WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Francia:
Német:
Mégegyszer: a küldi vezetõi fognak így kinézni, kapnak SMG-t és pisztoly. Egyedüli oka a megkülönböztethetõ külsõ.
Infantry Update
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Engem egy magamat kb. 10x öltek le, ebbõl 4 v. 5 volt 232-es, a többi amennyire én tudom germán gyalogos.
Ilyet én is csináltam. Késsel nyírtam ki õket<#eplus2>#eplus2>
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Aztán a németeket beszorítottuk az AB-be, de ott olyan szinten elszaporodtak, hogy sikerült visszafoglalniuk a várost. Ez idõ alatt néhány jó pillanatomtól eltekintve a meglepetésszerû elhalálozást gyakoroltam. 😊
Aztán éjfél felé a játékban is beesteledett, akkor még egy cappolásban részt vettem, de aztán lépnem kellett.
Van úgy, hogy leül a játék, de ha az ember belecsöppen ilyen nagy happeningbe, az szörnyen jó. 😊
firingsquad
A wwiionline.hu oldalon bal menüben fel van ez is tüntetve és sok más hasznos infó.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
akarok regisztralni 14napos free-re
de kér valamilyen "promo code" ez mi??
regisztraltam magam ott ahol kell de nem talalok semmi ilyet
thx
[email protected]
Az elõbb voltam sdkfz-vel.
És most is odamegyek.
Panzer 3al<#eplus2>#eplus2>
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Itt a link: http://fritz.amigo.hu/WWIIONL/PZIVG.avi
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A francia MS mikor közel értem hozzá 5 métert urgált föl le. Kicsit megzavart végül csak el lett intézve.