19663
  • steweee
    nem akarok belerondítani a topicba, de lenne egy kérdésem: ez tényleg ennyivel jobb mint a bf1942? hogy képesek vagytok fizetni érte?komolyan kérdezem,lehet hogy akkor engem is érdekelne,csak ki szeretném próbálni előtte vhol
  • Vata
    Vicces cég az OTP. Azt mondták nekem a HELPDESKnél, hogy kérjem meg az eladó bankját, hogy vegye fel velük a kapcsolatot. Magyarul a saját pénzemmel nem tudok fizetni, mert a saját bankom azt mondja, hogy az ELADÓ kockázatot jelent számukra. Mondom nekik, hogy a kockázatot nyílván én viselem, de olyan hülye volt a gyerek, hogy fölfele sikított a hullámvasúton. Értitek? A saját pénzem fölött (ami nincs lekötve) nem rendelkezem...
    Mindjárt fogok egy PzII-t és meglátogatom őket...
  • Pluskast
    Sziasztok!
    A Ts valami okból kifolyólag nem müxik a hibát még nem tudom, de estére megpróbálom megoldani. Valószínűleg behalhatott a server.
  • Lacc
    Gyűlünk gyűlünk :) Ha lejárt a trialom szerintem én is előfizetek.
  • Vata
    Dombornyomásos...
    Megkérdezem őket telefonon...
  • manohun
    Jah és miután meg csinálad menj a accaunt managementbe és updateeld mert akkor azonnal újra elküldi a pénzigényt a játék.
  • manohun
    Vata elvileg dombornyomásos credit kártya kell és az azon lévő számot kell megadni. Lehet hogy ez a gond. Az is lehet hogy külön kell engedélyeztetni a banknál a netes pénz levételt.
  • Vata
    Nos a státuszból világosan kiderült hogy az OTP utasítást kapott a teljesítésre, de "has been declined". Nem értem, mert E-Mastercardom van, a számlára semmilyen különös tiltás nincs életben. (és pénz is van rajta persze ) Kicsit ugyan csodálkoztam a megrendeléskor, hogy semmi titkos kódot nem kért a szerződésben, dehát spec. magilla révén tudom, hogy ez nem probléma. Nos már elhatároztam, hogy bemegyek a fiókba, oszt jól megkérdezem hogy ugyan miért nem tudok neten vásárolni (előfizetni)...
  • FreddyHawk
    Hehejj, az mekkora volt ! Főleg, mivel az advance base ről is valami eszméletlen nehéz volt kijutni, mivel 2 repülő bombázta, géppuskázta folyamatosan, nagy nehezen felérünk, már látjuk a kis falut, és elkezdhettünk bujkálni a bofors elől ... Csudajó volt !
  • manohun
    Király még egy ember!!!

Ha részleten kifejtenéd leht hogy tudok segíteni. Mit utasított vissza a bank?
  • Vata
    !S
    Előfizettem én is a játékra. Valamiféle bankprobléma van, nem volt vkinek valami hasonló? (visszautasított a bank szombaton)

• Fritz Von...
    Bye!
  • manohun
    Jó éjt mindenkinek!

Megint egy eredményes napot zártunk :)
  • Fritz Von...
    THX! :))
  • magillagorilla
    Fritz! Gratula az élménybeszámolóhoz (ami igazából nem is az, inkább nevezném történetecskének), nagyon jó!
  • FREAK
    hmmm ez jól hangzik, bár már erősen leszoktam az FPS-ről, de a hangulat miatt érdekel

majd leszedem a videót is, csak egyelőre parázok a kurva chello 15G limit miatt... 14-nél tartok és napi 100-200 mega a forgalmam, ha nem csinálok semmit :D
  • Fritz Von...
    Maga a game ingyen van, fizetős egyébként. Az első hónap 20 dollár, a többi utána 12,99. Havi kb 3000,- Ft.
    Nagyon jó a játék!
  • manohun
    Fel került egy élmény beszámoló Fritz von Bischof tollánól a honlapra.

