19663
-
#244 na erre is lenne mondanivalóm de inkább tényleg befejezem! ;) -
manohun #243 Fogják többen is, ha meg lesz az új designja a honlapnak akkor be lesz jelentve hivatalos magyar HQnak és onnantól remélhetőleg sokkal többen fogják nézni a honlapot meg a fórumot is. -
manohun #242 Magilla én is ott voltam az összes BF talin és játszottam is klánba. Tudom hogy sok idősebb is van, akár 40 fölött, de nekik más nyújt játék élményt mint nekem. Én ott is megpróbáltam minél realisztikusabban játszani, majdnem filmet is csináltunk volna csak macerás volt Qrz kameráját megszervezni, de hát az a játék egy Arcade játék ami vonza a népet mert könnyű fragvadászatot jelen. -
#241 Ja, és a könnyű játékmenet... Hát ez bizony erősen ellenfélfüggő dolog!!!
Na de téma vége! Ezt nem ezért írtam. Nem akartam összehasonlítani a két játékot. Inkább csak felhívni a figyelmet arra, amire gondolom, már magatoktól is rájöttetek, hogy tudniillik bántóan kevesen játsszák hazánkfiai ezt a remekbeszabott játékot! -
#240 A masszív BF-esek átlagéletkora is jóval 20 év felett van!!! Hidd el...volt felmérés is erről! -
manohun #239 Mivel ebben a játékban az átlag életkor 30 év nem pedig 13 szerencsére. A legtöbb embernek csak a grafika meg a könnyű játékmenet számít nem a realizmus. Ezért nem választják ezt a játékot, ami szintén nem baj. -
#238 Ez a topic miért nem pörög úgy, mint BF1942? -
manohun #237 1. A szám azt mutatja hogy hogy állsz a rang lépéshez.
Ezt csak teljesített küldetések növelik, vagy is ahol mission successet ír ki. Bár mennyit is öltél és játszottál ha a végén meg ölnek akkor az nem és semmit.
2. Itt a gép hátulja magától elemelkedik a földtől bizonyos sebesség után. 2 rotoros gépeknél a hátsó farok lapáttal kell korrigálni ezt az oldalra tolódást. -
#236 ahhammm, éééértem! thx -
Blackthorn #235 Megint lenne egy-két kérdésem. :)
1; Ha megnézem, hogy áll a karakterem, akkor legalul van egy szám, ami nekem jelen pillanatban 43. Amennyire kivettem, ez valami százalékos érték, ami azt jelzi mikor lépek rangot. Viszont a tenapi játokomal mindössze egy pontot sikerült hozzátennem (42-ről 43-ra), pedig volt egy teljesített küldetésem gyalogossal (igaz védekező küldetés 0 kill-el), és volt egy támadó küldetés ahol kiőttem egy könnyű harckocsit, egy guruló, kétszemélyes géppuskát, ill. egy gyalogost. Az utóbbi ugyan nem lett teljesítve, bár megvolt a 10 perc, és egy zászló mellet léptem ki (???). A kérdésem, akkor az, hogy az a szám nem azt jelenti, amire én gondolok, vagy ennyire nudli a teljesítményem. Mert ahogy nézem ezzel a tempoval, mitegy 4227 év alatt leszek tizedes, ami nem rossz eredmény, csakhát addigra az emberiség is kihal! :)
2; Amennyire homályos tanulmányaimból emkékszem a repülőgepek felszállásakor (mármint a valóságban) a botkormány enyhe előrenyomásával meg kell emelni a gép hátulját, ezután a gép elméletileg, mintegy, "magától" felemelkedit a szárny fölött kialakuló vákum hatására. Nos nekem ez álltalában a legközelebbi fasoron való szétkenődést eredményezi (Offline-ban gyakoroltam! :D). Ráadásul a kétmotoros gépeknél nem tudok egyenesen felszállni mert szinte mindig elkanyarodik a gép balra. Segítsetek mit csinálok rosszul?? -
manohun #234 Ja és jó másnap reggelt :))) -
manohun #233 Az AB-t csak akkor lehet elfoglalni ha már 15 perce van legalább egy depónk. -
#232 Jó reggelt!
