WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelenik egy angol de nem lõ nálam meg ugye ATR van tehát szívás. Utána elõvettem a kést. Õ is elõvette. Utána .em salute egymásnak és húztunk a pi**ába 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Fantasztikus ez a proggy.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ma már nem, de holnap mindenképpen.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Num. Lock. idõ kijelzés stb.
Addig tököltem vele, amíg egyszer csak - ki tudja hogyan - elkezdte updatelni magát. Woooho! 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A játékot pedig NEM kell a C-re rakni, én a D-n használom, és a Playgate is itt van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ugyanis a playgate-t emlegette a hibaüzenetben ami az online játékhoz kell. A playgate ugyanis szó szerint a kapu a game és a szerver között és ha a playgate nem találja a gamét a c-n akkor lehet gondja. Offline ez nem jelentkezhet.
Persze csak találgatok nekem még nem volt ilyen hibám mert mindig a c-re tettem csak mások emlegették ezt.
A csatlakozáshoz IE kell ugyanis Firefox és egyéb böngészõk alatt nem megy a game csatlakozó felülete.
Regeltem accot, de azonnal módosítottam password-ot, így elvileg reg az már van. 😊 Playgate - 1.19 van fent, valamint a WWIIOnline-t patcheltem 1.18.3-ra. Nagy boldogan C:/Program Files/Playgate, meg ami kell... Playgate: Launch. Acc, Pass, Accept, sátöbbi, oldal bejön: "The game servers are not available. We apologize, please try again later." Hurrá.
Megpróbáltam az oldalról elindulni, itt ezt vágták az arcomba: "OCX Ver. 1.2 :: File Error:31 Please reinstall the latest version of PlayGate!"
Most ez azt jelenti, hogy jó lenne valamit / az egészet elõröl kezdeni? :]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
kösz Random!
bobka.uw.hu
régebben sokat játszottam és most szeretném kiprobalni a trialt.megvan még a ww2 ftp cime csak annyi fájl van itt hogy nem tudom mit kell letölteni.el tudnátok mondani hogy mik kellenek?
elõre is köszi!
bobka.uw.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Each enemy CP captured and uncontested control = 5 points
Each enemy Naval Base Deployment captured = 2 points
Enemy Paratroop Deployment CP captured = 10 points "
ezek a rangpontokhoz jönnek?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"