Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Csak elõbb be kellene, hogy jöjjön az új melóhely! 😊
Þór vígi þessi rúnar
akkor a válaszom nemtom 😊
szerintem elvileg nem iagzán lehet, de mintha irták volna itt, hogy sikerült megoldani
mentsd ki a az említett EA dirt
tedd rá
ha nem jön össze, akkor installáld újra az alapot, és ha lesz pénzed vedd meg a magyar univot
de ha eredeti az alap, akkor felhívhatod a supportot Mo-n, és megkérdezheted feltehetõ rá angol Univ
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
én nem osztok senkinek büntetõpontot, mert rendes vagyok
(meg nem is tudok 😊))))))))))
ha letõltöttél vmit akkor a Downloads és a Savedsims sem árt
nem veszik el semmi, simán vissza lehet másolni
érdemes is idõnként csinálni ezt, mert ha beszaródik egy ház, és a költözés sem segít, akkor ez marad utolsónak
Magyar DVD-s Sims 2-re az Angol University nem megy fel ugye? Vagy felmegy ugyan, de valami hibrid keletkezik és annak a fele se tréfa?
Þór vígi þessi rúnar
A Sims 1-ben a barátságok meg egy csomó minden elszállt egy ilyen visszamásolás után. Itt is, vagy ezt már megoldották?
DVD író van... 😊
Þór vígi þessi rúnar
egy kérdésem lenne még, nincs vkinek esetleg magyar nyelvû kézikönyve pdf formátumba?
Steam Nick: adakiller
DVD iro hasznos lehet
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Énis azért szoktam elbukni a simjeimet, mert jön egy format c és elszáll...
Þór vígi þessi rúnar
meg én marha elfeljettem a szokásos módon archiválni a mentéseket
lehet, hogy pl. adott sim nagy zabálós, és dagatt
A kép címe: Ne nyúlj a sütihez!
Szegény csaj!
Þór vígi þessi rúnar
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Natural Scientist: §10.497 One workday a week
Paranormal: §4.725
Show Business: §5.022
Lehet, hogy pályát tévesztettem... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Mivel pocsék buliszervezõ vagyok ezért a bulikat ignorálom... 😊
Nekem a postaládánál fizetõs móccer tetszik, de azt én úgy oldom, meg hogy mihelyt kiveszi, törlöm a cselekvést. LEteszi a postaláda mellé és befizetem.
Þór vígi þessi rúnar
Mizujs?
Tegnap felpakoltam a mod the sims2-rõl meg a various simmers-rõl válogatott modokat és eldobtam az agyam😊)!! Mindenkinek ajánlom aki még nem használja:
1.bugmentesítõ: törli az eltünt doksikat (pl. eltünt számlák), kiegészíti az Univ.elõtti simek wantjait 6-ra(nekem pl. rengeteg kieg.elõtti simem van), visszarakja az eltünedezett headmastert,korrigálja a lifetime wantot(nálam a sok régi sim miatt erre nagy szüks.van).....
2.napi kertész: lehet végre bokrokat rakni a kertbe, hiszen a mindennapos kertész eltünteti a gazt és szépen nyírja a sövényt ami így nem okoz env.balhét
3.kaja stop: a sim csak annyit zabál amennyit az éhsége megkíván, van úgy hogy csupán udvariasság miatt ûl asztalhoz a vendégeivel)
4."házmester" (ez már inkább cheat, de annak frankó): egy hívható-elküldhetõ házkörüli mindenest ad nagyom finoman hangolhatósággal (nem probléma most már ez esti "erszd el a hajamat" jellegü bulik után a "roofraiser" szeméthalom eltüntetése)
5.fizess a postaládánál: elmarad a postabehoz-postalerak-postakivisz-befizet szekvencia, csak lazán befizet osztjóvan
6.káváscsésze futam: elmarad a kv-zás utáni "keresek egy kisasztalt ahova a csészét lerakom" cimü versenyszám
7.WC után moss kezet: ez ugye magáért beszél és nem csupán a saját simre igaz, de az NPC-kre is
8.ne piszkáld a sztereót: én a gamabéli sztereón keresztül hallgatom a bepakolt zenekedvenceket és van olyan simem aki sportot ûz a sztereó ki-bekapcsolgatásából
9.ez itt a fõbejárat: van kéglim a gamában amelyiknek több bejárata is van az udvar felõl, no ezzel a moddal egyértelmûsíteni lehet hogy melyik a fõbejárat(ugye a vendégek itt csengetnek, a küldeményeket itt adják le)
(stb,stb,stb... Figyelem ezek a modok nem tárgyak, hanem mûködést módosítok!! és kompatibilisek az Univ-val is és nem igazán terhelik a gama engine-jét.)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Egy crack kellett, hogy normálisan elinduljon a játék.
