19663
-
#15217 én is -
#15216 na töltöm -
#15215 bazzzeeeee, és én pont most megyek el itthonról -
pedrohsi #15214 1.19 LIVE SZERVEREN!!!!
100 MB körül van a peccs, ne lepődjetek meg ha picit sokáig tart. -
pedrohsi #15213 Úgy néz ki, ezentúl Torrenttel is letölthetjük majd a játékot. A teszteléshez használt tracker címe:
bittorrent tracker
A fejlesztők azt kérik, hogy mindenki izzítsa be a torrent kliensét, és kezdje el húzni a cuccost:) Az .exe fájl a PC, a .bin a Mac-es változat. -
Hupi #15212 Azt hiszem érdemes lesz előfizetned amikor kijön a V1.19 patch (Battleground Europe). Várunk vissza! -
#15211 amint kijön az új verzió lesz elméletileg, lent van 1-2 kép belőle. -
#15210 Udv Sracok, rég jartam erre remelem mindenki jol van nyomjatok a szovetsegeseket a tengerbe:}}
Lesz valamikor free dolog bar meg az elofizetesem megvan csak kene fizetni bar mar semmire nem emlekszem:}} -
#15209 juhééééjjjj -
#15208 PC 1.19.0.38 to 1.19.0.40 Patch
már nem kell sokat várni a FreeTrial-ra. -
#15207 PC 1.19.0.37 to 1.19.0.38 Patch
PC 1.19.0.38 to 1.19.0.39 Patch -
Shad01 #15206 A játékban a 2. világháború végigjátszására van lehetőség a lehető legrealisztikusabb módon. Szárazföldi, légi és tengerészeti egységeket lehet egyidejűleg irányítani, így lehetőség van kombinált támadások kivitelezésére, például partraszállni gyalogsággal és páncélosokkal vadászgépek, zuhanóbombázók és rombolók fedezete mellett.
A legtöbb fegyvernem le lett modellezve. A légierőnél vannak vadászgépek, zuhanóbombázók, stratégiai bombázók, ejtőernyősöket vagy gyalogosokat szállító repülők. A szárazföldön légvédelmi és tankelhárító ütegek és a vontatásukhoz féllánctalpas jármű, páncélosok rohamlövegek, páncélozott felderítőjárművek, csapatszállító járművek. A tengerészeti egységekre fordították eddig a legkevesebb figyelmet, mert itt csak őrnaszád, romboló és szállítóhajó van. Gyalogosként puskás, géppisztolyos, géppuskás, puskagránátos, utász, tankelhárító puskás és ejtőernyős közül lehet választani.
A mobil légelhárító egységek hamarosan bekerülnek a játékba. Amire tovább kell várni az a tábori tüzérség. A játék fejlesztése folyamatos, párhavonta újabb egységekkel bővül a kínálat.
A különféle járművek lemodellezésénél a lehető legnagyobb élethűségre törekedtek. Páncélosnál figyeli az őt eltaláló lövedék energiáját, a becsapódás szögét és ez alapján számítja ki, hogy a találati pontban lévő páncélvastagságon át tud, e hatolni. A járművek fő részei szintén le vannak modellezve: motor, üzemanyagtartály, muníció, lövegek, lánctalpak, kerekek, kezelőszemélyzet. Itt „életpont” nincs, ha egy lövedék nem képes áthatolni a páncélon, akkor semmilyen kárt nem okoz.
A játéktér északnyugat Európa kicsinyített mása. Az fontos település, folyó, domborzati jellemző megtalálható. A játéktér egybefüggő, aki akar az elgyalogolhat Kölnből a normandiai partraszállás helyszínéig, vagy ugyanonnan felszállhat megbombázni Angliát.
Jelenleg a fejlesztők az északafrikai hadszíntéren dolgoznak. Ezt akkor fogják megnyitni, mikor minden jelen lévő fél (olasz, német, francia, angol, amerikai) ott használt egységeinek lemodellezése megtörtént. A későbbiekben a keleti front és a csendesóceáni hadszíntér szerepel a tervek között.
A játékban törekedtek a lehető legnagyobb élethűségre (fizika, sebződés), de a játszhatóság kedvéért tettek néhány kompromisszumot.
A hadjárat a Blitzkrieg első szakasza után kezdődik, Brüsszelt már elfoglalták a németek, és Antwerpent félig bekerítették. A játékosok itt kapják meg a lehetőséget, hogy változtassanak a történelmen. A németeknek északon az angolokat, délen a franciákat kell visszaszorítaniuk. Előnyt az a fél tud szerezni, akinek előbb sikerül az új ütőképesebb harcjárműveit kifejleszteni. A fejlesztést a hátországi gyárvárosok bombázásával lehet visszavetni.
A játék célja a városok elfoglalása A játékban az ellenfél mindig egy másik játékos, mesterséges intelligencia csak a fix helyzetű légvédelmi, tankelhárító ágyúkat és géppuskafészkeket irányítja. Egy komolyabb ütközetnél akár 100-100 játékos is jelen lehet mindkét oldalon.
A játék előfizetős, de időnként 2-3 hetes ingyenes kipróbálási lehetőséget szoktak biztosítani. Ha valaki egy évre fizet elő, havi 2000 Ft-ból megúszhatja a dolgot. Ha van free, akkor azt mindig tudatjuk.
-
#15205 még 2 kill és 1 foglalás :) -
#15204 meló elött egy kis beta szerver, foglaltam 3-at :) -
#15203 a legrealisztikusabb a piacon, minden járműre kiterjedő az eddigiekben 2. világháborús játékhoz képest a legreálisabb irányítás és viselkedés -
#15202 mond mire vagy kiváncsi?
ez egy online 2. világháborús MMORPG, német-angol-francia oldalon játszható, az 1940-es nyugat-európai hadszintéren. -
#15201 hali,vki tudna nekem egy rövid ismertetőt adni a játékról? -
#15200 beta szerveren, 3H és 4G felállt a gyalogos sátor tetejére FB-n :))))) -
#15199 Hmm kémfotók! :D -
#15198 -
#15197 eddig ki volt kapcsolva, a tegnap este kijött patch óta van fejlődés. -
#15196 Hova ez a rohanás... :) -
#15195 Beta szerveren fejlődtem 1%-ot! -
Hupi #15194 Jó film volt, a végéről viszont lemaradtam. -
#15193 Current version:1.19.0.37 Release Candidate -
lachun #15192 Ma 20 tol El Allamein cimü film a Duna tvn!!!! -
#15191 lett helyette másik :( -
#15190 Jövök, megnézem. :) -
#15189 tényleg kijavították :) -
#15188 Global:
-Fixed memory error at close
na erre kiváncsi vagyok :) -
#15187 Current version:1.19.0.36 -
#15186 -
#15185 -
#15184 -
#15183 WOOOOOOOOOOOT -
pedrohsi #15182 Ez azt jelenti, hogy hamarosan jön a végleges 1.19, mert éppen erre vártak a fejlesztők:) -
#15181 -
lachun #15180 AXIS FORCES VICTORIOUS! -
#15179 ja amúgy új beta patch van. -
lachun #15178 áááááááááááááá vezért jönnek olyan qrwa gyorsan az FB-nkre