19663
-
manohun #290 Új hírek az 1.10ról Docdoom tollából. -
manohun #288 Most vettem észre hogy a honlapon Englandot lecserélték United Kingdom-ra ami szerintem azt jelenti hogy az 1.10ben Anglia jó része le lett modellezve.
Más: Ha1 a kép amit küldtél sajnos nem tudom kirakni mert nem látszik rajta semmi a kést is alig lehet kivenni. -
manohun #287 A CHAT használatatáról került fel egy kis leírás képekkel a FAQba. -
manohun #286 Ma találkoztam egy farkas2 (asszem) nevű emberrel. Elmondtam neki a csatornát meg a honlapot remélem ide talál hamarosan -
manohun #284 91st toborzó film -
manohun #282 Killer el hintette hogy jövőhétre várható az 1.10 -
manohun #281 Thx -
#280 !S Herr Oberstleutnant! Grat! -
Tombolda #279 !S
-
manohun #278 WOW emberek LT. Colonel lettem :) -
manohun #277 Ez az oldal is megtalálható a linkek között.
WWIIOnline turism néven: a játékban is megtalálható nevezetes helyek leírása, mint például a Spa-i versenypálya, a Verdun-i Notre Dame, vagy a Reimsi katedrális.
-
manohun #276 Ha valakit érdekel egy nagy falra kirakható poszter.
Poszter -
#275 tényleg! akkor save target as... -
#274 Webszerver hibaüzenet
403 Forbidden
Az oldal megtekintése nem engedélyezett.
-
#273 Jó reggelt! Az nagyon király lehetett, legázolni három várost!
Én tegnap nem sokat harcoltam. De ott voltam délen Attignynél, amikor megkezdődött a támadás. Nagyon király volt. Egy Pak36-al kilőttem egy teherautót, 3gyalogost :), meg egy valami páncéltörő ágyú féleséget.
Ha esetleg valakit érdekel, van itt egy térkép! Ez az, amit le lehet tölteni darabokban, de én összeraktam... -
manohun #271 Most nagyon jó volt játszani a 91stesekkel 3 városon mentünk végig nagy tank oszlopban. Nagyon jót harcoltam.
Volt vagy 10 kill-em meg vagy 30 injured-om. -
manohun #270 BFben én is csak FH moddal játszok, vagy repülzőzök, bár az is egy kicsit kiábrándító mert nem lehet körbenézni -
manohun #267 Mér ne menne? Szivesen látunk, de csak ha hozod a koktélomat is :))))) -
#266 Látom ever nem megy nektek, úgyhogy valamelyik nap beszállok én is, majd szólj rám, ha mentek valami nagy csatába -
manohun #265 :) -
#264 Na, most már tudom, hogy 88-ast nem lehet Opellel vontatni. Megint okosabb lettem! :D Szegény ember gondolom, hülyének nézett, amikor szólt, hogy need rtb, én meg ott lökdöstem az Opel seggével... -
manohun #263 KIs film a 251-esről nem hivatalos csak Lindir az egyik RAT játszadozott az új játékával :)
Sdkfz251 videó -
manohun #262 Úgy tűnik hóvégére új dizájnt kap a honlap és akkor be lesz jelentve mint hivatalos HQ a WWIIonline honlapjára. :) -
manohun #261 Vagyis a honlapon :) -
manohun #260 Új hír a fórumon. -
manohun #259 Meglepődtél, mi? -
#258 Őőőőőőő, izé! Most jöttem rá, hogy ki is vagy Te valójában... -
manohun #257 Felkerült egy kezdetleges FAQ a honlapra ami majd még bűvülni fog csak nem jutott eszembe perpill több olyan dolog amit bele kéne írnom -
manohun #256 Kártya
Ok én meg értem. Gyerek? Huh... De majd ha lesz valami nagyobb összeröffenés arra lejöhetsz. Mondjuk mint a most Okt. 25-ei 91es Operation "DUSK". Meg utánna az 1.10et is kikéne hogy próbáld. -
Shad01 #255 Nem muszáj előfizetni rá. Minden héten büntetlenül lehet új account-ot csinálni. Ez szerintem még sokáig meg fog maradni így, mert játéknak van egy kritus játékosszáma, ami alatt a játék nem élvezhető és kellenek a freepayerek, hogy növljék a tömeget. Előfizetni úgyis csak a fanatikusok fognak.