Tegnap játszottam este egy kicsit, és a következőket tapasztaltam. Támadtuk Zonnegen-t (vagy valami ilyesmit) éjszaka, és miután eltüntek/kiléptek az emberek ketten maradtunk. A bajtársam tankkal volt, egészen a város közelében, én pedig gyalog közelítettem. Mivel ő semmi mozgást nem látott, hatalmas gyalogtúra után begaloppoztam a városba. Ott rámijesztett egy őrtoronyból lövöldöző bot, de gond nélkül be tudtam menni az AB-ben lévő zászlóhoz. Ekkor tapasztaltam meglepve, hogy nem tudom elfoglalni... Ez miért van??? Utána elmentem két polgári ojjektumot elfoglalni (ez sikerült is), aztán egyszercsak befordultam az egyik sarkon, és ott állt egy francia tank. Pont belenéztem a csövébe. Természetesen azonnal agyonlőtt. Tehát mission failed.... De mindegy. Jó volt... -
manohun #231 :)))
Csak legyetek ott és csinálunk egy magyar különítményt ha elegen leszünk. -
Blackthorn #230 Ezek után nekem tényleg marad a "csikk-szedő", és a "evőeszközöket forró vízbe mártogató" beosztás. :) -
#229 Nem is igaz, teljesen képben voltam! (csak nem tudtam hirtelen, merre van az ellenség...) :) -
#227 Nyehehe! Már tizedes vagyok, vigyázzá'! :DDD -
#226 Sajnos csak wc-pucolás fogkefével beosztásra van lehetőség a kopaszoknak :) -
manohun #225 ja és mindegy mikor érkezel mert ezek a hadjáratok 1 napig is eltartanak. -
manohun #224 nem kell jelentkezni, csak ott kell lenni
amúgy tank közelében első részvételkor még nem kerülsz, ilyen magas beosztásról ne is álmodj :)
Választhatsz:
- ruha tisztító
- krumpli pucoló
- kézzel aknaszedő
-
#223 Én jelentkezem ágyúcsőtisztító, vagy valami hasonlóan alantas beosztásba! Ott akarok lenni!!! -
manohun #222 Csak hogy érzékeltessem a játék nagyságát:
FOCUS ON THE FRONTLINES
German Lines Tighten
German armor and infantry forces dig in along a line of 245 miles as Allied air and ground forces advance on their positions. Civilians of the 31 frontline cities and towns held by German forces were said to be taking cover in basements and bomb shelters as the two armies brace for the fight ahead.
31 város a jelenlegi front vonalon, ami összesen 245 kilométer hosszú.
Hát igen. -
manohun #221 Azért nem robbansz fel, úgy van megcsinálva a játék, hogy ilyen egyhelyre spawnolásokkor átmehettek egymáson
Most még minden bázison kezdetben ugyan annyi jármű van, ami 3 óránként töltődik újra.
Ezt RDP körönként változtatja meg a vezetőség.
Pl a mostani Axis változtatások 70%-os RDP körnél, ez még változhat míg elérjük a 100%-ot, ez ti is megnézhetitek azon az oldalon ahol elindítjátok a játékot.
RDP IN BRIEF
Opel Blitz productions quotas not met!
Heinkel 111 Medium Bomber productions quotas not met!
Production of Pak 36 37mm AT Gun units to be increased!
Better conditions allow improved Bf109E-4 outputs!
Improvements made to the PzKpfw III E Tank Production line.
Better conditions allow improved PzKpfw IV D Tank outputs!
Improvements made to the StuG IIIB Tank Production line.
Improvements made to the Flak 36 88mm AT Gun Production line.
Germany Reorganizes its Force Structure.
Better conditions allow improved Pz 38(t) Tank outputs!
Production of SdKfz 7 Halftrack units to be increased!
