Blackthorn#235
Megint lenne egy-két kérdésem. :)
1; Ha megnézem, hogy áll a karakterem, akkor legalul van egy szám, ami nekem jelen pillanatban 43. Amennyire kivettem, ez valami százalékos érték, ami azt jelzi mikor lépek rangot. Viszont a tenapi játokomal mindössze egy pontot sikerült hozzátennem (42-ről 43-ra), pedig volt egy teljesített küldetésem gyalogossal (igaz védekező küldetés 0 kill-el), és volt egy támadó küldetés ahol kiőttem egy könnyű harckocsit, egy guruló, kétszemélyes géppuskát, ill. egy gyalogost. Az utóbbi ugyan nem lett teljesítve, bár megvolt a 10 perc, és egy zászló mellet léptem ki (???). A kérdésem, akkor az, hogy az a szám nem azt jelenti, amire én gondolok, vagy ennyire nudli a teljesítményem. Mert ahogy nézem ezzel a tempoval, mitegy 4227 év alatt leszek tizedes, ami nem rossz eredmény, csakhát addigra az emberiség is kihal! :)
2; Amennyire homályos tanulmányaimból emkékszem a repülőgepek felszállásakor (mármint a valóságban) a botkormány enyhe előrenyomásával meg kell emelni a gép hátulját, ezután a gép elméletileg, mintegy, "magától" felemelkedit a szárny fölött kialakuló vákum hatására. Nos nekem ez álltalában a legközelebbi fasoron való szétkenődést eredményezi (Offline-ban gyakoroltam! :D). Ráadásul a kétmotoros gépeknél nem tudok egyenesen felszállni mert szinte mindig elkanyarodik a gép balra. Segítsetek mit csinálok rosszul??