Ha jó játékos vagy, akkor pár nap alatt könnyen össze tudod szedni a rangot a jobb járművekhez, ha kezdő vagy, akkor jobb is hogy nem pocsékolod el a jó cuccokat. -
FreddyHawk #254 Nem is Te kezdted. Másrészt meg nem szapulás volt csak vélemény ; harmadrészt én nézegetem mindíg ezt a fórumot, mert érdekel, mi a helyzet éppen.
Tudod mi a legnagyobb gondom ? Nincs elég időm gammolni mindennel. Ott van ugye a BF, ha szinten akarsz maradni ( nem fejlődni, csak szinten maradni ! ) skillből, akkor kell az a napi 2 óra. Aztán csókolom. Alvás, asszony, mozi, hamarosan gyerek, satöbbi satöbbi.
2 óra meg úgy elröppen a wwiionlineban mint a sicc.
Egyébként te hogyan fizetted ki a havi előfizut ? Átulalás, dombornyomásos bankkártya ?
-
manohun #253 Humoros rajzok MMORPG-ről angol tudás nem árt -
manohun #252 Egy kis BF szapulással (bár szerintem nem mondtam semmi negatívumot) milyen forgalom lett a fórumon :))))) -
manohun #251 Figyi ha nem zavar hogy hetenként közlegényként kezdesz nem kell fizetni
Freddy már többször el lett mondva hogy Hagirez nem Haribó :))))
Én még azt az előnyt is látom abban hogy fizetős hogy nincsenek benne olyan emberek akik csak abban élik ki a szórakozásukat hogy másokét elrontják. Ki fizetne havonta azért hogy csak anyázhasson vagy TKzzok, jó mondjuk itt nincs TK de gondolom a lényeget értitek. Különben is aki ezt csinálná annak egyből megszüntetnék az accountját, szóval no hack, crack, cheat stb...
Nem sokára kijön az 1.10 Freddy azt mindenképpen nézd meg, meg mindenki más is. -
#250 ha előfizetsz akkor 20 dollár az első hó és utánna havi 13 dollár (kb. 3000 ft).
megvan -
#249 itt mennyi a havi előfizu ? -
FreddyHawk #248 Engem is érdekelt ( sőt érdekel is ! ) a wwIIonline, mert hallatlan fantáziát látok benne. Játszottam Trialt is vitézzel, haribóval nyomultunk - egy totál virtuális világ, ahol unalom nélkül elpöcsöltünk azon, hogy végül hová legyen felállítva az a nyomi 88-as, hogy a várost is "ellenőrizni" tudjuk vele, meg a levegőbe is lődözhessünk ... Hihetetlen feelingje van a gaménak, nézed a térképet, olvasod a beszámolót, hogy áttörés itt meg ott, és elmosolyodsz magadban : igen, tegnap északa ott voltam, egy kicsit az Én érdemem is , hogy sikerült !!!
Szóval az ötlet hihetetlenül jó, a masszív multiplayer környezet miatt maximálisan elnézem neki a grafikai hibákat is.
De a havi előfizu sok sajnos.
-
#247 azért ingyenes egy hétig-hónapig stb hogy ki tudd próbálni ..
Az meg hogy megvették a bf-ez az ő bajuk ronda, régi, unalmas -
#246 Na de, hányan megvettük az eredeti BF-et is???
Ez a havi fizetős dolog szerintem jó, csak az a baj, hogy nem magyar pénztárcához van méretezve. Viszont nem az van, hogy ha megveszed a játékot mondjuk 13k-ért és megunod három hónap múlva, akkor gyakorlatilag úgy érzed, hogy kidobtad a pénzt az ablakon... -
#245 sztem azért játszák ilyen kevesen mert fizetős..
amugy sziasztok ..