19663
  • manohun
    szerintem is

csak sajna a képekből kihagyták az ejtőernyősöket és a vizicsatát pedig az is jól mutat
  • Hupi
    Szép :)
  • manohun
    Battleground Europe
  • Random_
    Most megszakadtam.
    A host elveszett.
  • Punkerwork
    tegnap nekem csak állt a szerver de nem töltötte le :)
  • Random_
    Version 1.19.3 (07-21-05)

Vehicles:
    -Fixed at/aa gun turning

Global:
    -Fixed a connection issue
    -Fixed an issue with the reconnect code
    -Fixed a rank based CTD

Mac:
    -Fixed an issue with mac sound volumes
  • Punkerwork
    patch-ről valami info?
  • Punkerwork
    tegnap végülis miért állt a szerver?
  • 0Fritz0
    Pedig jó lenne összehozni 2 giga ramot még idén nyáron. :)
    Az 512-es memók most elég olcsók lettek, nettó 8-9 ropi darabja.
  • Punkerwork
    az elmúlt 6 évben szeptemberben mindig nőttek az árak + most a dollár is erősödik.
  • KMeyer
    Na,hogy vmi legyen a fórumban.
    Ti mit gondoltok,a hardverárak az infláció miatt nőni,vagy a technika öregedése miatt csökkenni fognak most?
  • 0Fritz0
    A titok nyitja: MÁK! :)
    Egyszer sikerült leszedni még egy DB7-et is Stukával. Úgy 300 méterről pont eltaláltam a pilótát, mert szembe jött. :)

#15365 Tuti hogy nem használtam, arról tudnék. A hangok is megmondták... :)
  • Random work
    Biztos? Soha nem is használtál?
  • Punkerwork
    hogy a francba lövöd te le stukával a spiteket? én 1 db hurrit lőttem az szét is esett darabokra, de más is lőtte közben úgyhogy nem kaptam meg a killt.
  • 0Fritz0
    Negativ, nem használok msn-t. :)

Jól csinálod, mert így legalább izgalamas a cset. Sosem tudni, hogy kihez beszélsz. :)
  • Random work
    Te vagy most messengeren?

Csak mer annyi ember van fölvéve és nem tudom ki kicsoda :D
  • 0Fritz0
    Jah, maszkot tudsz szerezni és csak van a közelben egy Bank. :)
  • Random work
    Fenéket! Szerezd vissza a lóvét vagy valahogy kárpótoljon.
  • Ronny
    nabazmeg,anyámnak 1 napra odaadom a pénzem ő meg elveszti.Pedig meg lett volna az 1 éves előfizu:(Hogy a picsába tud valaki elhagyni 19k-t?Na mind1 akkor a nyári pihenőből jövő őszig pihi lesz...pfff
  • Punkerwork
    + ez heteken belül kibővül a Tigris tankkal valszeg akkor lesz a freetrial :)
  • Shad01
    Éves előfizetés és erős forint esetén kb 2000 Ft-ra jön ki egy hónap, az már nem olyan vészes.

WWII Online ismertető

A játékban a 2. világháború végigjátszására van lehetőség a lehető legrealisztikusabb módon. Szárazföldi, légi és tengerészeti egységeket lehet egyidejűleg irányítani, így lehetőség van kombinált támadások kivitelezésére, például partraszállni gyalogsággal és páncélosokkal vadászgépek, zuhanóbombázók és rombolók fedezete mellett.

A legtöbb fegyvernem le lett modellezve. A légierőnél vannak vadászgépek, zuhanóbombázók, stratégiai bombázók, ejtőernyősöket vagy gyalogosokat szállító repülők. A szárazföldön légvédelmi és tankelhárító ütegek és a vontatásukhoz féllánctalpas jármű, páncélosok rohamlövegek, páncélozott felderítőjárművek, csapatszállító járművek. A tengerészeti egységekre fordították eddig a legkevesebb figyelmet, mert itt csak őrnaszád, romboló és szállítóhajó van. Gyalogosként puskás, géppisztolyos, géppuskás, puskagránátos, utász, tankelhárító puskás és ejtőernyős közül lehet választani.
    A mobil légelhárító egységek hamarosan bekerülnek a játékba. Amire tovább kell várni az a tábori tüzérség. A játék fejlesztése folyamatos, párhavonta újabb egységekkel bővül a kínálat.
    A különféle járművek lemodellezésénél a lehető legnagyobb élethűségre törekedtek. Páncélosnál figyeli az őt eltaláló lövedék energiáját, a becsapódás szögét és ez alapján számítja ki, hogy a találati pontban lévő páncélvastagságon át tud, e hatolni. A járművek fő részei szintén le vannak modellezve: motor, üzemanyagtartály, muníció, lövegek, lánctalpak, kerekek, kezelőszemélyzet. Itt „életpont” nincs, ha egy lövedék nem képes áthatolni a páncélon, akkor semmilyen kárt nem okoz.

