19663
  • munka_gorilla
    Ahham...értem. Köszi!
    És megéri az árát??? (Hülye kérdés. Szerinted nyilván, különben nem fizetnél érte...) Végülis kipróbálom az ingyen dolgot, aztán maj meglátjuk...igazam van? Hát persze! ;)
  • manohun
    van még ingyenes játék
    megvenni annyit jelent hogy elő fizetsz rá
    először 19 dollár ekkor aktiválját az accodat és kapsz egyhónap játék időt
    utánna 13 dollár havonta
    elég online letölteni a gamet, és a cdkey-ert kell fizetni.
    De ha nem zavar hogy mindig közlegény leszel 1 hét után akkor csak újra kell regelni az ingyenest és már játszhatsz is tovább amíg tart ez az ingyenes lehetőség
  • munka_gorilla
    Sziasztok!
    Lehet egy pár kérdésem?
    Működik még a valahány napos ingyen játék lehetőség?
    Az mit jelent, hogy megvetted a játékot? Meg lehet venni cd-n is? Vagy csak a licencet kell?
    Lehet úgy, hogy kifizetsz egy adott összeget és kész, vagy mindíg havonta/félévente kell csengetni?
    (az a baj, hogy munkahelyről nem jön be az official oldal...ezért kérdezősködöm itt) ;)
  • manohun
    csa

-érdemes ha szereted a 2. vhs szimulátorokat
    -1 szerver van ott játszik mindenki
    -4 magyarról tudok aki megvette (köztük én az egyik) és mág jónéhányan a trialal játszanak (Ha TSre felmész akkor ott fogsz találni embereket)
    -tudtommal eddig mindenki némettel játszik
  • szmöre
    Sziasztok!

Érdemes ki probálni?mennyi magyar van?melyik oldalon?
    Melyik serveren, ha van több?
  • manohun

Milyen régóta vártam erre
  • manohun
    Új képek fenn a legújabb fejlesztésekről...
    Cargoship
    Sdkfz251
    LMG
    Stuart
  • manohun
    nem rég olvastam hogy a szállítóhajókon megoldották, hogy lehessen rajtuk sétálni és még csak nem is csúszkálva. Ha ez jól fog sikerülni, könnyen tudnak majd partraszálló hajókat is csinálni.
  • manohun
    wow látom felturbózták a fórumot :)
  • manohun
    ok minden hónapban van Squad night a 91eseknél
  • manohun
    A főparancsnokság határozza meg a készültségi szintet (zöld,sárga,piros), ők szervezik a nagyobb akciókat, döntenek az új felszerelésekről és a régiek mennyiségének megváltoztatásáról, ők határozzák meg hogy egyes alakulatok hol harcoljanak, ők segítenek egyes támadásokhoz és védekezésekhez elég embert szerezni
  • manohun
    Ez minden oldal Főparancsnoksága (HC) határozza meg, akik szintén játékosok.

A mostani rossz döntések miatt le is mondott Kokko a Főparancsnoki posztról és most ideiglenes parancsnokunk van: vasquez

Német oldalon ez a parancsnokság kb. 300 embert jelent ha jól tudom.
  • Xboxman
    ezeket a döütéseket ,hogy ki,mikor,milyen felszerelést kap ki hozza meg(ai)?
  • manohun
    ja és grat az S35ösökhöz :)
  • manohun
    ja én is ott voltam egy ideig, nagy szabadtér van a keleti zászló körül, meg néhány bokor így jól lehet mesterlövészkedni
  • manohun
    én most puskással írtottam, kb. 5kill/death arányom volt ma. Jó kis csaták voltak
  • manohun
    91st vezetése szerint ha 2 napig még kitartunk úgyhogy a gyáraink is meg vannak akkor megkapjuk a PIIIH-t és akkor visszatudjuk nyomni őket
  • manohun
    az RPD döntések rosszak voltak
    először a Bf110C4et kaptuk a BF109F helyett és ettől kezdve már veszve volt a csata
  • FreddyHawk
    Hogyan szorultatok ennyire vissza ??? Gyenge a német vezetés, valamiben erősebbek az angolok, nincs balance ?
  • manohun
    Nem tudom hogy de sikerült egymás mellé rakni a képeket
  • manohun
    Operation Castle - 91st StrumBattalion - szeptember 26
  • manohun
    Kész MG34
  • manohun
    RickB - új képek
  • manohun
    Nem tudom mi befolyásolja a létszámot, de ettől változatos a játék. Előfordulhat hogy valami szervezett támadás volt azon mindig többen szoktak lenni mint általában.
  • manohun
    Milyen errort ír ki?

ha 10057 vagy valami, akkor csak próbálkozz mert az annyit jelent, hogy nem tudott kapcsolódni, néha előfordul főleg az elején. Próbálkozznéhányszor.

Ha nem megy gyere fel TSre, IRCre és segítünk.
  • Hamlet
    Grrr. Registráltam, de nem tudok belépni, error a loginnál. Pedig ezt a 7 napos Trialt csináltam. Managenelni tudom az accountom, de játszani nem. Csináltam mégegyet, de semmi változás. Valami ötlet?
  • manohun
    meg ami még fontos de inkább a bennfenteseknek mond valamit:
    - felszerelés változtatás első lépéseként a géppuskásokat lehet majd skullóval felpakolni a többi gyalogosnak
    - a deployment első lépéseként bombázó és romboló osztagok létrehozását tervezik.
    - újra írják a jelenlegi víz kódot így tengeralattjárók megvalósítása is lehetővé válik. (Nem rég volt is róluk kép)
  • manohun
    jövő hétvégére várhattok jó kis képeket az 1.10ről, és Gophur azt irt hogy kiadják Október vége előtt szóval készüljetek:
    - csataszállító hajó
    - sdkfz 251/1
    - géppuskák (mg34 :))) )
    - reálisabb repülő sebzés modell (hullani fognak mint a legyek :) )
    :)
    (meg amit a szövetségesek kapnak: p39, m3a3, laffly W15)
  • manohun
    3 v. 4 várost sikerült elfogalani de Sedanban kifújt a támadás és 3 órás álló háborút vívtunk a folyó 2 oldalán, nagyon jó volt. Én aznap 50 killt csináltam, többet mint 10 nap alatt összesen
  • manohun
    ne félj, különben is a szövetségesek megérdelemnek már egy tisztességesen kiharcolt győzelmet. Legalább intenzív a csata, tegnap 10+ városban volt nagy csata, ebből 3ban a 91esek ostromoltak, sajnos csak egy félig sikerel Operation Castle-t tudtunk összehozni, de így is több mint 50 91st és összesen legalább 120 ember vett részt, majd mellékelek néhány képet
  • manohun
    Működik a TS
  • manohun
    tudom sajnos addig is legyetek a 66os csatornán
  • manohun
    RickB Closed Beta pic
  • manohun
    már szóltam pluskatnak azt mondta utánna néz
  • manohun
    Igéretes
  • manohun
    Felkerült 1-2 új kép és egy leírás a játékban használható parancsokról és kifejezésekről
  • manohun
    Sajna a RickBs képek már nem élnek
  • manohun
    Magyar HQ

• manohun
    3 új képet is raktam fel.
  • manohun
    Új hírek kerültek fel.

Géppuskák és hogy az 1.10ben mi lesz.

Biztató hírek.