32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Spears
    A következő a problémám: fenn van az összes kiegészítő a gépemen, a karácsonyi kiegészítőt kivéve.
    Amikor elindítom a játékot kiírja, hogy a videokártyám nem direct-x 9.0 c kompatibilis, tudom írtátok hogy az sp-2 es lehet a gond, vagy az új szoftver hiánya, vagy a béta verziós direct-x.
    Na most a gépemen a legújabb catalyst van, nem béta verziós direct-x 9.0 c-m van. A windowsom ugyan sp2-es, de a másik gépen tökéletesen fut és azon is sp2-es van.
    A egyik gép egy(ezen nem fut) : P4-es 2.6gigás
    512 memória
    ati radeon 9600 xt
    abit vi-7es alaplap
    és egy samsung 80 gigás vinyó

A másik gép egy( ezen fut) :P4-es 3.0gigás
    512memória
    ati radeon 9550-es
    abit is-7es alaplap
    és egy 200 gigás vinyó
    mindkét gépen sp2-es van
    mindkét gépen norton 2006
    legújabb ati-s szoftverek
    direct-x 9.0c (nem béta) verzió

Próbáltam hogy kicseréltem a videokártyákat a két gép között , újra telepítettem a windows-t , leszedtem majd újra telepítettem a sims2-őt, kipróbáltam eredeti szoftvert telepíteni, de semelyik nem vált be.
    Lassan , már két hónapja szenvedek, vele és nincs több ötletem, remélem tudsz segíteni.

még valami a fenti két gépet, egyből csináltuk, felfejlesztettük a másikat, és az enyém lett a „gagyibb” az egy P4-es 2.6 gigás

512 memória
    ati radeon 9600 xt
    abit is-7es alaplap
    és a samsung 80gigás vinyó
    a lényeg csak az hogy régen ezen futott normálisan, de amikor két gépet csináltunk belőle, már nem és nem értem, miért csak ez egyiken fut.

Remélem érthető volt, próbáltam közérthetően leírni.

• Gólya #17512
    nekem látszik - bár lehet, azóta már máshol is rendben van
    használta már valamelyikőtök ezt az eltolt szintet (split-level)?
    engem most nagyon megszívatott
    már majdnem minden letöltött cuccot kiszedtem, mire becsapott az isteni szikra - és nyert
    kár, mert igazán jól nézett ki a megemelt házrész - míg nem akartam tetőt rakni rá, meg falat húzni
  • The FlashBack
    énse
  • Mike at home
    csak en nem latom a 14418-14311 kozotti hsz-eket?
  • Johnny23
    hu, köfi
  • Gólya #17508
    ugyan ez "csalás", de változtani lehet az életcélt, meg szinte mindent, csak hack kell hozzá
    és ez működik az OFB-vel is (kipróbálva!)
  • Gólya #17507
    hátizsák jobbra lent a képernyő alján
    filforgatás balra lent a képernyő alján
  • Johnny23
    :) ebből csak 2 dolog ,ami sötét :

-Sim hátizsák .....evvel még nem találkoztam,ezt hogy is?
    -filmforgatás (ala Movies?) ....hogy?
  • Mike at home
    - meg lehet oldani, epito modban azt epitesz egy telekre, amit csak akarsz
    - at is lehet vinni a butorokat a sim hatizsakjaban, amit nem teszel bele, azt kikoltozeskor felaron eladja a program, tehat, ha valahonanna kikoltozol, eltunnek a butorok
    - de ujra be is rendezheted
    itt semmi sincs megkotve
    ha akarsz jatszol a simekkel, de ha inkabb csak epitgetnel, azt is lehet, de akar filmet is forgathatsz
  • Mike at home
    aki meghal, meghal, ez az elet rendje
    de mivel sok csaldod lehet, es barmikor krealhatsz ujat, 1 sim halalaa nem jeelnti a jatek veget
    ez egy kozosseg (3 helyszin) kozossegben kell gondolkodnod, ahogy van szuletes ugy van halal is
  • Johnny23
    ti használtok pénzcheat-et?

...én csakha uj lakásba akarok költözni

1ébként azt meglehet oldani,hogy az uj kéro berendezett legyen? (esetleg vhogy átvinni a butorokat a régiből?), vagy mindig ujra be kell mindent rendezni?

(illetőleg 1uj kérot csak akkor látni,milyen belülröl,ha beköltözöl?)
  • reménytelen
    Nekem nem kellett mentés nélkül kilépni, hanem választani lehetett. Ha elmented, akkor eladó lesz az a ház az összes cuccal együtt, ami benne van.

Az életcélt pedig a Nightlife kiegészítőben lévő egyik aspirációs jutalommal lehet megváltoztatni.
  • Coolfire
    Ha teljesíted az életcélod,átvált platina módba,és kapsz másik életcélt.Pölö az enyém keresett 100000 simit,platina lett,és most kórházigazgató akar lenni.Ha vmi okból kifolyólag meghal a sim,akkor mentés nélkül kell kilépni.Jártam már így egy párszor:akkor haltam meg,mikor senki sem volt otthon,aki visszakönyöröghetett volna a kaszástól.
  • Johnny23
    most nekem a pasi tanulás mániás doki akar lenni, a csajszi meg utál dolgozni(munkanélküli)és a flört a mindene, már házasok,de a csajszi 3sim-el akar etye-petyélni 1szerre...nah ebből milyen anya lesz?...s milyen család?

...1ébként az egész játék fő célja,hogy teljesitsük a fő életcélt,nem?

