Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak elõtte még kiad egy rakás kiegészítõt.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

Atkamon
Csak mostmár nem nagyon lehetne mit újítani!

Pharaoh
Ha a patch-et akarom feltenni, akkor is a 4-es cd-val baszakodik.

Mike at home
miert ne lenne?
nem hulye az EA

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Atkamon
Kétlem hogy lesz 3. rész, de te tudod!

meguntam ezt a játékot , a gépemen 2 óránál többet fent se volt .... talán majd a harmadik rész

Wanted
Még egy probléma:
A magyar Sims2 telepítése után, ha fel szeretném tenni az angol University-t, patch-elni szeretné az alap gammát. Mivel nem egyezik a két verzió, a patchelés nem történik meg, ezért nem települ fel az University. Milyen patchet lehet feltenni a magyar alapjátékra?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Kösz a helpet, megpróbálom.
Thanks Mike.<#worship>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

marsu
írója, van nekije. <#worship>
marsu
köszönöm, szépen, továbbítom. <#worship><#worship>
Mike
aha
akkor át kell építened õket, mert igazad van, ilyen kiosk csak az egyetem területén van

szal építsd át
falu képernyõ, rákattint, épít

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

EqUiNoX
Ez ellen szoktam azt, hogy a nagy parkos rész szélére beleszerkesztek egy apró, de többemeletes házat, benne "minden szinten, szinte minden" (ej de régi reklámduma ez;]) eladót - ruházat, kazetták, újságos, stb -, és így nincs gond a továbbiakban. Hamar megvan, szerintem próbáld ki te is.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Wanted
A közös területen találtam egy parkot, ahol nincsenek üzletek, egy ruházati üzletet és egy újságost.
?

Mike
közös területeken, ahová taxival tudsz menni

Wanted
2:
A magyar sims2-t mivel lehet patchelni?

Wanted
Hi!
Hogyan lehet a játékban mobiltelefont venni? A help azt írja, hogy a KIOSK-ban. Hol találom?

Mike
meg DVD írót beszerezni, mert nálam pl. másfél giga ez a könyvtár

Nem egy file-ba ment.
A rendszer meghajtóján a dokumentumok könyvtárban van egy EAGames könyvtár és abban N00x könyvtárak. Ebben tárolja a mentést. N001-Pleasantwiev N002-Strangetown stb.
Célszerû az egész EAGames könyvtárat elmenteni.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Lanamaci
sziasztok

hová ment a játék a gépen, mi a fájl neve??

Imádok élni, imádok élni, imádok nyári estén csillagokra nézni De szép az élet de jó, hogy élek, imádok adni imádok kapni imádok tiszta szívvel boldogan kacagni.De szép az élet de jó, hogy élek.

EqUiNoX
Elképzelhetõ hogy rossz krekkel próbálkozik a barátunk? ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Mike at home
ez eleg fura

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bocs akkor félreértettem.

Sziasztok!
Elöször játszanék a Simsel(most szereztem meg a Sims2 hungariant),és a telepités után kéri a Sims:Egyetem cdt!De az nincs meg😞
Mindenféle képpen kell hozzá ez a lemez vagy van más megoldás is rá?
Elõre is köszi a választ!
Atkamon
Mindenkinek! Csak érdeklõttem hogy nem lehet-e ezt valahogy hackelni!!!

Maga a játék lehet más meghajtón azt fel is ajánlja,hogy változtathatsz,de kell hely a c meghajtón is.Legalábbis nekem így van fenn.

Sajnos nem, a dokumentumok könyvtárba (ami a "C"-n van) teszi a változó adatokat, ami induláskor is több, mint 300 mega.
Esetleg valami registry buherálással vagy ha megtalálod a Sims2 konfig file-ban az elérési utat, akkor annak az átírásával elméletileg megoldható lenne...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Atkamon
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy nem tudom-e az egész játékot az E winchesteremre tenni? A C-n már nincs elég helyem!

Ez fogas kérdés.Próbáld meg úgy,hogy az alapot rögtön megpeccseled(letöltöd a dévédést a hivi oldalról),akkor elvileg nem fog görcsölni a patchel.Nekem is dvd-n van,igaz a magyar és simán rámegy az Univ.(régiókódot kell módosítani).

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Pharaoh
Lenne egy kics problémám az univerity telepítésénél, mikor feltelepûlt a 2. cd kérri hogy tegyem be a sims 2 4cd-t, de nekem DVD versióban van meg és azt nem fogadja el. Mit lehet ilyenkor tenni?