Þór vígi þessi rúnar
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
a simat hanyagold
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Summa Cum Laude vizsgázott kis simem belép az életbe.
Egybõl nature science, merthát aki matekos, az nemá betörõ legyen. Meg is kaptam a bocifejû édes kis növénykét. Etettem szorgosan, ahogy illik.
Egyik este látom, hogy fincsi süti figyel ki a szájából, namondom jutalom, kúlság!
Na, áthívtam a haversrácot, aki csaj, hogy ápolgassuk a kapcsolatunkat. Erre odaslattyog a kis bocimhoz, ki akarja szedni a sütit a szájából erre a növénykém úgy felzabálta, hogy csak gyõztem csodálkozni.
Aztán megfejtem, bár elõtte mentettem, nehogy valami meglepi legyen meginn. Még jó, hogy nem én vettem ki a sütit a szájából. De legalább lehet irtani a nemkívánatos embereket a contactban! <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Én asse tuttam, hogy a Sims 2 Hun DVD megy az Angol University-vel, mind1.
Amúgy miután feltetted az egyetemet (university) ne a sims 2-vel inditsd a játékot.
A sima játékot is eléred a bal felsõ sarokban van egy ikon, hogy back to neighborhood vagy ilyesmi.
Þór vígi þessi rúnar
Ha igen, akkor ha van crack vagy valami ilyesmi a DVD-n, akkor azzal ird felül az eredeti exe-t.
Þór vígi þessi rúnar
you are running the wrong version of the sims2. please run sims2 egyetem instead.
thx elõre is...
Steam Nick: adakiller
Nemsokára végzõs az egyik egyetemistám. Már két Want-ot is lockolhatok (ez azért jó kis bónusz!). Az a fõ vágya, hogy kitüntetéssel végezzen. Úgyhogy az uccsó évben csak kimaxolt tanulmánnyal megyek a vizsgára.
Lefektetem a kiscsajt az összes proffal, ha kell... <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
a greekrõl nemtok semmitse
A falra kikerült egy darab ilyen bazinagy görög betû.
Már 3-as szintû a lakásom, de még mindig csak egy betü van kinn. Azt hogy lehet növelni?
És milyen elõnyöket kapok az adott karrierben, amit tanultam az egyetemen?
Þór vígi þessi rúnar
És mi ez, hogy kinevezem a házam valami tanyának és kapok a falra egy bazi nagy görög betût?
A next levelhez kell még pár haver. De mi az értelme ennek?
Þór vígi þessi rúnar
olyan szakot válassz, amivel késõbb a mukid dolgozni akar
pénzt szerezni lehet pl. a konyhán való besegítéssel, pénznyomó géppel, jó vizsgákkal illetve a Jóisten (jelen esetben a Játékos) segítségével 😊 illetve a berendezés eladogatásával
Egy uccsó kérdések! Hogy lehet pénzt szerezni?
Ha én kiválasztottam a Matekot, mint szakot, az ezzel járó munkákban majd lesz valami elõnyöm? Science meg ilyesmik (egyetem után)?
Þór vígi þessi rúnar
azon van egy sötétebb csík
és az egészen van az azt kitöltõ csík
meg egy vonal
a vonalig kell eljutni, hogy ne bukj meg
a sötétebb csík meg azt, meddig tudsz eljutni tanulással, szal ha nincsenek meg a megfelelõ képességeid, akkor azokat elõbb fel kell nyomni, hogy legyen értelme tanulni
tanulni sokféleképpen ehet:
- bejársz órákra
- házit irsz
- tanulsz a többiekkel (kutatatás) bár bár ez utóbbiba az npc-k hajlamosak beleragadni, és akkor csak a moveobjects segít
- összehaverkodsz egy tanárral, és akkor az tanít (ez jó gyors)
- ágybabújsz egy tanárral
- házidolgozatot irsz (tök sokáig tart)
házidolgozatot (paper term asszem) és leckét lehet iratni a többiekkel is az influence to segítségével
bár nálam ez úgy mûködött, hogy el kellett kezdeni, és aztán vaalmelyik csóka befelyezte
Kipróbálom.
Akkor tulképpen, ha nem kell órára járni mi a cél?
Láttam, hogy van x órám a vizsgáig. Hogy lehet felkészülni?
Mi az a 0%-os irás a gépben?
Þór vígi þessi rúnar