32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#17393 melyik? ez?
belulrol eleg szuk, az uzlethelyiseg szep lassan bekebelezte a haz nagy reszet
(a maradek meg a kertet :)
-
#17392 persze, nem is egyet -
#17391 Ja és valaki csinált már liftet? -
#17390 Ez nagyon tetszik ez a ház! Ez csak üzlet vagy lakás is? -
#17389 meg par kep, csak a masiknal elfogyott a tarhely
mostanaban ezekkel a csaladokkal jatszom
kenytelen voltam befedni a medencet, mert kellett a hely
mondjuk a medence sem vmi tul nagy
es ugyan a haznak van az emeleten terasza, de azt a haziaknak szantam, de elobb-utobb ugyis felkerul oda a kaja reszleg, es majd mindenki jol belat az uvegfalakon :)
a jakuzzi is felkerul, mihelyt kimasznak belole (ha meg megunom a varakozast, szepen felrakom moveobjects-cel)
-
#17388 itt meg a kedves vevo vasarlas heleyett kirohan a boltbol
-
#17387 ja és nagyon vicces volt, átköltöztettem a bamba gyereket az anyjával (töltelékcsalád) Ice-ékhoz, mert úgysem játszottam volna velük, így meg legalább a srác is tud fejlődni, és még fizetni sem kell neki, a plusz 20k-ról már nem is beszélve, naszóval odaköltöztek a faluképernyőn - két család kombinálásával - csakhogy a srác alkalmazásban maradt, ahol most már lakott is, vicces volt :) de már írányítani a tulaj nem tudta, végül eszembe jutott, hogy telefonon ki tud lépni :)))
Egyébként nagyon durva 9-17-ig melózott 184 simpénzért
avagy hogyan dolgozzunk otthon sajat magunk alkalmazasaban :)))
napi 8 ora, 184 simpenzert
hogy jar mellette suliba?
-
#17386 kis keresessel megtalalaod
csak ugyesen -
#17385 És hogyan lehet limonádét árulni? Melyik kategóriában van a limonádéstand? -
vegh #17384 Üdv!
Sikerült elinditanom a SIMS2 OFB-t (sd4hide és DT4.03HE) de amikor vége a intronak akkor ez a hibaüzenet jön be
mi lehet a gond? Látott már valaki ilyet?
Help Plz! -
#17383 lehet venni autót csak be kell kapcsolni a nagyker módot (tehát a lakatot bekapcsolod) -
#17382 Hogyan kell autókereskedést csinálni? Mert olyan platformot, amire az autót lehet helyezni (kör alakú, lámpákkal szélén), csak community lotban lehet venni. Ott meg autót nem lehet venni. Ha otthoni vállalkozást indítok, akkor ott meg platformot nem lehet venni. -
#17381 na végre sikerült felrakni a OFB-t...
lenne egy kérdésem marre találom azt a köralakú emelvényt amire az autót lehet tenni? -
#17380 Ha sikerül mond el hogy csináltad :) -
#17379 Na megyek haza simsezni. Addig abba se hagyom, míg ki nem találom, hogy hoz bevételt. Ha másnak megy, nekem is menni fog. -
#17378 Azt a simem csinálta. Meg aki ki lett nevezve managernek. Most vegyek fel még egy embert?
Egyáltalán mi alapján számolja a bevételt, ha nem vagy ott? Az utolsó napi bevétel? Az utolsó 5 napi cserélődik sorban? Az utolsó 5 napi bevétel átlaga? Függ-e az üzlet szintjétől? Vannak-e ilyen felételek, hogy lennie kell eladónak és pénztárosnak és árufeltöltőnek és managernek is, különben 0 bevétel? Elvileg a manager tud mindent csinálni... -
#17377 lehet azért mert nincs eladód aki rábeszéli az embereket a dolgokra -
#17376 Most már csak azt nem tudom, miért nem jön az üzletemből a profit, ha rábíztam a managerre. -
#17375 Nekem ilyen problémám soha nincsen. Mindig mindent előre megtervezek. Sőt inkább az a jellemző, hogy nem tudom kitölteni a rendelkezésre álló helyet. -
#17374 nekem meg az, hogyha kinövöd a telket, nem lehet hozzávenni még
vagy az egészet áthelyezni egy nagyobbra
tegnap befedtem a medencét mert kellett a hely -
#17373 Nem tudom. Az egyik tini az első simcsaládom egyszem kislánya, ott esetleg meg tudnám nézni, mennyi munkaórát számol fel nekik naponta, és mennyit keresnek ezalatt. -
#17372 A legnagyobb nyűgöm egyébként az, hogy nem lehet egyenként behívni az alkalmazottakat dolgozni, csak együtt mindet. -
#17371 kegyetlenség
egyébként is hogy tudnak melózni napi 8 órát amikor suliba kell menniük?
