WWII Online - Battleground Europe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random work
Kár. 😞 Pedig tegnap egész éjszakáig nyomoztam és minden megvan ami csak kell. Ha már mások pl. repülõsök valós alakulatok nevét használják akkor nekünk is lehetne történelmünk. Fõleg, hogy ez nem egy hétköznapi magyar alakulat.

Persze más dolgokban is érdekes dolgokat tapasztalok csak egy hirtelen ötlet volt szerintem finoman szólva nagyon jó.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
már 1-2x felhoztam én is, nem nyert.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random work
Ne változtassunk kicsit nevet? Egy SS hadosztályt talán komolyabban vesznek. 😊 Kinyomoztam a történetét ami nem sok és van jelvény minden! 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker volt a felderítõ. Az opel azért kellett, hogy a páncélosok érkezése elõtt legyen ideje körülnézni.
Csirke4
Hát én nem emléxem rá hogy így volt.
De ha így volt akkor meg bocsánat.
Mostanában kihagy az emlékezetem 😞
Punkerwork
én voltam az opel-en a felderítõ.....

tudod az a gond hogy te akkor is kiviszed az opel-t garázdálkodni mikor meg lett mondva hogy gyalogos kell védeni az FB-t.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Csirke4
"Az elõrelátó opeles felderítésnek köszönhetõen a nem rohantuk a franciák ágyúcsövei elé, hanem egyenlõ eséllyel tudtuk felvenni velük a harcot."

Na látod Punker ezért viszek ki opelt.
De.
Csak.
Ha 10-15-nél több van.
nagy = nem 😊

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

Punkerwork
én is láttam már lelki szemeim elött a halomra lõtt szöviket akik próbáltak kijönni a depo/barakk-ból 😊

tudják õk is csak ott nagy csak az lmg-ket kell meg változtatni, hanem az épületeket is újra kell dolgozni és még új kód támogatást is bele kéne írni.

Random work
Amúgy a jelenlegi mozgási lehetõségnél fölösleges több lepakolt LMG vagy ATR esetében mert ez pont elég.

Random work
Kár pedig egy ablakba állított MG34-nél több nem kell az mindent visz! 😊

Azért ha beszélsz a patkányokkal vesd fel nekik a témát. 😊

szerintem csak nagyobb mozgás szabadságot akarnaka adni a lerakott fegyvereknél hogy tovább lehessen forgatni, csak ahhoz új animáció kell

elmondhatnám én is 😊

Random work
Én kb a harmandik menettõl voltam a városban, de csak sétáltam kicsit idegesítõ, hogy a térkép nem mindig naprakész.
Egészen az FB támadásig nem vettem észre, hogy szar a TS mert akkor bukott ki, hogy hiába beszélek nem reagál senki. 😄

A tegnapi Antwerpen elleni támadás nekem tetszett annak ellenére, hogy az elsõ meghatározott cél az egyik északi depo elfoglalása nem a mi érdemünk volt. A vasútállomás elfoglalásáról is lekéstünk ráadásul tehetelen voltam egy hirtelen megjelenõ Matilda ellen a Pz38t-mmel. A kb 8 db 20 m-rõl elért találat sem hatotta meg.
A következõ cél a reptér volt. Elkövettük azt a hibát, hogy a Pak36-ok mellé nem vittünk kísérõ gyalogost. A második körben óvatosabbak voltunk, ami meg is térült. A harmadik menetben voltunk a legeredményesebbek, mikor a fõ támadási irány ÉK helyett DNy-ról támadtunk. Az atgk- a bofors és a gyalogosok együttmûködése példa értékû volt.
A város elfoglalása után profin kivitelezett FB robbantás következett. Az új FB-rõl gyalogosokkal és páncélosokkal indítottunk szervezett támadást. Az elõrelátó opeles felderítésnek köszönhetõen a nem rohantuk a franciák ágyúcsövei elé, hanem egyenlõ eséllyel tudtuk felvenni velük a harcot.
Te mindenhol ott vagy mi? =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Köszike, erõt vettem magamon😛
Random work
Hanem?

