? Használhatók valamire? Mármint hatékonyak az aknák?
A platformokat se próbáltam még ki, de úgy hallottam, azok is hatékony cuccosok.
Szóval a játék szerintem is nehéz, de ez nem is olyan nagy baj. Bár már kezd őszülni a hajzatom.
Még arra gondoltam, hogy az ellenfél ResourceCollectorait kéne likvidálni, akkor tán kevesebb píze lenne az ellenfélnek hajókat gyártani.
Egyelőre ennyit.
-
#280 Mármint a multi vagy a game? -
Braveheart #279 lenne, ha nem fagyna véletlenszerűen -
#278 Nincs kedve valakinek egy HW2 multi meccshez? -
#277 Nézd meg a HW:Cataclysm-ot is, az már jóval szebb. De a grafika azért szetrintem is javult valamennyit. -
Augustus Gigo #276 vagyis védeni nem építeni -
Augustus Gigo #275 3mdik pályára tud vkli megodlást? amikor egy hajóüzemet kell építenI -
#274 Lejött. Játszom vele.
A hangulatról és a sztoriról még nem nyilatkoznék, ahhoz keveset játszottam vele.
De.
Ki mondta, hogy alig fejlődött a grafika és az irányítás?
csak annyit mondok, hogy az idő megszépíti az emlékeket.
ui.:
2000ben még 800x600ban játszottunk?
Nem látni a betűket. -
#273 Részvétem. Én az egyet nem tudtam abbahagyni, éjjel-nappal azt nyomtam (bár ugyan ez igaz a HW:Cataclysm-ra is). És abban a szerencsés helyzetben is vagyok, hogy mindkettő megvan nekem eredetiben. -
#272 bittorrenttel szedem, és 96,7%-on áll már fél napja, nics egy nyomorult seeder.. -
#271 Inkább a HW1-et nyomd végig újra :) -
#270 Na jó, meggyőztetek, harmadszorra majd nem játszom végig... -
Braveheart #269 Nekem nagyon tetszik a game, de gyakran kifagy.