WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Szerintem jobb lett volna tartani a megszokott 3 órát, de most hat lett biztos megvan az oka.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
Azt olvastam, de amikor jelentkezni lehetett akkor még szombat 3 és vasárnap 3 volt megbeszélve. Nah mind1
Random work
Hupi este hatot írt a Hunyadi fórumon.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
he?! Olyan késõn? Nem 3ról volt szó?
Akkor viszont nem tudok menni.
oké rendben 😊))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Random work
Hunyadi fórumon minden le van írva tessék olvasni és írni oda! Használjuk azt squad témákban.

Random work
Ha be van téve a fórum a kedvenceid közé akkor jelöli egy piros csík, hogy meddig olvastad az ucsó látogatásod óta. A piros csík fölötti rész új hozzászólás így nem kell keresni, hogy mi az amit már olvastál és mi az amit még nem.

Bazza most neked van piros csik ez mijjezzz???

18 mégse jó, 7-kor edzõmeccsünk van, szétrúgjuk az ellen picsáját😊
bazza
lehetek lövész a bombázón? <#dumcsi><#violent>

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Akkor ma gyülekezö!!!!!
Nem hátrálunk!!!!

Ragyogooooooooooooooooooooo medek bomba tisztnek ,meg is nézem minden be van-e konfigolva egérre😄DDDDDDDDDDDD

Random work
18:00 az indulás megy a bombázó különítmény.

mondjuk egy gyár apritásban benne lennék😄DD

Délután lesz valami ,mert ráérek 22 ig😊))

ok meg keresem😊)

Random work
Írtam lentebb a snoops infantiry traninget ott van elejétõl kezdve fegyverek bemutatása és késõbb egyéb dolgok is.
Keress rá googlén a linket nem tudom, de ide is betettem valamikor.

igaz de tudod elöitéletek meg egyébb ,meg egyébb<#vigyor2>

Random work
Próbálja ki ne videókat nézzen.

mondjuk azt a sappolos mötörhead zenés film is jo lenne a sappereses 😄DDD

megnézi a játékot azt lehet elöfizet ennyi😄D(csemegézni)

Random work
De mit csemegézni? A snoops infantiry traning nem jó neki?

vagy valaki??

tudnál egyoldalt ahol sok WW II maszek videok vannak egyhaver szeretne csemegézni????

Én jönnék vadásszal fedezetnek, hacsak nem lesz 91-es megmozdulás (de ez nem valószínû).
!S na ma vagyok ,kinek kell segitség????

Random work
kell kill érdemes beülni valaki mellé bombázótisztnek az nagyon eccerû

bazza
plz...vki...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Kit--Kat
az éremnek 2 oldala van

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

0Fritz0
Meg a gránát is átüti a falat. Úgy tudtam, hogy ezeket már rendesen megcsinálták.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

PrasCo
Én úgyszintén örömmel tapasztalom, hogy amint kilépek az AB-bõl, már kaszálnak is le a túlpartról. 😊 Temse-n állati nagy buli van, ilyent én még nem láttam. Ezek kilóra veszik odaát a harckocsikat! Az a mák, hogy a hidat sikerült elõtte lerombolni, mielõtt átértek volna.
0Fritz0
Örömmel tapasztalom, hogy a tankok megint át tudnak lõni házfalakon...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_
Szerencsére nem kell sokat keresgélni csak a rágcsálót kell megtalálni. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Najah, de az angol nem 10 perc alatt készül el😊
A fórum valóban hasznos, az áprilisi megjelenést is ott ejtette el Hörcsög barátunk😊
Random_
Ajánlom a fórum olvasását mert ott még derülnek ki plusz dolgok. 😊

Ma szerintem korán nyugovóra térek mert nézni akarom az F1-et.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Random_
A belsõ térképre bárki bejelölhet ellenséges egységet, de azt a többiek csak akkor látják ha a küldetés vezetõje megerõsíti az észlelést.

Random_
Hát elég eccerûen le lett írva a frodítás az angolt kicsit élvezetesebb volt olvasni. 😞

PrasCo
Hár oda az kell, hogy visszakúszol, és hívsz rádión négy Stukát. 😄DDD
Vagy átcsûrsz két kézigránátot, de az sokkal elegánsabb, ha pánikszerûen belerádiózol az éterbe, hogy "Lots of EIs NW, help!" 😄
Sippie
vagy észreveszed hogy az a 4 csávó valójában kétszáz méterre van a susnyában, és akkor nem tudsz micsinálni 😛
csak hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó 😄😄
Kit--Kat
jóhh lezárandó, mész a mezõn puskával elérsz 1 kis facsoporthoz ami 1 nagyobb földrakáson van, és ahoyg átkuúszol szembe 4 ellen, hát ide Thompson kell mer psukával semmi esélyed. Nem a terep a lényeg, hanem szituáció. Na jó vége, bye és Peace!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sippie
Lacus tudsz menni TS-re? Kéne valakinek segítség.
Punker
na elmentem zülleni, jó vadászatot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem kell lehiggadnia, oszátok be mellém 2 hétre bokorugrónak SMG-vel a pusztába akciózni, sírva fog könyörögni hogy visszaülhessen az opel-ba <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hé kitkat egy kicsit le kéne higgadni

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker
én is szoktam SMG-vel ATG-re vadászni, de ettõl függetlenül azt mondani hogy az SMG nem rövid távra kb 50m-re jó nagyon láma dolog.

Sippie
Elég lesz ebbõl.
Kit--Kat
na izé pisztoly, viszont neked meg sztereotípiáid vannak, hogy ha valaki ki megy a géppisztollyal a mezõre, vagy erdõbe meg hal. Ne rajoskodj mer 1ütt keztünk játszani szal...

Lõszeesláda LOL

Punker
géppuskáról? ki beszélt itt géppuskáról? a fegyver kategóriákkal se vagy tisztában, nagyon gyorsan jelentkezz gyalogos kiképzésre mert ezek után azon se lepõdnék meg ha fordítva fognád a puskát <#eplus2>