19663
  • Fritz Von...
    De ez a grafika is csak akkor gyengébb, ha közel mész és kifejezetten erre figyelsz. Messziről a mezők-erdők, folyók, hegyek mind nagyon komolyan néznek ki. Amikor reggel a nap feljön, az meg kifejezetten szép, plusz a köd...
  • Lacc
    A grafix egyértelműen gyengébb (ami érthető is, majdnem egész Európa le van modellezve), de a játékélmény, ha belejössz szerintem jobb.
  • DarkHorSe
    jobb mint a ps ?
  • Lacc
    Hát nekem a felszállás úgy-ahogy megy már (kb. 5-ből 4-szer :D), sőt, ha fent vagyok, fent is maradok elég sokáig. Viszont a túlélés az más más tészta :) Az meg, hogy eltalálok valakit, hajjaj! :D

Én ha jól emlékszem 3 városban voltam az Op:Duskban, tovább nem tudtam maradni, de nagyon tetszett.
  • Lacc
    Aha :)
  • Fritz Von...
    Hát igen... én benne voltam 6 városban is. De sajnos kifulladt egy helyen. Gyanúsan hamar odamozgósítottak.
    Biztos elárulta vki a tervet...:)))
    Az az igazság, hogy jó itt mindegyik fegyvernem. Mindennek megvan a varázsa sztem.
    Holnap megyek a bankba creditkáryáért. :)))))
  • magillagorilla
    De, én a trial acc.-omat is itt csinaltam!!!
    Ja, grat a felszálláshoz! Most már csak a túlélést kell gyakorolni, ellenséges területen! Ez még nekem sem megy... Aztán rátérhetünk az ellenséges célpontok megsemmisítésére!
    Bár őszintén szólva a földi harc nekem jobban tetszik! A tegnapi Dusk-balhé elképesztően fantasztikusan borzalmasan jó volt!!! Kár, hogy le kellett lépnem, így csak két város legyalulásában vehettem részt.
  • magillagorilla
    Na, most akkor ezen a linken nem lehet csinálni új reget???
  • DarkHorSe
    ez télleg ilyen jó ?
  • manohun
  • Fritz Von...
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JÁTSZANI AKAROK!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • manohun
    A képek részlegbe fel került néhány új kép, plushun előléptetése is.
  • magillagorilla
    Szegény Te! :)
    Tényleg rossz lehet!
  • Fritz Von...
    Hi!

Sajnos nekem is eljött az idő... lajárt az accountom. Pedig azt hittem, hogy rólam valamiért elfelejtkeznek.
    Ahogy néztem, tényleg nincs trial lehetőség.
    Még átgondolom az ügyeimet (fizu, ilyesmi), és valószínűleg megkérek rá titeket, hogy segítsetek elintézni a fizetést. Sztem elő fogok fizetni. Most is kész vagyok, hogy nem tudok felmenni. :(((
  • Lacc
    Ja de utána meg bedöglött a motor a tankban, de nem értem hogy miért. Nem vettem észre hogy lőttek, és kilőtték azt (de lehet), a legénység is ép volt, meg minden, csak egyszerűen bedöglött... Nem értem, nem is terheltem túl.
  • Lacc
    Lol, egyre jobban tetszik nekem is ez a game :D
    Most délelőtt részt vettem egy városfoglalásban, ahol volt azért némi ellenállás is. Megyek a depot fele kis könnyű tankkal, és a kapun épp fordul ki egy angol üteg. El tudom képzelni a manust mit gondolt, ahogy egy tank állta el előtte az utat a kapuban :D Még kétségbeesetten nyomott egy deployt, megpróbált lőni, de már késő volt
  • Lacc
    Ja, ütős kis vidó lett az biztos...
  • manohun
    Elég egyértelműe vezet a 2., én is arra szavaztam.
  • manohun
    Hi Lacus! Ha kell gyakorolhatunk együtt nekem is kell
  • manohun
    Jó éjt!
  • manohun
    OK Lacus örülök hogy előfizetsz. Segítek természetesen mindenben.
  • manohun
    Bocs a sokl hibáért
  • manohun
  • manohun
  • manohun
    http://www.mirror.wwiionline.com/images/newsletter/102403/lmg.jpg
  • manohun
  • manohun
    Forbidden, de nekem is megvan a kép a honlapról, nem sokára fel is rakom
  • magillagorilla
    Csak nekem nem mutatja meg a képet?
  • magillagorilla
    Gratula Plushunnak!

• Lacc
    Na most jöttem ebből az Operation Dusk-ból! Nagyon nagy feeling volt, nem volt semmi az a sok tank meg játékos egyszerre. Elő is léptettek PFC-be :)
    De kár hogy nem volt olyan nagy ellenállás, majd talán most estére összeszedik magukat az angolok.
  • manohun
    OPERATION DUSK Hivatalosan is megkezdődött

66os csati ha részt akartok venni
  • Lacc
    Akkor most hányan is vették meg?
  • manohun
    án is sajnálos ez megnehezíti ahelyzetet pedig már egész jól beindultunk.
  • Lacc
    Szóval vége a trialnak :( Kár, ez azért megnehezíti az új emberek toborzását...
  • manohun
    Hírek az 1.10ről és a Free trialról a honlapon!!!

• manohun
    MG34ről film:

http://www.mirror.wwiionline.com/downloads/lmg_beta_hi.avi
  • Lacc
    Eddig még engem egyszer sem dobott ki, csak egyszer töltésnél kifagyott, de az nem hiszem hogy emiatt lett volna. Azt elhiszem hogy zabálja a ramot, ekkora játszható terület mellett... :)
  • manohun
    Lacus azt már megoldották, a programnak már nincs semmi ilyen baja. Nekem többször volt 2.30-as missziom, és nem fagytam. Nálam havonta egyszer, kétszer fagyki szóval nem a játék gondja. Azt nézzétek meg hogy a ramotok nem melegszik-e túl, mert a game nagyon intenzíven használja, jobban mint bármi más.
  • Fritz Von...
    Én meg most értem haza az esti bulizásból. :)))
    Magilla: GRAT!

Sajnos az a helyzet, hogy elég sűrűn fagy a gépem a játék közben. Nem tudom, hogy ez mitől lehet, talán Radeonra nincs rendesen megírva. De ma is fent voltam, Lacc-cal és Horvy-val együtt ki is találtuk, hogyan támadjuk be Longuyont. De megint kifagytam, hoyg a franc essen bele...:)))) Aztán meg mennem kellett...
  • Lacc
    Nagy nap a mai, megöltem két angolt! :D Egyet tankkal szétgéppuskáztam, egyet meg fejbelőttem K98-al, mikor Lachunnal kommandóztunk. Igaz ez utóbbi így is megölt, de legalább utána elvérzett :)