-
#17370 Ez kb annyi, mint a kezdőfizetések a felnőtt karrierekben. Ugyanannyi munkaórával. -
#17369 280-360 /fő/8 óra. -
#17368 használd a keresőt, ott van a lap alján -
#17367 napi 8 órát számolj -
#17366 bocs ez láma kérdés lesz de mi az a hide? -
#17365 Nálam óránként 35-45 között keresnek. Az 300 vagy még több is egy napra.
De miért nem jön profit az üzletből, ha rábízom a managerre? -
#17364 de ha netán nincs benne
win98 alatt 4,7-es daemon
xp alatt: 4.03-as daemon plusz hide -
#17363 faq-hoz pár megjegyzés, Devids-nek küldött privátokon felül:
"-a pénzfa helyett->a szorgos munka
-a nudleshotter és az energyzer helyett->a megfelelően szerelt háztartás és a megfelelő időbeosztás
-a szupertejcsi helyett->ha egy toddlerrel megfelelően foglalkoznak 3 nap alatt is képes a szükséges tudás megszerzésére
-thinking cap helyett->egyrészt olyan melóra kell adni a simet amihez a saját stat értékei alapján affinitása van, másrészt "Tanulni, tanulni, tanulni!" (én még V.I.L. szellemében nőttem fel:)), harmadrészt ki kell váltani a karrier reward-ot és azon tanulgatni
-lovetub helyett->megfelelően felépített és kontrollált interakciók
...és sorolhatnám, tehát csakis az elixir of life ami helyett nem tudok mit javasolni és !!!!az aging off nem megoldás!!!
"
pénzfa: egy egyedüálló tininek az egyik legjobb megoldás
melóval sohasem keres annyi pénzt, mint 2-3 fával
bár már az OFB-vel esetleg kereshet többet, de sokkal több időt vesz el, mint 3 pénzfa gondozása
az elején a felnőttnek is jó a pénzfa ha nem akar dolgozni, később már a hódításokon lehet élősködni (mindig odaköltözik vki, és amíg tart a pénz dúl a nagy szerelem)
energyzer: OFB óta szükséges, főleg ha éjjel-nappal nyitva akarsz tartani
smart milk: nem csap az alapkészségeket lehet vele tanulni, hanem minden mást, xilofon, kockadugdosós, beszélő nyúl (kreativitás, logika, karizma)
lovetub: pénz kevés, aspi pont sok, főleg az új randirendszer óta, minek kidobni 8k-t
-
Moszuke #17362 ja értem kössz -
Moszuke #17361 mi? -
#17360 faq -
#17359 szegénykék alig keresnek napi 200-at 8 óra melóval -
Moszuke #17358 mert régeben elmondták csak elfelejtetem :D -
Moszuke #17357 bocs de lenne pár kérdésem :D
ha valakinek a warezos van meg akkor mondja már el hogy hogyan lehet elindítani a demon tuls al? -
#17356 Kérdés:
Tegnap elértem 8 csillagos üzleti szintre. És végre az egyik alkalmazottam is elérte a manager szintet. Ki is neveztem managernek. Ezután bezártam a boltot, és ment a sim haza. Otthonról betelefonált a boltba (Check in business with...), beszéltek egy órát, aztán manager mondta, OK, minden remekül megy. Eltelt két teljes nap, és nem történt abszolut semmi. Ezért aztán közben be is telefonáltam megint. Erre közölte, hogy egyszer már hívtam, nyugi, minden rendben megy. Második nap végén éjfélkor erre kihozta az üzenetet, hogy a bolt nem termelt semmi hasznot.
Na és akkor most a kérdés: Mit rontottam el? Nyilván valami nagyon egyszerű dolgot nem vettem figyelembe.
Az üzlet egy 8 csillagos bútorüzlet. 3 alkalmazott, egy pénztáros, egy árufeltöltő és a manager. Mind a hárman tinik (érdekes, én csak a tinik között találok normális munkaerőt). Mindegyik rendesen fizetve. -
Psi #17355 Hát ezaz! Nekem is PCI-E ATI kártyám van. Úgyhogy a Win98 partíció ugrott -
Mojlepque #17354 Hát ez tök fajin... ...nem tudtam hogy eddig hogy lehetne megakadályozni hogy a hülye vásárlóim ne jöjjenek be a saját lakterembe csak a boltomba... ...most már rájöttem hogy hogy kell, de így meg nincs izgalom benne, mert nem tudom mit "lopnak"