19663
  • DJviolin
    Köszi. Free trial bezzeg nincs. Akkor marad az offline.
  • Punkerwork
    kiszállni nem tudsz, az ai légvédelem lőhetett, mivel a szerverre nem jutsz be pas nélkül :)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Felraktam a gamét, elindítottam a játékot (másnál is ilyen sokáig tölt?) felszálltam egy bf109-essel, és lőttek. Tehát nem vagyok egyedül. Ez hogy van? Pedig nem regisztráltam magam?

Ja, és hogyan tudok kiszállni a járművekből?
  • Shad01
    WWII Online ismertető

A játékban a 2. világháború végigjátszására van lehetőség a lehető legrealisztikusabb módon. Szárazföldi, légi és tengerészeti egységeket lehet egyidejűleg irányítani, így lehetőség van kombinált támadások kivitelezésére, például partraszállni gyalogsággal és páncélosokkal vadászgépek, zuhanóbombázók és rombolók fedezete mellett.

A legtöbb fegyvernem le lett modellezve. A légierőnél vannak vadászgépek, vadászbombázók, zuhanóbombázók, stratégiai bombázók, ejtőernyősöket vagy gyalogosokat szállító repülők. A szárazföldön légvédelmi és tankelhárító ütegek és a vontatásukhoz féllánctalpas jármű, páncélosok, rohamlövegek, páncélozott felderítőjárművek, csapatszállító járművek. A tengerészeti egységekre fordították eddig a legkevesebb figyelmet, mert itt csak őrnaszád, romboló és szállítóhajó van. Gyalogosként puskás, géppisztolyos, géppuskás, puskagránátos, utász, tankelhárító puskás és ejtőernyős közül lehet választani.
    A mobil légelhárító egységek hamarosan bekerülnek a játékba. Amire tovább kell várni az a tábori tüzérség. A játék fejlesztése folyamatos, párhavonta újabb egységekkel bővül a kínálat.
    A különféle járművek lemodellezésénél a lehető legnagyobb élethűségre törekedtek. Páncélosnál figyeli az őt eltaláló lövedék energiáját, a becsapódás szögét és ez alapján számítja ki, hogy a találati pontban lévő páncélvastagságon át tud, e hatolni. A járművek fő részei szintén le vannak modellezve: motor, üzemanyagtartály, muníció, lövegek, lánctalpak, kerekek, kezelőszemélyzet. Itt „életpont” nincs, ha egy lövedék nem képes áthatolni a páncélon, akkor semmilyen kárt nem okoz.

A játéktér északnyugat Európa kicsinyített mása. Az összes fontos település, folyó, domborzati jellemző megtalálható. A játéktér egybefüggő, aki akar az elgyalogolhat Kölnből a normandiai partraszállás helyszínéig, vagy ugyanonnan felszállhat megbombázni Angliát.
    Jelenleg a fejlesztők az északafrikai hadszíntéren dolgoznak. Ezt akkor fogják megnyitni, mikor minden jelen lévő fél (olasz, német, francia, angol, amerikai) ott használt egységeinek lemodellezése megtörtént. A későbbiekben a keleti front és a csendesóceáni hadszíntér szerepel a tervek között.

A játékban törekedtek a lehető legnagyobb élethűségre (fizika, sebződés), de a játszhatóság kedvéért tettek néhány kompromisszumot.
    A hadjárat a Blitzkrieg első szakasza után kezdődik, Brüsszelt már elfoglalták a németek, és Antwerpent félig bekerítették. A játékosok itt kapják meg a lehetőséget, hogy változtassanak a történelmen. A németeknek északon az angolokat, délen a franciákat kell visszaszorítaniuk. Előnyt az a fél tud szerezni, akinek előbb sikerül az új ütőképesebb harcjárműveit kifejleszteni. A fejlesztést a hátországi gyárvárosok bombázásával lehet visszavetni.
    A játék célja a városok elfoglalása A játékban az ellenfél mindig egy másik játékos, mesterséges intelligencia csak a fix helyzetű légvédelmi, tankelhárító ágyúkat és géppuskafészkeket irányítja. Egy komolyabb ütközetnél akár 100-100 játékos is jelen lehet mindkét oldalon.
  • Punker
    valahol voltak már képek a DC-3 masról is, szal szerintem dobozosban már az is benne lesz.
  • Shad01
    A repülhető típusok:
    német oldal: Bf110c kétmotoros vadász, Bf110C4/B vadászbombázó, Bf109E, Bf109F, Fw190, Stuka, He111 bombázó, Ju52 ejtőernyősök szállítására
    angol: Hurrican I, Hurri II vadászbombázó, Spitefire I, Spitefire V, Spitefire IX, Blenheim I kétmotoros vadász, Blenheim IV bombázó, Havoc I bombázó, Ju52(amíg nincs más)
    francia: Hawk75, H81, D520, P38f, Bell14a vadászbombázó, Blenheim IV bombázó, DB7 bombázó, Ju52(amíg nincs más)

A játék sajnos előfizetős, de szoktak 1-2 hetes ingyenes kibróbálási lehetőséget biztosítani. Már több, mint fél éve nem volt ilyen, ezért igencsak időszerű. Valószínűleg a dobozos kiadással egyidejűleg fogják meghírdetni, amit augusztusra ígértek.
    Az éves előfizetésem hónapra lebontva valamivel kevesebb mint 2000Ft-ra jön ki.

