19663
  • manohun
    Minden el lesz magyarázva amit én tudok, ami nem sok, úgy hogy gyorsan végzünk :)
  • Lacc
    10kor oktatás? Ott leszek! :D Remélem a bill. kiosztást is elmagyarázzátok, mert a repcsi-controlsban a felét nem értem a beállításoknak...

Sorry Lachun, nem csekkoltam délelőtt a topikot, pedig mentem volna ts-re akkor is :(
  • munka_gorilla
    Fanatikus állat!
  • Fritz Von...
    Fogok is... most is bentről felnéztem (már az itteni gépre is felraktam). De egyelőre nincs nagy pörgés.
  • Fritz Von...
    Mi van Tuvokkal??? :))))))
  • manohun
    Fritz 11től is jöhetsz.
  • Xboxman
    Tuvok?:P
  • Xboxman
    coool:)
  • Fritz Von...
    "De van, de van, de van..."
  • munka_gorilla
    Ez nem mentség!!! :D
  • Fritz Von...
    Ez jó ötlet.. de én sajnos csak kb 11-től érek rá. A HBA-val ClanBase meccsünk lesz...
  • manohun
    Ma este 10kor TSen és a játékban "Hogy kell repülni" óra lesz. Akit érdekel jöjjön.
  • manohun
    Végre itthon este megyek én is gamelni.
  • HBA|Lt. Vitez
    gondolom :D
    na ha ráérsz nagyszerű nyomhatnánk berlint csak engispuskával,no mitszólsz hozzá? :)

ennyire meg ne éljenezttek nemcsináltam semmi konkrétat :)
  • munka_gorilla
    Éljen Vitéz!!! Vivát, vivát, viváááááááááááááááát! Mondjuk én is nézhettem volna valami nevet! Na, majd most úgyis ráérek a köv. napokban...
  • munka_gorilla
    Ááááá, nem lenne értelme! Vitéz tök bénán lő K98-al!
  • munka_gorilla
    K98 party WWII-ben?
  • HBA|Lt. Vitez
    figyelj nembeszólni mer elkenem a szádat :D
  • Lacc
    Tegnap kicsit szerencsétlenkedtem, de nem nagyon sikerült még ráéreznem a játékra :)) Pl. fogalmam sincs hogy hol találok jó nagy ütközeteket stb. Meg a tankomba se találtam sose crew-t meg hasonlók. Gyalog meg ugye nem túl élvezetes menni ebben a gameben...
    De ma leszedem a TS-t aztán megkérdezem mi a helyzet :)
  • munka_gorilla
    miva? Te meg mit keresel itt???
  • HBA|Lt. Vitez
    így legalább nem vesztettetek srácok! :D
  • magillagorilla
    !S mindenkinek, aki részt vállalt ebben a dicsőséges hadjáratban! Tegnap sajnos nem értem rá :(((( De, majd...
  • Xboxman
    Valaki le tudná írni ,hogy tudok repülni?Eddig csak egyhelben sikerült forognom:/
  • Lacc
    Na sikerült accountot csinálni, meg bálltam Axis oldalra :) Már csak a TS2 cím kellene...
  • Fritz Von...
    Csak logóm még nincs HBA-s...
  • Fritz Von...
    Már nem vagyok a tagja... ezért jöttem el...
  • Vata
    Hmm. Van egy kérdésem. Ha benyomtuk a békazabálókat a csatornába, resetelni (szép szó) fogják a térképet? Vagy lehetőség van esetleg Angliát is megenni vacsorára...
  • munka_gorilla
    De, legalább ne hoznátok rájuk szégyent!!!
  • Fritz Von...
    Mi a BF-ben a D2MH-t azért találtuk ki. Doni 2. Magyar Hadsereg...
  • Vata
    Vagy lehetne egy olyan nevet választani, ami megadná a tiszteletet egy olyan kiváló magyar katonának, akit meghurcoltak, vagy megöltek a II. WW után...
  • Fritz Von...
    Hi srácok!

Tegnap sajnos nem voltam túl sokáig, Bf-es elkötelezettségeim voltak a HBA-nál. :))
    Szal a Hunyadi-páncélos jónak hangzik. 2nd SS HunPanzer division. :)))))
  • munka_gorilla
    Próbálkozz kitartóan!!!
  • Lacc
    Nem tudok accountot csinálni :( Gondolom lehalt az accountos serverük...
  • Vata
    .em salute katonák!
    Szoktátok olvasni az OKW lapot? Vasquez valami eszméletlen jó poénokat szokott írni...
    OKW
  • munka_gorilla
    Hehe! Szerinted?
  • Lacc
    Na emberek melyik oldalra álljak? Axis vagy Allies?
  • munka_gorilla
    Micsoda poén! 1000 dollárért még egy saját szobrom is lehet!!! Na, majd ha nyerek a lottón!
  • manohun
    Hali mindenkinek. Most megyek haza. Addig is egy új hír került fel a honlapra.

A "Hunyadi páncélos" név tetszik.
  • Lacc
    Most kaptam a fülest, hogy milyen jó kis gamma kerekedett ebből :) Szóval most kipróbálom én is, annak ellenére hogy néhány hónappal ezelőtt nem jött annyira be. Igaz, akkor nem volt ez a magyar scene sem.

Emlékszem az nem jött be annyira, hogy nem lehetett kiszállni a járművekből, de ez gondolom most sincs így :( De sebaj, remélem ráérzek az ízére.
  • magillagorilla
    Már jött ma egy ajánlat! Gulash-squad! :DDD