Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg felhívja a figyelmet arra, hogy államvizsga után 48 órán bellül feltétlen tartsunk egy diploma bulit különben nem látjuk a diplomaosztót csak a papírt kapjuk meg, de nincs fanfár, tapsvihar etc.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
a goólyadolog érdekel jobban, pénzzel nem volt gondom

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nem tudom, ma fogom feltelepíteni, csak a kézikönyvet olvasgattam, ezt mind abban olvastam. Gondolom ha van ösztöndíja többet kap. Állítólag ösztöndíjal annyit keres, hogy nem kell mellékállást vállalnia és fenn tud tartani egy lakást.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mike
és ez miben nyilvánul meg?

reménytelen
gólya = freshman
Magyar "szakkifejezés"
Mike
gólyaként? ilyen is van?
semmi ilyet nem tapasztaltam
a zsét meg automatikasan kapja a vizsga után
az lenne az ösztöndij?

A kézikönyv szerint többfajta is. Ha magas ösztöndíja van akkor sok simoleont kap a sulitól és akár egyedül is eltart egy kéglit, ráadásul gólyaként nem köcsögöltetik, ugráltatják.

Mike
nem is tudtam, hogy van ösztöndij

Mike
ez annyi kérdés, hogy nyugodtan tagolhattad volna , pl. számozással, új sorban

lépcsõ: gyári, egy szinttel megy lejjebb, semmi extra

kölök: ugyanúgy kell járni suliba, persze
de ez nem gond, elsõ alkalommal a szülõ vagy negytesó segit a gyereknek tanulni, hogy elérje az A+ -t. Ha A+ megvan, akkor elég kétnaponta járni, igaz amikor nem megy suliba visszaesik B+ -ra, de az kit zavar
tiniként szintén kell suliba járni
el lehet menni egytemre egybõl, de minek, ki kell élvezni a tinilét összes pilanatát
ha nincs türelmed a gyerekekkel, akkor játsz csak felnõtekkel

ha végeztek az egyetemen, visszakerülnek a városba, ha jöttek valahonnan, akkor ugyanoda, ha nem, akkor a listába

Nem tudom én azt olvastam a kiskönyvében, hogy tini korában már el lehet küldeni egyetemre, de alapban mikor eredetileg felnõté válna akkor nem lesz az hanem valami átmenet, ami csak az egyetemre vonatkozik. Ha kivágnak onnan rögtön felnõsz. Legalábbis ezt írják. Asszem jelentkezni kell egyetemre telefonon, vagy számgépen, de ez nem biztos. Da a könyv szerint az ösztöndíjra pályázni kell, ha kitünõ tanuló a gyerek. Ha meg egy értéke maxon van akkor meg valami speckó ösztöndíjat kap álítólag.

Devids Pro
Sima sims2-é fenn van, majd felteszem University-ét is!
Mike
szerintem nem
de ha magasak aaz képességei, akkor azokra már nem kell trenirozni

el lehet végezni az egyetemet summa cum laude, kapsz érte egy fecnit
meg talán alapból jobb státusszal kezded a melót

Nem semmi a ház,grat.Hogy lehet olyan egyedi lépcsõt csinálni?mer ez asszem nem az,amiket a gép rakott behanem te kreáltad...én soha nem jutok tovább4lépcsõnél😄.Majd én is benyomok róla képet.Hmm...mikor feltettem a Universityt,rögtön belevágtam,de ezek szerint ha egy családdal kezdem,akkor a kölöknek ugyanúgy kikell járnia a sulit és,ha tinédzser lesz,akkor hívják egyetemre?vagy még ott is szarakodni kell a régi sulival?Meg én a Universitybe benyomtam egy kéróba7emberkét és ha végeztek az egyetemmel,visszamehetnek a városba?annak ellenére,h ott nem jácottam velük,hanem direkt erre az egyetemre csináltam õket.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Ma akarom felteni az Univ.
Két családot tuningolok: egy normálisat, meg az "áramos" zsarut. A család tini lányát tuningolom fõként. Õ magántanuló 5* tanuló és bár egyik értéke sincs maxon kb 3 értéke 7-8 körül van a többi 4-5 körül. Így nagyobb esélyel nyer ösztöndíjat? Ha a játékban végig kitûnõ tanuló volt akkor ez "öröklõdik" az egyetemre?

