19663
-
manohun #430 Minden el lesz magyarázva amit én tudok, ami nem sok, úgy hogy gyorsan végzünk :) -
#429 10kor oktatás? Ott leszek! :D Remélem a bill. kiosztást is elmagyarázzátok, mert a repcsi-controlsban a felét nem értem a beállításoknak...
Sorry Lachun, nem csekkoltam délelőtt a topikot, pedig mentem volna ts-re akkor is :( -
#428 Fanatikus állat! -
#427 Fogok is... most is bentről felnéztem (már az itteni gépre is felraktam). De egyelőre nincs nagy pörgés. -
#426 Mi van Tuvokkal??? :)))))) -
manohun #425 Fritz 11től is jöhetsz. -
Xboxman #424 Tuvok?:P -
Xboxman #423 coool:) -
#422 "De van, de van, de van..." -
#421 Ez nem mentség!!! :D -
#420 Ez jó ötlet.. de én sajnos csak kb 11-től érek rá. A HBA-val ClanBase meccsünk lesz... -
manohun #419 Ma este 10kor TSen és a játékban "Hogy kell repülni" óra lesz. Akit érdekel jöjjön. -
manohun #418 Végre itthon este megyek én is gamelni. -
HBA|Lt. Vitez #417 gondolom :D
na ha ráérsz nagyszerű nyomhatnánk berlint csak engispuskával,no mitszólsz hozzá? :)
ennyire meg ne éljenezttek nemcsináltam semmi konkrétat :) -
#416 Éljen Vitéz!!! Vivát, vivát, viváááááááááááááááát! Mondjuk én is nézhettem volna valami nevet! Na, majd most úgyis ráérek a köv. napokban... -
#413 Ááááá, nem lenne értelme! Vitéz tök bénán lő K98-al! -
#411 K98 party WWII-ben? -
HBA|Lt. Vitez #409 figyelj nembeszólni mer elkenem a szádat :D -
#407 Tegnap kicsit szerencsétlenkedtem, de nem nagyon sikerült még ráéreznem a játékra :)) Pl. fogalmam sincs hogy hol találok jó nagy ütközeteket stb. Meg a tankomba se találtam sose crew-t meg hasonlók. Gyalog meg ugye nem túl élvezetes menni ebben a gameben...
De ma leszedem a TS-t aztán megkérdezem mi a helyzet :) -
#405 miva? Te meg mit keresel itt??? -
HBA|Lt. Vitez #403 így legalább nem vesztettetek srácok! :D -
#401 !S mindenkinek, aki részt vállalt ebben a dicsőséges hadjáratban! Tegnap sajnos nem értem rá :(((( De, majd... -
Xboxman #395 Valaki le tudná írni ,hogy tudok repülni?Eddig csak egyhelben sikerült forognom:/ -
#393 Na sikerült accountot csinálni, meg bálltam Axis oldalra :) Már csak a TS2 cím kellene... -
#392 Csak logóm még nincs HBA-s... -
#391 Már nem vagyok a tagja... ezért jöttem el... -
Vata #390 Hmm. Van egy kérdésem. Ha benyomtuk a békazabálókat a csatornába, resetelni (szép szó) fogják a térképet? Vagy lehetőség van esetleg Angliát is megenni vacsorára... -
#389 De, legalább ne hoznátok rájuk szégyent!!! -
#388 Mi a BF-ben a D2MH-t azért találtuk ki. Doni 2. Magyar Hadsereg... -
Vata #387 Vagy lehetne egy olyan nevet választani, ami megadná a tiszteletet egy olyan kiváló magyar katonának, akit meghurcoltak, vagy megöltek a II. WW után... -
#386 Hi srácok!
Tegnap sajnos nem voltam túl sokáig, Bf-es elkötelezettségeim voltak a HBA-nál. :))
Szal a Hunyadi-páncélos jónak hangzik. 2nd SS HunPanzer division. :))))) -
#384 Próbálkozz kitartóan!!! -
#383 Nem tudok accountot csinálni :( Gondolom lehalt az accountos serverük... -
Vata #380 .em salute katonák!
Szoktátok olvasni az OKW lapot? Vasquez valami eszméletlen jó poénokat szokott írni...
OKW -
#378 Hehe! Szerinted? -
#377 Na emberek melyik oldalra álljak? Axis vagy Allies? -
#376 Micsoda poén! 1000 dollárért még egy saját szobrom is lehet!!! Na, majd ha nyerek a lottón! -
manohun #374 Hali mindenkinek. Most megyek haza. Addig is egy új hír került fel a honlapra.
A "Hunyadi páncélos" név tetszik. -
#367 Most kaptam a fülest, hogy milyen jó kis gamma kerekedett ebből :) Szóval most kipróbálom én is, annak ellenére hogy néhány hónappal ezelőtt nem jött annyira be. Igaz, akkor nem volt ez a magyar scene sem.
Emlékszem az nem jött be annyira, hogy nem lehetett kiszállni a járművekből, de ez gondolom most sincs így :( De sebaj, remélem ráérzek az ízére. -
#365 Már jött ma egy ajánlat! Gulash-squad! :DDD