19663
-
pedrohsi #15417 Kipróbáltam, nem vészes, sőt, mintha jobb lenne az eddiginél. Természetesen a távoli fák nem így néznek ki, magas beállításon kb 50 méternél vált ilyenre. -
#15416 BAzzeee...és ez milyen gépen fog futni?:) -
pedrohsi #15415 -
pedrohsi #15414 MEGJÖTT A TIGRIS!!! Igaz, még csak offline, de a legújabb bétában már kipróbálható. -
pedrohsi #15413 1.19.5.3 Open Test
Readme és letöltés (430 MB), remélhetőleg még ma -
#15412 de gyönyörűen levadászták a tankoszlopot a pak-ok -
#15411 Ma este a Híd túl messze van!
-
KMeyer #15410 Azért a szövik már rettegnek Tigristől.Azt akarják,hogy az M10-Tigris arány 5-6:1 legyenA tervezett arány azt hiszem 2:3-4.Reszkessetek szövik! -
#15409 Semmi probléma, majd alkalmazzuk az ilyenkor szokásos, bevett eljárást. ...azért én a magam részéről maradni fogok az "ET!"-sikongatásában, és a fejvesztett menekülésben. -
#15408 Ja mert ez nem tank típusa alapján. Ahogy el tudom képzelni
nem lesz előny számunkra az, hogy nyitott a tető csak hátrány mert mindent tökéletesen hallanak és látnak. -
KMeyer #15407 De ha jobban megnézem,akkor a hapsik feje kilátszik a toronyból még úgy is,hogy én aföldön állok.Ha ez azt jelenti,amire gondolok,akkor nagyon könnyű lesz puskással győzelmeket elérni ellene -
KMeyer #15406 Ugyan felülről nem fedett a tornya,de nekem van egy olyan gyanúm,hogy azzal a géppuskával több gépünket fogják lelőni,mint a vadászgépek.Azért majd a gránátjaink elintézik őket.Illetve az sem jó,mert éppen most gyengítetek rajtuk.Marad a puska... -
#15405 -
#15404 erre nagyon kiváncsi leszek, bár lehe tez is hallhatatlan lesz mint az ATG-k. -
Hupi #15403 -
Hupi #15402 -
#15401 1.19.4 patch kint van! -
#15400 Mano -
KMeyer #15399 Valakinek már van WWIIOnline-os pólója? -
pedrohsi #15398 -Vigyázz a szádra, Bazi Joe! Ezek emberek, érző lélekkel:) -
#15397 :) Az A legjobb, hogy
"Héé....hééé....aknát találtam!!!
-Aknát? Na és milyet?
-Háá....miaz, hogy milyet. Olyat ami robban!!":) -
Hupi #15396 Csak annyit láttam: - Már megint a negatív kisugárzsásoddal bombázól, pedig ez egy álomszép híd. -
#15395 jó volt:) -
#15394 MA ESTE!
-
#15393 Hármaskúti turistaház, Szilvásváradtól kb 2-3 km. -
#15392 Bazzzeeee.....és én meg nem tudok menni????Pontosan hova is mentek??? Lehet leugrok egy napra dumálni:) -
#15391 Majd mondom neki a felállást és eldönti van-e kedve jönni. -
#15390 Mozamboné is jön. -
#15389 Szerintem Krisztát viszem csak az a kérdés mennyi nő nemű egyed lesz? Ugyanis az gáz lenne ha egyedül kéne ott lennie egy csomó sráccal. -
Hupi #15388 Ez jó! -
KMeyer #15387 Kezd elegem lenni a könyvesboltokból.Akárki megy be,megkézdezi,hogy Gianfrancisco Joalvestől a Tavasz szivárvány megvan-e,megmondja hogy hányadik könyv a polcon.Látva,hogy ilyen névtelen könyveket is ismer,gondoltam,hogy a Riadó!Páncélosok!-at is ismerni fogja.Azt,hogy a könyvet nem ismerte,még bocsánatos bűnnek tartom,de hogy még Guderianról sem hallott,az azért több a soknál.A könyv egyébként már antikváriumban sem kapható.Még ezt is elviselném,de hogy a Tanuljuk meg a Javascript használatát 24 óra alatt szintén nem kapható már sehol,már kicsit sok nekem is... -
#15386 aki esetleg még csatlakozni akar a borhadjárathoz szóljon, még van hely. -
#15385 pár napig még bírd ki :) -
KMeyer #15384 Lehet,hogy vmi hasonló:) -
Shad01 #15383 Elvonási tünetek?
