Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AdaKiller
ezek szerint nincs kézikönyv😞((

na mind1, thx a segítségeket😊

Steam Nick: adakiller

Carlos
Mountoltad/Beraktad az university 1-es CD-jét?

Þór vígi þessi rúnar

Aha, minden megvolt, az írja, hogy rakjam be az S2U Cdjét

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Carlos
Sims 2-t feltelepítetted elõtte?
Mit ir ki?

Þór vígi þessi rúnar

Leszedtem az universityt, fel is raktam, de nem hajlandó elindulni, és crack sincs sehol!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Carlos
Ehhh...akkor kénytelen leszek majdan vásárolni...
Csak elõbb be kellene, hogy jöjjön az új melóhely! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Mike

akkor a válaszom nemtom 😊
szerintem elvileg nem iagzán lehet, de mintha irták volna itt, hogy sikerült megoldani

mentsd ki a az említett EA dirt
tedd rá
ha nem jön össze, akkor installáld újra az alapot, és ha lesz pénzed vedd meg a magyar univot

de ha eredeti az alap, akkor felhívhatod a supportot Mo-n, és megkérdezheted feltehetõ rá angol Univ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Carlos
Nemár...
Na mindegy.
Mi is válaszoltunk a SA topikban tesó!

Þór vígi þessi rúnar

Mike
olvass vissza 😊))

én nem osztok senkinek büntetõpontot, mert rendes vagyok

(meg nem is tudok 😊))))))))))

Mike
a N..hoods dirt lemásolod az elég
ha letõltöttél vmit akkor a Downloads és a Savedsims sem árt

nem veszik el semmi, simán vissza lehet másolni

érdemes is idõnként csinálni ezt, mert ha beszaródik egy ház, és a költözés sem segít, akkor ez marad utolsónak

Carlos
Lámer kérdés, lehet, hogy kapok büntipontot, de megkérdezem, hátha nem!
Magyar DVD-s Sims 2-re az Angol University nem megy fel ugye? Vagy felmegy ugyan, de valami hibrid keletkezik és annak a fele se tréfa?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Csak ennyi?
A Sims 1-ben a barátságok meg egy csomó minden elszállt egy ilyen visszamásolás után. Itt is, vagy ezt már megoldották?
DVD író van... 😊

Þór vígi þessi rúnar

AdaKiller
kösz szépen srácok.

egy kérdésem lenne még, nincs vkinek esetleg magyar nyelvû kézikönyve pdf formátumba?

Mike at home
lemasolod vhova a EA konyvtarat a dokumentumokbol
DVD iro hasznos lehet

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Hogyan lehet archiválni a mentéseket?
Énis azért szoktam elbukni a simjeimet, mert jön egy format c és elszáll...

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
http://www.aussietopenders-sims2.com/index.htm

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Sipocz
http://sims2play.boom.ru/

Mike
ezért szar az, amikor beszarik egy ház, és soha többé nem tudod rendbetenni 😞
meg én marha elfeljettem a szokásos módon archiválni a mentéseket

Mike
3-as nem teccik
lehet, hogy pl. adott sim nagy zabálós, és dagatt

Carlos
Jaja...Nem is dobtam ki a srácot, hamár végigtolta az egyetemet! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Na, ezt is sikerült lefényképeznem!
A kép címe: Ne nyúlj a sütihez!

Szegény csaj!

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Nem akartam itt májerkodni Neked arról hogy sem a karrier sem a lóvé nem érdekes igazán (persze része a dolognak és lehagyhatatlan), de így most nagyra értékelem a döntésed. Egy sim, ha már sokat bajmolodtál vele igazán a lelkedhez nõ és csak úgy kidobni már nehéz. Nekem van sok olyan simem akik 2004.09.-hótól léteznek és frankó aging on-ban is képtelenek megöregedni, mert nem hagyom õket (már megittak több hektó elixir of life-ot😊). Van olyan házaspárom amelyiknek 3 gyereke 8 unokája és (bár ez már nyilvántartáson kivüli,de) 4 dédunokája van, meg 18 db nem townieNPC barátja, és még sorolhatnám.... és manapság az én "öreg drágáimnak" a legnagyobb wantja még 3 db gyerek. Szvsz. ez a lényeg (a "lélekgyönyör"!! 😊))

Carlos
Nem kezdtem elölrõl... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Asszem kezdem elölrõl a karrieremet.
Új Carlos, új lehetõségek... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Artist: §4.549
Natural Scientist: §10.497 One workday a week
Paranormal: §4.725
Show Business: §5.022

Lehet, hogy pályát tévesztettem... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mik az új egyetem karrierek és mennyit fizetnek?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jól hangzik, de nekem annyira nem lényeges.
Mivel pocsék buliszervezõ vagyok ezért a bulikat ignorálom... 😊
Nekem a postaládánál fizetõs móccer tetszik, de azt én úgy oldom, meg hogy mihelyt kiveszi, törlöm a cselekvést. LEteszi a postaláda mellé és befizetem.