Másik:
4 kritérium van sikeres küldetéshez:
- 10 perc játék idő (gyalogosoknak csak ez az egy)
- legalább 1 kill
- saját zászlóhoz közeli kilépés
- nem szabad hogy fontos ember meghaljon (tanknál: commander, vezető; repülőnél: pilóta)
nem tudom pontosan hogy milyen járműbe kinek kell élnie sikeres küldetéshez.
-
Blackthorn #220 Vlószínűleg engem láttál. Mentségemre legyen mondva előtte már sikerült a felszálás, nem gyakorolni akartam, hanem menni harcolni. Ráadásul ebből egyszer rátett a fejemre egy másik repülőt azért robbantam fel. De igérem vigyázni fogok! De ha már itt tarunk: hogy működik a bázisok ellátotsága? Mitől függ, hogy hány gép, tank, vagy bármi más van egy adott bázison? Ha egyszer elfogyott valmelyik jármű, az visszatöltődik valamikor?
Másik: ha "area attack" választok, elrepülök a célterületre, ott lelövök mondjuk egy Pak30-at és visszatérek a bázisra, akkor teljesítve van a küldetés? -
manohun #219 Akik érdekel:
Október 25.-ére tervezik a 91st Strum Battalion következő hadjárattát. Neve Operation "Dusk". Mindenkit szeretettel várunk aki részt venne benne, számítsatok rá hogy 100nál biztosan többen lesznek ott. -
manohun #218 Tsen szoktunk lenni, menj fel mindig amikor játszol és fogsz találni embert.
Járművekből álltalában nem enged kiszállni még megnem állsz. Vagyis repülve nem lehet kiszállni, kivéve ha kilőttek belőle. ezért le kell szállni valahova, ha csak úgyle szállsz aföldre akkor "Rescued"-ot kapsz vagyis túlélted de a repülő elveszett, ha bármelyik német reptérre szállsz le (nem kell arra ahonnan felszálltál) akkor "Return to Base"-t kapsz amikor is a gép is és te is megmenekült.
A multkor láttam valakit próbálkozni egy reptéren aki 2-3szor felrobbant felszálláskor. Én azt szeretném kérni, hogy OFFLINEban gyakoroljatok, mert igy a német oldalnak fogyasztjátok a felszerelését, és repülőből szinte sosincs elég. -
#217 Hát én, miután majdnem szitává lőttek, visszamentem a kiinduló reptérre és ott leszálltam (kicsit zaklatott leszállás volt, mivel az egyik motor nem működött, ezért elég furcsán mozgott a gép), azt nem tudom, hogy le kell-e szállni mindenképpen, vagy elég csak a reptérhez visszamenni.
Más: kerestem a magyar társulatot TS-en, a magyar HQ-n talált címen, de az a szerver tök üres volt. Ezért csak a 66-os csatornán tudtam kommunikálni (úgy-ahogy) a társakkal... Pedig jó lenne, ha tudnék beszélni játék közben valakivel, aki már igazi nagymenő a játékban! Mert elég sok dologgal még nem vagyok tisztában... illetve hát jó lenne már valami igazán összehangolt feladatban részt venni, és erre a TS a legjobb megoldás! -
Blackthorn #216 Én is túl vagyok az első egy-két sikeres felszáláson. Ami fontos az annyira kezdőknek, mint amilyen én is vagyok:
Felszállás előtt a hátsó, kormányozható kereket rőgzíteni kell, különben a gép csak pörög egyhelyben. Ez a magyar billentyűzeten a "-" jel. A másik, aki olyan joy-jal játszik amin nincs gázkar annak jobb hijján az egér hátrahúzása, ill. előretolására (y tengely) kell állítani a gázt, mert billentyűvel nem lehet szabályozni.