Mike
én meg nem értettem, hová tûnt 😊)

Mike
pl. a képen alló Christopher is iszik belõle rendesen, a szülõk mellett õ élt legtöbbet a családban, van is neki vagy 120k pontja

(uni elõtt játszottam velük)

Uh az egész család a kertben lakik. 😄
Látom az élet elixir nálad is bejátszik, bár le van hörpintve rendesen.
Az említett simemet is csak így tudtam formában tartani, õ is rendõr és éppen elérte a kapitány hõs csúcs rangot. Az érdekes az, hogy nem is volt meg a szükséges képzetségeim, csak a munkahelyi kérdésekre jól válaszoltam.
Reggel mikor munkába megy, már nem jön érte kocsi, csak kimegy a ház elé és huss elrepül. Hazajövet meg leszáll a ház elõtt. Mikor elõsször láttam majdnem leestem a székrõl a röhögéstõl.

Mike
apuka egyébként hõs rendõr, ahynuka meg a bizniszben nyomja, már ha néha bemegy a melóba

Mike
egyébként a fura az, hogy tetszik nekik a kertben
egy-két fa, nincs gaz, és aaz environment akkor sem esik le, ha tele az asztal piszkos edénnyel
arról nem beszélve, mekkora hely van

Mike
ilyen:

Mike
egy telekn 8-an lakhatnak, szal nem férnek el 10-en. tehát 2 elköltözött (kirepült a családi fészekbõl)

a népes család azért is jó, mert rengeteg barátot lehet így összeszedni

Mike
olyat én még nem láttam, hogy a szerelõt megbaszta volna az áram

3 volt a mechanikája ezért csodálkoztam.

😄DD...nekem még nem volt olyan,h szerelõt agyon vág,sõt csak akko szokta a simemet is agyon vágni,ha egyes szinten vana mechanicalja,vagy nullán.Erre való a könyves polc Hoz_Hun😄....oda irányítod,elõ a könyvet és kész,tanulja is ezerrel.Amúy meg ha mégis agyon vágná a szerelõt,akko valszeg ott kísértene nálad,mer ott döglött meg.Amúgy én is kérdeztem má ezt a könyörgést...csaka nnyi,h rákattintasz1másik simmel a kaszásra,az abba haggya a melóját és akko könyöröghecc neki.Mike:benyomnál1képet olyan házadról,amelyik yol sikerült?kíváncsi vok,h milyen az,ha yol sikerült😄...mer nekem eléggé monoton házaim vannak,majd vhogy én is mutatok itt róla képeket.Amúgy,h érted azt,h kettõ kirepült és azok a kertbe vannak?sátoroznak?😄.vagy oda építettél a nagy ház mellé még egy picit?nem értem.

Ibron

Faluval? lol 😊

Családtaggal vissza lehet könyörögni? Nehéz az? Kell hozzá karizma vagy simán lehet könyörögni? Épp ki meg akarom házasítani a manuszt, már meg van a kiszemelt.

Egyébként az elõfordulhat, hogy kihívom a szerelõt és azt bassza agyon az áram? Akkor az ott fog kisérteni?

