WWII Online - Battleground Europe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze az összes haverom kb. 10x annyi skulót bír ki, bárhányszor esnek össze, feltámassza a medic, sõõt! Maguktól is felgyógyulnak, ha nem ér oda a doki x idõ múlva.
Akkor kaptam ideggörcsöt, amikor a partraszálló hajóval megyünk a legvégén. Beültetnek egy .50-es hez, 15-20cm-es ringásai vannak a hajónak (a monitoron persze, nem a karakter mércéjével), lõnek 10 helyrõl géppuskával, és újra is élednek. Nekem csak annyi a dolgom, hogy lõjem õket, nehogy megöljenek. Kb. 30 tetves métert kell csak kibírni. Nos ez tartott nekem 2 napig... ügye 1-2 találattal megölnek, nem gyógyít a medic, mert nincs kedve, kicsit nehéz célozni a ringó ladikban, õk meg jól lõnek.
Amikor már kb. 10x halok meg ugyanott, és a haverok meg minden egyes alkalommal oda-odakiáltanak, "Be carefull, Tom!"... Hát ez....
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Undorító az AI a PA-ban. Amikor én összecsuklok egy találattól és mondjuk 4-5 társam áll mellettem, tuti, hogy:
-egy gránát ekkor repül pont a sebesült karimra...
-ekkor indul egy nagy Banzai és a haverok mellett elszaladva csak engem szúrnak le, de engem nagyon
-ekkor indul egy egy szingli Banzai, és tök röhejes módon, 4-5 társam nem tud lelõni EGY darab sógunt, aki nyíl egyenesen (a tökig érõ fûben persze) a manusomhoz rohan, van ideje átváltani pisztolyra, s fõbelõni.
Nagyon sz*r. Azért vannak a haverok, hogy idegesítsenek. Halhatatlanok, de legalább ha elbújok egy tank elõl, odaállnak a fedezékem mellé, hogy ügye a tank rájuk lõve engem is sebezzen...
Akkor inkább a CoD, MOHAA, DoD, Mario...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Na az a technikailag nagyon sok és semmi nagy változás ugyanaz a motor, szal megérdemli a hasonlítgatást.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na deilyent😄D
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
GO
Amúgy most valami cock van az OTPvel, nem tudta lehúzni az összeget a WWII.
Csak feljutni nehéz.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A gyárainkat folyamatosan bombázzák. 4 db7-est lõttem le a hátországban. Viszont egyet sikerült még a bombák ledobása elõtt elkapnom.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én inkább tolom a WWIIO-val bár nem olyan szép, de sokkal élvezetesebb. Játszottam multiban a CoD-ot, Wolf-ot, MOHAA-t és a DoD-ot, de mind egyforma alig különböznek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A CoD ban meg garand kell. Azzal lehet jól fejeseket osztogatni 😄
BoB-re gondoltam😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha mégis akkor is puska. Egy jó lövés többet ér mint 10 sorozatos ami kb. pontos.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Bár a helyzettõl függ ha várost kell támadni akkor lmg és szépen kempelek egy depót smg-t soha nem használok mert kevés az fps városban és amúgy is béna vagyok hozzá. Vagy lõjjön pontosan egy fegyver vagy jó gyorsan a kettõ között van az smg se nem gyors se nem pontos. 😄
<#vigyor>#vigyor><#bohoc>#bohoc>