19663
  • MikroID
    Nos megnéztem offline módban és bejön, nagyon tetszett a gépesített egységek és a légi egységek kezelése! Ha lesz teszt időszak, ki is fogom próbálni online-ban is!
  • 0Fritz0
    Nah, oszd meg velünk azt a yo kis konfigot. :)
    (C64 turbo?)
  • Random work
    Végre most nekem is lesz esélyem SMG-vel mert jó a configom és városban se esik le az FPS.
  • Random work
    csíter
  • Punker
    még 10 :)
  • Punker
    8 perc alatt 8 kill SMG-vel
  • Random work
    Itt az én albumom is: katt!

1.19 legfrissebb verzió pár képe a béta szerverren csináltam: katt!
  • Random work
    Ezt én írtam és tökre igaz!
    A játék elötte nagyon szaggatott és minimum grafikán kellett játszanom mert 2 éve nem fejlesztettem a gép egyes részeit a játék meg közben papír falú házakból átment 3d-be.
    Most, hogy full grafikán nyomhatom teljesen új élmény.

Viszont igaz, hogy ha belemerülsz a játékba akkor nem lesz időd a grafikával törődni. :) Ha viszont ismered a Planetside-ot akkor tudod mit lehet elvárni egy MMORPG-től. Sajnos sokan idejönnek és fikázzák mert nem egy COD a grafikája abba már nem gondolnak bele, hogy ez nem is egy SP game.
  • Hupi
    így műxik :)
  • 0Fritz0
    Áh, nem vagyok én olyan kicsapongó iszákos... :)

"Sajnos" már eligérkeztem egy hölgyikének. Hiába, kemény az élet. :D
  • Punkerwork
    tényleg Fritz eldöntötted már jössz e bükki borhadjáratra?
  • 0Fritz0
    Addig is hallgass bele kicsiny regimentünk néhány megmozdulásába:
    www.fritz.amigo.hu – itt a WWIIONL menüben vannak az MP3-ak.
    (a topguns.mp3 jól jellemzi az általános morált )
  • MikroID
    Nem rossz! Elkezdtem leszedni a klienst, megnézem offline-ban. A grafra meg azért vagyok kiváncsi, mert amikor indult a Planetside, akkor én az elsők között megvettem, utána meg csak szívtam a fogam, mert online módban valami rettenetesen lassú volt a játék normál beállításoknál és ha már van egy elég komoly gépem, nem szeretnék 640x480-ban nézelődni, mert akkor elég nehéz kiszúrni az ellent! :D
  • Punkerwork
    a IVG az uccsó kép azt vasárnap csináltam aszem.
  • Punkerwork
    az elmúlt 1 évből egy kis válogatás :)

10 perc játék után amúgy elfelejted a grafikát, nem lesz időd vele tőrődni miközben tankok, ágyúk, hajók, gyalogosok lőnek rád, fölötted meg légicsata van :)
  • MikroID
    Meg is fogom próbálni! Még egy kérdés. Olvastam, hogy valaki új gépet rakott össze és szinte másik játékot kapott, annyit változott a grafika! Általában azt a nézetet vallom, hogy egy játék attól még lehet jó, mert nem szép, van is egy-két ilyenem, de nem hagy nyugodni, hogy láttam igen szép képeket, meg rettenetesen csúnyát is, mondjuk olyat, mint amilyet a Combat Mission tud produkálni! Főképp azért érdekel ez a dolog, mert annak idején eléggé megjártam a Planetside-al!
  • Punkerwork
    szerintem napok kérdése és lesz freetrial, akkor ki tudod majd próbálni.
  • MikroID
    Nem is másik MMO-ra gondoltam, csak mindent megnézek, kitesztelek, kivesézek, ami WWII-es, ezért előfordulhat, hogy keverem az infókat. Minden esetre most elkezdtem olvasgatni a fórumotokat, eddig tetszik, ami találtam!
  • Punkerwork
    gyertek várunk titeket, már eleget pihiztetek a veterán kórházban, most had pihenjenek a nővérkék :)
  • Vata
    Bizony hmmm. Sztem hamarosan free. Kihúzzam a 88mm-es csavarhózódat a terepre?
  • Punkerwork
    tudtommal ez az egyetlen 2. vh-s MMORPG
  • MikroID
    Nem tom, valahol olvastam, de az lehet, hogy nem ez a WWII-es játék volt, hanem egy másik??!! Egy kicsit sok ilyennel foglalkoztam mostanában :)
  • Punkerwork
    nem ezt ki találta ki? sokkal komplexebb, IL-2 ben nincs semmi földi kidolgozottság, ez teljesen saját fejlesztés, épp ezért egyedi.
  • MikroID
    Na ez már így egész érdekes és ha jól értettem, akkor az il2 sturmovik motorját használja, igaz???
  • Punkerwork
    Hunyadi fórum, ha többre vagy kiváncsi.
  • Punkerwork
    pl.
  • Punkerwork
    a városi épületek 95%-a szétlőhető, nincs is jobb mint 1 romház padlásán felverni 1 géppuskát :)
  • MikroID
    :D Tényleg csodás egyenruha :) Ami engem igazán érdekelne, hogy a tereptárgyak amortizálhatók-e, vagy minden statikus, kivéve mondjuk a lövegeket???
  • Punkerwork
  • Punkerwork
    #15161 az vagyok én :)
  • MikroID
    Értem. És milyen egyébként, mihez tudnád hasonlítani??? Érdekelne, de nem igazán tudok olyan információt szerezni róla, ami kielégítené a kiváncsiságomat!
  • Punkerwork
    a magyar sajnos a szolgáltató hibája miatt nem jó, nem tudunk mit csinálni vele, a hivatalos meg a millió letöltés miatt lassú.
  • MikroID
    Feltünt már valakinek, hogy nem müxik a magyar oldala??? Egy másik kérdés, mindíg ilyen lassú a hivatalos oldala???
  • munka_gorilla
    hmmmmm???
  • Punkerwork
    mit tessék? új rendszert csinálunk a cégnél, de mivel nem lehet teljesen leállni ezért egyenként cseréljük le a rendszereket.
  • Random work
    tessék?
  • Punkerwork
    az új szerverre költözést az én gépemmel kezdjük, úgyhogy format C: egy időre eltünök
  • Random work
    Ha nem kell buliznom este akkor csinálunk egy jó kis hadjáratot. :D
  • 0Fritz0
    Este tőtöm lefelé, yol. :)
  • Vata
    Hmmm...