19663
-
manohun #108 Nem akarlak elkeseríteni Slow de ha egyszer online harcolsz repcsivel, szerintem még ellenem sem lenne esélyed egérrel, pedig én aztán nagyon béna vagyok. Az első komolyabb fordulónál olyan dugóhúzóba vinnéd a gépet hogy öröm nézni. Még joyal sem egyszerű egyrotoros gépeket vezetni, ezért is maradok a 110esnél, a 109el mindig lezuhanok :) Nem tudom melyik verzióval játszottál, de az 1.90 óta nem olyan egyszerű repülni.
A képek pedig még skin nélküli, fél kész verziók. Szóval ezért néz úgy ki ahogy kinéz. De az tetszik ahogy majd tankokat lehet pakolni a szállító hajóba. Egy folytában ezzel fogok szórakozni anglia ostrománál. :)
Ennél már csak a ponton hídépítő cuccokat várom. Meg a vonatokat -
#107 hali mindenki!
=)
elég ilyesztő képek ezek, commodoros időket idéz=)
bocs ;)
offline játszottam vele, kb 5 perc alatt elfelejtettem, hogy milyen csúnyák a textúrák, és nagyon élvezetes a repcsiket irányítani, mindegyik máshogy viselkedik, pompás
ja és én joy-al nem nagyon tudtam mit kezdeni, ellenben az egeret meg a gombokat nagyon ügyesen lehet configolni, és úgy már minden gond nélkül lehetett repülni...
na majd eccer lehet játszom ezzel is, most nincs időm rá sjni, de mindenkinek jó mulatságot! -
manohun #106 Most olvastam a hivatalos fórumban hogy a tengeralattjárók és a szállítő hajók már egész jól állnak, képek is voltak
RickB Transport and Sub pics -
manohun #104 Próbáljátok ki a Rombolókat. Nagyon nagy élmény. A múltok vagy 10 gépet, 5 tankot meg 2 másik rombolót szedtünk ki. :)
Persze ez csak úgy meg hogy betársulsz egy megfelelő ranggal rendelkező emberhez (asszem a magyarok közt még nincs ilyen). MWittman-t keressétek, ő keres mindig társakat, de számítsatok 1-1.5 óráig tartó játékra. -
manohun #103 Joy nélkül ne akarj repülni.
De azon kívül mindent csinálhatsz.
Menj fel az irc csatira ott általábban találsz valakit aki segít. -
#102 Lehetetlen :) -
Xboxman #101 Nah asszem letöltöm én is!Repcsi pilóta ,hogy lehetek?Joy és kormány nélkül lehet nyomni(emlékszem Blitzet nehéz volt)? -
manohun #100 Ja tegnap nyertek az angolok
De most nem lesz esélyük. -
manohun #98 Új hírek a honlapon. -
HU.man Korom #96 HI
Mostantól én is veletek tartok a warba -
manohun #95 Kijött az 1.98 -
manohun #94 na vagyok, nem sokára frissítem a honlapot az új hírekkel -
antijedi #87 lachun-al már öszefutotam, köszike amugy mindent :P
szvsz tegnap amig 2tanfolyamon" voltam lachun-nál nem nagyon volt valami nagy tumultusos csata de már annak is kurva jo hangulata volt amikor ejel jöteke enemy repcsik :P -
manohun #82 én most nem leszek egy ideig de joxytól, blondytól, plushuntól, lachuntól nyugodtan kérdezhettek. Vasárnaptól már én is leszek. -
manohun #81 ha kell segítség vedd fel a kapcsolatot valakivel aki már játszik. Ajánlom a TSt ott szoktak lenni -
manohun #80 van még!
jobb oldalt villogó szöveg a főoldalon
Play for Free!
Gigex Free Trial
azon belül
Download the free trial at Gigex
azon belül
Click here a szöveg alján
a reg szabályok:
member name: min. 6 karakter
pass: min 6 karakter
game name: max 8 karakter, csak betű és szám még space sem lehet -
manohun #77 csak úgy tudod hogy ha fel mész a 66ra
tsre is gyere fel legalább azt látod van-e fenn valaki, és majd a játékban írsz neki.
Általában az 55ös csatin is fenn vagyunk mert az a 91esek koordinációs csatija és sokan közöllünk 91esek vagy velük szokott menni.
A missziókban elő fordul hogy kevés ember van, olyan városokba menj ahol már ilyen robbanás ikon van felette, mert az azt jelenti hogy az ellenfél már megvettette a lábát ott és akkor mindig sok támadó és védő van egyszerre.
