WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legnehezebb fokozaton 1-2 találat és kampó+a medic csak 1x tud feltámasztani pályánként.

Persze az összes haverom kb. 10x annyi skulót bír ki, bárhányszor esnek össze, feltámassza a medic, sõõt! Maguktól is felgyógyulnak, ha nem ér oda a doki x idõ múlva.

Akkor kaptam ideggörcsöt, amikor a partraszálló hajóval megyünk a legvégén. Beültetnek egy .50-es hez, 15-20cm-es ringásai vannak a hajónak (a monitoron persze, nem a karakter mércéjével), lõnek 10 helyrõl géppuskával, és újra is élednek. Nekem csak annyi a dolgom, hogy lõjem õket, nehogy megöljenek. Kb. 30 tetves métert kell csak kibírni. Nos ez tartott nekem 2 napig... ügye 1-2 találattal megölnek, nem gyógyít a medic, mert nincs kedve, kicsit nehéz célozni a ringó ladikban, õk meg jól lõnek.

Amikor már kb. 10x halok meg ugyanott, és a haverok meg minden egyes alkalommal oda-odakiáltanak, "Be carefull, Tom!"... Hát ez....

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Random work
Ilyeneken én is felidegeltem magam azután le is szedtem a gépemrõl mert nagyon kiábrándított.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szerintem a MOHAA anno nagyon jó volt, a CoD is über, de azér elég idegesítõek tudtak lenni a szkriptelt részei. De a PA-t már kb. 1 hónapja kivégeztem, de csak azért, hogy letörölhessem. Nem szeretek félbehagyni játékot, ha már beleöltem 2-3 napot.

Undorító az AI a PA-ban. Amikor én összecsuklok egy találattól és mondjuk 4-5 társam áll mellettem, tuti, hogy:
-egy gránát ekkor repül pont a sebesült karimra...
-ekkor indul egy nagy Banzai és a haverok mellett elszaladva csak engem szúrnak le, de engem nagyon
-ekkor indul egy egy szingli Banzai, és tök röhejes módon, 4-5 társam nem tud lelõni EGY darab sógunt, aki nyíl egyenesen (a tökig érõ fûben persze) a manusomhoz rohan, van ideje átváltani pisztolyra, s fõbelõni.

Nagyon sz*r. Azért vannak a haverok, hogy idegesítsenek. Halhatatlanok, de legalább ha elbújok egy tank elõl, odaállnak a fedezékem mellé, hogy ügye a tank rájuk lõve engem is sebezzen...

Akkor inkább a CoD, MOHAA, DoD, Mario...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Kit--Kat
Hasonlítgatom mer mennyi is van MOHAA és CoD között???
Na az a technikailag nagyon sok és semmi nagy változás ugyanaz a motor, szal megérdemli a hasonlítgatást.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hm...,akkor most ingyenes egy ideig?Most kéne kipróbálnom.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Punkerwork
sz@r mert ez nem akció játék....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Ez meg durva mijaz hogy nincs doboz kép😞
Na deilyent😄D

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Hardwired az nagyon jo gameoldal THX
GO

Egy kis link, hogy jobban menjen a hadjárat, katonák!

Csirke4
Sippi gondolod pozitívan hogy áramkimaradás lesz a szövi gyárakban és akkor árvíz lesz mert kiönt a Temze 😄
Sippie
Hát vagy nem :/ fejlesztéssel nagyon elhúztak, megint nem lesz H-nk idõben. ( de tudom már megint a negatív kisugárzásom 😄😄😄 )
Amúgy most valami cock van az OTPvel, nem tudta lehúzni az összeget a WWII.
igen sajna mindig euzt csinálják mikor 3 ,4 campányt elvesztenek elkezdik a gyárainkat szétverni!!! De majd adunk nekik😊)

Random work
Poén lenne csomagot tenni a kapitányra. 😄
Csak feljutni nehéz.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Eddig elég rosszul állunk a hadjárattal. A franciák az egyik kezdeti céljukat Bertrix elfoglalását megvalósították. Mikor tegnap délutál beléptem játszani, már újra német kézen volt, de a repteret folyamatosan 5-10 repülõ támadta. Csak a réptér 5 km-es körzetében volt esélyük a német gépeknek a túlélésre és a megrongált szövetséges gépek üldözése felért az öngyilkossággal. Ráadásul avalami szerverleállási probléma miatt menet közben visszaadták Bertrixet a franciáknak, én meg csak néztem, miért nem lövi a reptér légvédelme az engem üldözõ gépeket. Otaláltam magam egy ellenséges reptér felett ellenséges gépekkel körülvéve. <#kuss>
A gyárainkat folyamatosan bombázzák. 4 db7-est lõttem le a hátországban. Viszont egyet sikerült még a bombák ledobása elõtt elkapnom.
Ha már olyan közel vagy a hajóhoz, hogy meg tudnád sappolni, inkább lõdd le az embereket a fedélzeten. Egyszerûbb és gyorsabb.
!S na szépnapot mindenkinek,látom beindult az élet és a fórum😄DDD

Random work
Én 20 percé nem szoktam felmenni játszani.

Punker
én ha tudom hogy csak 20 percem van akkor felmegyek CoD HQ-ra mészárolni <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random work
Igazából mind tucat lövöldözõs. A MOHPA is grafikailag nyújt újat mert az kell a népnek a látszat.

Én inkább tolom a WWIIO-val bár nem olyan szép, de sokkal élvezetesebb. Játszottam multiban a CoD-ot, Wolf-ot, MOHAA-t és a DoD-ot, de mind egyforma alig különböznek.