Kérdés: Ha be akarom fejezni a küldetést, akkor ugyanahoz a repülőtérhez kell visszaszálnom, mint ahonnan felszáltam, vagy bármelyik reptér jó? Illetve le kell szálni, vagy a reptér folött kilépek, és azt is elfogadja? -
manohun #215 gratula
a repülésnél ez lesz a megszokott a bf110el nekem 43 halálhoz van 13 killem és azok is inkább szárazföldi egységek vagy bombázók, vadászt talán ha 2 lőttem le eddig. -
#214 na, kiprobaltam a repulest en is... elsore sikerult felszallni a bf110-el, csak kicsit furcsan reagalt a kormanymozdulatokra.... aztan rajottem, hogy max.-ra volt allitva a joyom erzekenysege, visszvattem es egybol jo lett... aztan repultem kb. 15 percig, mire odaertem a celterulet fole, erre az elso ellenseges vadasz, aki meglatott lelott kb. 3,5 masodperc alatt... pufff, na mindegy, majd gyakorlom a dolgot.
Viszont a hadseregben eloleptettek tizedesse! :D -
manohun #213 az csak a max fordulat számot állítja de van egy olyan hogy "gas" beállítás billentyűzettel amúgy nem tudom hogy lehet repülni, de joyal a tolóerő szabályzóra szoktam beállítani -
Blackthorn #212 Elvileg ugy az "É" "Á" billentyűk lennének a fordulatszám állítására, de nekem erre semmit sem csinál, ill kiirja, hogy max fordulat, de a fordulatszám marad. Ugyan ez a helyzet az F8-cal is, ott sem történik a kiiráson kívül semmi. Végignyomkodtam az egész bill-t vagy ötször, hiába...
Köszi a segítséget, lassan azért csak belejövök... :) -
manohun #211 Egyik: Szóval a motor elindítása után még gázt is kell adni azért nem megy gyorsabban
Másik: a point attack nagy a lényege hogy a városban lévő egyik zászlót kell támadni és megvédeni ha a mienk
az ilyen missiokat egyszer valaki kirakja és az ott marad egy ideig még akkor is ha az már nem aktuális. Ha mikor bemész és nem látod hogy valaki is írna a chaten akkor inkább lépj ki mert az a mission halott.
Ahhoz hogy "mission success"-t kaphass ahhoz egy olyan helyen kell kilépni ahol a mi zászlónk van. Szóval ha ellenséges város közepén lépsz ki akkor "mission failed"-et fogsz kapni. Hajóval például egy német dokk közelében kell kilépned. A másik része hogy úgy tudom hogy gyalogosokon kívül mindenkinek kell "kill" hogy mission successet kapjon. -
Blackthorn #210 Valaki azt is le tudná irni, hogy kell azzal a szaros géppel fölszálni??? Egyszerűen nem tudom a motort felpörgetni. Alapjáraton pöfög, és 2-vel gurulok.
A másik: Mi a cél, ha mondjuk egy hajóval egy point attack küldetésem van? Odamegyek hajóval, és akkor mi van? Mikor fogja azt mondani, hogy a köldetés teljesítve? Tetgnap 2 és 1/2 órát álltam egy pontnál, a szárazföldi csdapatokat már nem is látam olyan régen elmentek onnan. Amíg a löszer tartott löttem a repülőket, hármat el is találtam, aztán kiléptem, és "mission failed". Mit kellet volna még csinálnom? Ez persze vonatkozik a többi fegyvernem küldetéseire is. Töbször is elértem a feledatban kitűzött pontot álldogáltam mellette egy órácskát, kiléptem, és "mission failed"! -
manohun #209 Kösz a hozzá szólást berakom a honlapra ok? -
manohun #208 Frissült a honlap!
Fontos billentyűzet alap beállítások leírása került fel a Használati útmutatókban találjátok meg őket és a repülés leírást is. -
#206 !S Rgr! -
manohun #205 bár meddig meg marad ahogy az előbb írtam -
#204 néhány nap???
én arra gondoltam, hogy mondjuk egy hónapig nem nézek a játék közelébe...de ok! Thx a választ. -
manohun #203 Ha valaki kipróbálta a dolgokat amit leírtam a repülésről, az írja már le a véleményét a cikkről mert érdekelne