Régebben, mikor még nem voltam előfizető, és nem volt free trial egyszer én is végigolvastam a fórumot az elejétől. -
#15382 várunk :) -
KMeyer #15381 A mai napon egy elég hosszú ám annál érdekesebb feladatot fejeztem be. Arra vállalkoztam ugyanis,hogy az SG fórumán lévő WWIIOnline-Batleground Europe
több mind 15000 hozzászólását az elejétől elolvasom. Valóban hosszadalmas volt,ám annál érdekesebb,hiszen szinte a kezdetektől végigköveti a magyar
WWII kialakulását. Az első hozzászólást és az 1000.-et szintén Mano írta. Az alapszituáció,ha jól értettem,hogy néhány 91-esekkel játszó magyar megpróbál
több magyart játékra csábítani. Néhány hét után eljutnak oda,hogy a nagy 91-es megmozdulásokon már külön "magyar részlegként" szerepelnek.Ahogy szépen nő
honfitársaink létszmáma,felvetődik a gondolat,hogy egy saját squadot alapítsanak. A következő probléma a százd elnevezése volt.Több javaslat (pl. a finnek
"Gulash Squad" ötlete:)) a vezetés arról dönt,hogy az egység az 1. Hunyadi páncélos ezred nevet veszi fel. Néhány napos adminisztráció után a CRS
nyilvántartásba veszi az egységet.Mano és Joxy áldozatos munkájának köszönhetően beindul az első magyar HQ,mely még ma is elérhető a wwiionline.freeweb.hu
címen. A jelenlegi honlap,mely sajnos nem üzemel,számításaim szerinta 3.A másodikat egy arab brigád hasonlóan a mostnaihoz meghackelte. A brigád létszáma
egyre nőtt az előfizetőkkel és a csak betoppanó triálosokkal együtt. A "nagy öregek" közül sokan már csak alkalmakként bekukkantanak a honlapokra,esetleg
free triálkor játszanak egy keveset.A régi fórumozók közé tartozik Kincsed is,az első magyar WWOnline-os lány:)
Nehéz lett volna nem észrevenni,hogy az először odatévedők első kérdései mindig a Mennyibe kerül?,Hogyan kell játszani?,Mikor jelenik meg?,Lehet-e joy nélkül
játszani? és hasonló kérdésekből állnak.Erre a végtelenül türelmes kiképzőtisztek mindig felajánlották,hogy TS-en elmondanak mindent,de erre sokan nem voltak
hajlandóak. Az első évben általában ilyenkor jött egy kérdés,hogy és tulajdonképpen mi az a TS.Hála a 102-eseknek,ma a TS-el viszonylag kevés gondja van
századnak,régen azonban szinte napi gond volt,hogy egyáltalán melyik szerverre menjenek. A legtöbb újonc az első percek után áradozva írta le a fórumba,hogy
hogyan is lőtte le egy csigazabáló:)Azoknak,akiknek nem nyerte el tetszését a játék,99%-ban a grafika volt az oka.De mint tudjuk,ennek a játéknak nm a grafika
adja az értéket.
Szintén gyakori téma,hogy milyen konfiguráción fut a legjobban a játék.Ez egyben egy kis hardvertörténelemmel is felér,persze csak a közelmúltból:)
Az éppen érkező pecseket mindig nagy várakozás övezte,hogy vajon milyenek lesznek az új egységek.Például a Stuart érkezése előtt nem tudták,hogy az egy
kilőhetetlen tank lesz,ezért mindenki azt számolgatta,hány tucatot fog elintézni a 3f-fel:)Ugyanígy megváltóként várták a puskagrántot és az ATR-eket. Néhány
nap próbálozás után tudomásul vették,hogy ezekkel mégegy Panhardot sem igazán lehet kiszedni:)A fórumot rengeteg kép és videó is színesíti.Sajnos a árhelyek
meszűnése miatt ezek nagyrésze már nem elérhető.
Az ezred egyébként nagyon jó közösséget alkot.Ez egfigyelhető,mikor vmelyik tagja vmi vizsga miatt hagyja ott egy idöre a frontot,bajtársai mindig ellátják
jókívánságokkal.Közös rendezvényekre is sor került,mint pl. az egri borhadjárat és több repülőnap,sziulátor-bajnokság és hasonló.Tervbe volt véve egy külföldi
múzeumnak a látogatása is,ez azonban még nem valósult meg.Most a 2. borhadjáratra készül a társaság.Tervben szereplt Hunyadi-póló készítése is,ám ennek
megvalósulásáról nem tudok.
Remélhetőleg a közeljövőben meg tudom oldani az előfizetésemet,és akkor én is tagja lehetek ennek a társaságnak,mely megalakulása óta a szövik ezreit
küldte a másvilágra:)
-
manohun #15380 hát sajan nem tudok vele mit csinálni
de majd valahogy megoldom hogy működjön ha lesz időm -
#15379 Mano azt próbáltad hogy a MagyarHQ-t újra belövöd? -
manohun #15378 ezt az oldalt lehet hirdetni emberek :)