Atkamon
Ha már itt agame, akkor kritikázni kell!<#smile>

Mike
neked mennyi bajod van

Atkamon
Az mongyuk szerintem is szar hogy nem számít a küllem! Ha már annyira nyomul az EA a Simsel, kicsit javíthatgattak volta még. Nagyyából olyan mint az 1 csak 3D-ben!

Mike
csinálhatsz csúnya embert, zárkózott tulajdonságokkal

egyébként azt gondolom, hogy a simPE nagy részben nem csalás, hanem hiánypótlás, hiszen egy csomó olyan van, ami igazán benne lehetne a programban, de valamiért még sincs benne
pl:
- belsõ editorral gyártott sim becsomagolása, lsitába tétele
- sim átnevezése
- a sims1-ben létre lehetett hozni, nem túl igényes, mogorva, zárkózott simet, itt nem, mert a 25 pontot mindenképpen szét kell osztani

Mike
vagy nem
4+ felé már nem esznek így

Mike
max kicsit morognak
ha nagyon idegesít a boolprop testingcheatsenabled true parancs segítségével adhat erre pár plusz pontot

beírod konzolba
rámész tulajdonságokra
shift + kattingatás
kilépsz faluba
majd vissza
azt hiszem a hatás nem azonnali
tehát lehet, hogy faluba kilép, belép után lehet csak állítgatni, aztán ha ok, újra kilép a faluba
ezt az egészet meg fogd fel úgy, hogy a szülõk anno megnevelték kicsit a gyereket, amikor még kicsi volt

mivelt a kreált simek minden tekintetben hátránnyal indulnak, szerintem ez messze nem számít csalásnak
így is lesz a felnõtt simmel elég dolgod

ha a testingcheats nem szimpi, akkor tõlsd le a legfrisebb simPE-t, ott pedig sim browser (itt azt is meg tudod változtatni, ami öröklõdik)

Mike
van egy ugynevezett user patch
lényege, hogy nem 1 családdal játszol, hanem egy egész faluval
ezt az EA-sok többször is kihangsúlyozták

viccet félretéve a boolprop testingcheatsenabled true paramcs után shift-tel kattintva a adott emberke pl. öregíthetõ
tehát nem kell vele hosszasan játszani, egy szülinap, és jólvan

ha vkinek meg townie sim kell, azt ma már öregítheti, egyszerüen elküldi az egyetemre, és már irányíthatja is

Help17
Nem evidens, benne kéne lennie. Max ha valaki akarja kikapcsolja. És az sem tetszik hogy a küllemnek sincs semmi jelentõsége. max annak mennyire vagy kigyúrva.

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Esetleg a szomszédok öregedése valami külsõs patch-el nincs már megoldva

Nem értem, erre az NPC öregedõsdire miért vagytok ennyire beindulva. A játékban ez nincs, és kész. És ha belegondolsz, akkor nemhogy jó dolog, de még evidens is, hogy hiányzik belõle.

Lényegében semmit. Ez kicsit olyan, mint az öltözködés vagy a test külleme. A játékban nincs jelentõsége. Mindamellett feltehetõleg a meghívott lányok éppoly malac módon fognak táplálkozni. Vedd úgy, hogy zsák a foltját 😊)

Lacee
köszi a válaszokat!

ehhez kapcsolódik, hogy ez a "zabálás" zavarhat másokat? eddig agglegényként élt a srác, és nem tudom, a lányok mit fognak ehhez szólni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

modjak tutti elindulast a magyar sims 2 hoz vagy mar tudja mindenki hogy indul???????,

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Én úgy tudom nincs,az gond lenne ott ahol többen is játszanak ugyanazzal a játékkal.

David01
Na erre nekem is szükségem lenne 😊

Help17
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Esetleg a szomszédok öregedése valami külsõs patch-el nincs már megoldva?

Köszi!

Manchester United! Catherine Zeta-Jones!

Mike at home
a neat szintnek kell legalabb 4-esnek lennie

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

David01
És még legalább 5 db bizotosan . Az EA nem hagyja veszni az arany tojás tojó tyúkot.

Atkamon
Ha még nem vetted volna észre, meg fogy jelenni a Night Life is!

Jöhetne már egy új kiegészítõje , kezd ellaposodni az egyetem is ....

Asszem már azt sehogy.De a karigenerálásnál az 5 fõ tulajdonságban állítható.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Atkamon
Szerintem öreg korára már nem lesz ilyen! Én nem tudom de engem nem zavar!