Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
mit szeretnel vele?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Udv! Tud valaki Trainert a The Sims 2 Egyetemhez?
Mike at home
jo, akkor szar jatek
maradjunk ennyiben
kovetkezo fikazo megjegyzesedet meg torlom

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Atkamon
Miért nem ír ide senki már tegnapja?

KeKKSZike
Sziasztok!
Valaki dobjon meg egy privát üzenettel, akinek van Sims2 University magyar verziója! Elõre is köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

francois
de nem a mentéseim tûntek el nem is játszotam ezzzel a vacakkal, hanem csináltam fasza ruhákat meg tetkókat és ezeket nem hozza be, méghogy frankó játék ne legyetek ekkora looserek.

Atkamon
tudom hogy ott az a 7zip nevü progi, de azzal hogy kell egyesiteni?<#hamm>

Látod vazzergh te vagy a balf@sz,és szídod itt nekem ezt a frankó játékot.A sims2-höz(akármilyen verza),ne használj cracket.Hidd el,sokkal jobban jársz.A sims2 crackelt exe-t,ha nem nyomtad rá a magyar fileokat,v nem gyári akkor takarítsd le,cseréld vissza a gyárira és mountolj szorgalmasan.Máskülönben az University figyelmeztet a telepítés elõtt,hogy csinálj biztonsági másolatot a mentéseidrõl.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
nem kell crack
afaq-ban olvasd el, miért nem kell

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hát az könnyen lehet. Lejjeb volt akinek a szomszédságok tüntek el egy az egyben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

francois
Elvileg csak a package fájlokkal volt a gond. Most bemásoltam a downloads és asavedsims könyvtárba õket, de így sem jó, lehet h crack-el van a gond?

A Cheat menübe írd be: boolprop testingcheatsenabled true
ezután ha SHIFT-et nyomod és úgy kattintasz a sim-re, akkor új menü jön elõ... ennek, úgy két óra irányában lévõ buborékjára kattintva tudod direkt átöltöztetni/levetkõztetni...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

A lentebb említett forumon találtam olyat, hogy vámpírrá tette a simedet és kiszívhattad más simek vérét és simednek töltödtek a csíkjai. Akár ki is lehetett nyírni a másik simet. Valakiknek sok idejük van, hogy ilyeneket kitalálnak. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem is elõször az angol volt fenn és a szomszédság néhány szövegét nem cserélte le magyara mikor rátelepítettem az eredeti magyart, szóval töröltem mindent és úgy raktam fel onnantól ful magyar lett. Csak kevés dolog volt angol, nekem meg akkor nem volt menedzselt simem ergó amiatt te ne telepítsd újra. Még valami beleszólt a magyar nyelvbe, mégpedig ha a downloads könyvtárba belepakoltál cuccot, ami angol sims-hez készült.

http://www.modthesims2.com/forumdisplay.php?f=38

ezen láttam valahol. A "pregnant" szóra keres vagy a "pregnancy" szóra, a "Hacked Objects" vagy a "Gameplay Hacks" forumokon. De ha nem nagyon tudsz angolul nehéz lesz mert rengeteg terhességel kapcsolatos cucc van (pl buziknak lehessen egymástól gyereke meg hasonló baromságok).

Magyar weblapról nem tudok ahol ilyesmi lenne.

Mike at home
hagyjuk ezt
nem tudjuk a kismamaruhat, sry
irany a google

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nem másoltam, hanem átfogalmaztam
olvas el, ha nem hiszed
Mike at home
nem nagyon szeretem, hogyha valaki ugyanazt a kerdest bemasolgatja soxor, rovid idon belul

ugyanis attol, hogy soxor beirod, meg nem fognak valaszolni, ugyanis nem elsikkadta kerdesed, hanem senki nem tudta a valaszt
es ma sem fogja tudni

mod

keresd meg a neten, es ha megtalaltad ird be ide is, hogy masok is tudjak
htx

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tudom hogy kérdeztem
köszi a kedvességed
Mike at home
mar kerdezted
akkor sem valaszolt senki
ergo: nem tudjuk

helló.
nem tudjátok véletlenül hogyan és hol tudnék rákeresni olyan skinre vagy kódra, amivel elérhetõ, hogy terhes nõ ne öltözzön át kismamaruhába, hanem az eredeti ruhájában maradjon?
köszi elõre.
Mike at home
A downloads es a savedsims konyvtarakba masoltad vissza a .package fileokat?
targyak vagy ruhak?
vagy vegyesen?
ha targyak, akkor csak a kek sziluett latszik?
CEP file fent van?
es a MESH-ek?

irj kicsit bovebben a hibarol

Mike at home
Tok jo ez a simPE
a belso editorral keszitett karakterek is betehetok az eloregyartott simek listajaba, illetve sim2pack is keszitheto

sot meg egy csomo mindent lehet meg csinalni, csak en nem tudom miket 😊

mondjuk nevetseges, hogy rem egyszeru dolgok nincsenek benne a programban gyarilag

francois
Oks akkor mondd meg h mi ilyenkor a teendõ, bizonyára te keményebb arc vagy szal osszad.

Mike at home
szerintem meg csak te vagy bena, mar bocsesz

francois
Az haggyál újratelepítettem a játékot visszamásoltam azt a kb 350 cuccot amit letöltöttem és egyet sem hoz be. Ekkora szart, amint megjön a san andreas a kukába landol az egész. ( életemben nem gondoltam volna h a simsre valaha is ilyet mondok, de ez a 2 totál bukás)

áh,bakke.....leszedtem asszem mindet,de még most se hozza be.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

na,szal van vkinek ötlete,h mé nem tölti be?csak tölt és kész.