A játéktér északnyugat Európa kicsinyített mása. Az fontos település, folyó, domborzati jellemző megtalálható. A játéktér egybefüggő, aki akar az elgyalogolhat Kölnből a normandiai partraszállás helyszínéig, vagy ugyanonnan felszállhat megbombázni Angliát.
    Jelenleg a fejlesztők az északafrikai hadszíntéren dolgoznak. Ezt akkor fogják megnyitni, mikor minden jelen lévő fél (olasz, német, francia, angol, amerikai) ott használt egységeinek lemodellezése megtörtént. A későbbiekben a keleti front és a csendesóceáni hadszíntér szerepel a tervek között.

A játékban törekedtek a lehető legnagyobb élethűségre (fizika, sebződés), de a játszhatóság kedvéért tettek néhány kompromisszumot.
    A hadjárat a Blitzkrieg első szakasza után kezdődik, Brüsszelt már elfoglalták a németek, és Antwerpent félig bekerítették. A játékosok itt kapják meg a lehetőséget, hogy változtassanak a történelmen. A németeknek északon az angolokat, délen a franciákat kell visszaszorítaniuk. Előnyt az a fél tud szerezni, akinek előbb sikerül az új ütőképesebb harcjárműveit kifejleszteni. A fejlesztést a hátországi gyárvárosok bombázásával lehet visszavetni.
    A játék célja a városok elfoglalása A játékban az ellenfél mindig egy másik játékos, mesterséges intelligencia csak a fix helyzetű légvédelmi, tankelhárító ágyúkat és géppuskafészkeket irányítja. Egy komolyabb ütközetnél akár 100-100 játékos is jelen lehet mindkét oldalon.

A játék előfizetős, de időnként 2-3 hetes ingyenes kipróbálási lehetőséget szoktak biztosítani. Ha valaki egy évre fizet elő, havi 2000 Ft-ból megúszhatja a dolgot. Ha van free, akkor azt mindig tudatjuk.
  • Random_
    Offline ki tudod próbálni az összes fegyvert csak ugye az nem olyan izgalmas viszont meglátod milyen a játék élőben és az irányítás ezt feltétlen javaslom.

A galériáimban vannak képek a játékból és az említett hunyadi fórumon is.
  • Csoder
    15? te jóég, pofátlan gyártók...
    namind1, madj figyelgetem a topicot, és ha lesz freetrial akkor kiprószálom azt
  • Punker
    aszem 15$ havonta nem nagy összeg, vagy vannak akciók, amint lesz freetrial azt itt jelezzük és akkor kitudod próbálni ingyen.
  • Csoder
    Eh, szemetseg :'(
    És mennyibe kerűl?
  • Punker
    Hunyadi fórumon sok segítséget találsz, vagy kérdezz bátran :)
  • Punker
    jelenle gnincs freetrial, így csak akkro játszhatsz ha kifizetted.
  • Punker
    nem, mivel nem tudjuk mi van benne
  • Csoder
    Üdv,
    Nah, én is kipróbálom a játékot, már ha tudom :)
    egyelőre semmit sem tudok róla, most töltöm, sajna a magyar oldal nem jön be, szal valaki tudna egy ksi felvilágosítást adni errő la játékról?
  • KMeyer
    És ilyenkor mi a teendőtök?Nem adhattok el semmit sulinet alatt?
  • Punker
    én mondtam, ez van nálunk is :(
  • KMeyer
    Én is remélem,hogy jó lesz az új rendszer.Egyre valószínűbb,hogy előfizetek,ahhoz viszont először egy bika gépet szeretnék szerezni,hogy élvezhessem.

Amit ezzel a sulinettel művelnek,az borzalmas.3 helyen voltam ma,2-n nem tudtak konkrétat,de amit tudtak,azok egymásnak ellentmondtak,a 3.-on abszolút smemit nem tudnak.De ha szinte minden minisztériumban káosz van,pont az oktatásiban ne lenne?!Végülis csak a hónap eleje óta nem jutottak dűlőre...
  • Random work
    Szerintem jólesz az új rendszer.

Ma este próbálom szabaddá tenni magam remélem menni fog és kilencig ráérek.
  • Punkerwork
    kicsit kusza volt az új pont rendszer, mindegy gyakorlásnak jó volt :)
  • 0Fritz0
    Pedig ha nincs utas, nincs pont.
    Opelesként sem kapsz semmit, ha csak magadban koptatod a kincstári készletet. :)
  • Punkerwork
    ja és tegnap Shad-dal sajna nem tudtunk tréning szerveren missiot csinálni :(
  • Punkerwork
    senki nem mert beszállni :)

viszont 3-ból 3-szor sikerült leszállnom úgy hogy nem csuktam meg a gépet :)
  • 0Fritz0
    Volt utasod? :)
  • Punker
    JU52-vel ha röpködök miért nem ad 1 darab pontot se?
  • Random work