WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Én viszont reggel békésen rohanok a házak alatt az ATR-el hogy majd megölök mindenkit 😊
Megjelenik egy angol de nem lõ nálam meg ugye ATR van tehát szívás. Utána elõvettem a kést. Õ is elõvette. Utána .em salute egymásnak és húztunk a pi**ába 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
PrasCo
Próbálkoztam az Sd.Kfz.232-vel (asszem az az). Az út mellet leparkolok, motor kikapcs, az úton meg jön egy Laffy. Bekopogtam, kormány elránt, majd akkorát borult hogy még most is azon röhögök. 😄 Elsõ fragem meg egy SMG-s francia volt, közvetlen ez után pedig gránátokkal leragasztottam egy Panhard-ot. Sajnos nem volt raktáron ATR. :]
Fantasztikus ez a proggy.
0Fritz0
Ma igazán nagy csatákat nyomtunk.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bazza
elsõ repülésem alkalmával rögtön le is szedtem egy blenit! nah most tök büszkeszósz vok😄DDD

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Manó beszélnünk kéne elég fontos!
Ma már nem, de holnap mindenképpen.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

látom beindult az élet 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

most 21:44 luxembeurg allat a francia, és kapcsold be a hátso féket és akkkor nem pörögsz😄DDDD

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

bazza
Most repülnék elõször a játékban, vki monnya már meg, hogy miért kezdek el körbe körbe benni gázadáskor?

!S Csirke4 kedvenc beszolos macchikenem!!!
a linked ,de lehet mos tteis kapsz😊
Hirek

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Csirke4
JELEN URAM! 😊
Punker
úgyis rég láttam a kis szörnyet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ízi rájder? <#taps>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

0Fritz0
Nah, akkor mától megint:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PrasCo
Spec. átraktam a C: -re, kicsit csesztettem, aztán megint, és lõn. Valamiért abbahagyta a sírást a Playgate-ért. Félreértés ne essék: Nem tudom, miért. 😊
Sippie
Királyság. Akkor lesz bombázó hadjárat valamelyik nap? Mennék zúzni a gyárakat... Határozzuk el hogy a szüviknek nem lesz se SpitIX se Shermannja. Na ki tart velem? 😄
Sippie
Te mirõl vakerolsz? 😄 Nekem a D-n van a játék és simán fut 😛
PrasCo
Pedig nagyon szorongatták a szendvicset. :]
Csirke4
Ez a mai nap LOL volt.
Egy nap alatt anglia 😄
bazza
thx..😉

Tabulátor.

Num. Lock. idõ kijelzés stb.

Eper
tab-al

pont a végére sikerült felugranom 😊

Nem értek a lovakhoz

PrasCo
Hurrá. 😊 Öt percet próbálgattam a game-t, és server is down. Véglis... Nyertünk. Tünk. 😄 Nyertetek.
bazza
akkor nem volt véletlen!😉)))

bazza
nekem is kifagyott...

Kb. fél óra múlva kezdõdik az új kampány.

bazza
figy, mivel lehet bekapcsolni azt, hogy lássam a csapattársak nevét? egyszercsak kikapcsolhattam csak nemtom hogyan...

Megnyertük leállt a szerver...

PrasCo
Megy! Megy! Megy!!!444 😄
Addig tököltem vele, amíg egyszer csak - ki tudja hogyan - elkezdte updatelni magát. Woooho! 😄
Random work

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

utolsó verzió 1.18.5, és minden bizonnyal közvetlenül letölhetõ a regisztrációt követõen.
A játékot pedig NEM kell a C-re rakni, én a D-n használom, és a Playgate is itt van.
Random work
Ja az uccsó verzió biztos nem a 1.18.3 annál van újabb is!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Ja te vagy Xboxman1. 😊

Random work
Online?

Ugyanis a playgate-t emlegette a hibaüzenetben ami az online játékhoz kell. A playgate ugyanis szó szerint a kapu a game és a szerver között és ha a playgate nem találja a gamét a c-n akkor lehet gondja. Offline ez nem jelentkezhet.

Persze csak találgatok nekem még nem volt ilyen hibám mert mindig a c-re tettem csak mások emlegették ezt.

A csatlakozáshoz IE kell ugyanis Firefox és egyéb böngészõk alatt nem megy a game csatlakozó felülete.

nekem az E:-n van és tökéletes fut

PrasCo
Köszönöm. 😊 Akkor most nagyüzemi install veszi kezdetét ismét... :|
Random work
C-re kell tenni különben nem megy. Nem tudom miért, de ilyen a game.

PrasCo
😮
Nem, a D - partícióra.
De már ez bezavarna neki? ENNYIRE szerencsétlen nem lehetek?! 😄
Random work
A játék ugye a C-re lett telepítve?

PrasCo
Nna, szívóztam kicsit.
Regeltem accot, de azonnal módosítottam password-ot, így elvileg reg az már van. 😊 Playgate - 1.19 van fent, valamint a WWIIOnline-t patcheltem 1.18.3-ra. Nagy boldogan C:/Program Files/Playgate, meg ami kell... Playgate: Launch. Acc, Pass, Accept, sátöbbi, oldal bejön: "The game servers are not available. We apologize, please try again later." Hurrá.
Megpróbáltam az oldalról elindulni, itt ezt vágták az arcomba: "OCX Ver. 1.2 :: File Error:31 Please reinstall the latest version of PlayGate!"
Most ez azt jelenti, hogy jó lenne valamit / az egészet elõröl kezdeni? :]
Random work
azt nem tom lehet, hogy ftp-n van

Punkerwork
85 nincs? mert így a 82-õt 3x kell patchelni 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bobka
igen néztem de nem találtam rajta olyan pontos infót és jobbnak láttam ha megkérdezem 😊
kösz Random!

bobka.uw.hu

Random work
wwiiol0001182.exe

Punkerwork
katt fönt a képre 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bobka
Sziasztok!
régebben sokat játszottam és most szeretném kiprobalni a trialt.megvan még a ww2 ftp cime csak annyi fájl van itt hogy nem tudom mit kell letölteni.el tudnátok mondani hogy mik kellenek?
elõre is köszi!

bobka.uw.hu

Kit--Kat
<#wow2><#vigyor1><#finom><#rolleyes>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Punker
"Enemy HQ CP Captured and under complete control (uncontested) Automatic WIN + 50 points
Each enemy CP captured and uncontested control = 5 points
Each enemy Naval Base Deployment captured = 2 points
Enemy Paratroop Deployment CP captured = 10 points "

ezek a rangpontokhoz jönnek?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a cél 😊

Random work

<#nyes><#finom><#idiota>