A töltés pedig azért van mert úgy van meg csinálva a program hogy mindent a kliens csinál és nagyon keveset használja a szervert, ezért nem kell hozzá nagy sávszél és lehet modemmel is nyomni.
Mivel nem egyszerű, és egyértelmű a játék kezelése, ezért ajánlom hogy keress meg valakit ICQn vagy IRCen aki tud segíteni elmagyarázni hogyan kell úgy csinálni hogy mindig jó kis csatákba legyen részed.
Tegnap is 4en voltak a TSen, és mesélték hogy 30 fős tank oszlopban támadtak városokat a 91esekkel. -
antijedi #76 nah felraktam enis, par kerdes:
- mer tolt ilyen kurva sokat game elott?? :PP
- honet lehet tudni hogy van e magyar online, mert ez a 66os csatorna vagy nem müxik vagy nem volt epp senki fent amiko neztem :P (ts és társai kizárva mivel nicns mic-em :P)
- ez a szokvanyos hogy volt 10 mission mindegyikben 1-2 emberel, a legtöbb 3 volt, vagy azé máskor normálisabb? :P -
manohun #75 jó ötlet
fel került a letöltés részbe a honlapra egy link egy tweak progihoz, nekem sokat javított a lagon -
manohun #72 Ha valakinek vannak képei amiket érdemesnek talál, hogy fel kerüljön a honlapra az küldje le nekem és felrakom -
manohun #71 brüsszel is a miénk :) de a franciák nagyon kezdtek nyomni délen :/ -
manohun #69 Megkaptuk a 66os csatornát a játékban.
Mindenki jelentkezzen be aki játszik hogy tudjunk egymásról
Ha1 csak legyél fenn amikor játszol, mi sem vagyunk ott mindig, de felmegyünk ha játszunk -
manohun #68 Megkaptuk a 66os csatornát a játékban.
Mindenki jelentkezzen be aki játszik hogy tudjunk egymásról
Ha1 csak legyél fenn amikor játszol, mi sem vagyunk ott mindig, de felmegyünk ha játszunk -
manohun #66 ök nagy névnek számítanak a németeknél
ha1 ha jártszol gyere fel TSre hogy tudjuk hogy fenn vagy -
manohun #63 Új hírek kerültek fel a honlapra -
manohun #62 ha valaki játszik akivel még nem találkoztunk az nézze meg a honlapot mert már van TSünk (köszönet Pluskátnak és a Dalai Láma klánnak) -
manohun #61 Kijött a 1.97es patch
-
manohun #60 csak védő mivel nem lehet várni az emberektől hogy órákig várjanak egy városban hogy meg előzzenek egy támadást.
Van géppuskkás ai, torony géppuskás, tank lehárító ágyú, légvédelem (20mm, 40mm)
Ezek mind egyhelyben vannak.
Gyalogosoknak fontos a géppuskás ai fekvő célpontra nem lő. -
Xboxman #59 Az NPCK-k száma mennyi és milyen szerepekben találhatók meg(azt már tudom ,hogy a fekvő gepityús emberek NPC-k)? -
#58 Valoban sokk éerdekes dolog és már várom mert ma az uj pacht sokat javitott :)http://wwiionline.freeweb.hu/
-
manohun #57 Frissült a honlap! Új linkek, és egy érdekes cikk.
http://wwiionline.freeweb.hu/ -
#56 Igazad van nem is kicsit:))) -
manohun #55 Accaunt regelés:
member name: min 6 karakter de lehet hogy 7
pass: min 6 karakter
email: kötelező
game name: max 8 karakter csak betű és szám, még space sem lehet benne -
manohun #54 Jóhírek jöttek ki! Olvassátok a honlapot. -
#52 Hi hali emberek ne tolongjunk:)semmi kérdés?:D -
#51 Nem tudom miért nem jo a 7 nap ha joljátszol 2nap alat örmester vagy. Onan hamar hadnagy azt kezdem elöröl.Éjszaka lövészeket szállitani a leg kirább:DDD -
manohun #50 mondjuk egérrel már felszálltam it is de hogy harcolni nem tudnék az biztos -
manohun #49 joy nélkül?
mivel?
az elég érdekes lehet. Biztos hogy szimulátorokról beszélsz? Mint IL2 Sturmovik vagy hasonlók? -
manohun #48 Accauntnál:
a gamename: max 8 betű, nem lehet benne space és csak szám és betű
törtekedj erre hogy a többi is a lehető leg egyszeűbb legyen, hisz ez csak egy trial acc -
manohun #47 Trial link:
http://www5.playnet.com/bv/wwiiol/dg_message.jsp?group_id=8801&parent_id=3067074