19663
  • Tomo15
    Szerencsére nem ez a probléma de még dolgozok rajta, hogy mi csinálhatja...
  • Sippie
    Vannak olyan vírusok amiket nm ismernek fel az aintivirek...
    nézd meg azt hogy kapcsold be a gépet, semmit ne indíts el, nyomd be a ctrl+alt+del-t és figyeld a folyamatokat... ha a gépeddel semmit nem csinálsz, de 10mp-nként mégis valami elkezd tölteni akkor ott gebasz van és kaptál egy szép vírust ami nekem is volt, arra a megoldás a format.
    pl.:
  • Tomo15
    Nem tölti csak az elején, de az normális gondolom.De ez a 3-fps-re leugrás+ lefagyást ezt nem tom hova tenni.
  • Hupi
    Amikor akad tötl a winchester?
  • Tomo15
    Sziasztok!Lenne egy két problémám.Az elsö az az, hogy a játék szinte megegyezö idöközönként ami olyan 10sec mindig beakad és lemegy az Fps-em 3-ra. Ez nagyon bosszanto és nem látom az okát mivel minden virusirtót és hasonló progit direkt kinyomtam...
    A másik pedig az leenne, hogy valamikor 5perc után valamikor 1 perc után kifagy az egész játék és minden:( és amikor kifagy akkor is éppen 3-az fps-em nem tudom hogy ez mitöl van.kérlek ha tudtok segitsetek. Egyépként Catalyst 5.8-as driverem van.
  • Shad01
    Jótanács minden új játékosnak:
    "z" gombbal ki kell kapcsolni a jobb alsó sarokban lévő kistérképet. Gyengéb gépeknél ez akár dupla fps-t is eredményezhet. (A settings.exe-ben be lehet állítani, hogy mindig így induljon a játék.)
  • Punker
    kéne :)
  • Shad01
    Hajnali 4 órakor állt a szerver. Új pach lesz?
  • lachun
    hu sracok de jo volt ma nyomulni , szerintem pár nap és megiint 20- 22 en gaélunk!!!Hála a freenek, csak maradjon beragadva a freeaccaunt server:DDDD
    Mint egyszer:))
  • Hupi
    Nocsak.
  • Punkerwork
    a "franciák" elküldték a borhadjáratos képeket.
  • Hupi
    Vagy ezt teszik, vagy szépen elfogynak az előfizetők "népes" hadai.
  • PrasCo
    Wooho!
    Lőttem is gyorsan egy csigazabálót SMG-vel. :) Lislet már a mienk, 13:30 táján a központi bunkert is bevettük. :D Zsíhíír.
    Megjegyzem, nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az üzembiztonságot megérte felcserélni ennyi grafikai, és játékmenetbeli fejlődésre, bár azt belátom, hogy szükséges volt, de azon filózok, hogy érdemes is-e. Bár engem még csak egyszer vágott ki az asztalra az online, az offline practise el sem indul. :)
  • KMeyer
    Mostmár működi ka free,mindenki irány játszani!
  • KMeyer
    Viszont írnak vmi olyasmit,hogy Update friday,lehet,hogy pénteken jön mjd vmi...
  • Kit--Kat
    kiváncsi lennék a szerverre:)
  • pedrohsi
    Szerverprocit cserélnek, nem lesz peccs - legalábbis azt nem mondták.
  • Punker
    áll a szerver!
  • lachun
    2. Battleground Europe Free Play Aug 25, 2005 Aug 29, 2005 No
    Play Battleground Europe for a free limited time. All you need is an email address and a will to fight!

afenébe free csak holnaptol:(((
  • KMeyer
    Úgy már lehet,hogy gond van.Ez a játék elég követelődző,ha rendszerről van szó...
  • Csoder
    De ez írdatlan sok ideig töltöt..

Plusz beadta a kevés memoria hiba üzit is...
  • KMeyer
    Az hosszú ideig tölt mindenkinek,emiatt ne add fel.
  • Csoder
    Na én sajn nem fogok jászani, mire az offline betölt...
    Az egy fényév...
  • Csoder
    TSel hova csatlakozzak majd ?
  • lachun
    igy uigaz , de ezt TSen is meg dumáltuk. és haveromnak is menni fog holnap remélem!!!
  • KMeyer
    Valószínűleg az a baj,hogy nekem nem volt előfizetésem ezelőtt sem,és csak az előfizetések aktiválódtak újra.Sebaj,holnap már lesz free
  • lachun
    igazábol nekem aug 18 án már activálodott a mailall ahogy rá katintottam, de csak 22 töl lett zöld!!!
  • KMeyer
    Hogy csináltátok,hogy átváltson gracere,vagy aktívra?
  • KMeyer
    Nekem mél még mindig nem jött.Hogy kell érvényes azonosítót szerezni?
  • Punker
    még nincs patch :(
  • Sippie
    hajrá hajrá :)
  • Ronny
    jé tényleg:)2 hónap kihagyás után végre újra a csatatéren
  • Sippie
    a grace már elég :P
  • Ronny
    valakinek megy?nekem is csak grace
  • lachun
    semmi probléma , brobáld a 2005 marc 12 logint és jelszot activálni!!
  • PrasCo
    Jöttem lámulni - nézzétek el nekem. :) Megnéztem az accom.
    "SUBSCRIPTION STATUS Inactive
    SUBSCRIBE DATE Feb 26, 2005
    LAST PROCESSED ON Feb 26, 2005
    NEXT PROCESS DATE Mar 12, 2005"

Ez most azt jelenti, hogy szívtam a régit? :)
  • lachun
    nekem is activlet taz accauntom igaz csak "grace+ vagy mit irnak ki!!!
  • KMeyer
    Új regisztrációt lehet csinálni,a régihez nem működik a link.Én már csináltam,és várok rá,hogy megérkezzen a jelszó.Addig is gyakorlom a célbalövést
  • PrasCo
    Hm, abbiza kimaradt. Nem működik? Akkor új reg kell. :$ Akkor viszont csak 24.-től lesz játék. Óriási...
  • KMeyer
    Aktiváltattad a régi accountod,vagy csak simán megpróbáltál bejelentkezni vele?Mert a honlapon nem működik a régi account aktiválása.