Beszélj! Te tudsz valamit!

jah Pedro kösz a fordítás, kicsit javítgattam rajta de amúgy nagyon jó

ez a gyalogoskra vonatkozik ott is van deploy, de nem az ablakokra gondoltak.

Random work
Hát nem tom mert az ATR-t és az LMG-t is le kell rakni viszont az ATG-bél nem tudom mit lehetne variálni és több szabadságot adni. A kézi nehézfegyvereknél viszont van lehetõség.

Punkerwork
<#worship>

Az elsõhöz nem tudok mit hozzáfûzni, mert kb ennyit lehetett kivenni az angol szövegbõl😊
A második szerintem az ATG-re FLAK-ra vonatkozik, mert ott használjuk a 'deploy' funkciót. De hogy a gyakorlatban mit is jelent, az csak a peccsben derül ki.
Random work
"Megszûnik (vagy opcionálisan válaszható lesz) az automata újratöltés, és a muníciót a tárak alapján tartja majd számon a program. A nehézfegyverek lerakásánál nagyobb szabadságot kapunk, mivel a jelenlegi animációk meglehetõsen korlátozzák cselekvõképességünket."

Magyarul minden tárat nyílvántartanak és ha egy fél tár lõszernél újratöltesz akkor az a fél tár elvész? Mert így akkor jó.

Na és ha lehet ablakba állítani LMG-t az nagyon királyság lesz remélem erre gondoltak a második felében. 😄

najah, ott kényelmesebb volt😛
0Fritz0
Biza, az utolsó deponál már besegítettek a saját ejtõernyõseink is.

Persze Pedroshi ezt csupán a platoról nézte végig... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Random_
Hunyadi fórum

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Punker
gyönyörû FB robbantást mutattunk be 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Végre részt vehettem Antwerpen meghódításában, mondhatom felemelõ élmény volt. Persze állandóan meghaltam, de egy 38t és egy Opel segítségével némi képet kaptam arról, mekkora méreteket ölt egy ilyen akció. Kilóméterenként mindenfelé gyalogságot és páncélosokat láttam, legalább 3-400 ember dolgozott azon, hogy miénk legyen a város.
A belvárostól messze, az északi dokknál ért véget a kirándulás, ahol megkaparintottuk az utolsó depót, és miénk lett a city. A foglaló srácot 10 ejtõernyõs védte, majd beestünk még 10-en opellel, szóval a srácnak nem kellett mitõl tartania😊
No kész van, de bazi hosszú, hova rakhatom?😊
Jaj nem azért irtam!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Egye fene, meguntam hogy állandóan megdöglök, nekiállok fordítani.
sajna nem tudok vendégek vannak 😞(((sajnálom nagyon😞((

bazza
Lacc!Nnem jössz játszani?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Menni kéne emberek<#gunyos1><#vigyor2><#vomit><#buck><#circling><#bohoc><#vigyor5>

ja valami nagyon error😞
az angilsul tudok PLS 1.19 valami felületeset forijatok má lécci!!!?!!

inen

PrasCo
Ez az új weblap nagyon ütõs. Olyannyira, hogy el sem indul a game-m... 😛
Punkerwork
ezt mondtam én is 😊

Asszem elõfizetek egy évre. Havi 1550-re jön ki, ennyit a hüjjének is megér😊
Punkerwork
utálom a digókat, idegesítõ népség <#nyes>

Olaszok,Magyarok jóbarátok😊))

CSak azért mert Manó megkérte rá õket.

Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!

Kit--Kat
és az olaszok a leg normálisabbak az összesek közül, õk kirakták a címeres zászlónkat az oldalukra.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gyárakat nem lehet megvédeni, nem is lehetett soha. Az egyetlen ellenszer az ellencsapás.

... és ami a fõ, ott van rajta a magyar HQ! <#felkialtas>

Csirke4
Érdekes az új oldal 😊
Punkerwork
captain

Random work
Igen sûrûn kell helyet változtatni mert kifigyelnek. Én majnem mindem második kill után átmegyek más helyre.