19663
  • manohun
    én nekem is volt néhány nap amikor inaktiv voltam és utánna vissza tudtam jönni
  • manohun
    nem törlk tudtommal van aki 2 év után jött vissza és megvolt a régi accauntja
  • munka_gorilla
    Köszi! :)
    Kérdés: ha kifizetem a reg. díjat, majd utána esetleg x hónapi játékot, és egyszer csak nem fizetek, akkor törlik az accountomat, vagy később, ha megint fizetek újra játszhatok?
    (elő lettem léptetve :DDD)
  • manohun
    grat
  • magillagorilla
    hihi, sikerült ma végre lelőnöm egy ellenséget!
  • manohun
    RGR
    ha akarsz most is bemehetünk
  • magillagorilla
    magilla9
  • manohun
    szivesen remélem találkozunk a játékban hamarosan

Mi is a játékbeli neved?
  • magillagorilla
    ok, köszi!
  • manohun
    Felraktam még egy képet a heti hírlevélről az Sdkfz251ről menetközben.
  • manohun
    Menj fel a 66os csatornára ott vagyunk fenn és akkor megmondjuk épp hol vagyunk

Amúgy próbálj olyan városokba menni ahol ilyen robbanás ikon van, az azt jelenti hogy már az ellenség befészkelte magát oda és ott nagy csaták szoktak lenni
  • magillagorilla
    Segítsetek! Hol vagytok általában? Hova menjek? Hogy talállak meg Titeket a játékban?
    Most, hogy annyira sikerült már megismernem a játékot, hogy legalább tudok már alapvetően közlekedni a járművekkel/gyalog, ideje lenne részt venni valami értelmes dologban is... De eddig akárhova mentem be, sehol nem volt tiszta, hogy éppen mi történik, ill. mire készülnek a csapattársak! Ja, meg ellenséget is csak repülő képében láttam, ami le is bombázott azon nyomban, ahogy a közelembe ért...
  • manohun
    Újra működik a játék honlapja
  • manohun
    felraktam a repülési alapok kezdőknek című irományomat ami még nincs kész, de kezdetnek megteszi. Mivel csak a BF110et ismerem részletesen ezért abba egy kicsit jobban belementem.
  • manohun
    mi hol mikor?
  • magillagorilla

nekem ez nem jön le...
  • manohun
    van a repülős haderő megváltoztatásáról egy szavazás amit a CRSes srácok irtak ki.

A lényege hogy egy kicsit megváltoztatnák az arányokat arepülők köztött. A legjobb benne nekünk kezdőknek, hogy a bf109et tennék a kezdő repülővé szóval nem kéne bf110el szenvedni a rangért.

Ha vissza jön a honlap akkor a community fórumba a Hangarba lehet szavazni. Nem tudom pontosan a topic nevét de könnyű lesz megtalálni mert vagy 500-600 hozzászólás érkezett. Ja, és csak igent vagy nemet írjatok.

Ez természetesen csak azoknak szól akik előfizettek, mert mások nem tudnak beleírni a fórumba de olvasni tudják.
  • manohun
    felkerült egy felszerelési lista ez alapján a honlapra
  • Pluskast
    Na azt elmondhatnád nekem is, mondjuk úgy hogy feljössz ts-re:) Már szeretnék végre vizedes lenni, hogy egy stukával szétbombázzak mindenkit
  • manohun
    A WWIIonline honlapja nem működik, ne kérdezzétek miért, én se tudom Remélem még ma megjavítják

Addig is, ha letöltitek a Magyar HQ-n található tokuh's tweakuh nevű programot azzal betudtok menni.
  • manohun
    emberek rájöttem hogy lehet 110el úgy repülni hogy ne 2perc alatt lőjenek le

mostanában 30-40 perces akciókat csinálok és legtöbbször túl is élem 1-2 killel
  • manohun
    hogy kikel találkozik itt az ember :)
  • manohun
    ja igen bf110el
  • manohun
    pz38t legalábbis ez a rövidítése
    az nem egy rossz tank, de szinte mármivel ki lehet nyírni

fairmileben (járőrhajó) ne próbálj romboló ellen menni mert esélytelen. Nincs olyan fegyvere amivel ártani lehet vele.

Ja amúgy megvolt az első sikeres repülő akcióm: 2 kill (1 H75, 1 puskás csávó)
  • Blackthorn
    Szemből lőttem azt a frányát... Lehet ez volt a baj! Azt nem tudom milyen tank volt, elég messze volt, ráadásul éjszaka. Én egy olyan harkocsival lőttem aminek a nevében bene van a "38" meg a "t" de pontosan nem tudom hogy hívják. Utána már nem is tudtam ezt a fajtát választani(azért nem is tudom a nevét). Később északon egy kikötővárost próbáltanm védeni egy angol romboló ellen, nem túl sok sikerren. Kilőtt alólam vagy öt hajót, utána meg csak gyalogossal tudam bemenni.
    Délután akkor felrakom a TS-t, és megpróbállak azon keresztül elérni benneteket.
    A játékban most "blchun" néven vagyok, esetleg ha megláttok szoljatok rám! :)
  • manohun
    Ha érdekel hogy számolja a sebzést a játék igy egy kisfilm ami ezt mutatja:
    97mega

Sebzés számolás

Vedd úgy mintha fizika órán lennél, nem a szokásos HP alapú mint az egyszerűbb játékoknál
  • Pluskast
    Szóval. Ez nem egy egyszerű csihi-puhi game:). Nem olyan könnyű halomra lődözni az ellenséget. Sokat kell gyakorloni. A tankkal kapcsolatban meg annyi, hogy nem mindegy, hogy milyen tankra löttél. Lehet, hogy egy Matilda Mk.II-t próbáltál kiktatni vagy egy Chart, amiket igen csak nehéz dolog megölni német tankkal. De ne add fel. Probálkozz:)
  • manohun
    nem kell miki elég ha feljössz és irásban elmondod mi kell de legalább tudjuk hogy vagy és mi eltudjuk mondani a különböző dolgokat
  • manohun
    most fenn voltunk vagy 5en a 66os csatin szóval próbálkozz csak
  • manohun
    Egy PIIesel pl, ne akarj Charra, de még S35re se lőni mert nem ér semmit csak ha 2 centire vagy tőle
    A tankoknak általában a kerekét kupoláját vagy seggét kell célozni, az elejét hagyjad
  • manohun
    nem mindegy hogy mivel mit és hol lősz meg
  • Blackthorn
    Ahhoz mikrofon is kéne, az meg nincs sajna...
  • Blackthorn
    Hát beírtam, de aztán hiába hallóztam sehol senki.
    A másik: játszok, lövok tankal, hajóval, engem mindenki kilő első lövésre, én soha senkit pedig volt, hogy 4-5 ágyulövéssel is eltaláltam egy ellenséges tankot. Valamiről nem tudok...????
  • manohun
    Magyar WWII online HQ
  • manohun
    de tsre gyere fel inkább mert ott vagyunk inkább
  • manohun
    van a chat bar ahol beszélsz

leütöd az entert mintha írnál és a bal oldalon be lehet beírni az egyik üres helyre

az alá ahova mission vagy objective van
  • szmöre
    jah, már én is patchelek : ))
  • Blackthorn
    Hogy tudom a játékban beállítani a 66-os csatornát? Mennék játszani, de soha nem találok senkit. :(
  • manohun
    trial az ugyan akkora mint a full ugyan azt kapod csak 7 nap után vége az accountodnak

amúgy asszem 110 meg körül van
  • szmöre
    mekkora a trial?