19663
-
manohun #15377 szerintem is
csak sajna a képekből kihagyták az ejtőernyősöket és a vizicsatát pedig az is jól mutat -
Hupi #15376 Szép :) -
manohun #15375 Battleground Europe -
#15374 Most megszakadtam.
A host elveszett. -
#15373 tegnap nekem csak állt a szerver de nem töltötte le :) -
#15372 Version 1.19.3 (07-21-05)
Vehicles:
-Fixed at/aa gun turning
Global:
-Fixed a connection issue
-Fixed an issue with the reconnect code
-Fixed a rank based CTD
Mac:
-Fixed an issue with mac sound volumes -
#15371 patch-ről valami info? -
#15370 tegnap végülis miért állt a szerver? -
#15369 Pedig jó lenne összehozni 2 giga ramot még idén nyáron. :)
Az 512-es memók most elég olcsók lettek, nettó 8-9 ropi darabja. -
#15368 az elmúlt 6 évben szeptemberben mindig nőttek az árak + most a dollár is erősödik. -
KMeyer #15367 Na,hogy vmi legyen a fórumban.
Ti mit gondoltok,a hardverárak az infláció miatt nőni,vagy a technika öregedése miatt csökkenni fognak most? -
#15366 A titok nyitja: MÁK! :)
Egyszer sikerült leszedni még egy DB7-et is Stukával. Úgy 300 méterről pont eltaláltam a pilótát, mert szembe jött. :)
#15365 Tuti hogy nem használtam, arról tudnék. A hangok is megmondták... :) -
#15365 Biztos? Soha nem is használtál? -
#15364 hogy a francba lövöd te le stukával a spiteket? én 1 db hurrit lőttem az szét is esett darabokra, de más is lőtte közben úgyhogy nem kaptam meg a killt. -
#15363 Negativ, nem használok msn-t. :)
Jól csinálod, mert így legalább izgalamas a cset. Sosem tudni, hogy kihez beszélsz. :) -
#15362 Te vagy most messengeren?
Csak mer annyi ember van fölvéve és nem tudom ki kicsoda :D -
#15361 Jah, maszkot tudsz szerezni és csak van a közelben egy Bank. :) -
#15360 Fenéket! Szerezd vissza a lóvét vagy valahogy kárpótoljon. -
Ronny #15359 nabazmeg,anyámnak 1 napra odaadom a pénzem ő meg elveszti.Pedig meg lett volna az 1 éves előfizu:(Hogy a picsába tud valaki elhagyni 19k-t?Na mind1 akkor a nyári pihenőből jövő őszig pihi lesz...pfff -
#15358 + ez heteken belül kibővül a Tigris tankkal valszeg akkor lesz a freetrial :) -
Shad01 #15357 Éves előfizetés és erős forint esetén kb 2000 Ft-ra jön ki egy hónap, az már nem olyan vészes.
WWII Online ismertető
A játékban a 2. világháború végigjátszására van lehetőség a lehető legrealisztikusabb módon. Szárazföldi, légi és tengerészeti egységeket lehet egyidejűleg irányítani, így lehetőség van kombinált támadások kivitelezésére, például partraszállni gyalogsággal és páncélosokkal vadászgépek, zuhanóbombázók és rombolók fedezete mellett.
A legtöbb fegyvernem le lett modellezve. A légierőnél vannak vadászgépek, zuhanóbombázók, stratégiai bombázók, ejtőernyősöket vagy gyalogosokat szállító repülők. A szárazföldön légvédelmi és tankelhárító ütegek és a vontatásukhoz féllánctalpas jármű, páncélosok rohamlövegek, páncélozott felderítőjárművek, csapatszállító járművek. A tengerészeti egységekre fordították eddig a legkevesebb figyelmet, mert itt csak őrnaszád, romboló és szállítóhajó van. Gyalogosként puskás, géppisztolyos, géppuskás, puskagránátos, utász, tankelhárító puskás és ejtőernyős közül lehet választani.
A mobil légelhárító egységek hamarosan bekerülnek a játékba. Amire tovább kell várni az a tábori tüzérség. A játék fejlesztése folyamatos, párhavonta újabb egységekkel bővül a kínálat.
A különféle járművek lemodellezésénél a lehető legnagyobb élethűségre törekedtek. Páncélosnál figyeli az őt eltaláló lövedék energiáját, a becsapódás szögét és ez alapján számítja ki, hogy a találati pontban lévő páncélvastagságon át tud, e hatolni. A járművek fő részei szintén le vannak modellezve: motor, üzemanyagtartály, muníció, lövegek, lánctalpak, kerekek, kezelőszemélyzet. Itt „életpont” nincs, ha egy lövedék nem képes áthatolni a páncélon, akkor semmilyen kárt nem okoz.