(ja és mi van akkor,ha pl.1edül halunk meg?akkor vége a gaménak?)
  • Coolfire
    Semennyire.De,ha mondjuk családcentrikus mindkettő,akkor a gyerekek születéséért kapják a legtöbb aspipontot.De nem kell zsákbamacskázni,elhívod randira(ha van Nightlife)ott kifaggathatod,megnézheted az életcélját,teljesítheted a vágyait..etc.Én ezt akkor csináltam,mikor emberem egyik fő vágya az volt,hogy gazdag simet vegyen feleségül.Szóval hasznosak a randik is..:)
  • Johnny23
    ha Sim-em vkivel össze akarom hozni (netán gyerköcöt is tőle),akkor mennyire fontos,hogy közös életcéluk legyen ??
  • Mike at home
    ja
    4.03 kell
    ez nem szeretet kerdese
    aki nem szeret valtani meg is veheti a programot
  • Atreides
    3.47 van fennt, csak altalaban nem szeretek ujabbra valtani, mert uj problemakat hoz elo a most meg mukodo gamekkal. De 1 probat meger meg.
  • reménytelen
    Nekem az NFS: MW-nél volt hasonló, nekem az oldotta meg a problémát, hogy átváltottam a legújabb DAEMON-TOOLS-ra. Ha esetleg neked is régebbi verzió van, érdemes beújítani!
  • Atreides
    Hali
    Nekem is a szokasos problemam akadt az OfB-vel, keri a cdt mindig indulaskor. Csak nalam az az erdekes, hogy mar 2x ment. 1x install utan, mikor a faq-ban irtak szerint csinaltam mindent. Aztan ma nem akart elindulni, igy elkezdtem mas lehetosegeket keresni. Probaltam a 17.8megas mini-imaget is, amit itt emlitett vki. Aztan 3. OfB reinstall utan sikerult elinditani, de kilepes utan tobbet nem.
    Nem jottem meg ra mitol fugg, hogy hajlando-e elindulni. FAQ, marciusi hsz-ok elolvasva.
    5let?
  • Mojlepque
    safedisc -ben hide és kész is a probléma...
  • rage
    Daemon Toolsban a Safedisk emulációt kikapcsoltad?
  • Mojlepque
    Na pár óra bajlódás után megfejtettem hogy az egyik vinyóm szállt el, vagy szarakodik, most meg ezen a hülye laptopon kell csináljam amit akartam...
  • The FlashBack
    én ezt nem értem
    semmi hiba üzenet vagyis észleli hogy bennvan a lemez, de mégsem indul el
  • The FlashBack
    van egykis problémám
    Nem Indul a sims
    felvan pakolva az össze kieg (az üzlet uccsónak)
    bemountolva az 1.cd hide al elrejtve, majd mikorr futtatnám az exét felvillan a négyzet az üzlet bannerével, eltűnik és ennyi... nem írja hogy nincs a meghajtóban a cédé.
    csinálta már többször is de újramountoláskor megoldódott
    most viszont nem
    pls help
    htx
  • Mike
    "a frissítés előtt nekem mindig a program kezelőben ki kell kapcsolni a telepítést"

ezt nem nagyon értem
  • Mike
    persze
    egy ideje össze lehet költöztetni családokat
  • Mojlepque
    Hát mivelis nem eredeti a játék, emiatt a frissítés előtt nekem mindig a program kezelőben ki kell kapcsolni a telepítést... ...De ezt nem értem, mert végül is régebben is csinált ilyent a gépem hogy kikapcsolt mikor a Noghtlife volt.

Viszont mikor az University, vagy az OFB volt fönt addig semmi komoly dolog, max olyan hibát észleltem hogy ha kiválasztottam egy caládot akkor akár egy olyan házba is betudtam költözni ahol már laktak(pedig ennek a verziónak az University is föntkéne legyen, mert abban lehetséges hogy a diákok társbérlettel laknak mással)
  • Mike at home
    nem gyoztem a kachinget beirni
    es milyen jo, hogy csinaltam ide a forumba fotokat
  • Mike at home
    szepen ugyesen visszaepitettem mindent
    nagyon brutal ez a kieg, ilyen hamar meg soha nem voltam sajat erobol, csalas nelkul ennyire gazdag (26. napnal jarok)
    most derult ki, hogy a haz erteke 144k
  • Mike at home
    szerintem vmit nem jol csinalsz
  • Mojlepque
    Na hát ez naon jó... ...ez a hülye f*sz gépem nem szereti a Nightlife-t... ...elkezdett ki-be kapcsolni... ...na ennyi nekem... ...mindegy
  • The FlashBack
    asszem félreértettetek...
    de kinek milyen az ízlése ugye...
    csk érdekesség képpen, hogy az atw dizájnere sokkal jobban érti a dolgát mint az uw-é
    ez csak 1 példa volt....
  • Mike
    szvsz az atw tökéletsen jó
    néha nem megy, előfordul

ez nem EA support

ha valakinek vmi nyügje van, nyugodtan ihat a hivatalos BBS-re vagy ott is utánaolvashat
  • Mike
    OFB témában?
  • Devids Pro
    akkor ajánlj mást, csak ne uw-t mert az mégszarabb, ne is doxot mert ott meg 1 giga a napi max adatforgalom ,ne extrát mert nincs külső linkelés, ne srv mert lassú dög :)
  • The FlashBack
    mikor megmondtam, hogy az egy kupac szemét?
    na mikor?
    izé, kb akkor mikor a fifa06 faq-t oda töltöttem fel:c
  • The FlashBack
    esetleg felpakolhatnád a legjobb házadat
    hah?
  • Devids Pro
    atw vacakol..
  • The FlashBack
    hát...
    jah olyasmi... noncs kérdésem, de lehet, hogy "rátaláltam" volna valami "hasznos" dologra...
    :)

De tényleg...
    mer nekem lenyílik a csítablak!
    bla-bla:DDDDD