19663
-
#15537 Szerencsére nem ez a probléma de még dolgozok rajta, hogy mi csinálhatja... -
#15536 Vannak olyan vírusok amiket nm ismernek fel az aintivirek...
nézd meg azt hogy kapcsold be a gépet, semmit ne indíts el, nyomd be a ctrl+alt+del-t és figyeld a folyamatokat... ha a gépeddel semmit nem csinálsz, de 10mp-nként mégis valami elkezd tölteni akkor ott gebasz van és kaptál egy szép vírust ami nekem is volt, arra a megoldás a format.
pl.:
-
#15535 Nem tölti csak az elején, de az normális gondolom.De ez a 3-fps-re leugrás+ lefagyást ezt nem tom hova tenni. -
Hupi #15534 Amikor akad tötl a winchester? -
#15533 Sziasztok!Lenne egy két problémám.Az elsö az az, hogy a játék szinte megegyezö idöközönként ami olyan 10sec mindig beakad és lemegy az Fps-em 3-ra. Ez nagyon bosszanto és nem látom az okát mivel minden virusirtót és hasonló progit direkt kinyomtam...
A másik pedig az leenne, hogy valamikor 5perc után valamikor 1 perc után kifagy az egész játék és minden:( és amikor kifagy akkor is éppen 3-az fps-em nem tudom hogy ez mitöl van.kérlek ha tudtok segitsetek. Egyépként Catalyst 5.8-as driverem van. -
Shad01 #15532 Jótanács minden új játékosnak:
"z" gombbal ki kell kapcsolni a jobb alsó sarokban lévő kistérképet. Gyengéb gépeknél ez akár dupla fps-t is eredményezhet. (A settings.exe-ben be lehet állítani, hogy mindig így induljon a játék.) -
#15531 kéne :) -
Shad01 #15530 Hajnali 4 órakor állt a szerver. Új pach lesz? -
lachun #15529 hu sracok de jo volt ma nyomulni , szerintem pár nap és megiint 20- 22 en gaélunk!!!Hála a freenek, csak maradjon beragadva a freeaccaunt server:DDDD
Mint egyszer:)) -
Hupi #15528 Nocsak. -
#15527 a "franciák" elküldték a borhadjáratos képeket. -
Hupi #15526 Vagy ezt teszik, vagy szépen elfogynak az előfizetők "népes" hadai. -
#15525 Wooho!
Lőttem is gyorsan egy csigazabálót SMG-vel. :) Lislet már a mienk, 13:30 táján a központi bunkert is bevettük. :D Zsíhíír.
Megjegyzem, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az üzembiztonságot megérte felcserélni ennyi grafikai, és játékmenetbeli fejlődésre, bár azt belátom, hogy szükséges volt, de azon filózok, hogy érdemes is-e. Bár engem még csak egyszer vágott ki az asztalra az online, az offline practise el sem indul. :) -
KMeyer #15524 Mostmár működi ka free,mindenki irány játszani! -
KMeyer #15523 Viszont írnak vmi olyasmit,hogy Update friday,lehet,hogy pénteken jön mjd vmi... -
#15522 kiváncsi lennék a szerverre:) -
pedrohsi #15521 Szerverprocit cserélnek, nem lesz peccs - legalábbis azt nem mondták. -
#15520 áll a szerver! -
lachun #15519 2. Battleground Europe Free Play Aug 25, 2005 Aug 29, 2005 No
Play Battleground Europe for a free limited time. All you need is an email address and a will to fight!
afenébe free csak holnaptol:((( -
KMeyer #15518 Úgy már lehet,hogy gond van.Ez a játék elég követelődző,ha rendszerről van szó... -
Csoder #15517 De ez írdatlan sok ideig töltöt..
Plusz beadta a kevés memoria hiba üzit is... -
KMeyer #15516 Az hosszú ideig tölt mindenkinek,emiatt ne add fel. -
Csoder #15515 Na én sajn nem fogok jászani, mire az offline betölt...
Az egy fényév... -
Csoder #15514 TSel hova csatlakozzak majd ? -
lachun #15513 igy uigaz , de ezt TSen is meg dumáltuk. és haveromnak is menni fog holnap remélem!!! -
KMeyer #15512 Valószínűleg az a baj,hogy nekem nem volt előfizetésem ezelőtt sem,és csak az előfizetések aktiválódtak újra.Sebaj,holnap már lesz free -
lachun #15511 igazábol nekem aug 18 án már activálodott a mailall ahogy rá katintottam, de csak 22 töl lett zöld!!! -
KMeyer #15510 Hogy csináltátok,hogy átváltson gracere,vagy aktívra? -
KMeyer #15509 Nekem mél még mindig nem jött.Hogy kell érvényes azonosítót szerezni? -
#15508 még nincs patch :( -
#15507 hajrá hajrá :) -
Ronny #15506 jé tényleg:)2 hónap kihagyás után végre újra a csatatéren -
#15505 a grace már elég :P -
Ronny #15504 valakinek megy?nekem is csak grace -
lachun #15503 semmi probléma , brobáld a 2005 marc 12 logint és jelszot activálni!! -
#15502 Jöttem lámulni - nézzétek el nekem. :) Megnéztem az accom.
"SUBSCRIPTION STATUS Inactive
SUBSCRIBE DATE Feb 26, 2005
LAST PROCESSED ON Feb 26, 2005
NEXT PROCESS DATE Mar 12, 2005"
Ez most azt jelenti, hogy szívtam a régit? :) -
lachun #15501 nekem is activlet taz accauntom igaz csak "grace+ vagy mit irnak ki!!! -
KMeyer #15500 Új regisztrációt lehet csinálni,a régihez nem működik a link.Én már csináltam,és várok rá,hogy megérkezzen a jelszó.Addig is gyakorlom a célbalövést -
#15499 Hm, abbiza kimaradt. Nem működik? Akkor új reg kell. :$ Akkor viszont csak 24.-től lesz játék. Óriási... -
KMeyer #15498 Aktiváltattad a régi accountod,vagy csak simán megpróbáltál bejelentkezni vele?Mert a honlapon nem működik a régi account aktiválása.