Akinek van kedve még írni az irjon nyugodtan
  • FREAK
    hali

talán egy éve (vagy 2) láttam egy videót a játékról, az nem fogott meg túlzottan, de a beszámolók alapján most jónak tűnik

tényleg jó? mennyibe kerül?
  • Fritz Von...
    Mekkora LOL! :)))))))
  • Lacc
    Velem ma történt meg, hogy épp védtünk egy még nagyrészt német kézen levő várost, és én tankkal voltam. Rajtam kívül még vagy 3 páncélos figyelt egy CP mellett levő emeletes házat, amibe tudtak spawnolni a tommyk, fedeztük a foglaló bakákat. Én voltam a kis könnyű tankommal a legelöl, közvetlen a kapualj előtt. Épp az emeletet lőttem, mikor látom a szemem sarkából, hogy egy kis tommy sapper megiramodik az ajtóból, odasprintel a tankomhoz, és hasravágja magát, engem használt fedezéknek a többi tank elől. Gondolom be is aknázott engem, de nem volt olyan hülye hogy magárarobbantson :D
    És akkor én szolidan átültem a vezetőülésbe, bepöccintettem a motort, és odébbgurultam.... A gyerek legalább 3 német páncélossal nézett farkasszemet a mező közepén . A darabjait kiskanállal kellett összeszedni
  • Fritz Von...
    Na meg az éjszakai harc...:))))
  • Fritz Von...
    Úgyhogy amíg nincs meg az előfizetésem, ne tégy fel hasonló dolgokat, jó?
  • Fritz Von...
    Letöltöttem a videót is, most néztem meg...
  • manohun
    vagyis a honlapra
  • manohun
    Tényleg ha valakinek van affinitása és tehetsége jó élmény beszámolókat írni azokat felrakom a holnapra kedv csinálónak.
  • manohun
    Nem akartam a sziveded fájdítani velük
  • Fritz Von...
    Hát egy ehhez hasonló élményen mi is átmentünk a minap Lachunnal és (vagy Horvyval, vagy Laccal, nem emlékszem).
    Egy városban voltunk, elhatároztuk, hogy befoglaljuk az Armybase-t. Kapualjból kapualjba ugráltunk, ha elértünk a végéhez, akkor előreszaladtam a széles utcán tök egyedül, hogy fedezzem a többieket. Eközben természetesen ők is fedeztek engem. A nem messze folyó tűzharc elhallatszott halványan odáig. Elértem a túloldalt, majd besz...tam közben. Megúsztam, jöttek a többiek is. Így szépen eljutottunk 15-20 perc alatt egy kerülő úton a bázishoz. Lacchun lelőtt egy embert, kicsivel később én is. Elértünk a bázis falához, hasalás, pihenés...
    Amikor mindenki százas volt, elindultunk. Rohanás-rohanás-rohanás...
    Elértük a sarkot, hallottuk ugyan, hogy valami mozog odabent. Kb egyszerre fordultunk be a bejárathoz vezető oldalra. Ekkor kijött egy francia tank és mindhárman 1-2 mp alatt ott feküdtünk vérba fagyva.
  • Fritz Von...
    Most van egy-két ember, aki lehet, hogy szintén jön. Mi tuti. Most megnéztem minden képet az oldalon...
  • manohun
    Én nekem azért is tetszik ez a játék mert nehéz, de nem irreálisan nehéz hanem realisztikusan nehéz. Olyannyira hogy a szived 200-on ver amikor a falnak vetett háttal lelkierőt gyűjtesz hogy egy nagy rohanással át juss a következő fedezékig.

//Élmény beszámoló következik

Ez egy olyan esemény amit Freddyhawk (PTs srác a BF-ből aki nem ismerné) is sokat emlegetett.
    Még valamikor az első időkben Hagirezzel és Freddyhawkal, bementünk egy déli várost támadni ami egy domb tetején volt. Nem mehettünk Opellal mert rengeteg ellenséges repülő volt az égen. Minden gyalogos a fák alá húzódott, míg a légvédelmi ágyúink megállás nélkül szórták az áldást a felettünk elhúzó gépekre. Elhatároztuk hogy gyalog megyünk. Fedezéktől fedezékig rohantunk majd megálltunk egy kicsit pihenni. Közben még 3-4 gyalogos csatlakozott hozzánk így már egy egész szépszámú támadó csapatot alkottunk. Az egyik srác túl hamr indul, mondtam hogy várjon amíg felderítjük a környéket. Alig futott 20 métert amikor egy a domb tetőn felllított Bofors (40mmes légvédelmi ágyú) meglátta és néhány sorozattal leterítette. Ezután a mi bokorsorunkat kezdte el sorozni. Indulnunk kellett. Kúszásban a bokrok alatt elindultunk felfele. 10 percen keresztül kúsztunk, ki-ki kémlelve. Egy folytában hallottuk a tűz harcot körülöttünk. Néhány közelben becsapódott lövéskor midenkin a hideg veríték futott végig. Egy véletlen golyó az előttem kúszó embert megölte, de szerencsére nem tudták, hogy itt vagyunk. Meg történt mire nem számítottunk, elfogyott a fedezék. A következő bokor 50 méterre volt. Láttuk a Boforst de túl messze volt hogy kilőjük, és még ellenséges gyalogosokról is kaptunk jelentéseket. Nagy lélegzet vétel és rohanás. Szinte csukott szemmel, csak a légzésemre figyelve rohantunk a biztonságot nyújtó fedezék felé. Én lehettem az 5 katonából a harmadik. Rohanunk, rohanunk, már majdnem ott vagyunk... Bumm az első társunk holtam esik össze, bumm a második is. Én szerencsésen elértem a fedezékig. Hátra fordulok Hagi és Freddy még mindig futnak. Ekkor tüzet nyit az ágyú is. Nyújtom a kezem, de már nem érhetem el őket. Fényt látok, miért nem láthattam hamarabb, mielőtt láttam volna társaim halálát. Ez volt az utolsó érzés amit ebben az életben éreztem.

