19663
-
#495 leestem a szerverről, de már nem is megyek vissza, mert marha késő van...
Ma nem ment túl jól a játék, mégis százados lettem. :D -
manohun #493 szerintem a sisak miatt
de elég csak rád nézni :) -
manohun #491 Egész nap nagyából -
#489 Hi!
Hát igen. A tegnapi kommandó jó volt, bár kicsit sokáig kellett autózgatni (tankozgatni). Én is kiszedtem vagy 3-4 antitank állást, meg vagy 2-3 géppuskát, de sajnos...
Aztán még este visszanéztem éjfél körül, egy-két csatára. Már 50 %-on vagyok a következő rangom felé..:)))
És az 500-at is elviszem haza a fórumból természetesen...:))) -
manohun #487 Felkerült a Filmverseny hír a honlapra. A 2.at mindenképpen nézzétek meg, mert az kihagyhatatlan. -
manohun #486 Az "OPERATION DUSK" a 91st squad ehavi nagy hadjárata. Ekkor mindig sok 91es és más emberek összegyűlnek és óriási tankoszlopokban végig robognak a szöviken. Általában 3-4 város alatt nem adjuk :) -
#484 Mi ez az Operation Dusk? Valaki homályosítson fel! :) -
#481 Remélem, addigra sikerül megoldanom a problémákat! Ha nem, akkor délután windóz újrarakás jön. Csak sajnálom a sok-sok cuccot, amit lusta vagyok cd-re kiírni, ezért oda fog veszni... :(
Na most meg megyek Várpalotára, ha minden igaz kora délután már itthon leszek megint! -
manohun #480 NE FELEJTSÉTEK 25.-ÉN "OPERATION DUSK" mindenkit várunk. -
manohun #479 Most ért végső stádiumába a játékosok filmkészítő verseny.
Meg lehet nézni a filmeket itt:
http://www5.playnet.com/bv/wwiiol/movies.jsp -
manohun #478 Na jó éjt mindenkinek. Túl léptük az 1000-et. Tegnap 71 látogatónk volt a honlapon amit a rági rekordhoz (44) képest király.
Remélem az újak közül sokan eljutottak a fórumra is és nemsokára becsatlakoznak. -
#477 Ja nállam is esik elég rendesen. Elég röhelyes. -
manohun #476 esik a hó pesten :) -
manohun #474 Ok majd holnap segítek!!! Ma már eleget ittam :) -
#473 Egyre jobban tetszik a játék annak ellenére hogy még senkit nem sikerült megölni :))
Mano, vagy aki illetékes kéne néhány tipp, hogy hogy lehet normálisan célozni a repülőn a géppuskával? Persze gyakorlat kérdése, de mit hogy érdemes beállítani? Mert a levegőből a sok kis célpontra nagyon pontosan be kell lőni az irányzékot, nekem meg állandóan túlmegy :( Eddig még nem sikerült túlélni légi bevetést :P -
#470 Sikerült felszenvednem egy mozillát, egy cd mellékletről.
Most viszont azt írja a playgate, hogy offline. Jajjj. jajjjjjjj, jaj, jaj, jaj!!! -
#469 Ja jó volt a kommandó :)) Kár hogy kilőtték a sofórömet, aztán nem tudtam semmit csinálni. Majd rendezünk még ilyet remélem ;) -
antijedi #467 tegyél fel más böngészőt, myie is jo akár, vagy mozilla, stb...
hátha sikerül :) -
manohun #466 Nagyon úgy tűnik, hogy még ma átlépjük az 1000 látogatót a honlapon. Köszönöm mindenkinek aki valaha is megnézte, a honlapot. -
manohun #464 Sajna az explorerben nem tudok segíteni.
De itt egy közvetlen link a játékhoz:
Axis -
#463 Segítség!!! Valami baj van a gépemmel... azt csinálja, hogy nem hajlandó az iExplorer megnyitni semmit. Ezzel ki van lőve ugye a WWII-zés is. :( Nem jöttem rá, mi a baj, csak SystemRestore-al tudom visszahozni, de pár perc múlva megint megdöglik... Nem a nettel van a baj, mert bármilyen public IP címet meg tudok pingelni, hanem egész egyszerűen maga az internetexplorer nem akarja megnyitni az oldalakat. El sem kezd letölteni semmit! :((((((
Bocs a OFF-ért, de így a játékot is nehézkes elindítanom... valami ötlet? -
manohun #462 De ha jó én is irok cikket, képekkel kiegészítve és elküldöm -
#461 Emberek, akkor most hányan is vagyunk össz-vissz? -
manohun #459 király :)
ha eltudod intézni, hogy megnézzék és cikket is irjanak róla az jó lenne. -
#458 Hi all.. Manohun, köszi a tegnapi eligazítást. Sajnos a gépem megint szórakozott, úgyhogy ki kellett lépnem.
