WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random work
A köv fizum elég ígéretes lesz szóval beállok az egy évet elõfizetõk sorába szerintem.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
friss híreket nem nézed?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sippie
ez mi a túró?
Kit--Kat
ehh fárasztó csata volt:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

0Fritz0
Mióta vagytok elõfizetõk? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sippie
Jujj kicsit szétesett a kép... hol van már a célkereszt 😄😄😄
0Fritz0
Az új ültetvényem: <#taps>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Na egy tommyt kiszedtem egy meg kilöhetettnel volt😊)persze engem talált ell😊)

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Föleg hogy a második junkerst nyalokázzuk😊)))

jéééé Mano
nekem 5 perc alatt

de régen volt már 😊

u.i.: tudom tudom többet kéne lennem stbstb 😞(((

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punker
elsõ belépéstõl számítja

PrasCo
Hoppáré! 😮
Akkor azt hiszem, áttérek a napi mail-ellenõrzésre. 😄
Így könnyû a populációt kétheti free-vel megdobni, ha abból egy hét adminisztrációval megy el. 😄
Mindegy, ennyi igazán belefér. :]
Punker
elsõ free reg-emre 3-5 napot vártam 😊

PrasCo
Hát, el vagyok készülve a legrosszabbra, de "a hitem megingathatatlan", és biztos-ami-biztos alapon negyedóránként ellenõrizgetem a mailt. :]
Bár gondolom, a Free híre gyorsan terjed, és most rászálltak mint a legyek, úgyhogy egyébként is van dolga a szervernek.
Random_
Ne lepõdj meg ha egy napot késik. 😞
Sajnso a WWIIO malmai néha lassan õrölnek, de van amikor mesés gyorsasággal.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

PrasCo
Hm-hm, ez is igaz. Meghalni egyedül nem túl bíztató jövõkép. 😄 Most már csak ülök és várom, és vááárom a mailt a passworddal.
Random_
az se baj ha nincs hallagtózni is jó mert tudunk segíteni!

én mikor elõször egyedül beléptem nagyon félelmetes volt mindenhol lõttek ilyenkor jóljön egy barát aki a kereszttûzbe küld 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csirke4
Van free trial. Hozd el anyádat is!
PrasCo
Köszönöm a linket, lac! Egyébként a fõ ok csak most esett le, tudniillik egy szál mikrofonom sincs, péntek este keríteni egyet meg... 😄 Uhh... ájjdeszivacs. :| Mindenesetre mint említettem leszedem. 😊
Csirke4
De kis ügyi vagy.
Csirke eledel lesz belõled...
ok rendben😊))

PrasCo
Ok-ok.
Bár most még csak belenéznék a game-be, idõm egyébként sem lenne komolyan foglalkozni vele, csupán nagyon kíváncsi vagyok rá. Ha valamilyen oknál kifolyólag / késõbbi idõkben mégis elmélyednék benne, már szedem is a téest. 😊
Random_
TS kéne mert nélküle nagyon szopni fogsz elsõ idõkben fõleg!
Van belsõ chat, de az nem az igazi.

TS nálunk kötelezö különben nem fogod élvezni a játékot.nekünk az a lényeg az ujjak gyorsan a fronton érrezék magukat😊)

PrasCo
Á, köszönöm! Innen már menni fog remélhetõleg. 😊
TS és MSN nincs, ICQ meg már nincs... képben vagyok. 😄
Random_
http://www5.playnet.com/bv/wwiiol/firingsquad_promo.jsp

figyu gyerefel tsre ,vagy icq, msn mikell ???

Punker
kinyírtam Csirket CoD-ban <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

PrasCo
Megyekmegyekmitkelltennem? 😊
Csak úgy "komolytalanul" kipróbálnám. A játék le van töltve' (szenvedõ szerkezet... ééljen!), regelnem kell-e vajh? Vagy csak izééé... na, megnézem mindjárt. 😊
nem fogad valaki örökbe? 😄

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bejött az a sok szar meló.... pont most! 😞((((

VAN FREE ,VANN FREE, GYERTEK APRITANI😊)

Kit--Kat
ehhh<#vigyor1>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

oda még nem jüutottam ell😄DDD

jaj köszi

igen
kint van a fõoldalon
cimbi most ez komoly???

!S Schumi remélem te leszel a legtartosabb Mobilspawn😄DDDD

Van free trial😊))))))))))))))))<#circling><#nemtudom><#ticking><#szeret><#szomoru2><#phone><#pias><#puszi><#puszi>
Random work
2 bár azért volt egy sanda gyanúm, hogy valami itt bûzlik 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
pffffff 😄
1-0 oda <#taps>
Sippie
Esetleg úgy mint Dózsa Györgyöt 😄 egybõl nem fáznál 😄😄
Random work

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kit--Kat
mikorm lesz már fríí??? már xcsomót gyakoroltam offlineban:o

Random_
Egyesek nem csak katonáskodni szeretnek hanem prédikálni is. 😊

Na uraim ,mostantol irány Anglia😄DDDDDD

Kit--Kat
ehhh😊)