A játéktér északnyugat Európa kicsinyített mása. Az fontos település, folyó, domborzati jellemző megtalálható. A játéktér egybefüggő, aki akar az elgyalogolhat Kölnből a normandiai partraszállás helyszínéig, vagy ugyanonnan felszállhat megbombázni Angliát.
Jelenleg a fejlesztők az északafrikai hadszíntéren dolgoznak. Ezt akkor fogják megnyitni, mikor minden jelen lévő fél (olasz, német, francia, angol, amerikai) ott használt egységeinek lemodellezése megtörtént. A későbbiekben a keleti front és a csendesóceáni hadszíntér szerepel a tervek között.
A játékban törekedtek a lehető legnagyobb élethűségre (fizika, sebződés), de a játszhatóság kedvéért tettek néhány kompromisszumot.
A hadjárat a Blitzkrieg első szakasza után kezdődik, Brüsszelt már elfoglalták a németek, és Antwerpent félig bekerítették. A játékosok itt kapják meg a lehetőséget, hogy változtassanak a történelmen. A németeknek északon az angolokat, délen a franciákat kell visszaszorítaniuk. Előnyt az a fél tud szerezni, akinek előbb sikerül az új ütőképesebb harcjárműveit kifejleszteni. A fejlesztést a hátországi gyárvárosok bombázásával lehet visszavetni.
A játék célja a városok elfoglalása A játékban az ellenfél mindig egy másik játékos, mesterséges intelligencia csak a fix helyzetű légvédelmi, tankelhárító ágyúkat és géppuskafészkeket irányítja. Egy komolyabb ütközetnél akár 100-100 játékos is jelen lehet mindkét oldalon.
A játék előfizetős, de időnként 2-3 hetes ingyenes kipróbálási lehetőséget szoktak biztosítani. Ha valaki egy évre fizet elő, havi 2000 Ft-ból megúszhatja a dolgot. Ha van free, akkor azt mindig tudatjuk.
-
#15356 Offline ki tudod próbálni az összes fegyvert csak ugye az nem olyan izgalmas viszont meglátod milyen a játék élőben és az irányítás ezt feltétlen javaslom.
A galériáimban vannak képek a játékból és az említett hunyadi fórumon is.
-
Csoder #15355 15? te jóég, pofátlan gyártók...
namind1, madj figyelgetem a topicot, és ha lesz freetrial akkor kiprószálom azt -
#15354 aszem 15$ havonta nem nagy összeg, vagy vannak akciók, amint lesz freetrial azt itt jelezzük és akkor kitudod próbálni ingyen. -
Csoder #15353 Eh, szemetseg :'(
És mennyibe kerűl? -
#15352 Hunyadi fórumon sok segítséget találsz, vagy kérdezz bátran :) -
#15351 jelenle gnincs freetrial, így csak akkro játszhatsz ha kifizetted. -
#15350 nem, mivel nem tudjuk mi van benne -
Csoder #15349 Üdv,
Nah, én is kipróbálom a játékot, már ha tudom :)
egyelőre semmit sem tudok róla, most töltöm, sajna a magyar oldal nem jön be, szal valaki tudna egy ksi felvilágosítást adni errő la játékról? -
KMeyer #15348 És ilyenkor mi a teendőtök?Nem adhattok el semmit sulinet alatt? -
#15347 én mondtam, ez van nálunk is :( -
KMeyer #15346 Én is remélem,hogy jó lesz az új rendszer.Egyre valószínűbb,hogy előfizetek,ahhoz viszont először egy bika gépet szeretnék szerezni,hogy élvezhessem.
Amit ezzel a sulinettel művelnek,az borzalmas.3 helyen voltam ma,2-n nem tudtak konkrétat,de amit tudtak,azok egymásnak ellentmondtak,a 3.-on abszolút smemit nem tudnak.De ha szinte minden minisztériumban káosz van,pont az oktatásiban ne lenne?!Végülis csak a hónap eleje óta nem jutottak dűlőre... -
#15345 Szerintem jólesz az új rendszer.
Ma este próbálom szabaddá tenni magam remélem menni fog és kilencig ráérek. -
#15344 kicsit kusza volt az új pont rendszer, mindegy gyakorlásnak jó volt :) -
#15343 Pedig ha nincs utas, nincs pont.
Opelesként sem kapsz semmit, ha csak magadban koptatod a kincstári készletet. :) -
#15342 ja és tegnap Shad-dal sajna nem tudtunk tréning szerveren missiot csinálni :( -
#15341 senki nem mert beszállni :)
viszont 3-ból 3-szor sikerült leszállnom úgy hogy nem csuktam meg a gépet :) -
#15340 Volt utasod? :) -
#15339 JU52-vel ha röpködök miért nem ad 1 darab pontot se? -