Mivel az 576-nál dolgozom, ezért szólok odabent, hogy tegyük fel az 576 online-ra is. Azt is nézik hetente 60-70000-en, úgyhogy... Akár letöltési linket is feltehetünk.
Most pedig szépen fogom magam és elkezdek harcolni...:)))) -
manohun #457 Szóval azt akartam mondani, hogy itt szabadon közlekedhetsz, a mission kiválasztása nem korlátozbe, attól még csinálhatsz bármi mást is, ha ott épp nincs semmi. -
manohun #456 Lacc ne tekints ezeket a mission-okat olyannak mint más játékokban, ezeket nem kell teljesíteni, csak azért van rá szükség hogy legyen egy piros nyilad a térképen hogy el ne tévedj. Egyszerűen mondva kb ennyi. Ha jó csatában akarsz részt venni menj olyan városokra amiket már megtámadtak (robbanás ikon a város felett).
A FB 2 épületből áll. Inf spawn, Vechspawn. Mind kettőre 8-8 robbanó töltet kell. Vagyis 4 sapper. Mással nem lehet felrobbantani ezeket az épületeket. -
#454 TS-elni csak este tudok sajna, most nem olyan helyen vagyok :( De ha ma este leszel fent akkor majd lenne 1-2 kérdésem :)
Tehát azokat a zászlós földtúrásokat kell felrobbantani a Sapperekkel? És ha fel van robbantva akkor kész, vége a küldinek? -
#451 Most délután gondoltam kipróbálok egy kis tankozást: Kiválasztottam egy tankos missiont. Nem teljesen tudtam mit kell csinálnom, nincs túl részletesen leírva ez, vagy csak én nem találtam meg :) Szóval egy városkából el kellett mennem egy másik városba (gondolom szétlőni mindent). Aztán menet közben derült ki a térképen levő nyíl alapján, hogy a két város közt, félúton levő angol támaszpontra kell menni. Ott viszont az égvilágon semmi/senki nem volt, csak a spwan helyek, meg egy repcsi, ami megpróbált lelőni nem sok sikerrel, magától belefúródott a földbe.
Szóval nem volt ott senki, megpróbáltam kilőni a spawn helyet nem sok sikerrel. Lófráltam ott egy darabig aztán kiléptem, de mit kellene ilyenkor tenni? Halott mission és kész? :) -
manohun #447 ÚJ hírek a honlapon -
manohun #446 WOW nem is gondoltam hogy ilyen gyorsan fel kerül :) -
#443 Thnx! -
manohun #439 Új kis film a bétából
Tracks and dust -
manohun #438 CTRL+C leírtam a bill beállításoknál -
#437 Manohunnak hála már nagyjából felfogtam miként is kell repcsit vezetni. Nem semmi hogy mennyire realisztikus, még hozzá kell szoknom :)
A földi csatákhoz szintén hozzá kell még szokni, még nem világos minden részlet.
Viszont baromira zavar (főleg gyalogosnál), hogy mikor nézek az egérrel ide-ode, akkor mozog az a szürke kurzor is, amivel a chat-ablakban lehet kattintgatni. Valahogy azt nem lehet kikapcsolni? A controlsban nem láttam rá gombot... -
manohun #435 Ha valakit érdekes, Lacust biztos
Desert Rats vs Afrika Korps
A magyar Digital Realitytől -
manohun #434 itt van még egy
-
manohun #433 Most olvastam el a 20.-ai hírlevelet volt benne egy kép amit csak ide rakok fel a honlapra nem
-
#432 Na sikerült végre felszállnom a BF110-el a leírásod alapján :) Nem is gondoltam volna hogy ennyira valósághű repcsi-szim. van ebben a játékban, nagyon tetszik. Nagyobb bajom van inkább azzal, hogy hova kell mennem, és mit kell csiálnom sajna, ez még mindig nem világos... -
manohun #431 De előtte mindenki olvassa el a honlapon a repülésről írt cikket, azt nem akarom újra elmagyarázni