32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Spears #17513 A következő a problémám: fenn van az összes kiegészítő a gépemen, a karácsonyi kiegészítőt kivéve.
Amikor elindítom a játékot kiírja, hogy a videokártyám nem direct-x 9.0 c kompatibilis, tudom írtátok hogy az sp-2 es lehet a gond, vagy az új szoftver hiánya, vagy a béta verziós direct-x.
Na most a gépemen a legújabb catalyst van, nem béta verziós direct-x 9.0 c-m van. A windowsom ugyan sp2-es, de a másik gépen tökéletesen fut és azon is sp2-es van.
A egyik gép egy(ezen nem fut) : P4-es 2.6gigás
512 memória
ati radeon 9600 xt
abit vi-7es alaplap
és egy samsung 80 gigás vinyó
A másik gép egy( ezen fut) :P4-es 3.0gigás
512memória
ati radeon 9550-es
abit is-7es alaplap
és egy 200 gigás vinyó
mindkét gépen sp2-es van
mindkét gépen norton 2006
legújabb ati-s szoftverek
direct-x 9.0c (nem béta) verzió
Próbáltam hogy kicseréltem a videokártyákat a két gép között , újra telepítettem a windows-t , leszedtem majd újra telepítettem a sims2-őt, kipróbáltam eredeti szoftvert telepíteni, de semelyik nem vált be.
Lassan , már két hónapja szenvedek, vele és nincs több ötletem, remélem tudsz segíteni.
még valami a fenti két gépet, egyből csináltuk, felfejlesztettük a másikat, és az enyém lett a „gagyibb” az egy P4-es 2.6 gigás
512 memória
ati radeon 9600 xt
abit is-7es alaplap
és a samsung 80gigás vinyó
a lényeg csak az hogy régen ezen futott normálisan, de amikor két gépet csináltunk belőle, már nem és nem értem, miért csak ez egyiken fut.
Remélem érthető volt, próbáltam közérthetően leírni.
-
Gólya #17512 nekem látszik - bár lehet, azóta már máshol is rendben van
használta már valamelyikőtök ezt az eltolt szintet (split-level)?
engem most nagyon megszívatott
már majdnem minden letöltött cuccot kiszedtem, mire becsapott az isteni szikra - és nyert
kár, mert igazán jól nézett ki a megemelt házrész - míg nem akartam tetőt rakni rá, meg falat húzni -
#17511 énse
-
#17510 csak en nem latom a 14418-14311 kozotti hsz-eket? -
#17509 hu, köfi -
Gólya #17508 ugyan ez "csalás", de változtani lehet az életcélt, meg szinte mindent, csak hack kell hozzá
és ez működik az OFB-vel is (kipróbálva!) -
Gólya #17507 hátizsák jobbra lent a képernyő alján
filforgatás balra lent a képernyő alján -
#17506 :) ebből csak 2 dolog ,ami sötét :
-Sim hátizsák .....evvel még nem találkoztam,ezt hogy is?
-filmforgatás (ala Movies?) ....hogy? -
#17505 - meg lehet oldani, epito modban azt epitesz egy telekre, amit csak akarsz
- at is lehet vinni a butorokat a sim hatizsakjaban, amit nem teszel bele, azt kikoltozeskor felaron eladja a program, tehat, ha valahonanna kikoltozol, eltunnek a butorok
- de ujra be is rendezheted
itt semmi sincs megkotve
ha akarsz jatszol a simekkel, de ha inkabb csak epitgetnel, azt is lehet, de akar filmet is forgathatsz -
#17504 aki meghal, meghal, ez az elet rendje
de mivel sok csaldod lehet, es barmikor krealhatsz ujat, 1 sim halalaa nem jeelnti a jatek veget
ez egy kozosseg (3 helyszin) kozossegben kell gondolkodnod, ahogy van szuletes ugy van halal is -
#17503 ti használtok pénzcheat-et?
...én csakha uj lakásba akarok költözni
1ébként azt meglehet oldani,hogy az uj kéro berendezett legyen? (esetleg vhogy átvinni a butorokat a régiből?), vagy mindig ujra be kell mindent rendezni?
(illetőleg 1uj kérot csak akkor látni,milyen belülröl,ha beköltözöl?) -
#17502 Nekem nem kellett mentés nélkül kilépni, hanem választani lehetett. Ha elmented, akkor eladó lesz az a ház az összes cuccal együtt, ami benne van.
Az életcélt pedig a Nightlife kiegészítőben lévő egyik aspirációs jutalommal lehet megváltoztatni. -
Coolfire #17501 Ha teljesíted az életcélod,átvált platina módba,és kapsz másik életcélt.Pölö az enyém keresett 100000 simit,platina lett,és most kórházigazgató akar lenni.Ha vmi okból kifolyólag meghal a sim,akkor mentés nélkül kell kilépni.Jártam már így egy párszor:akkor haltam meg,mikor senki sem volt otthon,aki visszakönyöröghetett volna a kaszástól. -
#17500 most nekem a pasi tanulás mániás doki akar lenni, a csajszi meg utál dolgozni(munkanélküli)és a flört a mindene, már házasok,de a csajszi 3sim-el akar etye-petyélni 1szerre...nah ebből milyen anya lesz?...s milyen család?
...1ébként az egész játék fő célja,hogy teljesitsük a fő életcélt,nem?
