WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
ez 1x LOÁL<#idiota>, 1ként amit a géppuskáról mondtál, az nagy butaság.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bazza
Légierõnél h lehet a legkönnyebben pontot szerezni?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Van egy hüle piros csikod tudsz rola??

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

PrasCo
Köszi! Hát, én akárhogy próbáltam, kint tartott. 😄
A légierõvel meg dél óta nem próbálkozom nyomósabban. Mikor a Bf-110-zel kissé alacsonyan repültem el a reptér felett, Joy elenged, és máris bementem a hangárba, csak falon keresztül. Ha jól emlékszem, pont Pedroshi 109-ese felett. 😄
Csirke4
😄
0Fritz0
A hidakra bárhol fel tudsz menni, a korlátok csak kifelé "zártak". Amugy grat. 😊

Pedrohsi, asszem én a légierõt választom.. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Scirke4 nek mellékelve😄DDDDDDDDDDDDDDD
itt

Sracok sajna ma sem m😞((((((

Látom szépen szétszagattad😊))

PrasCo
Bastogne-ban a híd kellõs közepén lekempelt egy Souma. Adva volt az alkalom életem elsõ sappolására. 😊
A híd korlátai miatt csak kétfelõl lehetett megközelíteni, és mivel a közepén volt, nagyon kis esélyt adtam magamnak, mert más kraut aaaz nem volt a városban. Füstgránátokkal megszórtam magam elõtt az utat, és féltem attól, hogy beleüríti a füstbe a géppuskája teljes tárját, de a gyökere csak pörgette a tornyot...

Az elsõ csomag a motortérre ment, a másodikat rátettem a vezetõülés felõli oldallemezre, és amikor már csak a torony volt épségben, odamentem, hogy a Damage-met Kill-re váltsam... és ekkor, kigördült a depo-ból egy Pz38, és könnyû gyõzelmet csinált a helyzetbõl. Atomjaira lõtte a szerencsétlen franciát, included velem, aki ugye éppen akkor ott töketlenkedett a szeretcsomaggal. Ezúton is thnx neki. 😛

Hozzáteszem, elõtte egy Bf-109 negyed óráig(!) aprította, eredménytelenül, végül az valahogy leszedte a toronyban lévõ géppuskájával. Ronda látvány volt. :o)
Azért van különbség az amcsi haderõ fegyvernemei között:

Igazság

Rakéta helyett megteszi a...

Budget változat
Egy igazi amerikai reggeli:

Reggeli
PrasCo
Na, ATR-rel lõttem egy Hawk-ot! 😄 Olyan gyönyörûen jött felém, hogy szebben nem is lehetett volna. Én meg erkélyrõl... Utána kamikaze-küldetés keretében méltóztatott becsapódni az udvarra.
Aztán a sövényben egy francia Sapper-t, meg egy Rifleman-t. Kb. 10 méterrõl. 😊 Kezdõk szerencséje. 😄
Random work
Hát mi szervezzük az utász szakaszt nem tétovázunk. 😊

Nekünk inkább azok a gyanúsak akiket nem érdekel az angol felderítõ küldetés. <#banplz>

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

bazza
Szuper volt...egész délelõtt kettesben vadászgattunk egy fb körül faust-al. õ egy pzIV majd késõbb stug, én meg pz III...mindig lõtt minket a láthatatlan ellenség, de a végére kaptam egy killt. mégbedig egy Char-t. kb 25 méterrõlkét lövésbõl szanaszétt repült 😉 jó móka volt!

Nekem már ez az Anglia Tours is gyanus volt. <#fogmosas>

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Nahát-nahát földalatti mozgalom ugye? A pincében van hadiszállásotok, kössünk titokban fegyverszünetet a szövetségesekkel... ejnye-bejnye.

na írtam a fejlesztõknek reg ügyben, de most egy ideig nem leszek mert bevagyunk ázva és fel kell költöztetni az irodát a pincébõl. 😞(((((

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Random work
A játékot le lehet tölteni ingyen a wwiionline.com oldalról.
Offline módban ki lehet próbálni minden fegyvert egy tesztpályán az online játékhoz kell a regisztráció. Lehet, hogy túlterhelt a rendszer nem tudom nekem gyanús. Ha egyszer nem fogadná a regisztrációt próbáld többször.
Az offline mód jó arra, hogy beállítsd a billentyûzetet és a joy-t. Este leszek TS-en ha kell segítség elmagyarázok dolgokat, de ha találsz ott más emberkét is az is biztosan segít neked.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
Hát megnéztem ide vonatkozó oldalt feldgrau.com.
Ott nagyon sok hadosztály jele megvan: http://www.feldgrau.com/InfDiv1b.php

Punker
ha van mikrofonod + TS-ed akkor ott találsz 1 szerver címet is, azon keresztül tudunk neked segíteni a regisztrációnál és ott kommunikálunk játék közben + a játékban beépített chat-en a 95-ös a magyar csatorna.

elõfizetni az interneten keresztül tudsz erre alkalmas bankkártyával.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
jelenleg van 2 hetes ingyenes kipróbálási lehetõség (bár a regisztráció kicsit túlterhelt most) ha a fönti banner-ra klikkelsz a Magyar HQ-n megtalálod a linkeket.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Lt.Balu
Sziasztok!
Jópár hasonló témájú gémet nyüstöltem már (BF,Medal of H. részei,+szimulátorok: Il-2 stb),de erre vhogy csak most akadtam rá.Nagyon bejön,végre 1 teljesen hitelesnek tûnõ,sokoldalú progi.Viszont lenne 1 kérdésem..visszaolvasva itt láttam elõfizetést meg nemtommit,valaki elmondaná,hogy pontosan mit kell tennem (gém beszerzésen kivül),hogy csatlakozhassak Hozzátok?Megköszönném!