Mike
én egy egész faluval játszom, van ahol már egy házaspárnak 8 gyereke is volt (kettõ már kirepült) - ezek laknak a kertben

Mike
szereltetni akkor kell, ha meg akarod pusztitani a simet, persze nálam igy doszt nem hal meg a rohatt 😊)))

Mike
mmegoldás léehet tzovábba vmiféle kedves beszerzése, vagy a család kölökkel való szaporítása, mivel õk, ha éppen otthon vannak, visszakönyöröghetik a delikvenst

egyébként meg ne szerelj, hanem hívj szerelõt

nemtom,nekem nem volt ilyen még,mivel 3,vagy4 emberkével nyomom...de ha1lenne és megdöglik.....sztem akkor is utána lehetne jáccani és nem fagyna le,max azt írná ki,h meghalt az emberkéd és kihalt a családfa😄D....válasz új simet.Ennnyi,sztem.De várd meg a többiek válaszát.

Ibron

Mike
érdemes mentegetni úgy, hogy az dokuments/EA Games/N...hood/??? 1-2-3 vagy akár 4-5 is, szzal amelyik térképen játszol, mondjuk az aznapi dátummal vhová kimásolni

ha nem érthetõ akkor irok egy példát

Mike
ja és a nagy öröm ne maradjon egyedül, megint beszart egy családon (program crashed a töltéskor) szal megint lehetett költözni, de ez hagyján megépítem a béna házat, erre meg nem hagyja abba a pörgést a kívánságakármi, szal megint lehettt költözni 😊))

Mike
igen

Mike
www.lec.com

Mike
Eh, ma éjszaka annyira elhagyott az építészeti ihlet, hogy egy 5 hálós házat nem tudtam normálisan megépíteni 😞(((

Lenne kérdésem:
Egy ideje pesztrálok egy simet. Sok idõm benne van erre megszereltetem vele a mosogatógépet és agyon bassza az áram és meghal. Jön érte a halál. Éltem a gyanuval, hogy nem tudok kilépni és végleg elpusztul és valóban nem engedett kilépni ezért rezeteltem a gépet mielõtt a halál odaért volna a simemhez. Innentõl megint rendben volt mert az elõzõ telek mentésemet hozta be a gép, a simemnek semmi baja.
A kérdésem az, hogy ha megvárom míg odaér a halál a gép felkínálja a lehetõséget, hogy viszatöltsem a halál elõtti mentésemet, vagy ha mondjuk legközelebb agyoncsapja egy meteor akkor megint rezetelnem kell?

TopGun
Sajnos nalunk a cegnel a rockchat.hu oldal tiltott! 😞 azert nem tudom onnan letolteni az university magyaritast.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

én nem😄D....de thanks info😄.

Ibron

Anna
igen, ugyanaz, én is ma jöttem rá 😊

Sin City life don\'t let the system get you down

GTi Gaga
Mike - Mike at home is TE vagy? csak hogy tisztán lássak 😊)))))

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

Anna
elmegy és beszél brandonnal

ahamm,thanks info..de ha mondjuk arra megyek,h Influence to és talk to aztán mondjuk Brandon nevére megyek,akko a csaj elkezd beszélni Brandonnal,vagy velem beszél Brandonról?ezt még mindig nem értem😄.

Ibron

Mike at home
ok

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Anna
Ha nem felejted el, akkor tényleg jó lenne, régóta keresek valami hasonlót.. 😊

Anna
Mûködik, tényleg nagyon jó, teljesen magyar lett, köszi!

Mike at home
csak az a baj, hogy 1 reggel csak par napig mukodik aztan 10 USD / ho

majd meloheleyen megkeresem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Anna
add meg a címet légyszi, én csak pár dolgot tudok japánul, azt is angolosan leírva

Mike at home
vagy mindenfelere ravenni
tobbek kozott, hogy takaritson, csinalja meg a lecot, stb

Mike at home
hol korlatlan?

egy felnott sim 30 napig felnott aztan mar oreg

tehat a 27 nap nem keves
szinte azonos a felnott elet hosszaval
szvsz a kisgyerek nagyon rovid, 6 nap

Mike at home
kicsit
de van jo kis fordito oldal

Anna
rá lehet venni a másik simet, hogy csinálja azt, amit mondasz neki