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Tegnap felpakoltam a mod the sims2-rõl meg a various simmers-rõl válogatott modokat és eldobtam az agyam😊)!! Mindenkinek ajánlom aki még nem használja:
1.bugmentesítõ: törli az eltünt doksikat (pl. eltünt számlák), kiegészíti az Univ.elõtti simek wantjait 6-ra(nekem pl. rengeteg kieg.elõtti simem van), visszarakja az eltünedezett headmastert,korrigálja a lifetime wantot(nálam a sok régi sim miatt erre nagy szüks.van).....
2.napi kertész: lehet végre bokrokat rakni a kertbe, hiszen a mindennapos kertész eltünteti a gazt és szépen nyírja a sövényt ami így nem okoz env.balhét
3.kaja stop: a sim csak annyit zabál amennyit az éhsége megkíván, van úgy hogy csupán udvariasság miatt ûl asztalhoz a vendégeivel)
4."házmester" (ez már inkább cheat, de annak frankó): egy hívható-elküldhetõ házkörüli mindenest ad nagyom finoman hangolhatósággal (nem probléma most már ez esti "erszd el a hajamat" jellegü bulik után a "roofraiser" szeméthalom eltüntetése)
5.fizess a postaládánál: elmarad a postabehoz-postalerak-postakivisz-befizet szekvencia, csak lazán befizet osztjóvan
6.káváscsésze futam: elmarad a kv-zás utáni "keresek egy kisasztalt ahova a csészét lerakom" cimü versenyszám
7.WC után moss kezet: ez ugye magáért beszél és nem csupán a saját simre igaz, de az NPC-kre is
8.ne piszkáld a sztereót: én a gamabéli sztereón keresztül hallgatom a bepakolt zenekedvenceket és van olyan simem aki sportot ûz a sztereó ki-bekapcsolgatásából
9.ez itt a fõbejárat: van kéglim a gamában amelyiknek több bejárata is van az udvar felõl, no ezzel a moddal egyértelmûsíteni lehet hogy melyik a fõbejárat(ugye a vendégek itt csengetnek, a küldeményeket itt adják le)
(stb,stb,stb... Figyelem ezek a modok nem tárgyak, hanem mûködést módosítok!! és kompatibilisek az Univ-val is és nem igazán terhelik a gama engine-jét.)

Carlos
Nekem sose kellett.
Egy crack kellett, hogy normálisan elinduljon a játék.

Þór vígi þessi rúnar

Waterhorse
Nem Sims 2-vel kapcsolatos, csak azért írom ide mert sokan olvassák akiknek van közük a játékhoz. A Livin Large-hoz kéne egy fix ami helyrerakja a játékot, hogy látszódjanak az extra bútorok stb. gondolom akad itt olyan akinek megvan. köszi

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Mike at home
egytemet kell futtatni, nem a simat
a simat hanyagold

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
eredeti?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Élmény:
Summa Cum Laude vizsgázott kis simem belép az életbe.
Egybõl nature science, merthát aki matekos, az nemá betörõ legyen. Meg is kaptam a bocifejû édes kis növénykét. Etettem szorgosan, ahogy illik.
Egyik este látom, hogy fincsi süti figyel ki a szájából, namondom jutalom, kúlság!
Na, áthívtam a haversrácot, aki csaj, hogy ápolgassuk a kapcsolatunkat. Erre odaslattyog a kis bocimhoz, ki akarja szedni a sütit a szájából erre a növénykém úgy felzabálta, hogy csak gyõztem csodálkozni.
Aztán megfejtem, bár elõtte mentettem, nehogy valami meglepi legyen meginn. Még jó, hogy nem én vettem ki a sütit a szájából. De legalább lehet irtani a nemkívánatos embereket a contactban! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Namost.
Én asse tuttam, hogy a Sims 2 Hun DVD megy az Angol University-vel, mind1.
Amúgy miután feltetted az egyetemet (university) ne a sims 2-vel inditsd a játékot.
A sima játékot is eléred a bal felsõ sarokban van egy ikon, hogy back to neighborhood vagy ilyesmi.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mountolva van?
Ha igen, akkor ha van crack vagy valami ilyesmi a DVD-n, akkor azzal ird felül az eredeti exe-t.