Punker
azért ne hasonlítsd össze a CoD-ot MOH😛A-val van köztük mmin 1,5 év, az technikailag nagyon sok.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kit--Kat
ahoz képest, hogy felkapták, évjátéka stb stb.... Én is vártam mint állat, de nagyot csalódtam benne. Ami most tényleg olyan lesz mint aminek beharangozták az a Brtohers in Arm lesz, meg persze MOHPA.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

PrasCo
Ma este megpróbáltam megsappolni egy francos Fairmille-t, aki gyönyörûen beállt a dokkunkba. 😊 Elsõre úgy feljutottam, hogy a gyökere észre sem vett, csak amikor már lesétáltam, a gond az volt, hogy Riflemanként voltam ott. 😊 Másodszorra már vittem a dinamót, de már résen volt. :|
bazza
Lehet, de ha belegondolsz minden fegyver jó a maga kasztján, csak tudni kell õket használni. én a thomsonra éresztem rá a leghamarabb, annál is maradtam. persze németeknél a jó öreg mp44 a nyerõ!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
Jó, sztem itt álljunk meg én 3x egy héten át folyamatosan coddal játszottam multipartyn és nem azért mert olyan szar, annak is megvan a varázsa, mint ennek! 😉)

Csirke4
A közelharcban azt utállom hogy belelövök 5-öt utána belémlõ a szar puskájával és csak utána esik össze 😞 És én is meghalok 😞
Csirke4
Hát én kiszedtem a mezõn a fa tövébõl a mukit smg-vel... 😊
A CoD ban meg garand kell. Azzal lehet jól fejeseket osztogatni 😄
Kit--Kat
áhh isten ments!!! a COD az 1 nagy szar, csak sztárolták.
BoB-re gondoltam😉

bazza
nemnem, oda traktor kell, vagy csirke, majd õ felszánt mindent. igaz csirke?

bazza
ha codra gondolsz: áh majdnem...codban inkább thomson, de az teljesen más kaliberû gém, ott ez az elv nem érvényesül, de a 3. kedvenc fegyverem a garand! 😉

0Fritz0
Ezt én úgy oldottam meg, hogy puskával nem bocsátkozom közelharcba, SMG-ssel pedig nem megyek ki a mezõre szántani.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kit--Kat
áhh Garand 1-es ugye jól mondom??😄DD

bazza
Én meg úgy vagyok, ha már viszek valamit akkor az már tegye is a dolgát. Tehát: kar98 - ha közelharc esetén összeszaladok vkivel akkor csak egy gyors lövés, be se kell célozni és kész. ha így nem találod el akkor akár smg-d akár kar-od van ígyis úgyis véged. mindig az elsõ lövés számít. a másik meg az, sose lehet tudni, de sztem az esetek 75%-ában inkább közép-távoli harcokat vívunk, még a városokban is, ott pedig egy biztos fejlövés megteszi, nem kell sorozattûz. de egy depofoglalásnál, vagy tömegharcokban igenis jó ha van egy pár smg. nah elég a dumából, én a kar98-ra szavazok! 😉)

Random work
Oda nem megyek mert kicsi az FPS. 😄
Ha mégis akkor is puska. Egy jó lövés többet ér mint 10 sorozatos ami kb. pontos.

0Fritz0
SMG-vel házban, puskások ellen szinte legyõzhetetlen vagy ha folyamatosan futsz és csak akkor állsz meg lõni, miután az ellenfél már lõtt és éppen újratölt. Ilyenkor oltári mák kell hozzá, hogy eltaláljanak.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az SMG a közelharc fegyvere, utcai- és épületharcokban nincs jobb nála.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Random work
A Kar98 a legjobb fegyver. 😊
Bár a helyzettõl függ ha várost kell támadni akkor lmg és szépen kempelek egy depót smg-t soha nem használok mert kevés az fps városban és amúgy is béna vagyok hozzá. Vagy lõjjön pontosan egy fegyver vagy jó gyorsan a kettõ között van az smg se nem gyors se nem pontos. 😄

PrasCo
Bertrix mellett összfegyvernemi buli volt, egész addig, amíg egy opellel árkot nem fogtunk. 😊 Végre megszabadultam a Kar98-tól, hogy aztán félórás játék után visszatérjek hozzá, belátva, hogy az ATR-hez, LMG-hez kevés vagyok, az SMG meg ekkora távolságokban nem sokat ér. :}
bazza
jó, nekem 2.8-as 😄

Csirke4
1.6-os 512mb rammal.
bazza
milyen géped van?

Csirke4
aha
akkor nemcsak nekem xar😊
bazza
Most nem játszok, de csak nagy forgalom esetén riccen meg egy kicsit, de akkor nagyon (ezt jólmegaszontam)

Csirke4
Mégcsak nem is szaggat?
bazza
azok, amúgy meglett volna a harmadik is, csak egy spit közbeszólt, mákom volt h arra meg rárontott két bf109, és eltudtam menekülni😊)

Kit--Kat
még mindíg teccik a loigód, és nem baj, ha lelövöd a blenheimeket, õk csúnyák mert bombáznak😊

bazza
nemlaggol<#wilting>

Csirke4
De nagy dolog!
Neked nem laggol?
bazza
Egyszerûen nem állhattam meg, hogy ne rakjam be ide, de nyugi tom h nem nagy dolog, de azért jól esett...😄

Csirke4
grat<#worship>
bazza
Elsõ sikeres repcsi küldim
<#vigyor><#bohoc>