(ja és mi van akkor,ha pl.1edül halunk meg?akkor vége a gaménak?) -
Coolfire #17499 Semennyire.De,ha mondjuk családcentrikus mindkettő,akkor a gyerekek születéséért kapják a legtöbb aspipontot.De nem kell zsákbamacskázni,elhívod randira(ha van Nightlife)ott kifaggathatod,megnézheted az életcélját,teljesítheted a vágyait..etc.Én ezt akkor csináltam,mikor emberem egyik fő vágya az volt,hogy gazdag simet vegyen feleségül.Szóval hasznosak a randik is..:) -
#17498 ha Sim-em vkivel össze akarom hozni (netán gyerköcöt is tőle),akkor mennyire fontos,hogy közös életcéluk legyen ?? -
#17497 ja
4.03 kell
ez nem szeretet kerdese
aki nem szeret valtani meg is veheti a programot -
Atreides #17496 3.47 van fennt, csak altalaban nem szeretek ujabbra valtani, mert uj problemakat hoz elo a most meg mukodo gamekkal. De 1 probat meger meg. -
#17495 Nekem az NFS: MW-nél volt hasonló, nekem az oldotta meg a problémát, hogy átváltottam a legújabb DAEMON-TOOLS-ra. Ha esetleg neked is régebbi verzió van, érdemes beújítani! -
Atreides #17494 Hali
Nekem is a szokasos problemam akadt az OfB-vel, keri a cdt mindig indulaskor. Csak nalam az az erdekes, hogy mar 2x ment. 1x install utan, mikor a faq-ban irtak szerint csinaltam mindent. Aztan ma nem akart elindulni, igy elkezdtem mas lehetosegeket keresni. Probaltam a 17.8megas mini-imaget is, amit itt emlitett vki. Aztan 3. OfB reinstall utan sikerult elinditani, de kilepes utan tobbet nem.
Nem jottem meg ra mitol fugg, hogy hajlando-e elindulni. FAQ, marciusi hsz-ok elolvasva.
5let? -
Mojlepque #17493 safedisc -ben hide és kész is a probléma... -
#17492 Daemon Toolsban a Safedisk emulációt kikapcsoltad? -
Mojlepque #17491 Na pár óra bajlódás után megfejtettem hogy az egyik vinyóm szállt el, vagy szarakodik, most meg ezen a hülye laptopon kell csináljam amit akartam... -
#17490 én ezt nem értem
semmi hiba üzenet vagyis észleli hogy bennvan a lemez, de mégsem indul el
-
#17489 van egykis problémám
Nem Indul a sims
felvan pakolva az össze kieg (az üzlet uccsónak)
bemountolva az 1.cd hide al elrejtve, majd mikorr futtatnám az exét felvillan a négyzet az üzlet bannerével, eltűnik és ennyi... nem írja hogy nincs a meghajtóban a cédé.
csinálta már többször is de újramountoláskor megoldódott
most viszont nem
pls help
htx
-
#17488 "a frissítés előtt nekem mindig a program kezelőben ki kell kapcsolni a telepítést"
ezt nem nagyon értem -
#17487 persze
egy ideje össze lehet költöztetni családokat -
Mojlepque #17486 Hát mivelis nem eredeti a játék, emiatt a frissítés előtt nekem mindig a program kezelőben ki kell kapcsolni a telepítést... ...De ezt nem értem, mert végül is régebben is csinált ilyent a gépem hogy kikapcsolt mikor a Noghtlife volt.
Viszont mikor az University, vagy az OFB volt fönt addig semmi komoly dolog, max olyan hibát észleltem hogy ha kiválasztottam egy caládot akkor akár egy olyan házba is betudtam költözni ahol már laktak(pedig ennek a verziónak az University is föntkéne legyen, mert abban lehetséges hogy a diákok társbérlettel laknak mással) -
#17485 nem gyoztem a kachinget beirni
es milyen jo, hogy csinaltam ide a forumba fotokat -
#17484 szepen ugyesen visszaepitettem mindent
nagyon brutal ez a kieg, ilyen hamar meg soha nem voltam sajat erobol, csalas nelkul ennyire gazdag (26. napnal jarok)
most derult ki, hogy a haz erteke 144k -
#17483 szerintem vmit nem jol csinalsz -
Mojlepque #17482 Na hát ez naon jó... ...ez a hülye f*sz gépem nem szereti a Nightlife-t... ...elkezdett ki-be kapcsolni... ...na ennyi nekem... ...mindegy -
#17481 asszem félreértettetek...
de kinek milyen az ízlése ugye...
csk érdekesség képpen, hogy az atw dizájnere sokkal jobban érti a dolgát mint az uw-é
ez csak 1 példa volt....
-
#17480 szvsz az atw tökéletsen jó
néha nem megy, előfordul
ez nem EA support
ha valakinek vmi nyügje van, nyugodtan ihat a hivatalos BBS-re vagy ott is utánaolvashat -
#17479 OFB témában? -
#17478 akkor ajánlj mást, csak ne uw-t mert az mégszarabb, ne is doxot mert ott meg 1 giga a napi max adatforgalom ,ne extrát mert nincs külső linkelés, ne srv mert lassú dög :) -
#17477 mikor megmondtam, hogy az egy kupac szemét?
na mikor?
izé, kb akkor mikor a fifa06 faq-t oda töltöttem fel:c
-
#17476 esetleg felpakolhatnád a legjobb házadat
hah?
-
#17475 atw vacakol.. -
#17474 hát...
jah olyasmi... noncs kérdésem, de lehet, hogy "rátaláltam" volna valami "hasznos" dologra...
:)
De tényleg...
mer nekem lenyílik a csítablak!
bla-bla:DDDDD