Itt nincs demó verzió. Mindenki a teljes játékot tölti le, de előfizetés hiányában csak offline lehet játszani, ahol értelemszerűen nincs rajtad kívül más a játékban, viszont minden járművet ki lehet próbálni, be lehet gyakorolni az irányításukat.
  • Punker
    hetek kérdése.
  • Ronny
    még most nyáron?
  • Punker
    1.19.5-nél tartunk, 1.20-nál lesz freetrial.
  • Random_
    Most nincs, de szerintem hamarosan várható mert a dobozos verzió már a küszöbön van.
  • Bucser
    szerintem el vagy tévedve ha azt hiszed, hogy ez ingyenes:) Béta van maximum:)

Tényleg srácok most van open BETA ?? vagy free trial valahol??
  • KMeyer
    Igen,van mindenféle légi járgány is benne,biztos találsz kedvedre valót:)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nemrég halottam erről a jóóó ingyenes hátékról. most töltöm. Mire számítsak? Tehát a pilótalelkem is kiélheti magát? :-))
  • KMeyer
    Itt nem szerverek vannak,hanem 1 szerver van,és azon játszik mindenki.Az a több száz mber 1 városban volt,de itt egyszerre több városban is lehet esemény,bár több százan egyszerre általában csak egy városnál vananak,a többinél csak 50-en kb:)
  • Punkerwork
    pontosság lövésztől függ szaby 500 méterről is leszed gyalogost, csak jól kell beállítani a puskát, ami legnagyobb csatát láttam városban az több mint 300 ember volt, kisértünk már 60 német tankból álló oszlopot is és ehez jön még a gyalogság + légierő + tüzérség, és még nem láttál ellenséget :)
  • alma2
    Hello,
    ket dolog nem tiszta nekem az infokbol demobol amit neztem, online meg nem jatszottam.
    egyszerre hany ember van egy bevetesen elmeletileg es gyakorlatilag ?
    Battlefieldesen fogalmazva a kettonel lehet egyszerre max 64 ember a ket oldalon ,itt mi a hatar mi a jellemzo ?
    A gyalogos harcoknal mennyire jellemzo a pontossag, olyan mint pl a COD-ban, fejloves stb... vagy ilyen pontossagra nem lehet szamitani ?
    koszi
  • Punker
    Schilde-t támadjuk ezerrel, lőttem egy csomó gyalogost.
  • Random_
    Más a látvány, de megszokható. :)
    Ma reggel már lőttem magamnak egy Beddy-t. :D
  • Punker
    új patch, új playgate, és a fák se csúnyák :)
  • Random work
    Egy páncélostól ez szép teljesítmény, de a gyalogosoknak legalább egy kesztyűbáb a beugró. :D
  • Punker
    a sniper:)
  • Random work
    Jó megyek!
  • Punker
    ha valaki még jönni akar borhadjáratra, az jöjjön Egerbe délután 5-ig!
  • Hupi
    Hunyadi hadjárat!
    részletek itt!
  • Csirke4
    Hát nekem 50 FPS-em volt és amikor ránéztem távcsővel megjelent az összes levél meg minden faxán nézet ki a fán akkor lett 16FPS
  • Csirke4
    Ez az angol puska (asszem)
  • Punkerwork
    az mindig gagyi volt :)
  • pedrohsi
    ez szerintem a békák puskája, azért néz ki ilyen bénán:)
  • Random work
    Én írtam elötte és kutya se szólt pedig találkoztam volna pár emberrel!
    Csütörtöktől nem voltam fórumon ez jól el lett cseszve, de mind1 nem érdekes.
  • Random work
    Voltam vasárnak és kurvajó volt!
  • KMeyer
    Az előző verziókban egyiknél sem ilyen,remélem,hogy most sem.Olyan,mintha egy henger lenne.De másnál nem láttam ezt.
  • Tomo15
    Szerintem nem a beálitásaival van baj hane, a fegyver néz igy ki
  • KMeyer
    Ez milyen beállításokkal játszik?Mert a puska a kezében nagyon bénán néz ki.Mint egy xv. századi karabély.Vajon a bokorról lehet majd málnázni?
  • lachun
    az éjszaka 1 ora , gondolom nem akart annyit várni!!
  • Ronny
    megvárhattad volna amíg rendesen besötétedidk:P
  • lachun
    Bazza, ha a Hunyadi fórumot figyelnéd, akkor Shadott fel is hivhatad volna!!!!
    Ment kecsmetéti repnapra és kérte aki ismerös van a telozzon!!!1stHPR Fórum!
  • lachun
    Nagyon ütös lesz!!!!
  • Punker
    az új graf elég barátságos:

fa

fa2
  • pedrohsi
    Online a lényeg, csak azért fizetni kell:) Offline bármikor kipróbálhatod, ha letöltöd a gamét. A Battleground Europe az új dobozos verzió neve.
  • bazza
    hi all! És ezt lehet online is nyomni? Vagy csak offline? Amúgy a wwiionline és battleground europe miben különbözik? Thx! ;)
    OFF
    Volt vki a repülőnapon Kecskeméten? Nagyon ász volt sztem, csak a végét cseszték el! :DDD