WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Most nekem is jó...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

most próbáljátok

bazza
nekem sem...

PrasCo
Nekem nem igazán...
mar megy

A szerverleállás elõre nem tervezett volt, most dolgoznak rajta.
Csirke4
énis vissza szoktam vinni bár ezt punker nem hiszi el 😞
Kit--Kat
miután megpróbáltam kivasalni 1 gyalogost visszavittem éppen szal...😊)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Azt tudom, "ez" a Char-t jelenti, a Renault mellettem volt, nyugi ismerem a tankokat<#whatever>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Csirke4
És hogy én vagyok a szabotõr kém...
Elpazarolja elõlem a drága opeleket 😊
Punkerwork
lehet patch jön 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

bazza
most mér DOWN-olták a szervereket ?

Elesett Bertrix!!!!
Sippie
😄😄😄 hát szerintem is 😄
Na mennem kell meloba sok jo killeket kivánok, és rakjatok fel ilyen supi képeket!!!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Látom délen jól nyomultatok a folyófelé😄DDD

!S jonapot remélem jol küzdtettek tegnap ,valszeg,hogy holnap már leszek!!!

Szerintem ez egy Char.
PrasCo
Köszönöm a válaszokat.
Egyébként védõ misszió volt, csak leszállt az est, és kb. negyed órát rohangáltam fel-alá a gyalogok között a PzII-vel a városban, de nem jött semmi. Úgyhogy úgy döntöttem, dobbantok. Ezek szerint nem kellett volna. 😊
0Fritz0
Gyalogosnál, opelnél és az sdkfz-nél (a felderítõnél nem) elég 10 percig életben maradnod és kapsz pontot (Mission Succes).
A többi jármûvel, ágyúval, hajóval és repülõvel (Itt is van kivétel, a bombázóknál elég eldobni a csomagot a szükséges idõ letelte után és yo vagy)a tíz percen felül még legalább 1 kill-t el kell érned, hogy sikeres legyen a küldetés.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kit--Kat
gondoltam megjáratom 1 kicsit a kis Blitz motorját erre 1szer csak ez meg 1 Renault R35 tûnik fel😊)

Punker
védõ misszió volt vagy mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PrasCo
Hm, kösz. :| Csupán azért kérdem, mert volt olyan, hogy harckocsival egy órát kint voltam küldetésen (odaút - lövöldözgetés - visszaút), és Mission failure. Legközelebb jobban figyelek.
Punker
bázisra vissza kell térni, min 10 perc

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PrasCo
Alap, én sem magyarul integetek nekik, ha vmi kínom van. 😊
Most elvileg PFC-rendfokozatnál járok, három sikeres küldetéssel, de árulja már el vki, hogy milyen agyatlan logika folytán sorolja be a gép sikeres vagy sikertelen küldetésnek?
0Fritz0
Micsoda sötét kockafej... 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_

LMG powa! Sajna elfogyott a lõszerem az oldalfegyveremmel még ellenáltam, de menekülés közben egy gránát elért. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Híres ember rovatunk következõ részében szeretném bemutattni a Hunyadi egyik páncélos parancsnokát:
Boylert
Random_
Vannak lengyelek is sõt a múltkor egy kínai csókával is találkoztam. Amúgy mindenki angolt nyomja ha idegen is van mert azt a nyelvet a legtöbben ismerik ugye.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
az az utolsó fejlesztési körben van, még csak az elsõnél tart mindneki.

PrasCo
Jó tudni, mert amit berádióz a többség, én azt ált. készpénznek veszem. 😊
Kit--Kat
hát ez nagy csalódás
ja és az olaszokat kihagytad a felsorolásból😊

Nem, a játékosok a wwiionline amerikai erdete révén döntõ többségében az USA-ból kerülnek ki, innen származik az elõfizetõk java része.
Persze a legtöbb német, spanyol, finn, magyar játékos a történelmi események miatt szívesebben áll a tengelyhatalmi oldalra.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Kit--Kat
nem németbõl??:o

Rengeteg amcsi és angol gyerek harcol német oldalon. Jónéhányan persze váltogatják, de az elhivatott nemzetközi századok (91st, 105th, 32nd, stb) jó része angolszász játékosokból áll.
Punker
ha tömeg van akko raz 1 giga ram kevés neki.

Punker
sherman még nincs

Jah voltam ott ,amúgy milyen gép kéne ehez? mert nekem 10fps-t jó ha elérte 😞
PrasCo
Na, Krabbendijke-nek annyi. 😛 A dokkba beállt két romboló, a levegõben állandóan 2-3 Spitfire, meg pár bombázó, bekerítettek a gyalogok, a végén meg már a kill listemben Matilda damage-t vettem észre, amikor a sövényben az ürgéket tartottam tûz alatt. Keleten meg egy sherman... óriási. Északon valahogy szívás van...
Kit--Kat
jahh és szereted a tetováláokat, fõleg ami a hónod alatt van😄DDD

PrasCo
"From England"
gondolom, jó benyomást tettek rá az elõzõ kampányok. 😄
0Fritz0
Az ismerõseim azt mondják, hogy veszélyesen élek. Nem értem, hiszen mint mindenki más, reggelente én is kinézek az ablakon, gyönyörködöm a madárúsztató látványában és a járgányokkal is szívesen foglalkozom .Ebben mi olyan különös?! 😊

Kit--Kat
jó-jó értem én, csak furcsa, hogy pont axis oldalon van, de lehet, hogy egy egész ezrednyi angol van ezen az oldalon😊)

bazza
gondolom angolul chetelt

Kit--Kat
angol gyerek axis oldalon??😊)

PrasCo
Igen, ott készült is egy kép, amin látható min. két Panhard É-on, de volt ott több is. 😊 Tolattam, mint a lökös, közben meg lerongyoltam az egyiket, de aztán atomjaira lõtték a 232-est. 😊 De ott legalább volt légvédelmünk, Kamperlandon még az sem. Az egyik Spit háromszor fordult rám, negyedszerre megsebesített, de sérülten gameltem még fél órát, és egy angol sráccal megcsináltunk egy mission-t. 😊
Ugyanitt lekaptam egy képet, amint a fsz fölött négy Spit üldöz egy Bf-109-et, további kettõ Spitfire meg alacsonytámad. 😄
!S sajna ma délutános vagyok de kitartás és gyorsan nyomjátok a folyoba öket😊)

Random_
Hát Esch-nél mikor beléptem folyamatosan jöttek a tankok a sapperek nem gyõztek robbantani én elbújtam egy bokor mellett Alt-Tab gyorsan megnéztem a francia tank sapper videót és ki is próbáltam élesben. 😄

Sajnos 2 fb-rõl is támadtak és képtelenség volt tartani a kisvárost. Azt viszont mondhatom, hogy ATR Panhard-ra csakis 10-15 méteren belül hatásos azon túl nem. Viszont akkor lõheted a torony bármely részét.

Kit--Kat
csak simán front barátság, õk még leragadtak az 1. világégésnél😊

Sippie
Szal nem ölted meg, és õ se téged... tudtuk hogy kém vagy 😄