Lt.Balu

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Punker
akkor majd keresünk valami büntetõ század jelölést 😊
csak úgy emlékeztem hogy a Sztálingrádban volt valami jelvénye a roham utászoknak.

Random_
A vita egy alapvetõ butaságból indult nem tudom minek kell még ezen kattogni.

Punker: nem találok semmit szerintem nem volt mert nem voltak olyan szinten, hogy legyen külön jelvényük még a hétfõt megvárom mert ígértek magyar jelzéseket hát van közte olyan ami kell. Lehet, hogy holnap csinálok egy egyedit.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
te mi a f@szt beszélsz? a Stan Mark angol fegyver volt nem volt az U.S-ben rendszeresítve, a 101-esben pedig volt Thomson, M1 Garand és M1A1 ahogy már Hupi is leírta az SMG a városi harc fegyvere, azzal nem mész semmire egy mezõn vagy 1 erdõben......

Kit--Kat
persze, hogy nem kaphattak többet, mivel sokkal kevesebb emberbõl álltak össze ezek a hadosztályok.
De lásd, hogy eltávolodjunk az SS-tõl a 101eseknek pl. voltak Thompsonaik, a sima hadosztályokat Stan Mark, vagy M3 vagy mi a fenével szerelték csak fel. De hagyjuk ezt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Pontosan
bazza
Figy, most ez akkor úgy van h minden hadjárat végén eltûnik az összes fejlesztés és kezdõdik elölrõl? azért nincs sherman meg az új stug?

Kinn van az új Production Update - fordítás hamarosan, hacsak Mano nem látott már hozzá😊
Random_

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Általánosságban véve a Waffen-SS hadosztályok nem kaptak jobb (sem több) fegyvert, mint a Heer hadosztályok.

bazza
Milyen rangtól választható az összes tank? Mert captain rangnál csak 5db tankot tudok választani.

Kit--Kat
na mer?? ha lehetett a legjobb felszerelést mindíg megkapták, offkorz, nem adták nekik az összes tigrist meg párducot, mert ésszerûen kapták tehát a régebbi PZIII-akat újabb fejlesztésû PZIIIamakra cserélték immídietli, stbstb

PrasCo
Mai "hõstettem".
Kúszok a bokorban Rochefortnál, fej fel, elõttem ott legel két darab Char, úgy 10-15 méterre. 😊 Sapperként hûtõrács be"céloz", aztán lánctalpnak nekilõ, majd sprint. 😄 Sajnos az eredményt nem tudtam megállapítani, mert mire visszamentem, már semmi nem volt ott. 😊
Punker
rohadt szövik

Badarság...<#wilting>

Kit--Kat
1ként van, mer mint köztudott feltételnélkül az SS kapta a legjobb fegyvereket szóval.....

Csirke4
Szerintem is! 😊
Random work
Témát hanyagoljuk!

Csirke4
Viszont elmonthatnánk a CRSnek, hogy mi vagyunk az egyetlen SS egység a játékban. Akkor mindenki fölfigyelne, minket meg elküldenek a pi**ába 😊
Így kell reklámot csinálni a játéknak 😄
Sippie
Jesszus... ennek semmi értelme 😄
nem a névtõl lesz valaki jó. Különben is az ellen az nem látja.

Úgyhogy kérek mindenkit hagyjuk a témát.

Kit--Kat
Pedig majd kéne kissebb ELIT harccsoportokat létrehozni a játékban, mint pPL: LSSAH Tottenkopf SAS 101 501 amiket csak nagyobb hadjáratoknál lehetne használni, csak a kivételezett legjobb századok kaphátnának jogot a használatára. Azért lenne jó, mer látná a csapattagok melyik a fõ harcolóerõ és ezek vehetnék fel az ék szerepét, esetleg demoralizálhatnák az ellent is ha a legjobb 1ségekkel találják szembe magukat.

Random work
Tényleg nem jó ötlet mert sokan félreértik a dolgot pl. a jelvényük is tartalmazott nyilakat ami a nyilasokra való utalás volt.

Most kutatok olyan jelképek iránt ami nem köthetõ az SS-hez csak magyar és királyi.

Valóban volt Hunyadi alakulat. Szóval ez így ebben a formában nem igaz. De így az SS elõtag nélkül szerintem is használható 😉.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Punker
az SS nem tilos, de teljesen igazad van nem értenék meg az emberek itthon jelenleg hogy nem a háborút akarjuk folytatni 😊

Random work
Érzetem, hogy van benne ilyesmi sajnos az emberek buták és képesek butaságokat képzelni párhuzamba hozni a politikát a hadsereggel.
Nagyon kevesen látják az igazi képet a német hadseregrõl sajnos. A wermacht és minden egysége megtalálható egy bizonyos mai hadseregben csak más a nevük.

Na téma Off most más értem mi a lényeg.

Ja mikor lesz frissítve a Hunyadi oldal mert van benne sok dolog. Pl a taglista fele nem jó az újak nincsennek benne mások meg igen aki nem játszik.

azért választottuk mert nincs köze semmilyen valódi alakulathoz, de még is jól hangzik.

SS-t nem lehet választani mert az sok országban, Magyarországon is, tilos. Meg gondolom ti sem akarjátok hogy ilyenekkel azonosítsanak titeket.

Egy SS hadosztály nevét felvenni, illenve vele azonosulni nagy hiba lenne. Nem véletlenül nem találkozol a játékban egyetlen horogkereszttel sem.
Már nem emlékszem pontosan miért választottuk a Hunyadit squadnévnek. Valami olyasmi is rémlik, hogy részben azért mert HUN-nal kezdõdik.