WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értek a lovakhoz
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Más gépen próbáltátok?
" There was an error processing your request. Please try again later."<#gun>#gun>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Le kéne fixálni, hogy délen legyünk a frontot ki kéne egyenesíteni mert túl hosszú.
Északon Antwerp-et felesleges támadni. Amíg nincs teljesen bekerítve nincs esélyünk elfoglalni.
Tegnap este ismét a gyárainkat védtem egy Bf109-el. Folyamatosan érkeztek a Db7-es kötelékek. Sajnos a bombák ledobása elõtt a gépek 10%-át sem tudtuk lelõni, viszont minden második Db7-esnek már nem kellett bajlódni a hazarepüléssel, a légvédelem vagy a vadászok végeztek velük.
Az a baj, hogy a szövetségesek a zuhanóbombázó taktikát alkalmazzák. Mikor jelez az EWS általában már a gyárak felé zuhannak, ekkor szinte lehetetlen lelõni õket. Ha nincs fennt elég német vadász, akkor nem lehet tágabbra venni a védelmi gyûrût, mert a szövik elrepülnek közöttünk, és mi meg nem foguk idõben visszaérni a gyárakhoz. Pedig a még bombával megrakott gépek lelövésének az az egyetlen módja, ha a gyáraktól távol találunk rá a kötelékeikre.
A tegnapi napom mérlege: 2 Db7 bombázás elõtt, 1 azután lelõve, másik 3 Db-7-nél pedig besegítettem.
Barangold be Franciaországot és Angliát a Wermacht Tours-szalt!
meg nemtom, egységeket azokat tudnak belerakni dögivel, de jobb lenne inkább a hibák kijavítása, meg új harcrendszer, meg egyéb fejlesztések.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Jelenleg van free trial, azaz ingyenesen kipróbálhatod a játékot, és 14 napig fejlõdhetsz stb. Vannak rombolók, kisebb naszádok, több féle tank, töb féle gyalogos, és természetesen több féle repülõ is. Köztük bombázók és vadászok, pl Stuka, BF-109 és Fóka. Tankok közt hamarosan ott lesz a tigris is, valamint megjelenik az Afrika hadszintér is. Mindképpen érdemes kipróbálni, ha csak egy kicsit is vonz a második vh, és érdekel egy reálisabb játék a történelemmel kapcsolatban (nem úgy mint a MOHAA, COD, stb) amiben egyszerre képviselteti magát az összes fegyvernem. Mellesleg szerintem arra is kiváncsi vagy hogy a városok elfoglalása úgy történik-e mintha pl egy mapot játszanátok le a battlefieldben vagy ilyesmi, hát nem. Az egész térkép bejárható nem kell külön szerverekre csatlakozni, a terület szinte végtelen, és oda mész ahova akarsz, amivel akarsz. Javaslom a TS feltelepítését, és a kiképzõkkel a kapcsolat felvételt, õk tudnak neked segíteni, mert ez merõben más mint a többi játék 😊
thx
This decal is awarded to any player (Windows or Mac OS) who has been or will be subscribed for 6 or more months. Your subscription must have been created before May 1, 2005.
Ez egy év volt magyarul lecsökkentették 6 hónapra a minimumot.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Some page will be temprarily unavailable today as we migrate."
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Na meg csak nállunk van ilyen divat keleten. Szvsz ezt megéri fizetni.
néha esküszöm sajnálom a szöviket olyan szerencsétlenek tudnak lenni^^
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!
1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
OFF OFF OFF!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-