Élmény beszámoló vége//

Remélem tetszett.

Bár nem öltünk meg egy ellenfelet sem még is nagyon élveztük. Ezért jó ez a játék.
  • manohun
    Magilla az a link már a hivatalos reg oldalra mutat, a free reg oldal már megszünt
  • manohun
    Sajna Shady nincs már freetrial, de megpróbálunk hamarosan valahogy lehetőséget biztosítani, hogy az érdeklődők kipróbálhassák.
  • DarkHorSe
    Megvárom amíg újra lesz trial és leszedem, ps hosszú távon eléggé unalmas főleg egyedül..
  • magillagorilla
    De, most komolyan nem lehet új accot csinálni??????????
    Néztétek egyáltalán a linke, amit beraktam? #540
  • manohun
    Ha körülbelül egyenlő a támadó és a védő sereg és idejében felállt a védelem akkor alakulnak ki a legizgalmasabb csaták.

A várostól akár kilóméterekre is frontvonalak alakulnak ki és iszonyatosan élvezetes csaták mennek, nézd meg a képeket amiket játék közben csináltam, ott megpróbáltam a legtöbb szépségét bemutatni ennek a játéknak, de még igy is sok lemaradt.

Nézd meg ezt a videót: Bemutató videó
  • Fritz Von...
    Elvonási tünet rulez, nálam is... Lálálá, holnap bankkártya. Jövő hét végén már nyomom újra.
  • Lacc
    Hát ezt elég nehéz általánosan leírni... De itt van egy példa: látod a nagytérképen hogy valahol eksön van, foglalnak egy várost pl. Kiválasztod a legközlebbi friendly base-t, ott egy spawnpontot, ott kiválasztod hogy mivel akarsz menni (gyalog, valami tankkal, üteggel, opellal esetleg repcsivel, persze attól is függ hogy milyen rangod van és hogy állnak a jármű-készletek), aztán megindulsz a város fele. Ha azt akarod hogy még valaki beszálljon melléd a tankba pl., azt még spawn előtt kell intézni. Ha baka vagy akkor ha tudsz felkapaszkodsz valami opelra vagy tankra, ha nincs más akkor gyalog mész :) Ha meg valami gépnyúllal vagy akkor csak nekilódulsz :P

Sajna itt nincsen HART vagy bedroppolás, meg kell tenni a kemény kilométereket ami egy dögnagy tankkal eltarthat egy darabig ám. Aztán a városban van 4-5 zászlós hely, azokat kell elfoglalni, stb., ezt el tudod képzelni. Egy foglalás elég sokáig tart, zászlónként 2 perc, és valakinek fedeznie is kell közben a foglaló egyént. Meg van egy központi hely is, ahova spawnolhatnak az enemyk, azt több mint negyed óra befoglalni.

Szóval eltart egy darabig, de akármi megtörténhet közben, izgalmasabb mint a PS-ben, mikor bekempeljük a spawn tube-okat, meg a környező tornyokat.
  • DarkHorSe
    és hogy megy itt pl egy csata..
  • manohun
    Dark a PS egyetlen előnye a WWII-hez képest a szebb garfika.

Amúgy az csak egy szimpla kék csapat - piros csapat csata szeritem ahol szinte minden harc ugyanolyan. Gyorsan meglehet unni ahogy sokaktól hallottam. Sok WWII-s srác lépett ki és ment át PSezni, hogy aztán visszajöjjenek 2hét múlva és hozzanak magukkal még 10 embert :)

Itt közel 600 város van lemodellezve és a körülöttük lévő terület. Egyéb különlegességekkel (Spa-i verseny pálya, Verdun-i Notre Dame), és mind más teljesen, méretben, környező területben, csapatok számában mindenben.
    Nézd meg a honlapon a linkek között a térképeket és egyéb különlegességeket. Meg fogsz lepődni miminden van itt.
  • Lacc
    Ok, akkor minden gyönyörű, egészen addig amíg be nem kell menned a papír-házak közé vagy a tömb-erdő mellé harcolni :D