Þór vígi þessi rúnar

AdaKiller
azt akarom kérdezni(fullra nem vagyok otthon a simsekbe), hogy ha az Egyetemet elindítom, azzal együtt elindul az alap sims2 is, illetve lehet is játszani a kiegészítõ indításával az alap sims2vel? bocs a bonyolult fogalmazásért, de már vagy 2 órája szenvedtem... vhogy feltettem a magyar dvd verzióra az angol egyetemet aztán lemagyarítottam a hivatalos fordítással, így az egyetem megy rendesen(magyarul), de az alap sims2 ezt írja ki indításnál:
you are running the wrong version of the sims2. please run sims2 egyetem instead.

thx elõre is...

mit kell csinálni a sims2 magyar university dvd feltelepítése után ha nem akar elindulni. valaki segítsen mindig kéri az 1-es lemezt de nekem dvd van
Carlos
Nemtom. Valami nagyobb extrát.
Nemsokára végzõs az egyik egyetemistám. Már két Want-ot is lockolhatok (ez azért jó kis bónusz!). Az a fõ vágya, hogy kitüntetéssel végezzen. Úgyhogy az uccsó évben csak kimaxolt tanulmánnyal megyek a vizsgára.
Lefektetem a kiscsajt az összes proffal, ha kell... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Mike
miért, mit vártál?

Carlos
Hát akkor az nem nagy szám...
Ok.

Þór vígi þessi rúnar

Mike
gondolom magasabb szinten kezded a munkát
a greekrõl nemtok semmitse

Carlos
Na, tellán volt egy olyan, hogy Legyek énis ilyen greek akármi (a kis házikóm) (joinolhat hozzám sim, hogy többen lakjunk egy házban).
A falra kikerült egy darab ilyen bazinagy görög betû.
Már 3-as szintû a lakásom, de még mindig csak egy betü van kinn. Azt hogy lehet növelni?

És milyen elõnyöket kapok az adott karrierben, amit tanultam az egyetemen?

Þór vígi þessi rúnar

Sipocz
http://www.variousimmers.net/

Mike
nem értem a kérdést

Carlos
OK, köszönöm!
És mi ez, hogy kinevezem a házam valami tanyának és kapok a falra egy bazi nagy görög betût?
A next levelhez kell még pár haver. De mi az értelme ennek?

Þór vígi þessi rúnar

Mike
igen
olyan szakot válassz, amivel késõbb a mukid dolgozni akar

pénzt szerezni lehet pl. a konyhán való besegítéssel, pénznyomó géppel, jó vizsgákkal illetve a Jóisten (jelen esetben a Játékos) segítségével 😊 illetve a berendezés eladogatásával

Carlos
Köszönöm!
Egy uccsó kérdések! Hogy lehet pénzt szerezni?
Ha én kiválasztottam a Matekot, mint szakot, az ezzel járó munkákban majd lesz valami elõnyöm? Science meg ilyesmik (egyetem után)?

Þór vígi þessi rúnar

Mike
van a sulinál egy olyan mérõ bizbasz
azon van egy sötétebb csík
és az egészen van az azt kitöltõ csík
meg egy vonal
a vonalig kell eljutni, hogy ne bukj meg
a sötétebb csík meg azt, meddig tudsz eljutni tanulással, szal ha nincsenek meg a megfelelõ képességeid, akkor azokat elõbb fel kell nyomni, hogy legyen értelme tanulni

tanulni sokféleképpen ehet:
- bejársz órákra
- házit irsz
- tanulsz a többiekkel (kutatatás) bár bár ez utóbbiba az npc-k hajlamosak beleragadni, és akkor csak a moveobjects segít
- összehaverkodsz egy tanárral, és akkor az tanít (ez jó gyors)
- ágybabújsz egy tanárral
- házidolgozatot irsz (tök sokáig tart)

házidolgozatot (paper term asszem) és leckét lehet iratni a többiekkel is az influence to segítségével
bár nálam ez úgy mûködött, hogy el kellett kezdeni, és aztán vaalmelyik csóka befelyezte

Carlos
Köszönöm!
Kipróbálom.
Akkor tulképpen, ha nem kell órára járni mi a cél?
Láttam, hogy van x órám a vizsgáig. Hogy lehet felkészülni?
Mi az a 0%-os irás a gépben?

Þór vígi þessi rúnar

Mike
elsétál órára
ha nem akar, akkor kattintasz a simen college - és elküldöd órára
órára egyébként nem muszáj bejárni