Ibron

1-gyel nem játszottam,de sztem yo a 2,meg a University is.

Ibron

francois
Á szar az egész játék, a magyar fejlesztésû játékokban nincs ennyi gixer. Az egész játék egy full összecsapott fantáziaszegény vacak. A játékélmény közelébe nem ér a Sims 1 nek. Iszonyat...

na yol van bakke,sztem elpaterolom ezt a magyarosítás cuccot a géprõl,mer oké,lassan szokta betölteni..na,de ilyen lassan...😄...szal vmi gáz van.

Ibron

nekem meg úgy néz ki,h betöltés közbe csak pörög-pörög a homok óra,de nem akar véget érni...most már feltettem a magyarosítását a Sims 2-nek és rámentem Pleasentwievra,vagy h írják...ott van1ismertetõ róla,na az még mindig angol..hmm,lehet,h elcsesztem ezt akkor😄.

Ibron

francois
Az miért van h az university magyarítása után az összes custom cucc elérhetetlenné válik????

ja,ok..mer a telepítõnél jártam má..tehát a játék mappájába..ok,thanks.

Ibron

Devids Pro
a 7zip csak kicsomagolja, azután még lesz egy telepítõ azt telepísd majd a játék mappájába, az mind1 hova tömöríted ki
a cuccokat nekem a C/Program files-ba akarja tenni,de nekem a C/Games-be van..oda tegyem,ahol a játék van,vagy oda,ahová a 7zip tenné?

Ibron

ja,okésss.

Ibron

Devids Pro
7zip nevû progival de oda van írva..
Atkamon
Hogy lehet egyesiteni a faq-ban letölthetõ magyarosítás fájlokat? Lehet volt már róla szó, de nem akartam 13507 hozzászólást elolvasni!!<#help>

köszike.
csak nem annyira tudok angolul. valami magyar siteról nem lehet letölteni?
Engem is full mechanika skillel megqrt a mosogatógép.Utána már parázott is a fickó az áramütéstõl,bekerült a félelmei közé.Ja neki is eléz zilált külseje lett az akció után.😊))

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Meghalt már a csakó? Egyébként én úgy úsztam meg, hogy rezeteltem a gépet egyébként elvitte volna a halál és olyankor nem enged visszatölteni játékállást.
De ugyan az mosogatógép megrázta a barátnõjét is (pedig full mechanikai képesége volt) aztán nonstop meg is gyulladt és túlélte csak a konfort meg a higénia nullázódott le, meg az energiája is megsinylette kissé (na meg a kinézete, de azt helyre lehetett hozni, persze a többit is).

azzal mit lehet kezdeni ha, a csavo meg akarta javittani a sutot erre az jol megrazta, majd a korulotte keringo elektromossag (razza egyfolytaban az aram) nem akar eltunni?
Vannak ilyen skinek amikre lelehet cserélni. Keress rá a neten vagy néz körül itt http://www.modthesims2.com/.

sziasztok.
nem tud valaki egy kódot arra, hogy a kismama ne a gázos maternity ruhában legyen, hanem a saját ruhájában maradjon? esetleg?
köszi elõre is.
Lehet elsõre nem fogalmaztam érthetõen. Tehát az fõ életcélt a gép határozza meg, de a te dolgod az, hogy megvalósítsd. Ha nem akarod nem kell. Én bûnözõt akartam faragi belõle poén kedvéért ezért az irodalom szakot választottam, ennek ellenére rendõrfõnök hõst jelölt ki életcélnak. Ezért elértem az életcélját utánna mindegy mit csinálsz a hangulat marad maxon többé nem változik így nyugodtan viszatértem a bûnözõ pályára.
Ja egyébként ugyanaza a mosogatógép megrázta a csajt is annak ellenére, hogy maximumon volt a mechanika jártassága. De nem halt bele pedig közvetlenül utánna ki is gyulladt, de mivel a konyhába volt és ott van riasztó a tûzoltók elég hamar eloltották, csak jó megégett, de simán túlélte. Valószínüleg azért mert addigra platina hangulat folyamatosan bejátszott.
Mostmár megvan a túlvilági telefon, szóval direktbe fel tudom hívni a kaszást, ha valami baj történne.

Egyébként az szerencse ha a fõfõ életcél valami munkahelyi csúcs elérése, mert az könnyen megy. A rendõr simem fõfõ célja az hogy három gyereke lediplomázzon, aztán még nincs is gyereke. Szóval azért többet kell melózni.

Ja a poén az, hogy a jegyese, akivel egy háztartásban él meg rendõrfõnök szuperhõs. Poén, amikor a szuper cuccaikban köszönek egymásnak aztán az egyik elmegy bûnözni a másik, meg bûnt üldözni.

A gép dönti el. Az enyém egyébként rendõr(szuperhõs)fõnök aklart lenni, azt elértem, platinára váltott a hangulata és úgy is maradt (ha a fõfõ életcélt eléred platinára vált és élete végéig megmarad). Persze utánna rögtön fölmondtam és visszamentem bûnözõnek (mert hogy úgy indultam, aztán gondoltam megvalósítom az életcélját, mert nem kellet sok hozzá).
Igen baró a csaj bûnözõ lángeleme munkaruhája.

Baró😄...hogy lehet bûnözõnek menni?a7embert,akikt betettem1házba(mind1ikkel én vok😄),azoknál ilyenekvoltak életcélként:mágnás,20 legjobb barát,szakács meg ilyenek...öh,szóval itt kifogja írni,h a muksó bûnözõ akar lenni?😄 Vagy te kényszeríted rá az egyetem után?😄 Amúgy thanks az infot a vágy rögzítésrõl..majd oda figyelek rá.

Ibron