WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
<#fejvakaras>#fejvakaras><#kuss>#kuss><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor1>#vigyor1>
Szal igen magas... de csak egy picikét 😛 😄
"LAST 9 KILLERS
Cpt Czhark A13"
Ááá! Eeezt az égést! :S Csak tudnám, hogyan került meg 4-5 harckocsit úgy, hogy senki nem vette észre. :| Köztük elsõsorban én nem. 😄
Kérdés:
Brig Gen Bobstav1 QF 2lb
Ez a Brigade General miféle? Úgy értem, kb. hol áll rendfokozatot tekintve?
nahh ez volt a kérdés, és akkor valszeg gyártottak volna még kb 10-20ezer char addigra már b4es variációt, meg a Somua 2. generációját😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szerintem inkább a Maginot-vonalat faragták volna még egy darabig, vagy ilyesmi, nagyon beálltak elsõ világháborús doktrína szerint az állásháborúra. Bár az ilyen "Mi lett volna, ha..." fölösleges is foglalkozni, mert esélytelen kitalálni, bizonyítani meg lehetetlen. 😊
Jaizé, ONtopig és bocs. :]
Múltkor, Pz38(t)-vel mászkáltam csapatban több harckocsival, de esküszöm, valamelyik barom seggbelõtt. Motorok leállítva, nézegetünk jobbra-balra az FB körül, egyszer hátulról lövést hallok, vörösödés, sötétség. Olyan találatot kaptam egy(!) lövésbõl, hogy minden kezelõ azonnal elhalálozott. :|
Despawn után láttam, a harckocsidrágám tornya vagy három méterre mellette táborozik a(z egyébként szénné égett) teknõtõl. Na szép...
Nyugtasson meg valaki, hogy nincs Firendly Fire? 😄DD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Lehet, egyszer bespawnoltam Antwerpenben szöviként, és kinyírattam magam 2x😊
Persze akarok majd bandázni. Az említett losheimi lövöldözésben elég jól és lelkiismeretesen voltunk kordinálva, az valóban sokkal jobb volt, mint saját fejed után rohangálni.
Jelenleg a Német oldal inkább védekezõ ugyanis eddig csak visszafele nyomnak minket. 😞
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Most amúgy is jobban bejönnek a védekezõ küldetések, mert épp csak kezdem érteni, hogy mi micsoda és miért az. 😊
Ha mindenképpen szövi oldalhoz ragaszkodsz akkor nyugodtan legyél viszont magányosan nem annyira élvezetes. Tehát érdemes keresni haverokat vagy egy szövi squad-ba csatlakozni.
<#rinya>#rinya>
Aki magyar és a szövikhez áll, annak napi egy vesszõzés jár😛
de ha német oldalon vagy a 95-ös chat csatornán megtalálod a magyarokat mindig, mert az a kiosztott chat nekünk.
Free Trialban próbálgatom a gamét, úgy érzem jól befizetek majd rá 😊
Nem volt véletlen valaki a losheim-i csatában tegnap? Szövetséges oldalon igyekeztem aszisztálni a védekezésben. Mikor odaértem nagyrészt német volt a városka, de jó sok lövöldözés árán sikerült megvédeni, nagyon cool volt. 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De legalább a gyárat telibe nyomtam <#violent>#violent>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Páran a kötelékbõl és a kissé égõ vég: 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"